- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek esetleg eladó INMATE-je? Sajnos az előzőt ellopták, és pár hete a PROBATION-öm felmondta a szolgálatot a DEVIATION pedig nem tetszik. Fekete, vagy szürke lencsével keresgéltem eddig, nem sok sikerrel. Polarizált nem fontos/nem érdekel. A sima, egyszerű, teljesen fekete verziót vadászom nagy erőkkel, eddig sajnos sikertelenül
Köszönöm előre is.
Üdv
G
-
csizi92
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy szerintetek ez a weboldal megbízható-e.
http://www.oakley-show.com/index.php?main_page=index&cPath=52_63Nekem csak az ára ami gyanús. De gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hogy árasszatok e bölcsességgel
-
hgizmo
csendes tag
hmmm, ilyen sem minden nap kerül elő: hibátlan Trenchcoat, dobozzal, kompletten: [link]
-
válasz
username99 #25779 üzenetére
Minden oakley lencse megfelel.
-
username99
csendes tag
Lehet, hogy hülyeség de akkor is érdekel..
Az oakley minden terméke megfelel az ANSI szabványnak? Gondolok itt arra, hogy ezt teljesíti a lifestyle kategória is vagy csak azok ahol erősebb behatásnak vannak kitéve (pl, sport kat.) !? -
X-metal
tag
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a vélemény: [link] Eredeti? Régóta szeretnék egy Whiskert, bár egy chrome/ gold iridium lenne a legjobb, csak ahhoz sóher vagyok. -
Alig több mint 1,5 nap alatt elkelt a 24K-m
[link]
-
Viry
tag
válasz
Reignman #25761 üzenetére
Én a mai napig
Az ősszel volt a pecsába a csávónál (ahol ezt is vettem) egy tökéletse állapotú Time bomb dobozba minden 60ért meg egy monster dogos Crush 27ért! épp nem volt nálam pénz... túl sokat hezitáltam, köv hétre már sehol nem volt...
a mai napig megőrülök ha eszembe jut... most nem totojáztam...épp egy csávó nézegette valami másik órakupec..hogy e meg mi...a csákó 65re tartotta de a másik 40et akart érte adni a végén már 45é is adta volna és akkor én közbeszóltam: mondom accsakidekicsitmennyiviszemis!
-
Shef arc
csendes tag
Ezüst fekete számlappal
-
Shef arc
csendes tag
Na én is megleptem magam egy gmt órával.
Szemet kellene belerakatnom mert kicsi. Próbáltam otthon de nem akartam szétbarmolni.
Szerintetek a Labba vigyem vagy elég egy órás is??? -
Reignman
aktív tag
válasz
username99 #25746 üzenetére
Kamu szar. Annyi esze volt a gyereknek, hogy azóta a cikk-cakk törlőket már nem fotózza. Egyébként rákérdezel nála Ő is bevallja, hogy utánzatokat árul. Persze csak ha rákérdez valaki...
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
username99 #25746 üzenetére
Kb annyira mint a többi Oakley-ja (Holbrook, stb)
-
username99
csendes tag
szerintetek EZ mennyire kamu? Van nála még egy fekete polár is.
-
Alpha630
tag
Én pentium4 fórumtárs szolgáltatását vettem igénybe. Hasonló az előbb linkelthez, csak olcsóbb. Oakleyvault-ról rendelte be nekem az árut. Kb 80 dollár érték 26 ropiért ért ide. (az akkori árfolyam: 1USD=230Ft) Ami azt jelenti hogy kb 8000 ft volt a többletköltségem. Ez elég baráti. Közben végig követni tudtam a csomagom merre jár. Ja, és a durva, hogy csak a negyedét kérte előlegbe, másik része utánvét. Keressétek pm-be.
-
Faqups
újonc
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket a Chrome Iridium lencséről, és a fehér szárgumiról. Mennyire lehet majd tisztítani a gumit, ha elkoszolódik meg ilyesmi. Nagyon megtetszett a Jupiter Squared Navy, arról van szó. -
X-metal
tag
EZ nagyon kéne!!!
-
X-metal
tag
válasz
Zomb€€ #25722 üzenetére
Hát, kurv@ jó az Ice lencse, nekem is az a kedvencem. Van belőle polarizált meg sima is. Nyáron talán az Ice lencséket hordom a legtöbbet. DE!
Azt tudni kell az Ice lencséről, hogy az Oakley legsötétebb lencséje (harmadmagával, mert a Dark Grey és a Black Iridium is ilyen). 10%-os a fényáteresztése. Ez nagyon jó nyáron a tűző napon, de mikor kicsit esteledik, vagy egy erdőben bringázol, esetleg borúsabb az idő akkor már inkább a homlokodra tolod, mert jobban látsz nélküle.(A lencsék fényátereszeséről, ITT találsz egy táblázatot.)A másik a polarizált lencse. Azt sem vennék ha csak egy szemüvegem lenne. Tény, hogy a megfelelő helyen nagyon jó a polarizált lencse, de egy városban eltöltött napon biztos, hogy inkább csak sima lencsét veszek fel.
Már többen is leírták, mit művel üveg vagy üvegszerű felületen. Inkább zavaró, mint előnyös. Persze, vitorlázni, túrázni, terepen bringázni, síelni jobb viselet lehet mint a sima.
Azt is hozzá kell tenni, hogy bármilyen jó is a polarizált lencse, 100 emberből 4-5 fejfájást kap tőle. Ez a szám csak az Oakley Polarizált lencsékre vonatkozik, mert az útángyártót lencséktől 100-ból 80-nak. Ez viszont csak huzamosabb viselés után derül ki, 2 perc alatt amíg a boltban felpróbálod nem fog kiderülni.Sokkal inkább vennék egyetlen szemüvegnek egy Gold Iridiumot vagy valami barnás alapszínűt.
De ez az én szubjektív véleményem csak. -
hgizmo
csendes tag
hibátlan Mars 250$é-rt valakinek? [link]
-
tomtrial
tag
Kimi újabb kedvence ezek szerint a Big Taco ... nem is áll neki rosszul
-
venge
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok! Polarizált Jupiter létezik ezüst, ezüstös-fekete visszatükröződő lencsével?
-
B.Ricsike
őstag
Én szeretem is, meg nem is.... a legviccesebb az volt,mikor álltam a benzinkútnál, és vártam 3 percig, hogy megjelenjen a kijelzőn valami, de semmi
Aztán levettem a szemüveget, és úgy már látszódott minden! Persze a mögöttem várakozó autós nem volt annyira vicces kedvében, nem értette, miért állok és nem csinálok semmit
Szóval vannak ilyen hátrányai az tuti, de egyébként meg szeretem. Szerintem pro és kontra ugyanannyi érv van. A legbiztosabb, ha van egy poláros ás egy nem poláros szemüd is. Azzal nem lőhetsz mellé!Vízközelben a poláros sokkal jobb az 100! Vezetésnél meg annak rossz csak, akinek tele van sok digitális kütyüvel és kijelzővel az autója, mert tényleg nem lát sok mindent belőlük! De viszont a szembe jövő, vagy előtted menő autós legalább nem vakít el, főleg ha egy kanyar közepén vagy éppen, és nem látod a fénytől az ívet normálisan, vagy kátyút vagy akármit.....
-
Viry
tag
válasz
B.Ricsike #25720 üzenetére
Hááát...nemtom ti hogy vagytok vele, de engem zavar a polarizált lencse vezetés közben, mert nem látom a műszereket...az összes digitális kijelzőt elbassza...jo jo persze a mutató a lényeg, de a hifi kijelzőjét se látom rendesen, a telefon kijelzőt se látom benne, olyan mintha 3d-s lenne
poén de kicsit zavar. A kocsi ablak tiszta pöttyös...szerintem több zavaró hatása van mint előnye....de ez egyéni vélemény
Szerencsére a korábban leírtakhoz képest az én szememnek használt és pont jobban élesebben látok benne mint más napszemcsivel, és a fejemet se fájdítja ezért. -
Zomb€€
őstag
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Zomb€€ #25719 üzenetére
Polarizál szemüveg akkor jó, ha sokat vagy vízközelben, vagy sokat vezetsz, mert az elnyeli a csillogó fényeket, igy nem világítja ki a nap a szemed, ha valamiról visszatükröződik a fény!
Egyébként mindenképpen ICE lencséset akarsz? Itt Gaborcsu kolléga jó áron árulja a szemcsiket, nézz szét nála is! Lehet olcsóbban kijössz!
u.i.: Az Ebay-esre még legalább 65 dodót számolj rá!
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
A napokban szeretnék vásárolni egy Oakley Straight Jacket szemüveget, konkrétan ezt szemeltem ki, de lenne pár kérdésem:
- Mire jó a polarizált szemüveg, átlagos felhasználás során, származik-e belőle valamilyen előny
- Ár és reviewok alapján eredetit árulhat az illető, de érdekelne erről a véleményetek is.Köszönöm!
mod: Most nézem az ebayen is, ez tök jó:[link]
Viszont még soha nem vásároltam ott, mik azok az addicionális költésgek? Mennyi lenen a vége?
-
username99
csendes tag
Van egy ilyenem tok nélkül (papír illetve doboz). Ha valakinek kellene. Én lassan költözök és nics rá szükségem, de hátha valaki értékelné. Természetesen ingyen. Aztán az is lehet, hogy csak szemét..
-
X-metal
tag
válasz
harryls #25716 üzenetére
A franc sem gondolta volna, hogy ilyet is szeretnél magadnak.
Kb másfél hónapja adtam el egy zsír új dobozosat 20 ropiért... Első generációs volt.
Szerk: most nézem, hogy csak abban adták ki ezt színkombót... -
Reignman
aktív tag
Nekem meg egy half wire... jo a csillagok allasa, mindenki kap valamit...
-
hgizmo
csendes tag
válasz
lorcsi #25712 üzenetére
nekem is ma jött meg a Gen1 Chetaah Eye Jacket-em
nem ez az első, ami hibátlan állapotban van, de olyan koszos hogy félek a kezembe fogni... én ha valakinek eladok valamit, az a minimum hogy a lehető legjobb állapotban, legtisztábban küldöm. Ráadásul egy csinos, fiatal német hölgytől jött, akivel még normálisan el is lehetett beszélgetni. Nem értem az ilyet
-
lorcsi
veterán
nekem is megérkezett ma az eye jacketem
pont ugyanez, tökéletes állapotban doboz, papírok stb..
kicsit még szoknom kell ezt a formát, de nem rossz -
Shef arc
csendes tag
Ez a szemü keresi az új gazdáját??))
-
SupaCow
aktív tag
-
Reignman
aktív tag
9000 dollár? Az mai árfolyamon 2 millió forint felett van. Ne őrjítsetek meg, hogy bármilyen óra ér ennyit. Mondjuk ehy Juliet sem ér 100000-et...
Eszembe jut egy IPhone program, ami 1000 dollár volt asszem, valami gyémántot kirakott a képernyőre, asszem. És voltak, akik vették, csak mert drága volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest