Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborcsu
tag
válasz
harryls
üzenetére
az az én legnagyobb bajom, h leállt az emberem az oakleyval és mindenféle szar raybant meg dieselt akar rámsózni, úgyhogy egyenlőre az van ami van, várok hátha újra beindul.
nem tetszik a square wire shallow blue?? az még van 1db.
én elkezdtem unni ezt az ebay licitálósdit, mert ami megéri arra úgyis ráállít vki egy licitmotor, és tuti nem én nyerem meg és unom h ezért kelljek fel hajnai 2kor.
bár lehet csak én szemelek ki olyan darabokat, ami picit különlegesebb. -
harryls
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Aha, nagyon jó. Mindegy hogy felhősebb vagy nagyon süt a nap folyamatosan rajtam lehet.
Bár most egy haverom szemet vetett rá lehet hogy elbizniszelem.
Lesz mostanában új szállítmányod? Lehet hogy kéne egy shallow blue polarized NSJ2.
Usa ebay-en a múltkor volt egy zsír új dobozos 69 dollárról indult 102-ért vitték el. Megkérdeztem a parasztot hogy mennyiért postázza hazánkba, visszaírt hogy csak USA és hogy ne is licitáljak. -
gaborcsu
tag
-
-
gaborcsu
tag
nekem is elég lett volna kisebb, mert ennyi saját szemcsire sosem lesz szükségem, de egye fene rakok bele majd legfeljebb mást is.
azt mondta bukik rajta rendesen, amit el is hiszek mert ebay-en vette, tehát ha ő ment érte vagy leszállították, akkor is horror már maga a szállítás is.
őszintén én egy 100-ast adtam érte, szerintem megérte, annyit még akkor is kapok érte ha nem lesz rá szükségem, de szerintem ez kizárt. -
válasz
gaborcsu
üzenetére
Nem kérdezted mennyiért vette? tippem szerint 200-250k, ebayen is $1000-1500
Nekem elég lenne egy fele ekkora is, sose tölteném meg szemüveggel
Egyébként email kliens segítségével is kinyerhető az email címe anélkül, hogy bármit is vennél tőle, de az általad leírt megoldást én is szoktam alkalmazni

-
gaborcsu
tag
válasz
harryls
üzenetére
azért a visszajelzéseim számából sejtheted, h vaterában nem vagyok kezdő

(egyébként meg leütöttem egy gatyát a srácnál és meg is lett a száma)
amúgy utólag kiderült, hogy 2db is van, és ha jó árat kap a másikért akkor azt is lehet vinni. Nekem elég ez az egy is, pláne anyagilag, de az ilyet nem szabad kihagyni, mert amióta oakley-val foglalkozom fáj a fogam egy ilyenre, csak vhogy sosem találtam még ebayen 1000km-nél közelebb... (pláne nem ennyiért) -
gaborcsu
tag
-
-
venge
aktív tag
Itt vigyorgok magamon!
A fórumtagokat gondolatban az avatárjukhoz azonosítom. Például koxx (az őstag), egy vén, morgós, mint Walter Matthau a Szomszéd nője mindig zöldebb című film főszereplője.
Harryls, egy kis okostojás, mama kedvence.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán linkeltek be képet magatokról és egy világ omlik össze bennem!

-
-
szumoo
senior tag
Dicséretes, amit próbáltok véghez vinni srácok! Köszi érte!

-
-
harryls
aktív tag
válasz
-cobra-
üzenetére
Látod csak ennyit kellett neki írni, nem is válaszolt és mindjárt levette az összeset:
Szia! Nem félsz hogy valaki feljelent az NFH-nál hamis termékek forgalmazása miatt? Áru hamis megjelölése
71. § (1) Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, feltéve, hogy az áru értéke a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. Üdv.:- Harryls
Reggel írtam az NFH-nak is kíváncsi vagyok mit reagálnak erre:
Tisztelt Nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság!
Azért fordulok levelemmel önökhöz mert felháborítónak találom hogy a vaterán nagyon elszaporodtak a hamisítvány termékek, és úgy látom hogy ez ellen senki nem tesz semmit.
A vaterát meg az sem érdekli ha kínai szürke marhákat árulnának ott, a lényeg hogy a jutalékot kifizessék. Én személy szerint oakley napszemüvegeket gyűjtök, ezekhez értek, kép alapján megmondom hogy melyik hamis és melyik eredeti.
A következő eladók némelyik elég nagy mennyiségben árul hamisítvány oakley napszemüvegeket: pintpanka, szanita28, zokni77, CukiDius, olcsóáron21, scofield21, jolyka. Gondolom lesznek még többen is vagy regisztrálnak más néven.
Személyszerint a problémám annyi hogy azok az emberek akik már hallottak a márkáról de nem ismerik annyira, és egyszer szeretnének egy minőségi napszemüveget vásárolni a szemük védelmében egy ólcsó hamisítványt kapnak és még örülnek is neki hogy jó áron sikerült beszerezniük.Tisztelettel és köszönettel:Szűcs Kálmán
-
-
venge
aktív tag
Csak én látom úgy, hogy ezt kár volt elszalasztani?
-
-cobra-
aktív tag
Te jó ég..... [link] Még ennyi sz.rt egy rakáson. Hát srácok szerintem elég szélmalom harc kiírtani ezeket a hamis vackokat Vateráról. Naponta jelenik meg egy-egy új cyberpisti, aki egységáron árulja a gagyijait, és mint látjuk a Vatera semmit nem tesz, egyéb hivatalos szervek hozzáállása is megkérdőjelezhető, nem hinném h ők ilyennek foglalkoznak.... Szóval marad a pszichoterror
, de az is csak addig amíg le nem tilt minket az eladó. Csak a sok szerencsétlen balekot sajnálom valahol, hogy viszonylag drágán megveszi a hőnáhított kókliját, aztán 2 nap után leesik a szára, meg kiégeti a szemét nap, és majd mindenkinek azt reklámozza hogy az Oakley milyen vacak. -
-
B.Ricsike
őstag
Hát igen, ezt lenne jó elérni, ha már a Vatera szarik rájuk. Valami módja csak van annak, hogy ezeket a dolgokat megszüntessük vagy mérsékeljük, vagy csak írja oda hogy fake vagy replika vagy nem eredeti.
Biztos lehet büntetni vagy tenni ellene valahogy. Gondolkodtam én is, hogy leütöm, és bevizsgáltatom meg stb stb hogy bizonyítsam hogy hamis, de sajnálom rá a pénzt.
A legrosszabb meg az, hogy tényleg megteheti hogy törli a hozzászólásokat, és kb még nekik áll feljebb, hogy mit képzelünk mi, meg milyen hülyék vagyunk, ha ugy gondoljuk hogy az nem eredeti.
Csak lehet valamit tenni ellenük!
-
"de azért jelentettem a Vaterának!" halottnak a csók...

Itt egy megoldás lehet, a LAB egy embere leüti vaterán majd személyes találkozót kér, nem árt mellé egy vámos és/vagy apehos emberke
Írtam egy üzenetet annak az embernek aki licitált is rá, de válaszra se méltatott, ő b.szik rá nem én.
-
venge
aktív tag
Ez sem semmi! Ezt írtam: Tisztelt kshop44! Lehet, hogy 100% vadonatúj, de 100%, hogy NEM EREDETI OAKLEY!
Ezt a választ kaptam: Tisztelt venge!
Ne irkálj ide ha nem akarod megvenni!
Meg ezt amúgy sem te döntöd el! -
szandro
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne ez a szépség.

-
harryls
aktív tag
Új játékos a gagyi piacon, jól megszórta a vaterát.
Nem bírtam megállni hogy ne szóljak be neki, ha észreveszi biztos leveszi majd
[link] -
deseagle
csendes tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
Zsolesz! nem te kerestél five ot még múltkor?
Nekem van egy eladó, vagy cserélhető...
-
harryls
aktív tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
Fake!
Ez az eladó csak fake-t árul, bár most csak ez az egy van neki. Vaterán ahány kép van róla mind más színű dobozzal.[link] -
gaborcsu
tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
anemcsak a doboz árulkodó, de a mikroszálas zsák is.
full fake!! -
válasz
zsolesz777
üzenetére
Nem ilyen dobozban kéne lennie, ebből a szögből elég nehéz megmondani, lehet fake is.
-
zsolesz777
tag
Ez ugye eredeti?nekem annak tűnik
http://kep.psharing.com/517448.jpg
-
harryls
aktív tag
Látom 3 fórumtárs is brusztol a vitrinért.
Hajrá fiúk!!
-
Mike74
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan oakley napszemüveg amelyiknek az orrnyereg részét lehet állítani? -
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Semmi extrás Polished Black\Grey Gascan-om cserélném hasonló árban lévő Fives-ra vagy straight jacket 2- re. Kérésre csinálok képet.

-
venge
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
[link] -
-
deseagle
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék ishiro emerald lencsés Julietet. Ezzel egy időben megválnék Five-omtól, vagy a Romeo 2-ömtől. Üzeneteket várom a privátban...
köszi -
-
napey
tag
Tárolási probléma megoldása
-
-
X-metal
tag
Valakinek esetleg eladó X-Squared?
Olcsón?
-
gaborcsu
tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
ezeket a fives modelleket még én is a boltban venném meg, ott még gari is van.
tényleg szinte semmi különbség ha kintről rendeled, max 3-4e ft, annyit meg talán ér a gari is. -
-
zsolesz777
tag
fives squared-et (03-440) vagy fives squared ducatit (24-191) keresek.ha valaki légyszi írjon.ha már olcsóbb mint boltban,akkor örülünk
-
gaborcsu
tag
válasz
X-metal
üzenetére
ha fizetsz akkor sem jobb, én hétfőn utaltam ami kedden a számlájukon van.
ma pedig jött az ismételt figyelmeztető levél, hogy fizessek. 4nap alatt nem sikerül regisztrálniuk a befizetéseket.
na mindegy ne fikázzuk tovább, legalább van egy ilyen egészen használható oldal, és szerintem már ez is csoda. -
X-metal
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Én eladtam egyszer egy nagy értékű Boss börcipőt a vaterán.
Kétszer küldték ki az E-mailt, hogy értékeljem.
Én azt hittem, elsőre nem sikerült.
Így kétszer fizettem jutalékot nekik..........
Muszály volt, nem akartam újra 0-ás lenni...
Az a szörnyű. hogy gyakorlatilag automata leveleket kapsz, nem is jutsz el odáig, hogy valakivel érdemben tárgyalj...
3-4 automata levél elküldése után, ha nem fizetsz letiltanak a gecibe... -
gaborcsu
tag
Hát persze a vaterának sem érdeke törölni az ilyesmit, mert aztán abból van a "hatalmas" jutalék. Én már többször rájöttem, hogy a pénzért bármit elv alapján üzemelnek, dehát ez van, ezt kell szeretni.
(Egyszer vmit véletlenül duplán töltöttem, fel persze akkor amikor többszáz ft-os kiemelést választottam, majd azonnal töröltem az egyik terméket. Utána írtam nekik, hogy írják jóvá az egyik hirdetés kiemelési összegét, de persze a válsz szerint ez utólag nem lehetséges. Mivan?? előtte kellett volna jeleznem hogy véletlenül kétszer fog felmenni?? Mindegy szartam a pénzre, csak az elvek...) -
-
-cobra-
aktív tag
Besz*rás hogy ilyenek vannak, és még licitálnak is rá! Vatera
-
X-metal
tag
válasz
Ati_X_321
üzenetére
A válasz: nem.
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy nagyon ellenálóak a karcokkal szemben.
Én 7 évig használtam egy X-metal Juliettet (Még a megörűlésem előtt.
Csak az az egy volt). Bringáztam, futottam, sieltem, motoroztam benne, öltönyhőz mindenhova azt hordtam télen-nyáron.
3 pár lencsét elfogyasztottam, a keretnek pedig csak annyi baja lett, hogy
a szárak végén fényesedett ki minimálisan, a sok fel-le vételtől és a lencsebefogó részeknél a belső oldalon, ahol a szárak hozzáértek.... -
B.Ricsike
őstag
LIMITED EDITION INDY 500 POLARIZED PIT BOSS
Bár sok különbség nem hiszem hogy lenne a sima és ez között, csak a körítésben.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
freeride69x
üzenetére
Na itt a tuti ,pontos jogszabályi háttér a Vám-és Pénzügyőrség-most már NAV-honlapjáról a külföldről érkező ajándékok vámkezelésével kapcsolatban:
[link]Vám- és adómentességi értékhatárok aktuális forintösszegei 2011. évben :
1. A vámmentességi rendelet szerinti értékhatárok a Közösségi Vámkódex létrehozásáról szóló 2913/92/EGK tanácsi rendelet (a továbbiakban: Vámkódex) 18. cikk (2) bekezdése alapján alkalmazott, a Hivatalos Lap 2010. október 01-én megjelent C266 számában feltüntetett euró-átváltási árfolyam [275,75 HUF/EUR –] alapján számított értékhatárok
Jogcím Értékhatár
EUR /HUF
12. cikk (2) bekezdés - Házasságkötés alkalmából behozott árucikkek 1000 / 276 000ft
23. cikk (2) bekezdés - Elhanyagolható értékű küldemények (behozatal)* 150 / 41 000ft
26. cikk (1) bekezdés - Magánszemély által magánszemélynek küldött küldemények 45/ 12 000ft
114. cikk - Elhanyagolható értékű küldemények (kivitel) 10 / 3 000ftAjándék küldemények
Vámmentesek a harmadik országból magánszemélyek által magánszemélyeknek küldött olyan küldemények, melyek nem kereskedelmi jelleggel érkeznek, vagyis
* alkalmi jellegűek,
* kizárólag a címzett, vagy családtagjainak személyes használatára szolgálnak,és jellegüknél, vagy mennyiségüknél fogva nem tükröznek semmilyen kereskedelmi szándékot
* a feladó a címzettnek mindenféle pénzbeli ellenszolgáltatástól mentesen küldi. (Ebből következően a manapság igen elterjedt, interneten keresztül történő árumegrendelés esetében a vámot és nemzeti adókat az általános szabályok szerint meg kell fizetni.)
* a küldemény értéke a 45 EUR összértéket nem haladja meg (Amennyiben az ajándék cikkek összértéke meghaladja a jelzett értéket, a mentesség azon árucikkekre adható meg, amelyek külön történő behozatal esetén mentességet élveznének, ugyanakkor az egyes áruk értékének megosztása nem lehetséges.)Az ajándékok tekintetében is vannak bizonyos árucikkek, melyekre mennyiségi korlátozás van érvényben. Ezek az alábbiak:
Dohányáru:
* 50 db cigaretta, vagy
* 25 db szivarka (darabonként maximum 3 gramm súlyú szivar), vagy
* 10 db szivar, vagy
* 50 gramm fogyasztási dohány, vagy
* a fenti termékekből vegyesen összeállított arányos mennyiségek.Alkohol és alkoholtartalmú italok:
* a 22 térfogat %-ot meghaladó alkoholtartalmú égetett szeszes italok és szeszek; 80 térfogat %-os vagy azt meghaladó alkoholtartalmú denaturálatlan etilalkohol: egy liter, vagy
* égetett szeszes italok és szeszek, bor vagy egyéb alkoholalapú aperitifek, tafia, szaké vagy ezekhez hasonló italok, amelyeknek alkoholtartalma a 22 térfogat %-ot nem haladja meg; habzóborok, likőrborok: egy liter, vagy több tétel esetében részarányosan megfelelő mennyiség és
* csendes borok: két liter;
* parfüm: 50 gramm, vagy
* kölnivíz: 0,25 liter.Ha a küldeményben kávé, vagy tea illetve ezek kivonata, esszenciája található, akkor az ÁFA fizetési kötelezettség alól csak 500 gramm kávé, vagy 200 gramm kávékivonat- és esszencia, illetve 100 gramm tea vagy 40 gramm teakivonat- és esszencia mentesül.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Véleményem szerint a történet kulcs szereplője a számla.Legjobb tudomásom szerint mindenféle számlát érdemes eltüntetni az EU vámhatárán kívül eső országokból érkező küldeményből.
És a problémád annak ellenére nem új keletű,hogy most módosult a Közösségi Vámkódex(vámjog).
Ime egy 2008-as cikk:
[link]Amit én tudok az az, hogy semmilyen számla ne legyen a csomagban,pláne ha ajándékként küldik nekünk,és csak egy cím-a küldési cím-legyen a csomagon.
Üdv. -
marcsiruby
csendes tag
Na és ilyet már látattok? Ezek nyíltan vállalják és áruljuk, hogy a kamu az jó neked és vedd meg!
http://www.fakeoakleysale.com/oakley-polarized-juliet-sunglasses-p-1310.html
Érdemes megnézni egy juliát ami foton egész jónak tűnik, de egy hijinx, vagy five az is "gyönyörű".
Mondjuk a többség egyből levágós hogy full kamu.
Ez legális? Szerintem ez egy vicc.
-
krain
tag
Van valakinek optikai kerete(tapasztalat stb. érdekelne)? Konkrétan a Currency és a Concrete 2.0.....
-
-
válasz
zsolesz777
üzenetére
Kéne látni a tartozékokat, ebből a képből nem lehet megmondani, hogy eredeti-e. Ha bizonytalan vagy akkor vegyél megbízható helyről mégha kicsit drágább is.
-
zsolesz777
tag
Ja elcsesztem.szóval szerintetek ez igazi?
http://kep.psharing.com/516090.jpgvagy talán nagyobb
http://kepfeltoltes.hu/view/110407/o2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
öltönyhöz sztem nem mennek a műanyag keretes szemük.. kövezzetek meg, de én szerintem egy ilyen dieselt fogok venni, mint brad-en van

[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Harryls, egy kis okostojás, mama kedvence. 

vajon mennyi lehet az ára