Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
o-men
csendes tag
Nem kicsit hozott lázba a múlt 7n! 4 kiszemelt közül egy jött össze, így is nagyon baráti áron. Nagyon szoros volt a vége. Legalább megvan a barátnőm ajándéka a jövő 7re. Relatív jó volt látni a nagy látogatottságot. Volt egy két ritkaság, többek elég magasan menntek el. A srác is korrekt, 2 nap múlva már a kezemben is volt az új családtag.
everybody loves sunshine
-
-
Integra
titán
azért a penny érdekel, mert a többi xmetál lóbaszó fejűeknek van, én nem is értem, hogy lehet ekkora keretet készíteni.. nekem meg kis keskeny fejem van, és a pennyt anno direkt kis fejre készítették, bár ez se valami pici..
juliet is ordenáré nagy
azért érdekelne, mert nekem kéne idővel egy dioptriás napszemüveg is a normál dioptriás oakleym mellé és a penny keretbe belecsiszoltatnék egy gold dioptriás lencsét nyáron.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
darnellsmith
senior tag
szia Vole!
Látom Te ilyen oakley dealer féle volnál, vagyis remélem, egy kis segítséget szeretnék kérni Tőled. Baseball sapka érdekelne, persze oakley Érdekelne hogy tudsz-e szerezni, vagy milyenek vannak, mert én győri vagyok, az árkádba néztem a fun sportba ahol ugye sok oakley cucc van, de nem volt semilyen se
Remélem tudsz segíteni, üdvOakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
FerNandor
őstag
Szia Vole!
köszi a választ. Hát próbálkozom az eladással... Akkor légyszíves mondj egy árat, hogy mennyiért számolnád be (ha mégsem tudnám eladni)? (Vagy mondjuk egy straight jacket-be, canteen matt black grey polarized?) Amúgy nem feltétlenül szertnék egy másik szemüveget helyette, de ha nem tudom eladni, akkor nem nagyon lesz más választásom..
Köszönöm, üdv[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
darnellsmith
senior tag
-
bandus
veterán
gascanból nekem a military isnpired darabok jönnek be nagyon, kár hogy rettentő szarul áll
art chantry hijinx-et milyen eséllyel lehet kapni? huneymonkey-nál van most egy, csak jelenleg keret nincs rá. reménykedhetek benne, hogy 1-2 hónap múlva is lesz?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest