- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeciCanyon
tag
hát, kövezzen meg aki másképp látja, de én erre a madman/badman párosra csak annyit tudok mondani, hogy "erőlteti mint éhes ember a sz@rást"..... teljesen egyetértek veled Vole kolléga. szomorú, hogy ide jutott az oakley, gondolok itt az egy kaptafára készülő modellekre, ez az erőltetett hoolbrok/frogskin/twoface stb vonal, made in china, !!akkor is ha ott is ugyanúgy öntik/rakják össze stb stb!!..... persze tudom... ez az oakley nem az az OAKLEY ami 2007 előtt volt.
de a legszomorúbb az hogy honnan jutott ide.
magamból kiindulva, ezt a képet látva, mindenkiben rengeteg emlék idéződik fel..... gondolom -
Takashi
aktív tag
Nekem a Carbon Blade szerelem volt első látásra.
Amúgy pedig számomra a valaha volt LEGKÉNYELMESEBB Oakley napszemüveg, ami kellően szoros, hogy ne csúszkáljon a fejemen, ugyanakkor nem zavar viselés közben kicsit sem. Mondjuk érdekes, a Ferrari modell mellett próbáltam hagyományos CB-t is, és az valamiért kisebbnek tűnt. Persze biztos csak én képzelődtem, de akkor is kevésbé kényelmesnek éreztem.
Ja és egy érdekes sztori: a vásárlás után egy héttel felfedeztem egy nagyon kicsi púpot az egyik lencsén, mintha az iridium réteg alá bekerült volna egy porszem. Igazából nem nagyon lehetett észrevenni, kisebb volt egy tűhegynél, de hát azért csak zavart, ha már egy rakat pénzt kiadtam rá. Felhívtam a Lab-ot a szervizes srác pedig nagyon segítőkész volt: elvittem, megmutattam, pár napra rá megjött a zsír új cserelencse, kicserélte, ennyi.
Negatívum? Drága...
-
Surci1
tag
-
harryls
aktív tag
-
harryls
aktív tag
Hát nem olcsó, a lencse viszont tűrhető. Itthon az iridium lencsék közt is van különbség, vannak
iridium lencsék pl: black iridium, gold iridium,
premium iridium lencsék pl: emerald iridium, 24k iridium
A normál 18200, a premium21200Ha mész csináltatni megtennéd hogy megkérdezed nekem mennyibe kerül egy pár flak jacket XLJ shallow blue polarized?
-
X-metal
tag
Próbáltam már a vágást, de sosem lett jó.
Ha szépre akarod vágni (képtelenség különben...), akkor már vékony lesz. Ráadásul ahogy Harryls is mondta, szopás az egész, mert nem tudod megfogni, és bármilyen éles is az amivel vágod, ez gumiból van és hajlik minden felé...
SpeciCanyon:Jawbone/RJ vagy Big Taco.
-
X-metal
tag
Nekem van a legelső kiadású Linegear gumiból fehér színben. 3 éve megvan, nem nyúlik vagy taknyosodik mint az Oakley eredeti gumija ennyi év után. Ehhez viszont hozzá tartozik az is, hogy egy R1-en van, amit viszonylag ritkán hordok. Pláne nem aquaparkban
.
Az újabb Linegear gumikkal kapcsolatban még nincs tapasztalatom. Van ugyan néhány szett belőle de decemberben rendeltem őket és azóta ugye nem nagyon volt alkalmam próbálgatni őket.
Tapintásra más anyagból készült mint az elődje és a belső felén nincsenek feliratok. Kicsit talán vékonyabb mint a gyári. Ami biztos, hogy a szárgumi nagyon szorosan illeszkedik a szárhoz, nem úgy mint a Walleva gagyi gumijai, amik még a színterezett száron is állandóan elforognak.
A távtárók viszont nem jók! Aminek a gyári 15-ös méretet kellene tudnia, az kb a 25-nek felel meg.
De megkockáztatom, hogy kicsivel nagyobb is. Szóval az R1 meg a két XX ami most ilyen gumiszettet kapott, eléggé szorítja a fejemet emiatt... -
trafóóó
tag
Igazából kaptam mellé ,gondoltam kipróbálom még sosem volt Walleva lencsém.
Hát lehet bennem van a hiba de érzem hogy nem oakley lencse.
Akarok rádobni egy piros gumiszettet és megy vissza a black lencse.Ha valakinek van eladó használt juliet lencséje bármilyen ami még vállalható szóljon mert vettem egy
plazma julit fire lencsével de a lencse az kuka.
Köszönöm. -
HagaNRG
őstag
Azért, mert attól, hogy Oakley még lehetnek bődületes minőségbeli különbségek. Sajnos azt sem mondhatom, hogy az ár tükrözi azt, hogy mit várjunk.
