Hirdetés
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Ezek elég új és elég drága szemcsik, szerintem aki áldozott rá vigyázott is rá és még nemigen fogja eladni.
Az aláírásomban szereplő nem érdekel? Amire használni akarod, tökéletes. 20e-be még belefér egy plusz pár G30 ir. XLJ lencse is, ha esetleg hajnalban, estefelé vagy picit borús időben tekernél
-
-
-
harryls
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Nem egészen ugyanaz, nem megélhetésről van szó (ács
), nevezzük egy kis plusznak. Meg aztán akik apróhirdetést néznek, fórumoznak, van NET-jük, pik-pak megtudhatja hogy mi mennyit ér.
Nem az én 25.-ik x-metalom miatt említettem meg (egyébként nincs 25 se 24)
hanem pl a nem rég hozzászóló Gaborcsu, de biztos vannak még mások is akiknek kellene egy.
Aznap fél7 körül léptem be a jófogásra kb 10 perccel a meghirdetés után, láttam de nem hivtam nem volt rá szükségem. Ha egy double X lett volna, biztos hívtam volna
-
harryls
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Persze, ez világos.
De nem csak oakley szemüveggel lehet pénzt keresni. Ha ez a lényeg akkor vadászgasson fényképezőt, órát, aranyat, ezüstöt, mit tudom én
Viszont egy olyan ember aki magának szeretne egyet jó áron nem tud hozzájutni. Kissé ironikus hogy még akkor sem ha Ő volt az első telefonáló -
-
Bati0501
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Előző példákból kiindulva sztem nem.
Drága a keret,ha még az alsó rész sincs rajta, akkor az is igen drága, eredeti lencse legalább 8e,de inkább több, aztán ha így részekben veszed meg,akkor kérdéses,h kapsz-e a kerethez tokot (sztem nem), mindenkinél meg kell fizetni a saját hasznát,és az egyenkénti postaköltség se jön ki kevésre. -
SpeciCanyon
tag
válasz
bandus
üzenetére
én próbáltam már radart/jawbone-t/pro racing jacketet/half jacket-et bringázáshoz, mind a négy bevált.. jawbone előnye a másik hárommal szemben a gyors lencsecsere, volt hogy leszakadt az eső és nagyon hasznos a persimmon, yellow lencse szakadó esőben, black/fire túl sötétek lettek volna, a felverődő kövek miatt meg kellett a szemüveg..

-
-
válasz
bandus
üzenetére
Az oakley konkrétan hulladék lett az utóbbi pár évben. A lencsék szétesnek, nincs normális fémkeretes szemüvegük ill egy épkézláb új modelljük. A made in china feliratokról már nem is beszélve
A ch 2012 volt az utolsó amire nagyon rá voltam indulva, azóta semmi. Ill már csak a régi modelleket hajtom. -
tom956ster
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Köszönöm, ezt a bejegyzést épp nem olvastam. Gondoltam, hogy töredék áron nem kapom meg azt, amit az Oakley kínál 3*- annyiért, viszont a torzítás elfogadhatatlan számomra. Megyek keresek lencsét...vagy komplett szemüveget, mert az is megvan kicsivel drágábban...
Köszi még egyszer! -
-
-
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus
üzenetére
jobb szeretek magam választani ha lehetséges... jade\emerald\ice lencsékért meg tudok veszni...

koxx: mármint mindegyikhez van csere lencse más fajtákban is ?
ez nem túl nagy fenék kerekítés, csak érdeklődöm, mert ha jól áll az új plaintiff akkor beneveznék egyre ha már inmate-em már nem lesz... -
-
gaborcsu
tag
válasz
bandus
üzenetére
Ahol paypal van ott csak azzal fizethetsz. Ilyenkor jön egy rokon segítsége, hogy nyitsz a nevére paypalt aztán reménykedsz, hogy meddig működik. Igazából sztem arra kell figyelni, hogy ne fogadj rajta folyamatosan pénzt, mert a magánszemélyként feltűnő, nem arra van kitalálva hogy kereskedj rajta.
X-metal : Minden úgy van ahogy mondod, csak ha utalsz akkor még a másik fél fogadási jutalék is ilik vállalni. -
X-metal
tag
válasz
bandus
üzenetére
Ha van internetes számlád, akkor tudsz utalni bárhova, csak elég szar árfolyamon váltják a Forintot, illetve az utalt összeg egy bizonyos százalékát is levonják kezelési költségként, de minimum 2000FT-ot. Plusz nincs ott azonnal a pénz, hanem 2-4 nap az átfutási idő... Ehhez viszont kell az, hogy az eladó megadja az IBAN és a BIC kódját, Plusz a lakcímét és a Bankjának a címét is, mert ezek nélkül a Bank nem engedi az utalást. Ez az OTP-re vonatkozik, de gondolom mindegyik másik bank ugyanígy leránt.
-
Vole
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Az mindegy hogy hany szinben van
A lenyeg, hogy minden kerethez legyen tartalek, mert barmikor megtortenhet a baj.
Nem szoktam kulonosebben vigyazni a szemuvegekre, de azert nem is dobalom oket, valamennyire termeszetesen odafigyelek, hogy ne seruljenek. Ennek ellenere velem is elofordult, hogy Romai parti dumalgatas soran leesett a fejemrol a szemuveg, termeszetesen lencsere ami meg is karcolodott ( hasznalhato volt meg ezert elajandekoztam egy havernak, de azert kicsit bosszus voltam ). Ez barkivel elofordulhat. Hatchet -emet peldaul par hete karcoltam meg kicsit, amikor nap kozben szovetzacsi nelkul betettem egy ladaba, aztan este elfelejtkeztem a szemuvegrol es a ladat beraktam a kocsiba, masnap meg bosszankodtam mikor eszrevettem hogy mi tortent. Ilyesmi is barkivel elofordulhat.Baratnom nem vigyaz ennyire a szemuvegere. Nincs egy eves de mar leamortizalta a keretet es a lencset is. A keret kopas nem annyira gaz, de a lencset ki akartam cserelni, de mar az ovehez se tudok lencset rendelni pedig nem olyan regi tipus, egy Hinder. Tavasszal majd kap egy komplett szemuveget es melle egy tartalek lencset is az tuti, mert most ez a Hinder lenyegeben kuka.
Ezek utan en tokeletesen megertem a kollegat, hogy az Inmate melle kapasbol vesz 2 par lencset tartalekba.
-
Vole
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Azert a polo eleg gyerekes pelda, talalhattal volna valami olyat ami legalabb egy kicsit hasonlit a szemuveg - lencse problemahoz.
Amugy a tartalek lencse temaban a legjobb pelda a Hatchet Wire. Van Egy Ducati, egy normal fekete, egy ezust es egy barna keretem. Mindegyikben gyari lencse, de a barnaban es a sima feketeben lencset kene cserelni, de sehol nem talalok normalis aron eredeti Oakley lencseket, meg a beszallitom se tud szerezni. Par ev es ugyan ez lesz az Inmate -el.
Szerencsere a Valve -hez, Unknown -hoz es a Julietekhez tartalekoltam eleg lencset egy eletre
-
Vole
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Azert egy Oakley keret eleg sokaig kitart. Az evek soran pedig tortenhetnek "balesetek" amikor a lencse veletlenul megserul. Szerintem a 2 par lencse siman realis, de a gumikbol valoszinuleg nem lesz szukseg a 2 extra szettre ( mondjuk a gumik meg olcsok, szoval nem nagy dolog abbol is tartani parat ).
Brownie: Nem Bigtaco -rol hanem Inmate -rol volt szo, ami femkeretes.
-
Jojo5
őstag
-
-
-
-
-
harryls
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem tök mindegy hogy mennyi garancia van egy termékre, legalábbis a ruházat, szemüveg, táska, egyebeknél. Az ilyesmire mindig nagyon vigyáztam, mert ha garin belül történne vele valami úgyis megfogalmaznák szép szakszavakkal hogy nem rendeltetésszerűen használtam.
Műszaki cikkeknél azért más a helyzet, pl egy tévét nem igen lehet nem rendeltetésszerűen használni, persze a józan ész korlátain belül
-
Vertigo
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valami szolídabb színt keresek.
főleg víz mellett

hanem pl a nem rég hozzászóló Gaborcsu, de biztos vannak még mások is akiknek kellene egy.

A ch 2012 volt az utolsó amire nagyon rá voltam indulva, azóta semmi. Ill már csak a régi modelleket hajtom.

Mondjuk úgy hogy azonos cool faktorral rendelkeznek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)