- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz miki_nrg #6388 üzenetére
Nos, Monster Dog Polished Black keret + Ruby lencse + piros O betu siman megoldhato.
Gyakorlatilag van is nalam ha kell. Egesz pontosan Ducati Monster Dog fekete helyett Ruby lencsevel. Es kesz is
Ha kell szolj. A Custom szemcsi 27e. A lencse kulon 13500,-
Oil Rig Polished Black / Warm Grey 25e
-
sz_proli
csendes tag
válasz miki_nrg #23900 üzenetére
Azért mert mi meg vagyünk örülve az oakley-kért , azért van akit annyira nem érdekli, hogy milyen napszemüveget hord és nemhogy a tipusától nem tud semmit, de a márkájáról sem. Nem vagyunk egyformák.. Gondolom neked is van olyan dolog a tulajdonodban, pl egy erősítő vagy akármi amit bár használsz néha, de azon kívül ami rá van írva, Te sem tudsz többet és lehet ha majd el akarod adni akkor nem fog annyira érdekelni, h időt szánj rá hogy utánanézz..
-
Brownie0306
csendes tag
-
X-metal
tag
válasz miki_nrg #24059 üzenetére
Az amerikai Ebay-en egy arc már 2 hónapja pakol fel Carbon-Black X-squared-et 240$ os Buy-Now árral.
Pont akartam is kérdezni a fiatalembert, aki a képeket mellékelte nemsokkal felettünk a szemüvegéről, hogy esetleg nem innen rendelte-e, csak mert én is tervezek vásárolni egyet innen...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
-
schleier
tag
válasz miki_nrg #26838 üzenetére
Sziasztok!
megtetszett az Oakley és elszántam magam a vásárlásra... Látom egyesek igen szép gyűjteményt vásároltak össze.
Van egy pár favorit kilátásban... vezetéshez milyen lencsét ajánlanátok?
Tetszenek a polár, iridium lencsék is...vagy a kettő ötvözete. Csak melyik lencse érzékenyebb? -
vicces
addikt
válasz miki_nrg #29344 üzenetére
köpjetek le, de nem g@cizetem. vettem Németországban a reálban /német-tesco kábé/ 10 €-ért, költséghatékony minden uv-szűrős, fonycsorozott szemüveget.
maui sportsúgy volt, hogy legfeljebb eldobom. viszont nagyon bevált. ezek után nem szívesen adnék ki 150-200 €-t egy oakley-ért..
legutoljára a tescoban vettem a polaroidnak egy leányvállalatának a "művét" 10.000 forintért. még megvan és működik is fémkeretes és polarizált is, de egy ideje már nem merem hordani, mert a keret hajlik össze-vissza és hamarosan elengednek a forrasztások, vagy a hegesztések
csak ennyit akartam, kérem kapcsolja ki!
:)
-
gaborcsu
tag
-
Viry
tag
válasz miki_nrg #30667 üzenetére
Esetleg....
sorry...New Revantot vagy csak Revant NE vegyél én ennyit tudok tanácsolni....
a neve állandóan változik...nemhiába mert fos a minősége...[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
Head88
addikt
válasz miki_nrg #34925 üzenetére
Igen még a szállítási díjat is beleszámolják. Konkrétan úgy működik, hogy amint beérkezik a csomag az országba, a posta ráül. Küldenek egy levelet a címzettnek, hogy 20 napon belül szolgáltassa be nekik a vásárlárst igazoló okmányokat(paypal és ebay számla) és egy vámeljárási megbízást. Ezeket email-ben tudod elküldeni nekik. Ezek után ők intézni fogják a NAVval a többit. (a papírok beérkezését követő 12 napon belül dolgozzák fel az ügyet) Az általuk kiszámolt 27% áfa és vámon felül a postának még fizetnied kell 3000Ft vámeljárási díjat, ha futárszolgálat intézi a vámoltatást akkor 6000Ft.
[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
válasz miki_nrg #35030 üzenetére
Sample, mintadarab. Gondolom ezek mennek a polcokra/vitrinekbe/kirakatokba/babák fejére stb nekem egy monster pup-om van ami sample, még harryls-től jött
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
-
-
gaborcsu
tag
válasz miki_nrg #35914 üzenetére
Szélességre a rig meg a rotor ugyanaz. A rotor lencsevonala szolidabb a sarkoknál, sokkal lekerekítettebb.
Ezekhez a nagyobb méretű szemcsikhez leginkább a Sport soft vault vagy esetleg a Large soft vault a jó.
A Straightback is ugyanez a karegória, csak nincs szárgumi.[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
Head88
addikt
válasz miki_nrg #36011 üzenetére
Torzít, vagyis nem úgy látod a környezetedet mint szabad szemmel vagy mint egy HDO oakley lencsével. Horizontálisan nyújt és ha mozgatod a fejed szédülés érzeted van. Ez miatt kb 10 perc használat után úgy fáj a szemem mintha egy erős dioptriás szemüveget használtam volna. (nem vagyok szemüveges)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest