- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Oil Rig-em eladó, Matte Black/Black Iridium [link]
Ha érdekel pm-be keress. -
Jojo5
őstag
válasz
tomtrial #23790 üzenetére
Király !
Köszönöm!
Elbattyogok és ha jól áll, akkor gondolkodom majd egy általad linkeltnek a beszerzésén vagy egy Polarizált Ice lencsésenIgazából Inmate-t szeretnék, de ahogy nézem már korlátozottan kapható meg stb... félő, hogy megszűnik, annak meg nem örülnék
-
tomtrial
tag
Neeeee: [link] 500$ egy poszterért???
-
-
venge
aktív tag
Tegnap a lakatosüzemünkben dolgozó srácok készítettek nekem egy "OTT"-t.
Tudom, hogy fordítva írták rá a márkanevet, de hát istenem! Ez ettől egyedi!
Custom OTT -
Jojo5
őstag
igazából néztem videót ahogy Gascan-ból szedik ki\rakják vissza a lencsét, de valahogy az Eyepatch-emhez nem mernék hozzányulni...
Vajon a LAB kapott már belőle ? mert ugye nem 1 hetes darab... de ki tudja, FB-on meg nem válaszoltak kérdésemre...
radi8tor1: ugye, hogy ugye
-
X-metal
tag
válasz
sz_proli #23785 üzenetére
A customok legjobb tudomásom szerint nem voltak serializáltak. A serialnak pont az a lényege, hogy tudd milyen szemüveg. Az ichiroból volt a polished-emerald kiadásból serial nélküli. TIO2 kerettel soha nem jött Ichiro Juli, viszont egy időben lehetett csak lencsét venni az e-bayen. Valószinűleg igy lett összerakva. Ha én összerakok egy szemüveget, és meghirdetem, azt is customnak hirdetem. Ha JT-s serialja van, akkor TIO2 keret volt, ha nem, akkor lehet, hogy egy plasmaból meg egy x-metalból rakta össze...
-
sz_proli
csendes tag
válasz
medusa1986 #23784 üzenetére
Igen, olvastam. Csakhogy ha custom akkor is kell legyen serial száma. Na majd kiderül, remélem!
-
Shef arc
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van elfekvőben zero esetleg sub zero?? -
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
szerintetek ez az ichiro rendben van?
nem találtam tio2 ichiroban, szóval valszeg hozzányúlt.
kérdés, hogy a lencse eredeti lehet-eKöszi
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó X-Metal XX-e?
-
válasz
Rerrietllub #23766 üzenetére
Ott van, 34.990
gabor: ok, körülnézek, bár most a mars projekt és a nano3 elvitt egy kis lét
-
Rerrietllub
tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor így már nyugodt vagyok.
-
gaborcsu
tag
válasz
Rerrietllub #23759 üzenetére
Bizony tőle nyugodtan vásárolhatsz.
-
válasz
Ugyanazt a személyt takarja a két név, tőle nyugodtan vásárolhatsz bármit, csak eredetit kapsz jó áron.
-
albert8
veterán
válasz
Ami az első linken szerepel az tuti eredeti.
Onnan nyugodtan vásárolhatsz szerintem.
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Nagyon kezdő vagyok a témában, de szeretnék venni egy ilyetAmi pl itt a hirdetésben van, arról hogyan lehetne kideríteni, hogy eredeti? Vagy valaki tud esetleg olyan személyt valahol, mondjuk a vaterán, aki biztos eredetit árul?
Pl Ő ??
Nem szeretnék egyből belefutni egy hamis szemüvegbe.
Előre is köszi a válaszokat. -
tothpityu
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy van e valakinek Oakley Inmate Ducati edition napszemüvege?
Cserélném egy Hibátlan Oakley Inmate Ligth/Black Polarized szemüvegre... -
splitike
csendes tag
sziasztok
lenne egy ilyen szemcsim eladó
ha esetleg valakit érdekel akkor ajánlatokat várok
RADAR® PATH™
SKU# 09-670Color: Polished Black/Grey
doboz és minden papir megvan
új -
venge
aktív tag
válasz
medusa1986 #23753 üzenetére
Ú, ez a kedvencem! Ez volt az első Oakleym, ma már melózni használom. Ennek karcolták meg a lencséjét! Privátban egy árat, ha tudnál rá adni, azt megköszönném.
-
venge
aktív tag
Srácok!
Nem tud valaki jó áron NSJ2 szemüveget, NEM black iridium lencsével? -
trafóóó
tag
Megjött a legújabb családtag juliska.
Ez a bejegyzés nem jöhetett volna létre medusa1986 nélkül, ő hozta nekem haza.
Ezúton is köszönöm neki.Pár kép :
http://kepfeltoltes.hu/121119/P1080866_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/121119/P1080860_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/121119/P1080857_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/121119/P1080861_www.kepfeltoltes.hu_.jpgLinkesítve
[ Módosította: radi8tor ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Manapság kb mennyibe kerülhet egy black iridium X-squared használtan jó állapotúan?
Van rá esély, hogy van a Westendben, vagy a király utcában?
-
tomtrial
tag
Van egy szemuveg amire regebben licitaltam de nem en nyertem meg. Az elado most felkeresett, hogy a nyertes visszalepett es en is meg tudom venni.
Ilyenkor mit ajanlotok? Ebay-re rakassam vissza a szemugete(felek hogy mas viszi el) vagy utaljak paypalon neki es bizzak meg benne? Ilyen paypal mokat meg nem is csinaltam
Jo elado a feedback-ek szerint, de az ordog nem alszik.
-
Jojo5
őstag
válasz
SupaCow #23735 üzenetére
nem akarok én senkit se lebeszélni semmiről sem, de ez az a termék ami az óráktól távol áll... nálam legalábbis...
~1000$-ért már lehet kapni rendes svájci akár automata órát, igaz, hogy ETA tokozótól általában, de ennyiért én nem oakley és társai design órát vennék hanem akkor már valami olyat ami mondjuk automata és "értéket" képvisel...
BTW: ha már itt vagyok, Big Taco-t még mindig nem próbálta fel senki sem ? vagy lehet már egyáltalán itthon kapni ? mert ha igen akkor beugranék a király utcába...
Még 1 kérdés: A lencsét egy Eyepatch 2-ben, hogy kellene kicserélnem ? csak simán kipattintom és annyi, vagy inkább vigyem be a Lab-be és ott segítenek ? -
SupaCow
aktív tag
Ti ezt láttátok már?
FUSE BOX™ -
sz_proli
csendes tag
igen, a paypal emailcímed elég lesz. Arra tudja küldeni a pénzt azonnal.
Azzal számolj majd, hogy ha vissza akarod a számlára tenni a pénzt annak lesz majd egy kisebb költsége és nagyon fontos, hogy majd pontos számlaszámot adj meg, mert sokat vonnak le a hiba esetén, de erről több infot olvashatsz a paypal-on. -
venge
aktív tag
Egy kicsit "ráuntam" a Monster Dogokra, nem is annyira kényelmes a viseletük. Befestettem egy Straight Jacketet is, de azt meg is tartottam. Lehet, hogy az lesz a következő. Szerintetek, mi jöhet még szóba?
-
venge
aktív tag
válasz
X-metal #23714 üzenetére
Hát, gondolkoztam ezen a lencsén, de arra jutottam, hogy eredeti lencsét, eladásra, inkább drágább szemüvegbe érdemes tenni. Megveszem a szemüveget, veszek bele lencsét, lefestetem, rájön még a szállítási költség, egy pici haszonnal, megduplázódik a szemüveg ára. Ugyanakkor a drágább szemüvegeknél ugyanezek a költségek a szemüveg értékének kevesebb hányadát teszik ki.
Más: ahogy feltettem a nemzetközi Oakleysoknak a fészbukon a szemüveget, mindjárt lecsaptak rá, megkerestek emailben. Meg is veszik 250 dollárért. A srác kéri a paypal emailemet. Ez elég neki ahhoz, hogy utalni tudjon? -
sz_proli
csendes tag
válasz
SupaCow #23728 üzenetére
Mivel az én képeim indították el ezt az offáradatot, ezért sorry mindenkitől, akinek ez elrontotta a napját vagy terhelte a mobiladatforgalmát
Jelzem a kedves moderátornak, hogy amennyiben ez zavarja az adatforgalmát,vagy a képek túlságosan szétszaggatnák az oldalt, akkor nyugodtan törölje a képeimet, nem fogok megsértődni
max újra felrakom linkesítve a képeket ha akarom. (de a jövőben majd alapban linkelve tolom be őket)
Viszont ha már annyira a képek beszúrása a téma, vagy az oldal működése, akkor jelezném a moderátor felé, hogy esetleg tehetne lépéseket az oldal fejlesztése érdekében is. Manapság azért elég elmaradottnak mondható ez az oldal, akár a kezelése, akár az egyéb lehetőségek (Pl a képfeltöltés módja..). Az elmúlt 2-3 évben kb annyi változás történt, hogy a korábban nem működő képfeltöltés újra használható lett és az, hogy a mobilos oldal is elindult, amit inkább nem is említsünk. Ez az egyetlen olyan oldal, amit ha a telefonomról (iOS) megnyitok, akkor külön sort szúr be a könyvjelzőim közé!!!!!!! a mobilos felület linkjével (ami összekutyúlja a listát
), és nem pedig csak simán átirányít, ha érzékeli hogy mobilról lépek fel. Azért ezen is lenne talán mit fejleszteni. Féreértés megelőzése végett.. ez nem kritika akar lenni, hanem javaslat.
Ja és még annyi változás volt, hogy a moderátor engedélyezte a saját részére egyedi avatar használatát. Na jó, ez lehet egy picit kritika
Persze nem akarok nagyon beleszövegelni itt a dolgokba, hisz bár szinte naponta olvasom a forumot, de azért nem szoktam nagyon gyakran hozzászólásokat irogatni.
-
SupaCow
aktív tag
válasz
tomtrial #23726 üzenetére
Amikor a biketrialson admin lettem, folyamatosan kerestem hol probalhatom ki vegtelen hatalmam:-D
Ha en admin lennek es thom@s 100x100 pix-ben szur be kepet en akkoris linkesitettem volna, mert szazhalombatta es ercsi kozott csak gprs kapcsolat vantrololo trollolo trollolo laa.
Van ilyen na.
es ezzel a kommenttel el is hasznaltam az eves offtopic kvóótám
-
X-metal
tag
Hát, az én képeim nagyobbak voltak, de ezentúl akkor én is ezt a méretet fogom használni... A mobilon pedig engem is jobban zavar a link mint a kép.
De, hogy ne legyek off: Rohadjon meg a büdös parasztja. Az utolsó másodpercben toltam rá a licitemet, megkockáztatom, hogy nyerő is lett volna, mert volt még gazdagon tartalék a nyertes árán felül, de kiírta, hogy az én országomból nem engedi a licitet.
Szóval nem lett meg a Trenchcoat.
Az zavar a legjobban, hogy 20 perccel előtte kifutott egy gyönyörű szép http://www.ebay.de/itm/190752702601?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 is, amire viszont nem tettem nagy összeget mert kellett a pénz... Márpedig a Jelenlegi Pearl ami van, a legrosszabb állapotú az összes közül. -
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog #23725 üzenetére
Ahogy azt koxx írta is nekem [link] nem az én képemmel volt a gond a múltkor sem, mert ahogy írta ELFÉR ... Én mindig próbálok 640x800 képet berakni, ez a max! Ha nagyobb a képem akkor gyorsan lekicsinyítem, hogy ne szaggassa szét a fórumot.
A két kép amit beraktam 48 és 55 kb volt összesen (még EDGE kapcsolattal is gyorsan letölthető)!!! Ezért is kicsinyítem le, ha valaki mobilról nyomja akkor ne zabálja le a netét.
Amúgy eddig ez soha nem volt gond itt ... visszanéztem jó pár oldalt és rengeteg fotót osztottunk meg így! Szerintem kell is, hogy ne csak linkeket lásson az ember. Sőt ha mobilról netezem akkor még örülük is neki, mert nem kell új oldalon megnyitni majd bezárogatni a képeket.
radi8tor1: a fentiek tekintetében nem az én képeimet kellett volna linkesíteni
de elnézzük hiszen csak most lettél moderátor és hát ki kellett próbálni mit is jelent ez a rang
(lehet én is megtettem volna nah
)
Go ON!
-
-
X-metal
tag
válasz
radi8tor #23722 üzenetére
Hát, amit a fórum enged méret nem "műholdfelvétel" méret szerintem...
Ha ez több embert zavar, akkor tiltsátok le a képeket, mint ahogy Kb. fél éven keresztül nem lehetett tenni.
De ne a Moderátor mobiljához alakítsátok.
Ha én kértem volna bármit, szerinted bárki is foglalkozott volna vele?Én is mod vagyok egy fórumon. Kisebb mint ez, meg egészen más a téma is. Viszont ha én ott ilyet csinálnék, akkor az Admin kötőtűvel szúrná át a golyóimat, és úgy lógatna fel valahova...
-
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial #23715 üzenetére
Nekem nincs Walleva gumiszettem. Az én fehér gumim Linegear márkájú. Az patent, csak a kisebbik ami a 15-ősnek felel meg, kicsit vastagabb, így szorosabb vele a szemüveg...
radi8tor1: És nem mondjátok, hogy az egyik moderátor mobiljához fogjátok igazítani a fórumot...
Azért ez elég nevetséges nem?!?!?!
80 ember azért kattintgasson linkekre, mert egynek napközben csak mobilja van?
NE MÁR!!! -
X-metal
tag
Venge: Itt egy vadi Új Emerald lencse a Monsterbe. Így sem nagyon drága, de ráadásul tehetsz ajánlatot is ...
-
tomtrial
tag
Látom dolgozik az új moderátorunk
Bár nem értem ...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Eközben Oxfordban az Oakley előtt: [link]
-
tomtrial
tag
Megjött a fehér gumiszett
Szerintem baromi jól néz ki fehér gumival ... Érdekesség, hogy a walleva gumiszettben található 1es és 2es jelű távtartó ami elvileg a gyári 15 és 25nek felelne meg szinte teljesen ugyanolyan, és semmi különbség nem tapasztalható az 1-2 között
A szárgumi nem olyan feszes mint a gyári, de ha hajlakkal rakom majd fel akkor lehet szorosabb lesz. A szárak végei közötti táv most 75mm és így még jobban tart a fejemen...
[link]
[link][ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest