Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
Azt mondtad hogy leállsz egy darabig nem sokáig bírtad. Nekem is megvan az ice x squared!
A teszvesz-en van egy pont olyan színben 30-ért, most épp nem láttam lehet hogy most járt le, és még nem került fel újból. 30-ért elég jó ár, bár attól függ milyen állapotú. Nekem is van egy 24k, Szerintem nagyon jó szemcsi. Nekem az x metal-ok a gyengéim, kivétel a penny mert az nagyon pásszent a búrámra 
-
-
3ndRush
csendes tag
Tök nem tudok dönteni... Ez már tényleg az uccsó ilyen hozzászólás

Propaganda vagy Art Chantry Hijinx? -
hori13
tag
Sziasztok!
Tud valaki eladó vagy elcserélhető x-metal xx szemcsit, x metal színben?
Köszi! -
válasz
jodamester
üzenetére
-
jodamester
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogyan műkszik oakley-éknál a dioptrázás. Mennyivel dobja meg a költségvetést? Pl. egy half, vagy flak jacket mennyi dioptrás lencsével? -
din973
csendes tag
Üdv!
Szeretnék árajánlatot kérni a következő termékekre:
- Oakley Juliet replacement lens / Black Iridium (16-823)
- Oakley Juliet frame accessory kit / Black (06-489)
- Oakley Large soft vault / Green (07-087)
- Oakley X Metal soft vault / Black (07-266)
Csak új érdekelne. Köszi -
harryls
aktív tag
válasz
freeride69x
üzenetére
Az egy razor blade 1986-ból. Az egyik MOFO-s eladó srácnak 2db is van. Azok a kedvencei.
-
kisubi
csendes tag
over the topot nagyon vitces

-
freeride69x
csendes tag
Hát az olyan régi modell hogy vagy 1993-94-ből származhat és el sem akarom hinni ,hogy pont az országban van vkinek ilyen eladó....
Írtam már neki de nem tudta a pontos típusát megmondani,azt viszont igen hogy ő már k--szott öreg lehet,mivel én amikor homokozóba tologattam a mecsákat,akkor őnek volt már Oakley-ja.Nekem az első Oakley-m(egy Eye Jacket fingerprint/black iridium)1996-ban volt,de ahol lakom (egy megyeszékhely/nagyváros)ott akkor csak kettő volt,az egyik az enyém volt a másik meg egy focistáé.Ja meg van egy olyan hírdetés a Vaterán:
[link]Írtam neki :rendel Oakley C-SIX Carbon 19e-ért

De a többi akkor is szemtelenül nagy átverés!

-
válasz
freeride69x
üzenetére
Az utolsóban nem vagyok biztos, hogy fake. Ez egy régi modell, az M-frame elődje.(mondjuk az ára no comment)
-
-
vastag87
csendes tag
ezt nézzétek, nagyon dúúúúúúúúúúúrva
ezt vajon ő csinálta? -
kisubi
csendes tag
A Crosshair az szerintem csúnya!Nekem wiretap-om van klasszissal szebb szerintem.

-
kisubi
csendes tag
Csö!Az lenne a kérdésem hogy a júlia az vékony arcu embereknek áll jól?Mert fontolgatok egy cserét de élöben még nem láttam júliát.
-
3ndRush
csendes tag
Csáó!
Csak az a baj, h nem küld külföldre...:/
Most nagyjából felmértem, h melyik mennyiben lenne mekkora rizikóval. Pimple max külföldről jönne (tudtommal itt nincs senkinek), 30 körül, Kozik vagy boltból újonnan 35-40 körül vagy most van fent 1 használt egész jó áron, csak sztem +lepődnél, ha naponta jönne szembe veled egy ilyen ritkaság, pont amilyen neked is van..
Art Chantry ugye 30ért van gaborcsunak. Télleg a pimple felé húzok, csak félek kicsit az ebaytől. Ha lenne vkinek itt pimple 30-35 körül, az ne habozzon szólni
Eddig amúgy gascan s-em volt, de eladom, mert +untam... -
tildy
nagyúr
Azt hiszem be kéne ruháznom tisztítószerre meg kendőre. Tokot végül nem oakleysat vettem, jó lesz az abban is , elég nagynak tűnik.
-
szia
Jó helyen jársz, fix 33-ért árulom a racing jacketet. Nem tudni mennyibe kerülne, mivel évek óta nem kapható. Utolsó ára vhol 50-55e ft körül volt.
A gold lencse elég jó kontrasztos képet nyújt, nem is túl világos tehát erős napfényben is ideális.
Ha érdekel dobj egy mailt aztán megbeszéljük. -
saincz
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt,és szeretnék venni egy Racing Jacket-et.
Láttam itt az aláírásokban hirdetve 33-ért.Ez fix ár?
Ennek mennyi a bolti ára?
Ez a lencse milyen fényviszonyokhoz való?:gold iridium
Köszi -
kisubi
csendes tag
sziasztok oakley fanok!az lenne a kérdésem hogy wiretap-ot mennyiért lehet eladni és hogy mien szemcsi állna jól nekem (vékony a séró).köszi! -
3ndRush
csendes tag
Szerintetek ezt + szabad venni? Nagyon félek az ebay-től, de minél olcsóbban kéne 1 Art Chantry/Pimple/Kozik 3asból vmi
Art Chantry tetszik, de nem az igazi, de MO-n ugye gaborcsunál azt láttam, Kozik azért is necces, mert visszaolvastam és láttam, h ott van valakinek, aki BME-s és még én is odajárok (bár ki tudja meddig..
) Szóval a Pimple lenne az igazi. Ennyi lett volna
http://cgi.ebay.com/NEW-OAKLEY-HIJINX-ROBERT-PIMPLE-EDITION-NEW-BOX-/170501400625?cmd=ViewItem&pt=US_Sunglasses&hash=item27b2ace831
Ha vki innen +veszi előlem, akkor biztos eredeti volt...
-
törölt tag
létezik fényre sötétedős oakley lencse?
(én nem bízom ezekben a vaterás dolgokban...Az a tuti, ha amcsiból jön direktben, megrendelve, más meg behozza..)
-
Kom-ancs
tag
Kókli riadó,legalább kiírhatná,hogy nem eredeti.
-
tomyka74
senior tag
üdv emberek!
júliámhoz keresek kemény oakley tokot! vkinek ha lenne, az sem gond ha használt, lécci jelezzen már! -
tr00p3r
addikt
sziasztok
rég jártam felétek.
nincs véletlenül valakinek eladó jawbone-ja? rég vadászok rá, de azt hiszem eljött az ideje, hogy beruházzak rá. radar-t szerettem volna, de a jawbone valamiért mégis jobban bejön. a square wire 2.0 sh mellé kellene valami a bringázáshoz is. van egy rudy-m, de azt nem szeretem. -
Streyker
csendes tag
Hali!
én a half x-et használom vezetéshez, biciklizéshez, meg úgy a mindennapokban és csak ajánlani tudom, kényelmes, akár egész nap is, és fém keretes ahogy a linked szemüvege is...előtte twenty-m volt, azt is így használtam, de ez ég és föld, szal ha jó szemüt akarsz Oakley-t kell venni

-
-
P1eTr0
aktív tag
Amiket sportolásra írtál, azoknak a kerete nem fém, ugye? Legalábbis képek alapján nem annak tűnnek.
Vannak a köztük olyanok, amik tetszenek. Már csak az áruk kérdéses, mert az angol honlapon néztem őket, és mire Magyarországra ér, gondolom nem 1-2000 forinttal nő meg az áruk...Amúgy ezeknek a szemüvegeknek cserélhető a lencséje?
-
Amit linkeltél szemüveg elsősorban utcai viseletre alkalmas. Ez a lencseszín (tungsten) nagyon jó vezetéshez. Sportolásra inkább a radar, flak jacket, half jacket, m-frame, jawbone közül vmelyiket javaslom.
Nézd meg esetleg ezeket is: crosshair, crosshair 2.0, half-x (ez még sportolásra is kíváló), inmate, square whisker. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Némi tanácsra, tapasztalatra, véleményre lenne szükségem

Úgy döntöttem, hogy kéne valami jobb napszemüveg, ami nem megy tönkre 2 év alatt, a lencse jó minőségű és nem is torzít. Az Oakley márkáról hallottam már sok pozitívat és persze volt negatív kritika is, de hát mindenkinek nem tetszhet.Amire kéne a szemüveg: vezetés, néha-néha sport (bicikli, de nem downhill-re kell gondolni), illetve sima utcai viselet.
A korábbi - nem Oakley - szemüvegem műanyag keretű volt, természetesen el is törött. Most inkább valami komolyabb anyagúra gondoltam. A boltban ezt ajánlották : [link]
Ebből több fajta is létezik. Az érdekelne, hogy ez jó választás lenne-e, illetve hogy melyik változat (lencse) illik ahhoz a felhasználáshoz, amit leírtam.Nagyjából ez árban is megfelelne, de persze minden ötletet szívesen fogadok, és érdekelnének a tapasztalatok is. A fórumon lévő nagy teszteket persze már elolvastam

Előre is köszönök minden hozzászólást.
-
sz_proli
csendes tag
válasz
freeride69x
üzenetére
A fene, lemaradtam róla.
Szép munka!!

-
leftyke
aktív tag
Hali
Ha valaki tudna nekem eredeti új oakley oil rig (kód 03-460.) napszemcsire árajánlatot tenni az megköszönnöm előre is. Válaszokat privátban várok. -
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
beleakadtam egy hamis oakley-ba a vaterán. Írtam az eladónak, hogy illene feltünteni, hogy nem eredeti a napszemüveg.
Erre ez a suttyó, visszaírt, hogy mit képzelek én, és különben is ki vagyok, mit gyanusítgatom, meghogy ő nem ver át senkit, mindenki láthatja hogy nem eredeti, az árából is..Egy kis segítség jól jönne, tanulja már meg a paraszt, hogy azért mert ő (meg mi is) tudja, hogy nem eredeti, azért nem mindenkinek egyértelmű, azután meg majd jól megutálják a márkát.
Köszi
-
-
G.Zs.
senior tag
Sziasztok. Keresek fekete színű Antix-ot. Ha valakinek van eladó, írjon privátot.

-
válasz
freeride69x
üzenetére
Helyes

Fel kell hívni a labot, hogy külön kapható-e, nem hinném, hogy minden alkalommal meg kell venni a komplett szettet.
-
válasz
freeride69x
üzenetére
Látom már írtál ennek az eladónak [link] egyesek micsoda szemetet árulnak..

-
válasz
freeride69x
üzenetére
Conductnál nincs keret, a spike pedig nem egybelencsés
ok, tudom
én is csak tippelgetekdferee: hívd fel a forgalmazót hátha tud segíteni
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
freeride69x
üzenetére
lol

-
dferee
tag
Sziasztok!
Úgy 3 hónapja láttam a HÉV-en egy srácon egy nagyon durva Oakley-t és azóta azt keresem. Fém keretes cucc volt leginkább a Probation-re hasonlít de annál kicsit húzottabb. Picit keskenyebb de ugyanígy egybe lencsés középen egy kis elválasztóval nem szögletes oakley jellel a szárán valamint fényes szegéllyel a lencse körül.
Sehol nem találom pedig átnéztem már kb 40 oldalt. Olyan profi volt hogy replikára nem is gondolok....
Valaki esetleg ötlet?

Előre is köszi!
-
DemonDani
addikt
válasz
üzenetére
ha bemész boltba akkor is el lehet sétálgatni benne simán... Max hülyének néznek, de nagyon jól alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz!
-
freeride69x
csendes tag
válasz
üzenetére
e-öböl=ebay

-
őstag
Értem. Köszönöm a sok választ! Rá megyek az ügyre, mert itt anyár és nincs szemcsim.

7600ért jó kifogtad

(#8027 Ez az e-öböl ez hol van? mert rákersetem googleval de semmi ? linket tudsz adni ? köszi

-
freeride69x
csendes tag
válasz
üzenetére
E-öbölbe találtam polarizált half jacket jet black/black iridiumot,pköltséggel 35e ft.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
üzenetére
Amúgy jet black/black ir. polarizedet half jacketből nem kapsz.Ilyen gyári modell nincs.csak ha a lencsét kicserélik polarizáltra.De próbáld meg e-öbölbe.Vagy amit a főnök ajánlott neked a fentebbi válaszába.
-
freeride69x
csendes tag
válasz
üzenetére
Ha szerencséd van kifogsz egy ilyet mint én a vaterán 7600ft-ért:
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2010-06/14/262007_cpkiuvbqj6aijv7w_bhrfhzhjz_2.jpg](IMG:/dl/upc/2010-06/14/262007_cpkiuvbqj6aijv7w_bhrfhzhjz_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2010-06/14/262007_cpkiuvbqj6aijv7w_bhrfhzhjz_2.thumb.jpg/800)
Oakley Half Jacket jet black/black iridium.
E-öbölbe 25e ft körül van postaköltséggel együtt.Ettől olcsóbban csak olyan nagy szerencsével jutsz hozzá mint én.Polarized lencse nagyon jó maúgy a Jawbone-om polarizált,sokkal jobban szeretem mint a sima lencsét. -
válasz
üzenetére
ha olyan lenne, mint az első képen, akkor nem látnál át rajta
szóval a fekete lencse sem totálisan fekete, jól megnézve látni benne a szemedet. -
válasz
üzenetére
A render kép soha nem úgy néz ki mint egy normális fotó. Amit 2.-nak linkeltél kb az fedi a valóságot. A black polár lencse a legsötétebb az összes közül (ice polár még ilyen)
A szemüvegekkell kapcsolatban keresd gaborcsut (fentebb linkeltem) vagy Volet. -
őstag
Sziasztok. Szeretnék egy oakley nap szemcsit vásárolni. Ki is néztem a nekem tetsző tipust. Ez a Half jacket- black jet /Black Iridium Polarized lenne . >> kép
na most néztem róla neten több képet is :[link] <<< ezen a képen nem tünik nekem olyan black-nek a lencse mint az első illisztrációs képen. Vagy ez is előbe ugyan olyan mint az első képen ? Mert nekem ez a full black kellene. Tehát ha rendelek ilyen szemcsit és mondom hogy : Half jacket- black jet /Black Iridium Polarized akkor az tuti jó black lesz ?
Köszi a választ előre is !
De lenne még egy kérdésem: Hol tudnék én ilyen szemcsihez hozzá jutni kedvező áron?
Valami boltot tudnátok ajánlani ?
Köszi még 1x
-
őstag
semmi
-
szandro
senior tag
Megbízható?

Látom sok Oakley-t hírdet, szal biztos. -
-
-
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy szemüveg megvásárlásában. Mivel nem vagyok jártas a témában, csak az tűnt fel, hogy a kendőn lévő Oakley logot nem találtam meg sehol a neten.
Róla lenne szó:http://kepfeltoltes.hu/view/100614/f4a_2_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
menpee
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Azt nem írtad milyen típusba kell
Egyébként a bronze jó választás. Nem annyira sötét. -
válasz
Don't Panic
üzenetére
Bronze vagy gold, de bicajra sztem vmi világosabb lencsét használj. Persimmon, hi-persimmon, yellow, g26, g30, vr28.
-
Don't Panic
senior tag
hi
elsősorban biciklizéshez használnám melyik lencse legyen? Bronze ,Black Iridium,Gold Iridium,Grey Polarized ? thx. a válaszokat.
-
robertgidaa
csendes tag
válasz
robertgidaa
üzenetére
Wow az előző nem volt direkt de az volt a 8e. hozzászólás

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A teszvesz-en van egy pont olyan színben 30-ért, most épp nem láttam lehet hogy most járt le, és még nem került fel újból. 30-ért elég jó ár, bár attól függ milyen állapotú. Nekem is van egy 24k, Szerintem nagyon jó szemcsi. Nekem az x metal-ok a gyengéim, kivétel a penny mert az nagyon pásszent a búrámra 

ennyiért szinte ajándék!!! Sztem egy raklappal veszek!

sziasztok oakley fanok!az lenne a kérdésem hogy wiretap-ot mennyiért lehet eladni és hogy mien szemcsi állna jól nekem (vékony a séró).köszi!
nincs véletlenül valakinek eladó jawbone-ja? rég vadászok rá, de azt hiszem eljött az ideje, hogy beruházzak rá. radar-t szerettem volna, de a jawbone valamiért mégis jobban bejön. a square wire 2.0 sh mellé kellene valami a bringázáshoz is. van egy rudy-m, de azt nem szeretem.