Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
ügyes!
-
PowerBuldog
veterán
Na, Juli elkelt eBay-en $285-ért, postával együtt.

-
Serpiko
addikt
Na oda akkor mostanában nem fogok elmenni túl messze van.
(#24494) Brownie0306: Pont ezért veszek kettőt, hogy ne legyen extrém használatnak kitéve felváltva hordanám őket. Mikor milyen kedvem van úgy variálnám. Tényleg így kopik? Mondjuk ebben van valami amit használunk azzal általában így van.
(#24495) gaborcsu
Jó ezt hallani a Pit bull-ról nagyon tetszik a szemüveg. Beszéltünk nemrég email-ban érdeklődtem szemüvegek után. Asszem nemsoká ismét jelentkezem email-ban. Ja vaterán is megtaláltalak nem biztos csak van ott egy tag annyiért adja a szemcsiket mint te. A neve nem emlékszem pontosan valami krisz… a többit nem tudom, de lkehet nem te vagy. -
gaborcsu
tag
válasz
Serpiko
üzenetére
Sztem egyáltalán nem vészes a pit bull. Nincs egy oriási fejméretem, de pl a basball sapinál is pont az S-M ill. L-XL köztes lenne a jó méret.
Korábban NSJ2 ill. Monster Dogok voltak használatban, de ez sokkal kényelmesebb mindkettőnél + sokkal jobban takar a lencseméret miatt. (Bár nekem egy picit fent ül minden modell a szélesebb orrcsont miatt.)
A kollekcióból már 6 db bent csücsül a vitrinben, talán még egy OO polár meg egy ducati be lesz szerezve ha találok nagyon jó áron. Tehát nálam abszolút favorit modell. -
Brownie0306
csendes tag
válasz
Serpiko
üzenetére
elvileg annyi van a szürke keretekkel, hogy festve vannak, így nagyon extrém viselésnél 3-4 év után elkezdhet kopni, én pl ezért szeretem inkább a fekete, vagy valamilyen áttetsző kereteket.
szerk.: ha van lehetőséged akkor keress a közeledben egy boltot, és próbáld fel.
a pitbull az iszonyat nagy, a ten az csak normálisan nagy, nekem a ten nagy volt, viszont nekem kicsi a fejem, olyan oldalról lapos

-
Vole
aktív tag
válasz
Serpiko
üzenetére
"Hol van helyileg ahol voltál? Parndorfi Oakley outlet vagy mi."
Meglepo mondon Parndorf-ban

Amugy a magyar-osztrak hatartol kb. 15 perc kocsival, az autopalya mellett van egy nagy outlet center rengeteg bolttal, koztuk az Oakley -val.
Amit meg erdemes meglatogatni ott, az a Body Shop, en imadom a termekeiket, es ott nagyon olcson adjak.
-
X-metal
tag
válasz
Serpiko
üzenetére
A Pit Bull hatalmas fejre való. Én felvettem, és nekem is nagy volt. R1-et és X-metal XX-et hordok alapból,. amik nem kis szemüvegek...
Voltam ma a Parndorfi Oakley outletben. Ritka szemüvegeik nincsenek, van viszont egy X-metal-Ruby X-Squared (400 Eur), 2 ugyanilyen színű Juliet (320 Eur) egy Polished Ice Juli (258 Eur), A Polished Black (510 Eur) és egy Ducati PitBoss (420 Eur). Műanyagból rengeteg van, de nem régebbi modellek. Egyetlen Monster Dog (Whiskey-Bronze) volt amit elhoztam volna, ha lett volna pénzem.

-
SupaCow
aktív tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Eez nem egy Crosshair S? Ha jól emlékszem sima Crosshair nem volt Gradient lencsével.
-
tomtrial
tag
A Crosshair-es csóka visszaírt és rakott fel még 1 képet. Azt írta, hogy szép állapotban van mind a keret és a lencse is, és brown polarized a lencse ... Így már egész jó ajánlat annak aki egy ilyenre vágyik ... 17.000ft-ba lenne+posta ...
-
tomtrial
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Egyértelmű, hogy jó ár ... írtam is neki

-
tomtrial
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Azért elég merész, hogy csak egy képet tolt fel és az is szinte használhatatlan ... semmi leírás ... Érdekes, pedig nem mai ebay-es ...
Én amúgy Burnt Copper/VR28 Black Iridium-nak tippelem ... gondolom nem titán keretes.
-
trafóóó
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Sajnos ezen pont látszik hogy ez nem az én fejemre tervezték.Na nem azért mert nagy a fejem.

Karácsonykor gyarapodtunk egy fórumtárssal.
A kisfiam is viszi a hagyományt majd tovább.
Még fiatal de ambiciózus.

-
medusa1986
csendes tag
Ha vkit erdekel szerintem nincs rossz aron...
-
trafóóó
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Hogy a Plate gyerek szemcsi na ezt nem is tudtam, ez nagyon meglepett.
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Pedig a plate az gyerekszemüveg. Kicsi lencse keskeny keret ami ráadásul eszméletlen módon kopik.
-
trafóóó
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Szerintem a plate csakis a nagy embereknek áll jól.
Én eladnám a helyedben pl nekem.
-
medusa1986
csendes tag
Legujabb szerzemenyeim
, soha nem volt meg plate-em es mit mondjak k**va jo az hittem eddig csak a nagy embereknek all jol ( bar ki tudja lehet csal a tukrom
)
-
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
vagy mintha a gyerek esett volna le : )
-
X-metal
tag
Valamilyen számomra azóta is megmagyarázhatatlan okból elhoztam magammal a matt fekete Infinite Hero Juliet-et a sítúrára. Talán azért, mert nagyon jó benne vezetni. Mindegy is. Megérkeztünk, kipakolás stb. Felvettem kézbe a kislányomat, és a második mozdulatával leverte a fejemről....
Természetesen kőre esett...
"Szerencsére" a lencse nem, csak a színterezett keret sérült. Most lehet cromofag-ozni, és újra színtereztetni a kedvencemet. Nem örülök. 
-
krain
tag
Ákoson a Tengermoraj klipjében Holbrook van optikai lencsével, ugye?
-
-
-
tomtrial
tag
Ismételten kellemesen csalódtam a custom példányaidban. Nekem eddig az összes bejövős volt. Most a macskás tetszik a legjobban, brutál jól eltaláltad a lencse és keret színvilágot

Az R2-vel kapcsolatban ... hát nem is tudom, de nekem a TiO2 sem jönne be rajta, esetleg ha 24k lencse lesz benne akkor talán. Persze kíváncsian várom mi sül ki belőle ... Ha jól előkészíti a felületet akkor tartós is lehet a festékréteg ... lásd X-metal szinterezett xmetal-jai ...
-
venge
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Festék. Meglátjuk, hogy megmarad-e a fémen!
-
venge
aktív tag
Elfogadom a véleményetek, sőt, egyetértek veletek! Ha elkészül, teszek fel képeket!

-
-
venge
aktív tag
Van egy Romeo 2-m, aminek meguntam a színét. Elvittem ma a festőhöz, 24k-ra szeretném festetni. Mit gondoltok, hogyan nézne ki jobban? Ha gyári XX-24k-ra hasonlítana, azaz a szárak és a középrész lenne arany színű, vagy ha gyári Juliet-24k-ra hajazna, vagyis az egész szemüveg aranyban fürdene?
Ja! Gold Iridium a lencse benne.
Photoshoppolva így néz ki. -
venge
aktív tag
Sokat gondolkodtam, hogy milyen minta lenne jó a kék lencséhez. Természetesen a víz jutott róla eszembe, de azt eltúlzottnak éreztem. Ezért döntöttem ennél a barnás színvilágú festésnél, úgy gondoltam, hogy a barna-kék nem egy rossz választás. De természetesen ízlések és pofonok!

-
-
venge
aktív tag
A páromnak műtik a szemét, elhagyhatja a dioptriás szemüveget. Így karácsonyra kapott tőlem egy napszemüveget. Nézzétek el, nekem sem tetszik, de tudtam, hogy ő örülni fog neki és valóban, olyan jó volt látni ajándékozásnál a könnyes szemét!

Már egy ideje nyúz, hogy Radi8tornak mutassam már meg, ő biztosan tudja értékelni!
Hát tessék:
Cicás01
Cicás02
Cicás03 -
X-metal
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Ha olcsón hozzá lehet jutni valami szemüveghez, akkor arra nem én csapok le, hanem aki elöszőr meglátja...
Ráadásul én gyűjtő vagyok, csak ritkán adok el szemüveget, azt is csak azért, mert másikat akarok helyette, ritkábbat, jobbat...Például egy ilyet nagyon szeretnék!!!
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
X-metal
üzenetére
Szerintem azért mondta h te nyomod fel az árakat, mert ha épp gyorsan megszabadulna valaki egy szemcsitől, és jó állapotú szemcsi, és esetleg olcsóbban is adná, akkor arra lecsapsz (mert hát miért is ne), e-bay-en meg kereshetsz rajta pár ezer forintot, így más nem tud olyan olcsón hozzájutni. Mondjuk ezzel nem az árakat nyomod fel, hanem más nem jut hozzá olcsón.
Szerintem valami ilyesmire gondolhatott. -
X-metal
tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Hát nem tudom, miért mondod, hogy én nyomom fel az árakat... Pláne a Juliknál... Idén 5 db-ot is eladtam, és a legdrágábbat is 50.000Ft-ért. Viszont az vadi új volt. Vaterára, jófogásra, 28.000Ft-os áron tettem ki őket, és nem volt minimál ár, annyiért el is lehetett vinni. Nem mellékesen az ebay-en sem veszek 100 Eur felett Juliet-et.
A 24K X-Squared-ért igaz, hogy kifizettem 250-et, de az egy olyan limitált széria, amiből most a legolcsóbb is 800$. Újonnan többe került, és ennek a tipusnak soha nem csökkent az ára, mivel csak 750 Db készült belőlle.. Kifejezetten csak a jó vételekre megyek rá. Szóval komolyan nem értem, hogy miért én vagyok az oka annak, hogy mások ennyiért adják a szemüvegeiket.
Az, hogy az ebay-en mennyiért adok el, annak meg a magyar árakhoz semmi köze. Azért teszem fel oda, mert majd a dupláját kapom, mint itthon. Te nem így tennél? -
B.Ricsike
őstag
válasz
Babarnew
üzenetére
Enyhén szólva túl van misztifikálva... legalább is itthon! Szerintem 40 max. 45.000Ft-ot mernék elkérni érte.
X-Metal kolléga stromfolja így felfelé az árakat, csak ő egy más értékrendet követ és képvisel, meg ő Ebayen nőtt fel. Ott el lehet annyit kérni érte, bár szerintem ott sem biztos, hogy elkel olyan áron. Itthon szerintem rohadt nehéz 50 vagy afölött vevő találni rá! Nagyon bele kell hogy szeressen!
-
Shef arc
csendes tag
Hatvanért talán te leszel a nyerő!!

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
40?

-
Shef arc
csendes tag
Sajnos túl sokért.....

-
gyurika981
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szia! És mennyiért válnál meg tőle?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ettől a Juliettől továbbra is megválnék.

-
-
Babarnew
tag
X-squared -et keres egy ismerosom, ha akad valakinel ilyen es normalis aron eladna ( nem kell megijedni, nem fillerekert mint itt nehanyan megszoktak hanem ertelmes aron...) akkor privatban jelentkezzen nalam pls.
Koszi B. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Túláraztad.

-
-
-
Ezek a lencseszínek annyira nem illenek ehhez a stílushoz.
-
Serpiko
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Akkor lényegében mindegy milyiket veszek.
Bár úgy gondolom a polarizált jobbnak tűnik. Melyik jobb véleményed szerint mint tapasztalt szemüveges? -
Serpiko
addikt
Nem vagyok jártas egyáltalán a napszemcsi témában ezért nem értem elmagyaráznátok röviden. Szemcsit készülök venni ezt olvasom Iridium, polarized, valamelyikben mind a kettő benne van valamelyiknél csak az egyik vagy Iridium vagy polarizát.
Most mi van?
Melyik a jobb a polarizált vagy iridium?
Kinéztem két szemcsi az egyiknél az van írva Iridium a másiknál iridium és polarizát is oda van írva a termékismertetőben.
-
napey
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Én is észrevettem ugyanezt, rubynál és +red lencsénél is. Csak én úgy voltam vele, ez ilyen és kész

Amúgy a Rubyt nem is szabad használni vezetéshez
(talán mert összemosódnak benne a színek?)
Úgyhogy közlekedéshez nem a legjobb, vigyázz vele gyalogosként is
-
Brownie0306
csendes tag
Szerintem nem, legalábbis nekem ilyen szabad szemmel nincs, meg ha lenne is, akkor csak sötétebben kéne látnom a szélén, de a napszemcsiben nem sötétebb, hanem élénkebb kék. Arra gondolok még, hogy a Fuel Cell lencse íve nem a legjobb, vagy az én szemeim helyzetéhez, vagy ugy alapbol.
Igazából mindegy, nem fogok ebbe belepusztulni, csak kicsit zavaró utcán, amikor pl hátranézek, hogy befordul e egy autó amikor átmegyek egy zebrán, akkor az egyik szememmel élénkebb kék képet látok a másikkal meg halványabb kéket.
Remélem azért nem fognak egyszer elütni emiatt
Azért ha valaki egy ruby Fuel Cellt vesz a kezébe lecsekkolhatná a kedvemért, és tájékoztathatna

-
Reignman
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy Splice-hoz hol lehetne olcsóbban lencséket venni (4e-5e).
-
Viry
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Alapból ha letakarod az egyik szemed és ugyan azt a "gyakorlatot" megcsinálod szemüveg nélkül, egy fényesebb foltot fogsz látni középen!...így a lencsét is ezért látod más színűnek...
Amerikai tudósok biztos sokat fizetnének egy ilyen kísérletsorozatért...
De valszeg normális ember normális körülmények között nem fog ilyet csinálni egy napszemüvegben.
A holbrook nem az a kamu fajta??? Ezt a megszerzed nem válsz meg tőle hypermarketing leírást már olvastam egyszer szerintem valamelyik kókli árusnál is!
-
SupaCow
aktív tag
Nem tudhatod, hogy mekkora áldozat ez részéről. : )
Lehet, hogy olyan mintha a máját adná el.
Ha kell a lé akkor nincs mit tenni -
tomtrial
tag
Oakley Holbrook
Új Oakley Holbrook napszemüveg. Örök darab. Egyszer megszerzed, nem akarsz megválni tőle többet!Hogy is van ez? Mégis megválik tőle?

-
X-metal
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Mit kell fogyasztani ahhoz, hogy ilyen dolgokat kezdj művelni a napszemüvegedben?

-
Brownie0306
csendes tag
Srácok, ez most lehet igencsak hülyén fog hangzani, de ha felvesztek egy ruby lencsés napszemcsit, becsukjátok az egyik szemeteket, és a nyitva lévővel egy pontot néztek, miközben jobbra balra mozgatjátok a fejeteket, nem tapasztaljátok azt, hogy a lencse közepén nem olyan kékes a látott kép, mint a lencse szár- illetve orrközép részénél?
Az én Red/Blue (Black Ink/Ruby) Fuel Cell-emnél ezt tapasztalom, és kíváncsi vagyok, hogy az én szemeim vannak rossz helyen
, vagy ez egy ruby lencse sajátosság? -
X-metal
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Straight Jacket Fire Polarized.
-
lenkei83
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
A második képen teljesen tisztán látszik, hogy polarized
De eddig nem láttam fire polárt, és most fáj rá a fogam 
Hmm ez valami újdonság lesz... [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még a Pit Bullra várok hasonló jokat. 

Bár úgy gondolom a polarizált jobbnak tűnik. Melyik jobb véleményed szerint mint tapasztalt szemüveges?