Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyjuk már ezt az eg.pénztár dolgot itt az oakley topikban, eléggé off, köszi.
-
trafóóó
tag
Az hogy nincs szerződés az csak annyit tesz, hogy nem tudsz kártyával fizetni ,mert nem tudja lehúzni, mert nincs szerződés, nincs terminál.
De számlát tud írni és nem azt írja rá hogy napszemüveg.
Ahogy Viry is írja ,azt fogják ráírni ami jó neked és el tudod számolni.
Kifizeted, és a számlára utólag kicsengeti az égésszegpénztár. -
Viry
tag
válasz
username99
üzenetére
én most vettem órát...szerintem kurva jó...és biztosan jobb mint a többi divat szutyok, nem egy Breitling...de az ára se annyi...viszont jó masszív, nem operett cucc 25dkg acél a GMT...hát mit mondjak... érzi az ember hogy a karján van, és rohadt kényelmes a súlya ellenére...nem utolsó sorban a brutál jól kinéző szíjról és tokról

számlázásról meg annyit, hogy én már vettem a LAB ban úgy juli lencsét, hogy optikai keretet írtak rá és simán ment elszámolásra....
-
válasz
username99
üzenetére
pl mely márkák jobbak az oakley-nál technikai öltözékben?
-
username99
csendes tag
Lehet, hogy most lefejeztek érte de ahogy nem vennék armani szemüveget úgy nem vennék oakley cipőt sem. Bár úgy gondolom az oakley minőséget nyújt más termékeinél is de én akkor sem vennék pl, órát. Bár tény, hogy sícuccokban jó de azért az árért vannak jobb teknikai öltözetek is.
Gaborcsu: Csütörtökön megyek fel a nagyfaluba. Lehet, hogy elvinném a Jupiter "wood" -ot ha van még.

-
trafóóó
tag
Egességpénztári kártyát valóban nem fogadnak el viszont :
Számlát adnak ,amivel már lehet variálni ,mert azt ír rá ami mindenkinek jó.
A számlát meg utólag kifizeti az egességpénztár.
Akár napszemcsit is vehetsz majd úgy írja meg a számlát hogy jó legyen.
Kb fél éve érdeklődtem én is ezen a téren mik a lehetőségek ,és segítőkészek voltak. -
Viry
tag
G.ZS.: ott is adnak hozzá ingyen lencsét? Vagy azért plusz fizetni kell??
Mert ha Oakley boltban veszed akkor a lencsét adják ingyé...!
érdekel a dolog me most passzolom el épp az ebayen a yardstickemKoxx: ajjajj nem is tudom mi a gázabb a made in china vagy a made in italy

-
-
-
venge
aktív tag
Levelezgettem a sráccal. 110 dollárért adta volna a Kitchen Sink-et, plusz posta. Kérdeztem, mennyi lenne a posta, azt mondta, hogy 78 dollár.

188 dollárt már nem ér meg nekem.
-
G.Zs.
senior tag
Az új szemüvegem ma végre megérkezett.

-
goldnarmz
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Egy ilyen krokodiltalpat én is megnéznék. [Igaz, nem egészen azért, amiért te gondolod...
] -
fanatizmus ide vagy oda, de nem bírnék felvenni oakley cipőt, számomra rettentően ocsmány mind

-
X-metal
tag
Van belőle kisebb, a Bathroom Sink.
Ezt már néha 100$ alatt meg lehet venni. -
venge
aktív tag
De kár volt felvetni ezt a hátizsák témát!

Azóta nem nyugszom, bújom a netet, keresem a megfelelő árú Kitchen Sink-et!
Most nézem a fészbukon az Oakley Buyers & Sellers-en nemrég tettek fel egyet, írtam az eladónak, most írt vissza, hogy megvan még neki!
Ez már betegség! Lassan minden félretett pénzem Oakley-ba verem!
-
Vole
aktív tag
Nekem egy ilyenem van:

Egesz jo, csak konnyen koszolodik

-
rekket88
csendes tag
válasz
X-metal
üzenetére
hmmm, régen annyira akartam egy ilyen cipőt hogy elmondani nem tudom

nekem oakley cipőkből így áll a "készlet":
az első kb 12-13 éve van meg, nagyon strapabíró, szinte semmi baja, a mai napig használható
[link]aztán egy ilyen, első látásra szerelmes cipő
2006-2007, már nem emlékszem 
[link]2011 féláron lőttem a Labban
[link] -
-
venge
aktív tag
Vole: köszi
A Kitchen Sink-et ismeri valaki? Nekem ez jön be legjobban, de én sem tudom, hogy ez mekkora!
Bocsi, most olvasom, hogy koxx pont ezt írta, meg azt is, hogy eladó neki talán!? ;-) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Alpha630
üzenetére
Szerintem nagy lesz.
Na jó, akkor nem.
koxx: te nem Hobbit vagy, az tuti.
-
-
Alpha630
tag
Szerintetec icon pack 3.0 nem túl nagy hétköznapi használatra? 10k-ért tudok egy vacsi újat, csak én külföldön vagyok és az asszonyt küldeném érte, csak tartok a méretétől. Vajon a mellkas részen le lehet venni a két kereszt pántot?
-
Viry
tag
bocs a bena linkert faxom telefonon benazok...de ezt fel kellett tegyem, nem birtam hazaig

-
Viry
tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
venge
aktív tag
Pontosabban ez.
-
venge
aktív tag
Én nagyon régóta papucsot szeretnék! Ilyet, De az, hogy a papucs 30 dollár, a szállítás, meg több, mint 50, nem tudom elfogadni!
Ráadásul annyira jó lenne felpróbálni egyet, de Magyarországon egyik boltban sem találtam!Reignman: Ez lesz a sisakomra festve!

-
Reignman
aktív tag
-
-
X-metal
tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Igen, mentek a kukába. Az elmúlt években már csak munkáscipőnek használtam őket. A fehér és a fekete-szürke ki is lyukadt, ez a képen is látszik. A fosbarna még egész egyben volt, de annak a talpán a gumi úgy bekeményedett, hogy jobban kopogott, mintha meg lenne vasalva, ráadásul életveszélyes volt benne közlekedni, mert a legkisebb nedvesség hatására úgy csúszott, mint az olajozott Gilette penge a vajban. Egyedül a sötétbarna volt nagyon sokáig tartós, de azt meg teljesen széthordtam...
Ezekkel együtt még egy fekete Go Kart is ment a kukába, azt meg a kipufogóm olvasztotta szarrá. Bár annak a minősége már alapból is kritikán aluli volt. Az volt az utolsó Oakley cipőm amit vettem. Azóta az Oakley mint cipő nem létezik számomra.
-
X-metal
tag
Világ életemben beteg voltam, Ha egy cipő bejött, akkor abból mindig több párt vettem.
Most sajnos meg kellett szabadulnom az egyik kedvenc szériámtól (Coil Over). Már 1-2 éve csak lapítottak a szekrény alján, úgyhogy kidobtam őket.
Kár, hogy ilyet már nem gyártanak...
Nagyon sokat fizetnék, ha a fehérből találnék egy újat... -
hgizmo
csendes tag
eladó "gyerek" Oakley, 8-14 éves korig (egyébként mi ez, Minute 2.0?) a vateráról: [link]

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
plein
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
A tudnivalókat a kérdésem előtt elolvastam, de mivel az árát leszámítva hamisítványra utaló, egyértelmű jeleket nem látok a holbrook és jupiter szemüvegeken, ezért tettem fel a kérdést.
-
plein
csendes tag
Sziasztok!
Emberünk portékáiról mi a véleményetek?
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=zsinka_vköszi!
-
SupaCow
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Én tudok egy mester embert akinél nagyon jó bőrök vannak.
http://maszocipojavitas.hu/
Anno forgattam vele egy doku filmet, abban látható némi bőr munka.http://magnezia.blog.hu/2009/05/06/loki_a_magyar_marka_elso_resz
http://magnezia.blog.hu/2009/05/14/loki_a_magyar_marka_masodik_resz
http://magnezia.blog.hu/2009/05/28/loki_a_magyar_marka_harmadik_resz -
Hullamos
tag
Valakinek nincs elado Splice-ja?Vagy valaki nem tud eladot jo aron?

-
Viry
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Pahancsoljon Mr Riddick Úr!

-
X-metal
tag
válasz
sz_proli
üzenetére
A bőrt benedvesítve elég jól tudod nyújtani. Vagy van ilyen is.
Az én elképzelésem az volt a kivitelezésre, hogy papír ragasztószalagot szépen rátekerek a keretre (több darabból összerakva, pont, hogy az íveket jól vissza tudja adni), körbevágom, és azt utána a nedves már nagyjából formára munkált bőrre ragasztva azt is kivágom. A varrás meg már talán nem olyan nagy ördöngösség a képek alapján, talán csak az elkötése. -
-
sz_proli
csendes tag
válasz
X-metal
üzenetére
Én anno nekifutottam és próbáltam egy olyan bőrdarabot kivágni, amit rá lehetne rakni a crater-re viszont túl vastag volt a bőr (pedig elég vékony fajta volt) és az a gáz hogy nyújtani is kellett volna, mert gyűrődött. Szóval inkább nekiálltam bőrművest keresni, de senkit nem találtam aki lett volna olyan vállalkozó szellemű..

-
lorcsi
veterán
hogy lehet iylen képeket készíteni ?!?
-
-
X-metal
tag
válasz
hgizmo
üzenetére
Én is próbálkoztam itt Pesten embert keresgélni rá, amikor a Ruby Crater-emet be akartam bőröztetni, de nem igazán találtam rá embert, illetve már ott elakadtam, hogy normális bőrt sem találtam hozzá. (mondjuk olyan színűt kerestem, mint a Ruby lencse
) Nagyon sok jó olyan kép van a neten, aminek alapján, egy kis kézügyességgel talán nem olyan nagy ördöngösség megcsinálni. Legalábbis én ha kapok bőrt nekiszaladok egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem rosszak az Oakley-k, de ár-érték arányban sehol sincsenek. Kb az 5-ödét érik mint amennyi az MSRP. Az a baj nekem az FMJ tetszik
)!