Pl. a carbon szárú Jupiter is (ok, nyilván az anyag miatt) majd a kétszeresébe kerül a sima műanyagnak, de érzésre nem mondanám meg, hogy 80 ezres szemüveg van a kezemben.Tudom, én vagyok a problémás, mert az X-metalok merevségét, keménységét várom el mindentől, de akkor is. Az a TinCan pl. egészen egyszerűen egy 5 ezer ft-s replika szintjén van véleményem szerint.
-
IAjaxI
csendes tag
Jah, igen.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a fanatizmusom kezdetekor elhatároztam, hogy 5000 forint alatt bármilyen oakley szemüvegről legyen szó, ha az jó állapotú megveszem.
Sok időt töltök aukciós oldalak megfigyelésével, de ha csak pár száz forinttal drágább is és tudom, hogy nem áll jól akkor nem veszem meg.
-
Viry
tag
sry dupla lejárt az idő
Egyébként pedig fasza képekkel sokkal többért el lehet adni bármit!
na meg valami marketingszöveg még mellé, magyarázással...
Persze az okos vevők (mint TI is) pont a szar képekre utaznak, semmi vagy téves leírással, mert azokat lehet olcsón megszerezni, aztán vagy jót kapsz vagy szart, de legalább olcsó volt...
A szép képek a buta és PÉNZES vevőket vonzzák....
Alap emberi butaság, azt hiszik ami drágább az jobb is!!! ... jó ebben van valami igazság, de nem annyi mint az árkülönbség
erről ennyit...ahogy a kolléga is mondta "Minden annyit er, amennyit adnak erte" -
eszement24
aktív tag
Hello! Tőled vettem még nagyon anno egy razrwiret
(szerintem már vagy 6éve is megvan), ami azóta megadta magát. Nagyon karcos az üvege túl sok mindenen ment keresztül. Bumszli orrom van, így sajnos nem illeszkedett rendesen az arcformámhoz. Előtte egy Ducati féle Dog? Vagy Monster pup ducati verzió volt, az tudom, hogy teljesen tökéletesen illeszkedett, de azt cseréltem be a razorra
Túl agresszív volt. Szivem szerint most is fémet szeretnék, hátha tudok jó árban, csak olyan kéne, mint a razor "alapanyaga" volt, aminek nincs olyan nagy lencséje. De ha mást nincs, akkor valami olyan szemüveg, mint a ducati féle volt, csak hát az műanyag..félek, hogy eltörik.
-
X-metal
tag
Igaz, de ha nem jelzem vissza, hogy nem jött létre az adás-vétel, akkor felszólítanak a fizetésre. Ha pedig nem fizetek akkor lekorlátoznak... Viszont ha jelzem, akkor nem tudok negatívot adni...
Miután közölte, hogy nem postáz tengerentúlra, írtam neki, hogy jelezze az Ebay-nek, hogy nem jött létre az eladás.
Erre tőlem kérdezte, hogy ezt hogy és hol kell... LOL. -
X-metal
tag
Most, hogy mondtad, eszembe jutott, hogy van valahol egy Platinum Square Wire 2.0 valahol a fiók mélyén, és azon zsír új Rootbeer gumik. Szinben pont az kellett.
Rátettem, de nem igazán passzol rá, egészen más alakja van mind kívül, mind belül. Csak a hossza jó.
Venge: Te mindig spórolsz a képek méretén...
Miért nem ajándékozol meg minket egy b@szom nagy képpel, ha már a képfeltőltést használod?
Az ö szerverük megbírná, mi meg keresgélhetnénk a hibákat a szemüvegeiden. -
-
Serpiko
addikt
Na oda akkor mostanában nem fogok elmenni túl messze van.
(#24494) Brownie0306: Pont ezért veszek kettőt, hogy ne legyen extrém használatnak kitéve felváltva hordanám őket. Mikor milyen kedvem van úgy variálnám. Tényleg így kopik? Mondjuk ebben van valami amit használunk azzal általában így van.
(#24495) gaborcsu
Jó ezt hallani a Pit bull-ról nagyon tetszik a szemüveg. Beszéltünk nemrég email-ban érdeklődtem szemüvegek után. Asszem nemsoká ismét jelentkezem email-ban. Ja vaterán is megtaláltalak nem biztos csak van ott egy tag annyiért adja a szemcsiket mint te. A neve nem emlékszem pontosan valami krisz… a többit nem tudom, de lkehet nem te vagy. -
sz_proli
csendes tag
Nekem évekig volt inmate-em. Lencsét szerintem tök felesleges pluszban venni hozzá. Ha az ember nem sportoláshoz használja (arra meg vegyen inkább műanyag kereteset) akkor olyan nagy gáz nem lesz vele. Max kicsit megkarcolodik.. és akkor mi van. Nem fogják gyártani?? Akkor is ki fogja tudni cseréltetni a lencsét évek múlva is.
A gumiszett az reálisabb, mert ennél a tipusnál gyakori volt hogy felhólyagosodott a gumi és mivel nem is drága ezért abból mèg elmegy ha vesz 1, max 2 pár tartalékot.
De lencsét...
Akkor már miért nem vesz keretet is pluszba, azzal is történhet vmi. -
X-metal
tag
100%, hogy nem VR28. Nekem van itthon az is juliban. Pont azért mert még soha nem volt Dark Bronze lencsém, nézegettem-hasonlítgattam őket egymáshoz és nagyon más a kettő.
PowerBuldog: Már most nagyon sajnálom, hogy megváltam tőle.
Majd egy évig nem volt X-metal Juli keretem, aztán nagy nehezen szereztem egyet, és 3 hét után el is cseréltem... -
PowerBuldog
veterán
Lab-ban tették bele. X-metal azt mondta Dark Bronze. De létezik is ilyen.
-
Brownie0306
csendes tag
Ezt írtam neki:
"Ma kb 3/4 11-kor megérkezett a szemüveg. A csomagolás nem sikerült "atombiztosra", féloldalasan kilapulva érkezett meg hozzám.
Maga a szemüveg ettől nem sérült meg, csak a csomagolása (doboza). Ez nyilvánvalóan a posta hibája.A szemüveg állapotával viszont nem vagyok megelégedve. A termék-leírásban az szerepelt: "...eredeti Oakley szemüvegem jó állapotban van! Törlőkendő van hozzá...". Az állapotnál pedig: "Használt, de jó állapotú" szerepel. A használt-al egyet is értek, de a jó állapotúval nem.
- A törlőkendő címkéje levágva, csak a csomagba betéve jutott el hozzám, míg a hirdetés képein nem így szerepelt.
- A lencsék külső fele karcos (ezt még be is tudnám a használt de jó állapotú-nak)
- A lencsék belső felén, körbe a lencse és a keret találkozásánál kb 2-2,5 mm-es sávban a lencse bevonata felhólyagosodott, ami egyáltalán nem tudható be jó állapotú-nak
- A jobb szár belső felén a keret az ezüst és a fekete rész találkozásánál láthatóan valamikor sérült/eltört, és ez valamilyen ragasztóval lett kijavítva, ami szintén nem jó állapotú, hanem hibás/sérült kategóriába sorolandó.A termék oldalán 1 hetes garanciát tüntetett fel, ennél, de főként a leírásnak nem megfelelő állapotnál fogva szeretném, ha visszautalná a pénzemet, én pedig visszaküldöm az ön szemüvegét."
-
X-metal
tag
Szó szerint, ahogy mondod.
A sárga változatában jártam 97-ben, egy Ivory-Gold Iridium Eye Jacketet cseréltem le rá, egyből amikor megjelent. Olyan már van itthon lassan fél éve. Még egyszer sem éreztem késztetést arra, hogy bármikor is felvegyem.
Ahogy nézem, ezt lesz a legnehezebb beszereznem. A többiből mindig feltünik egy-egy darab valahol. Suede meg van egy eladó itt Pesten. Gold helyett Blue Iridium lencsével. Az lesz a következő.
-
harryls
aktív tag
A gyűjtők már csak ilyenek
Minden színt be akar szerezni belőle, az a bibi hogy ebből túl sok van, és van egy kettő amit szerintem lehetetlen leszÉn topcoat-ból szeretném az összes színt, abból csak 5db van. 3 már megvan, fehérből szokott lenni eladó, majd megcsípek egyet, de kéket még sosem láttam csak az o-review-ról tudom hogy létezett.
-
-
X-metal
tag
Hát igen, nagyon nehéz egy darabra szűkíteni a kört.
Én módosítanék az előző álláspontomon, és ezt jelölném.
Oakley C-Six Carbon Livestrong.
Nem hiszem, hogy ilyet bármilyen földi halandónak is tapogatnia kellene.
Nem tudni pontosan hány darabot gyártottak belőlle, de szerintem max. 10 Db-os limitált széria. -
B.Ricsike
őstag
Mást is tudsz egyébként szerezni, vagy csak Oakley cuccokat??
Nekem konkrétan egy Jet Pilot Boardshort kellene.
Bár ha valaki más tud szerezni, vagy beszerezni, az is szólhat, van itt pár deszkás srác, biztos jobban benne vagytok a témában, hol lehet ilyen cuccot kapni.
( A jetpilot.hu-t ne írjátok, azon már túl vagyok.)Konkrétan ő kellene! Csak sajna nem postázzák HUN-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest