-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz
Hullamos #32432 üzenetére
Nekem szerencsere van kb. 8 par uj Juliet lencsem sajat hasznalatra, ugyhogy nincs ilyen gondom, de ha gyari lencset szeretnel, akkor felhivhatom a kanadai nagykert, hogy milyen lencsek kaphatoak meg. En legutobb nyaron vettem par Ruby lencset meg talan Black Iridiumot, mar nem emlekszem. Faternak is tudtam venni ket par Monster Dog lencset, ugyhogy nagyobb keszletuk van mint az europai orszagoknak.
Termeszetesen bolti aron adjak ( ha jol emlekszem CAD 50 korul van egy par ) + posta, de ha eredetit akarsz, akkor nincs tul sok lehetoseged. Szerintem akinek van tartalek lencseje, az nem adja el
-
Vole
aktív tag
"Pont ez a lényege sztem, hogy ezt váltsa ki az emberekből, hogy "hát ez borzasztó""
Es ez miert jo? Ha direkt hulyen akarsz kinezni, huzz a fejedre egy szaros pelenkat.
Az OTT -nek volt stilusa, az csak fura, futurisztikus, elkepeszto.. ilyesmi. Ez a Madman meg egyszeruen ronda, gusztustalan.
-
Vole
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #32114 üzenetére
Valami szolidabb szinkombo erdekel, faternak lesz, ugyhogy nem kene fire lencse
Meg regebben kapott tolem egy Fishing Specific -et, de azota a lencse kuka, ugyhogy most vettem neki 2 par Bronze lencset, de jo lenne melle valami Black Iridium -os is, vagy Ice Polar, ilyesmi.
-
Vole
aktív tag
Ha valakinek van elado, kituno allapotu vagy uj Monster Dog -ja eredeti lencsevel, az szoljon nekem.
-
Vole
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #31955 üzenetére
En epp most vettem ket eredeti MD Bronze lencset az itteni Oakley -tol, mert fater lencseje mar karcos. Utangyartott nem az igazi, inkabb vagass valami eredeti lencsebol, azzal jobban jarsz.
-
Vole
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #31952 üzenetére
MIt kene kifejtenem azon, hogy szerintem baromi ronda?
Nezegettem a boltban, nagy, suta, ormotlan az egesz. Ennyi.
-
Vole
aktív tag
Ha valakinek barmi kellene az oakley.com oldalrol, az szoljon batran, ebben a honapban rendelek par dolgot es el tudom Mo -ra postazni, joval a magyar bolti ar alatt.
Akar lencsek, kiegeszitok, ruhazat, custom szemuvegek is, barmi ami megtalalhato a weboldalon.
Erdeklodes privatban.
-
Vole
aktív tag
-
Vole
aktív tag
Lenne ket elado szemuvegem:
Style Switch Polished White kerettel es ket par lencsevel: az egyik +Red Iridium Polarized a masik Black Iridium. A szemuveg vadonat uj, dobozban, papirokkal, egyik +Red lencsen van egy hajszalkarc, alig eszreveheto es a latomezon kivul, nem a szem elott. Postazva 45e.
A masik egy szinten dobozos, vadonat uj Fives Squared Metallic Red keret, OO Grey Polar lencsekkel. Ez postazva 28e.
Erdeklodni priviben.
-
Vole
aktív tag
Visszaerkeztek a kis dragaim az Oakley szervizbol.
Gyonyoruen felujitott Julietek, Ruby lencsevel
Sajnos a Ducati gumikbol a 25 -ost hasznaltak es nem is mellekeltek 15 -os gumikat. Mivel csak fekete 15 -os tartalek gumim van, ezert le kell majd faragnom valahogy a pirosakat kicsit.Kuldtem vissza egy Inmate -et is javitasra, ami vadonat uj volt, csak szallitas soran elgorbult a bal szara. Vegulis kiegyenesitettek, de nem egeszen ugy ahogy en szerettem volna, bar lehet hogy ennel jobban nem tudtak megcsinalni. Mondjuk hasznalhato, ha leteszem az asztalra, akkor nem all el egyik szar sem, de azert kozelrol lehet latni, hogy meg van hajolva.
Ez a fekete Inmate amugy elado ha erdekel valakit jo aron. Egeszen pontosan egy Polished Black / Warm Grey 05-632 -es verziorol van szo. Valamikor lovok majd kepet rola.
-
Vole
aktív tag
válasz
Takashi #31251 üzenetére
Nekem is kenyelmes volt, de en csak a boltban probaltam fel par percre, ezert kerdeztem hatha van valami nyugje hosszabb viseles utan ( pl. Juliet sokak szerint nehez, nem tudjak hordani egesz nap ).
Most vettem ket Julit, amiket epp felujitanak, meg 6 par lencset, ugyhogy egyelore ennyi, de mar biztos hogy egy ugyan ilyen Ferrari CB lesz a kovetkezo darab.
-
Vole
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #31232 üzenetére
Es mi tart vissza?
-
Vole
aktív tag
Hidtomitessel nem volt meg gondom, pedig volt mar jopar Juliet -em, evek alatt sem kopott ki nalam. A ket hasznaltban most cserelnek minden gumit, a masik ketto ami itthon van az meg gyakorlatilag uj.
Amugy a hidtomites egy egyszeru gumi, az lesz 100 ev mulva is, ellenben a gyari lencsevel.
Persze lehet vagatni, de az mar nem olyan
-
Vole
aktív tag
válasz
X-metal #31202 üzenetére
Ezert nem adok el tobb szemuveget a keszletembol, mert mar csak dragabbak lesznek ( szerencsere megmaradt a Plasma/Ice is ). Most van 4 kulonbozo Juliet ( Plasma, Polished, Carbon, X-Metal ) es van hozzajuk vagy 6 par uj, eredeti lencsem meg par hasznalt. Ezzel remenyeim szerint jopar evig nem lesz Juliet problemam.
A Hatchet Wire -t viszont sajnalom, abbol is van 4 kulonbozo es az egyikben kene lencset cserelni de mar nincs eredeti sehol, utangyartottat meg nem akarok, ugyhogy marad a vagatas, ha valami kaphato lencse kiadja a Hatchet -et ( lehetoleg ugyan olyan domborulattal ).
Nem ertem amugy az Oakley -t, ezek a Juliet keretek meg 20 evig jok lesznek, de eredeti lencset mar most nem lehet kapni hozzajuk.
-
Vole
aktív tag
Most beszeltem az Oakley szervizzel, sajnos Hatchet lencsejuk mar nincs, ugyhogy abba majd kell szereznem valami utangyartottat, de a ket Julietembe ( Carbon es X-Metal ) tesznek vadi uj, eredeti Ruby lencseket es sikerult melle meg 2 par Ruby lencset vennem toluk meg egy Black Iridiumot es egy par Emeraldot, ugyhogy lesz par tartalek
Termeszetesen ujragumizzak mindket Julit es a Carbonba Ducati gumikat tesznek, van is hozza egy egy vadonat uj Ducati Black lencsem.
Elvileg egy heten belul vissza is kapom oket szervizelve, ugyhogy most orulok
-
Vole
aktív tag
válasz
Surci1 #31136 üzenetére
Semmivel sem rizikosabb mint a vatera. Ha paypal -al fizetsz, akkor raadasul teljesen vedve vagy, az elado nem nagyon tud atverni.
A hirdetesbol hamar le lehet szurni hogy hamisitvany -e a szemuveg.
A vammal viszont vigyazz, ha esetleg megfogjak es szamlat kernek, akkor a $200 -as szemuveged konnyen $250 fole mehet.
-
Vole
aktív tag
Felkerult a Madman es a Badman a hivatalos weboldalra.
Kaptam egy ertesito email, amiben pofatlanul X-Metal -nak hirdetik ezt a ket uj szemuveget.
-
Vole
aktív tag
válasz
Hullamos #31000 üzenetére
Kulon szerintem nem adnak el. Itt ugy mukodik, hogy bekuldom a UK kozpontba, mellekelek egy leirast, hogy mit szeretnek ( pl. extra lencsek ), majd a szemuveget atkuldik a hollandiai kozpontba es ott vegzik a csereket. Onnan kapok majd egy telefont, amiben elkerik a bankartyam adatait, hogy levonjak a penzt, aztan ha kesz a szemuveg, akkor visszapostazzak nekem az angol cimemre.
-
Vole
aktív tag
válasz
harryls #30992 üzenetére
Most beszeltem az angol Oakley szervizzel, a teljes Juliet felujitas £27.50, ebben benne vannak a szegecsek es minden gumi. Es van nekik X Metal szinben szegecs, ugyhogy nem lesz ronda a kicsikem
Ami ennel is jobb hir, hogy van Juliet lencsejuk, a simak £50 -ert, a polarizalt kicsit dragabb, ugyhogy rendelek is 3 par Ruby lencset az tuti, meg valoszinuleg meg egy Emerald vagy Gold Iridium lencset ha van.
Szerencsere van 2 par uj Black felreteve, egy VR28 es egy par Ice, ugyhogy sok evig nem lesz problemam
Sajnos Hatchet Wire -hoz mar nincs lencsejuk, pedig abbol van egy bronz keretem amibe nagyon kene lencse. Ha valaki talal valahol eredeti Hatchet lencset, akkor szoljon.
-
Vole
aktív tag
válasz
harryls #30988 üzenetére
Szerencsere annyira nincs rossz allapotban, leginkabb az orrnyeregnel nagyon laza ott is csak az egyik oldal ( nem tudom hogy hozta ezt ossze a korabbi tulaj ).
A szargumik jok, es a tavtarto szerencsere 15 -os, az orrnyereg gumi is tokeletes allapotu.Holnap hivom az angol forgalmazot, kiderul mit milyen araik vannak, es az is, hogy van -e tartalek lencsejuk.
-
Vole
aktív tag
A LAB -ban mennyit szoktak kerni egy Juliet felujitasert?
Megerkezett ma egy frissen vasarolt Juliet, de az egyik fele nagyon laza az orresznel. Uj gumik, uj szegecsek kellenek, mert ez igy hordhatatlan. -
Vole
aktív tag
válasz
X-metal #30972 üzenetére
Eredeti Oakley gumi nekem sose nyalkasodott vagy nyult ki, pedig van par szemuvegem amik 10+ eve megvannak.
Ha nem kapok normalis aron eredeti piros gumiszettet a Juliet -hez, akkor beprobalok egy ilyen Linegear -t.
A 15 -os vagy 25 -os gumit miert nem faragod le kicsit? Mivel gumi ezert eleg konnyen vaghato es az aztan tenyleg nem latszik.
-
Vole
aktív tag
Igen, eredeti Oakley, de nem eredeti Juliet lencse
Amugy ha nem tudok szerezni eredetit, akkor nyilvan marad a vagatott lencse.
Eleg ritkan karcolom meg a lencseimet, de azert jobb ha ott lapul a foikban par uj
Hiaba olcsobb amugy a vagott lencse, ha meg a domborulata sem ugyan az...
-
Vole
aktív tag
válasz
X-metal #30947 üzenetére
Nos, egyreszt Londonbol nem nagyon maszkalok haza, masreszt a LAB -ban elvbol nem vasarolok
Ezt a lencsevagos temat se nagyon szeretem, ha lehet akkor inkabb eredetit rakok bele meg akkor is ha kicsit dragabb.
Oszinten szolva van par tartalek lencsem, de most ha tudok szerzek meg amennyit csak lehet, mert 10-15 ev mulva mar biztos nem lesz, marpedig a keret biztos nem fog eltorni.
-
Vole
aktív tag
válasz
trafóóó #30943 üzenetére
"Juliet - Carbon / Black Iridium (Bár most egy Walleva ruby lencse van benne)"
Nem csodalkozom, buzi Oakley beszuntette az eredeti lencsek gyartasat a Julietekhez. Epp azon vagyok, hogy amerikabol valahogy rendeljek meg parat, de nem egyszeru. Utangyartottat meg nem szeretnek a szemcsimbe, azert vettem Oakley-t.
-
Vole
aktív tag
válasz
HagaNRG #30845 üzenetére
Altalanos arkepzes, hogy ami amerikaban 400 USD az europaban 400 euro, angliaban 400 font, Mo -on pedig az amerikai ar min. duplaja.
Azert 400 euro egy nem X Metal szemuvegert sok ( kiveve PitBoss ). A full alu Hatchet Wire ha jol emlekszem 40-50e korul mozgott, ez meg alu + muanyag.
Oszinten szolva en is azt hittem X Metal lesz, meg az Oakley boltban is azt mondtak a Madman es Badman lesznek az uj X Metalok.
-
Vole
aktív tag
válasz
X-metal #30763 üzenetére
Nem forditva?
A Madman -rol volt szo korabban es amit most raktal be az a Badman.Amugy a Madman ( kerek ) szornyu, a Badman viszont vallalhato. Az altalad linkelt peldany ronda, de a klasszikus fekete keret / Ruby lencse, vagy a Plasma keret / kek lencse az meg mindig tetszetos.
Fel kell majd probalni egy ilyet, aztan kiderul, hogy a Julietek melle befer -ehttp://www.shadestation.co.uk/Oakley-Sunglasses-Badman-OO6020-03.html
http://www.shadestation.co.uk/Oakley-Madman-Sunglasses.html
-
Vole
aktív tag
Probalt mar valaki Carbon Blade -et?
Lusta voltam boltba elnezni, meretben mekkora ez?Egy Ferrari Edition -el szemezek.
-
Vole
aktív tag
Maradt nalam par uj szemcsi amit kiszornek jo aron:
Pitbull Matte Blk / Warm Grey
Pitbull Pol Blk / Black Pol.
Pitbull Ducati Pol Black / Black Pol
Gascan Pol Blk / Grey
Gascan Matte Blk / Grey
Gascan Pol White / Black Irid
Gascan Pol Black / Grey Pol.
Gascan Black Irid lencse
Batwolf Emerald lencse
Eyepatch 2 Pol Blk / Violet
Eyepatch 2 Matte Blk / Warm Grey
Jupiter Pol Black / Jade Irid
Jupiter Brown Tort / Dark Bronze
Holbrook Pol Black / Grey Pol
Ten Black Ink / Black
Scalpel Pol Blk / Black Irid
Hijinx Pol Black / Shallow Blue Pol.Gondoltam eloszor megkerdezem itt, aztan a maradek majd meg ebay-re vagy az aproba. Akit erdekel valamelyik az irjon privit.
Juliet X Metal vagy Carbon csere erdekel, lencse szine es allapota mindegy, csak keret is erdekel.
-
Vole
aktív tag
válasz
eszement24 #27117 üzenetére
Ha Ducati volt akkor Monster Dog, Pup -bol nem csinaltak.
A muanyagtol ne felj, nem fog eltorni.
A Razrwire alapja ha jol emlekszem a Half Wire volt, vagy a Half Wire XL, talan meg tudsz ilyet vadaszni ebayen.Ha a Monster Dog jo volt, akkor nezd meg a Pitbull-t. Kicsivel nagyobb, de ugyan az a forma, hatha jo rad.
-
Vole
aktív tag
válasz
eszement24 #27110 üzenetére
Tipus?
-
Vole
aktív tag
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #26814 üzenetére
Azt hittem az Oakley talalkozora Oakley furdogatyaban mesz. ha igy teszel, nem lehet gond
-
Vole
aktív tag
Fast Jacket XL Polished White / OO Red Iridium szemcsirol van valakinek jo kepe?
Fontos, hogy sajat keszitesu legyen, mert el akarom adni amik nalam vannak, es most nincs nalam a fenykepezo. -
Vole
aktív tag
"De az, hogy egy-egy embernek több hátizsákja van, ez érthetetlen!"
Nekem van ket hatizsakom is, azegyik rendes meret, masik kissebb. Miert olyan erthetetlen ez? Nem akarom mindehova a nagyot vinni ha nem kell, viszont a kicsibe meg nem fer bele neha minden. Raadasul van egy bazi nagy Oakley utazotaskam is
-
Vole
aktív tag
Nekem egy ilyenem van:
Egesz jo, csak konnyen koszolodik
-
Vole
aktív tag
Ha valakit erdekel regi tipusu tisztito keszlet, akkor szoljon, van 6db ami gazdara var, aztan tobb nem lesz.
A posta Londonbol egy darabra viszonylag sok, de ha Bp -n at tudjak venni az erdeklodok, akkor haza tudom kuldeni es szemelyesen erte lehet menni, fizetes kemeny magyar valutaban -
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #25229 üzenetére
Ezek kozul mindegyik befer abba a tokba.
-
Vole
aktív tag
válasz
medusa1986 #24713 üzenetére
Miert ne passzolna a sima Emerald lencse? A keret sima Polished amit a Fire Polarized -el is arultak, nekem is van egy.
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #24578 üzenetére
Bizony... orokre. Egy gonddal kevesebb
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog #24576 üzenetére
Akkor meg jol jartal. Nekem tegnap zaroltak a szamlamat veglegesen es varhatok fel evet hogy visszakapjam a rajta levo penzt
-
Vole
aktív tag
Pontos arat most nem tudok mondani, mert elvileg $10 + posta lenne, de innen csak a tisztitot nem eri meg hazakuldeni, ugyhogy majd kalkulalok valamit, hogy inkabb hazakuldok mondjuk 50db -ot egyben, aztan szemelyesen lehet ertemenni, igy szerintem 2500,- lesz ( $15 a hivatalos ara usa-ban, Mo -on nem tudom most mennyi ).
-
Vole
aktív tag
válasz
Serpiko #24519 üzenetére
Nalam meg van tisztito szett es lesz is, mert sokan keresik. Sajat szemuvegeimre is ilyet hasznalok.
A tisztito szettek amugy valtoztak az idok soran, mostmar nem jar csavarhuzo hozza, viszont tobb folyadekot adnak, es a torlokendo is picit jobb minosegu, a tok meg sima, nem csiptetheto, de az szerintem marhasag is volt.
Amcsibol nem eri meg 1db -ot hazakuldeni, de Bp -re tudok majd intezni szemelyesen atveheto lottyot, meg ha visszamegyek Londonba, akkor en is tobbet jarkalok majd Mo -ra.
Amugy akinek a regi csavarhuzos kell, abbol is van meg par darab, hatha valakinek kifejezetten az kell.
-
Vole
aktív tag
válasz
Brownie0306 #24501 üzenetére
Kivul is szokott kopni, leginkabb a szar kozepen, ahol osszecsukasnal osszeer a ket szar.
-
Vole
aktív tag
válasz
Serpiko #24490 üzenetére
"Hol van helyileg ahol voltál? Parndorfi Oakley outlet vagy mi."
Meglepo mondon Parndorf-ban
Amugy a magyar-osztrak hatartol kb. 15 perc kocsival, az autopalya mellett van egy nagy outlet center rengeteg bolttal, koztuk az Oakley -val.
Amit meg erdemes meglatogatni ott, az a Body Shop, en imadom a termekeiket, es ott nagyon olcson adjak.
-
Vole
aktív tag
válasz
bandus #24393 üzenetére
Az mindegy hogy hany szinben van
A lenyeg, hogy minden kerethez legyen tartalek, mert barmikor megtortenhet a baj.
Nem szoktam kulonosebben vigyazni a szemuvegekre, de azert nem is dobalom oket, valamennyire termeszetesen odafigyelek, hogy ne seruljenek. Ennek ellenere velem is elofordult, hogy Romai parti dumalgatas soran leesett a fejemrol a szemuveg, termeszetesen lencsere ami meg is karcolodott ( hasznalhato volt meg ezert elajandekoztam egy havernak, de azert kicsit bosszus voltam ). Ez barkivel elofordulhat. Hatchet -emet peldaul par hete karcoltam meg kicsit, amikor nap kozben szovetzacsi nelkul betettem egy ladaba, aztan este elfelejtkeztem a szemuvegrol es a ladat beraktam a kocsiba, masnap meg bosszankodtam mikor eszrevettem hogy mi tortent. Ilyesmi is barkivel elofordulhat.Baratnom nem vigyaz ennyire a szemuvegere. Nincs egy eves de mar leamortizalta a keretet es a lencset is. A keret kopas nem annyira gaz, de a lencset ki akartam cserelni, de mar az ovehez se tudok lencset rendelni pedig nem olyan regi tipus, egy Hinder. Tavasszal majd kap egy komplett szemuveget es melle egy tartalek lencset is az tuti, mert most ez a Hinder lenyegeben kuka.
Ezek utan en tokeletesen megertem a kollegat, hogy az Inmate melle kapasbol vesz 2 par lencset tartalekba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest