Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborcsu
tag
Abból nem hiszem hogy veszek. Így kézben tényleg érthetetlen miért adtam érte ennyi pénzt. Ráadásul a pitbullok sokkal kényelmesebbek a rugalmasabb szár és a gumik miatt.
Igazából a dizájn szerintem csodaszép (leszámítva a szárak végeit) és állítólag nem is áll rosszul, valamint a vitrinben is jól mutat. -
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Brownie0306
üzenetére
jah, anno ezt Boci is mondta és a sajátomon én is láttam hogy az a gyenge láncsszem. pedig nincs széles fejem.
-
Brownie0306
csendes tag
pár napja mikor voltam a Lab-ban a srác mondta, hogy a Jury-t azért vonták ki, mert a műanyag zsanér ami a szárat a lencsebefogó részhez rögzítette, az könnyen tört. Azt is mondta h eleinte úgy volt, hogy az a műanyag darab cserealkatrészként kapható lesz, de mégsem így lett.
Kár pedig nem állt rosszul a Silver/Ice
-
-
-
gaborcsu
tag
Jó öreg Monster Dog eltemetve.

Nem rendelhető modell lett
-
krain
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
nekem is van kindle-m
-
megnéztem én is ezt az angol oldalt, elég pöpec áron van minden, sícuccok főleg, remélem kabátot meg nadrágot is hajlandóak postázni

-
válasz
medusa1986
üzenetére
az egyetlen hiba a képen az a barcelona mez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X-metal
tag
[ Módosította: koxx ]
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Kindle-vel kapcsolatban irj ram
-
Brownie0306
csendes tag
kicsit off leszek:
van valamelyikőtöknek tapasztalata a kindle eBook olvasókkal? esetleg írnátok véleményeket, mondjuk privátban, hogy ne zavarjuk ezzel az Oakley Topic-ot?
On: A PBII nekem igazán be is jött, amíg fel nem hívtátok a figyelmet a gagyi logóra... meg pl így már az sem tetszik benne, hogy a fém rész amikor a szárat behajtják, ilyen gagyin egy függőleges vonal mentén meg van szakítva.

-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Az RW nem semmi méretű szemüveg. A hijinx azért elég nagy, mégis milyen kicsi mellette

-
tomtrial
tag
Amúgy mi a fene az a WITK?? Keresgéltem de semmi....
-
tomtrial
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Az is nagyon rendben van, hogy BARCA drukker vagy!!!

-
válasz
medusa1986
üzenetére
Alienware géped van?

-
X-metal
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Szép gyűjtemény! Végre megosztottad velünk!
A Kozik, a Pit Boss, és a 24K Juli azonnal jöhetne. Meg persze mindkét bőrös is.
A többit meg csak úgy simán elfogadnám.
A két Frog nekem is kakukktojás.
-
albert8
veterán
válasz
medusa1986
üzenetére
Uhh én pont erre vadászom, most gondolkodóba ejtettél
pechemre pont vége a télnek 
-
medusa1986
csendes tag
Pl szerintem ez is jo aron van
[link] -
-
-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Ugyanezen okból vannak sub zero-im, ezek legalább szépek

Értem én hogy 300db-os példányszám de valahogy mégsem hoz lázba, úgy meg elvész a varázs. 1db műanyag szemüvegért adtam sokat, az többe került mint most neked a WITK, de azt nagyon akartam
Most olvasom hogy lehet 7-800 db is

-
válasz
medusa1986
üzenetére
Az a teljes mennyiség 1/3-a. Ha egy kicsit olcsóbb lenne akkor vennék én is.
TayRol: aha, pont ez ugrott be, előtte $200 körül mentek, én 62-ért vettem

-
válasz
medusa1986
üzenetére
Az azért érdekelne, hogy honnan ástak elő ennyi WITK-t.
TayRol: szarj rá, mégiscsak PB

-
TayRol
nagyúr
válasz
medusa1986
üzenetére
szép gyűjtemény. én is olyan rotbeer pit bosst akartam de sajnos nem áll jól a szemüveg. túl széles.
-
medusa1986
csendes tag
-
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Tuti kis gyűjtemény, tele ritkaságokkal
Csak az a két csúnya frogskins nem kéne oda
A 24k XX mögötti penny, copper?
Minek neked két WITK?
Tetszik a kép, ha lesz kedvem kipakolni én is csinálok egy ilyen asztalos képet
-
gaborcsu
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Split jacket lencse? Vagy miből lett vágva?
-
medusa1986
csendes tag
Ma lencse tisztitasi napot tartottam gondoltam lovok egy kepet amikor mind kint van az asztalon
a rootbeer pitboss es a ket WITK meg uton van...[ Módosította: radi8tor ]
-
medusa1986
csendes tag
Talan a Matte Rootbeer kerethez jobban fog menni a ruby lencse, csak odaadta vegre £200-ert.
-
válasz
medusa1986
üzenetére
Ja akkor ok

-
válasz
medusa1986
üzenetére
Szerintem nem illik bele a színvilágba. Ice vagy a blk sokkal jobb.
-
medusa1986
csendes tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
tényleg, az hogy nem szúrta ki a szemem. degagyi.
-
SupaCow
aktív tag
ha valaki nem látta volna. PB II
-
Babarnew
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Kiraly ez a fekete/fire kombo, gratula !
Szolj ha elado
-
X-metal
tag
Ha valakinek érdekel, ez egy 1st gen Titanium Juli relatív alacsony seriallal, dobozzal és papírokkal. Elég ritka darab ebben az állapotában. Minimum a dupláját éri.
Én adtam már el ilyet, ehhez képest szétb@szott állapotban 360$-ért.

-
sz_proli
csendes tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Tényleg érdemes inkább bemenni egy üzletbe és felpróbálni, mert hiába mondom hogy nekem melyik jön be vagy melyik nem, lehet ha felpróbálod akkor nagyon nem lesz jó az ami nekem kedvenc.. Az A-frame egy régi és jó darab, sokan használják. A twisted sztem kevésbé jó, kicsit gagyibb (bocs a fogalmazásért) tipus, de ez csak az én véleményem, lehet vkinek az jön be.
Nekem az egyik kedvencem a Crowbar. Annak nagy a lencséje, kényelmes is és jól is mutat.
Ha hosszú távra keresel, akkor menj be egy üzletbe és próbálgasd fel!
-
-
X-metal
tag
Valakinek van tapasztalata a Medusa1986 által Linkelt weboldalon történő rendeléssel kapcsolatban?
Fontos lenne...

-
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Én, ha felveszek egy szemüveget, akkor az vagy végig a fejemen van, vagy felteszem a kocsiba a napellenzőhöz, nyitott szárakkal. Ezt meg amúgy is csak a bringán használnám.
Régóta szeretnék egy ilyen Transitions lencsét, de eddig nem volt olyan keret amit ilyen lencsével szereltek és tettszett is. Gondolkoztam, hogy vágatok Juliba, XX-be vagy R1-be, de nem voltam biztos benne (és az az egy optikus sem akit megkérdeztem), hogy ha megvágják, megmarad a sötétedési képessége.Ez a keret viszont a Rootbeer gumikkal...
Brownie0306: Nagy szerencsénkre a magyar forgalmazó azokhoz a modellekhez amik nagy számban kelnek el, az éppen rendelhető kapható lencsékből mindig betáraz a szervizbe. Mivel 2 db nem rendelhető, ezért nagy számban hoznak egy-egy színből. Ezért lehetséges, hogy ami a gyárban kifogyott, és már nem rendelhető, abból itt a szervizben még van. Én is így jutottam hozzá jó pár Romeo 1 és Mars lencséhez, ami már gyakorlatilag sehol sem volt hozzáférhető...
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
eszgé100
üzenetére
eszgé100: Én ma vettem a LAB-ban egy fire iridium polár lencsét a matt fekete NSJ2-mbe (amúgy nagyon fasza lett így), és mondta a srác, hogy mivel nem dobozos a lencse így nem 2 év gari van rá, csak fél év, bármire karcolást kivéve. Szóval ha eltörik lepattan a sarka hosszában kettéválik, vagy elporlad
akkor az garanciális. de egy kérdést mindenképpen megér szerintem. Végülis lottózni sem az esélyek miatt lottóznak az emberek, csak reménykednek 
más: Amúgy az hogy lehet, hogy az oakley.com-on csak pár db replacement lens van megadva, amik között se tungsten, se tungsten polár, se fire polár, és a szervízben mégis volt? A szerviz-lencse meg a replacement-lencse ezek szerint nem ugyan az?
Ami biztos, hogy a következő lencse amit meg kell szereznem az a Tungsten polár lesz
-
-
-
X-metal
tag
VÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
NEKEM KELL EGY ILYEN!!!!
Igen, látom, hogy eladó...
Akkor máshogy fogalmazok. Kell egy ilyen, de nem ennyiért.
Tettem rá egy 100Eur-os ajánlatot.
Kíváncsi leszek, de nagy reményeket nem fűzök.
-
-
X-metal
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Én nem tudom. Még régebben írtam neki azt hiszem egy XX Ice lencsével vagy szemüveggel kapcsolatban az Ebay-en keresztül (magyarul), de válaszra sem méltatott...
-
medusa1986
csendes tag
Ezt innen hirdeti vki? [link]
-
-
eszgé100
őstag
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
ha jól tudom egy év garancia van a szemüvegekre, de ez konkrétan mire vonatkozik?
nyaraláskor pakoltam a bőröndöket, és valami hülye meglökött és egy hatalmas karc keletkezett a Twenty XX fire iridium lencséjén. van esetleg valami esély arra, hogy ezt orvosolják nekem? -
Viry
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
jól látom 20 db-ot árult???

-
medusa1986
csendes tag
Koxx: Ugy te kerestel WITK hijinxet? [link] £135-ert ajandek

-
medusa1986
csendes tag
Valaki R1-et olcson? Csak remelni tudom hogy nem kamu, mondjuk nem ugy tunik, es postaz USA-n kivulre is.[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez valami csodaszép
nem hamisítvány? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)