Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Nem volt olcsó, viszont ahogy a képen látszik lényegesen jobb állapotban van mint az enyém.
Kicsit irigy is vagyok.
Kíváncsi is lettem, milyen egyéb szép darabok vannak a gyűjteményedben...
Megoszthatnál velünk 1-2 képet, vagy legalább nekem 1-et privátban, had csorgassam a nyálam kicsit.Visszakaptam a Ruby Marsot PowerBuldog kollégától, amit egy gyenge pillanatomban eladtam neki.
Gondos gazdája volt, ugyanolyan állapotban kaptam vissza, mint ahogy jó pár hónapja hozzákerült.
Ennek kifejezetten örülök, mert ebben a szemüvegben az első generációs Ruby lencse volt, ami sokkal mélyebb színű, mint az ami nekem a Craterben van. Így a lencse megy a Craterbe, ebbe a keretbe pedig az Emerald lencse kerül. El sem hiszem, hogy lesz egy Emerald Mars a gyűjteményemben.
Elég ritka darab, 1000Db-ot adtak ki anno belőle, és még a nagyon leharcolt darabok is 800$-ért kelnek el... -
trafóóó
tag
Ha emlékezetem nem csal valaki keresett ilyen övet.
[link] -
krain
tag
BUÉK mindenkinek! "Toljátok Óklibaaaan"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
BUÉK mindenkinek!

Én is szereztem ma magamnak egy Fuel Cell IH-t.
-
Hullamos
tag
BÚÉK mindenkinek,es egy Oakley-ban gazadag uj evet

-
X-metal
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Az a Suede... Gratula!
Nagyon drága volt?BUÉK mindenkinek!!!
-
BÚÉK minden oakley tagnak

-
hori13
tag
BÚÉK mindenkinek!
-
PowerBuldog
veterán
BUÉK
-
Jojo5
őstag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

-
venge
aktív tag
Boldog új évet, kispajtások!
-
harryls
aktív tag
BÚÉK tagok!!

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
medusa1986
üzenetére
Gratula, szép zsákmány!
BÚÉK nektek is!
-
medusa1986
csendes tag
Jesus vegre nekem is megjott es meghozta az ajandekjaimat
eppen idoben, ugyhogy jol zarul a 2012- es ev. Kivanok minden Oakley fannak boldog, Oakleyban gazdag uj evet!
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
Oakley Probation-be Polarized Black Iridium lencsét keresek.
Tud valaki segíteni valami konkrét megoldással (hely és ár)?
Köszönöm! -
B.Ricsike
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
Sokat nem érsz vele, ha jelented! Nagyon sok ilyen és ehhez hasonló szemüveg van fent eredetikén! A vatera nem foglalkozik vele, neki az a lényeg, hogy a jutalékot megkapják a termékek iránt, azt kész! Szarházi banda! Az oldalukat meg nem tudják úgy megcsinálni, hogy normálisan működjön mindig, pedig lenne miből!
-
Reignman
aktív tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Engem is a kendője zavar és az aláírás a lencsén fekete, fehér helyett. Nem érdekel, ha valaki nyilvánvaló hamisítványokat árul 3-4ezer forintért, de 25ezret elkérni ugyanazért a hulladékért, az már komolyabb kategória... Ha biztosak vagytok benne, én jelentem a Vaterának, csakmert tudom, hogy naívan nem kellemes érzés bedőlni ezeknek a csalóknak.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
Hár erről nem egyszerű megállapítani a dolgot! Nálam ami hamisságra utaló jel, az a törlőkendő! Amúgy a szemüveg eredetinek hat, de szerintem max kézbe véve állapítható meg a dolog!
Meg a doboznak nem Ducati-snak kellene lennie?u.i.: Gaborcsu már meg is mondta a tutit!
-
gaborcsu
tag
válasz
Reignman
üzenetére
Sajnos nem az első ilyen hayden holbrook, és elég meggyőzően van megcsinálva

Aki nem olyan járatos ebben mint mi, az simán megeszi. Csupán a szár belsején a típusfestés van rossz oldalon, meg közelről látni a kidolgozatlanságot. Nem tudsz ellene mit tenni, vki megveszi és örülni fog neki. -
Reignman
aktív tag
válasz
Reignman
üzenetére
<a href="http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_holbrook_akcio_1_ft_rol_1689621398.html">Erről</a> lenne szó.
Rákérdeztem nála, de simán törölte a kérdésemet. Jelezném a Vaterának, de nem vagyok biztos. Tényleg pofátlanság, ha valaki 2-3ezer forintos hamis szemüvegért 25ezret kér, simán csalás kategória.
-
Reignman
aktív tag
Azt jól gondolom, hogy a vaterán árult 1 forintról induló Nick Hayden logós Holbrook csak egy ócska hamisítvány?
-
-
MunezXBK
nagyúr
Azta...mennyi segítség és milyen gyorsan.

-
-
MunezXBK
nagyúr
Nahát...nagy szerencsémre az itteni egyik Tescoban nyílt egy bolt, Oakley-k is fellelhetők.
Egész véletlenül Antix is található, fel is próbáltam. Tökéletesen illik a fejemre...de reális ár érte a 65.000?
-
-
X-metal
tag
Írtam nekik, és elküldtem a képet is. Ezt a válasz kaptam:
"Try switching sides and orientation. if it doesn't work, then your frame is slightly smaller than our reference frame, in which case, slight sanding of the edges will help."
Ez hülye b@ssza meg... Én csiszoljam bele?!?!
Megírtam neki, hogy 3 keretbe is próbáltam, és mindbe nagy.
Kíváncsi leszek mi lesz a válasza.Tomtrial: Eddig egyetlen Exovista lencsém volt, egy Ruby, azt Harryls-tól vettem, de ha emlékezetem nem csal akkor Ö is csiszolgatta. Én tuti nem fogom, hanem visszaküldöm a picsába. Úgyis csak azért vettem meg, mert 16$ volt postával.
-
Hullamos
tag
Igaz ez a Juli replika?
...Kozbe rajottem hogy az

-
B.Ricsike
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a Hijinx ajánlatokat, sajna az sem áll jól a fejemen.
Ha van valakinek ötlete, hogy keskeny fejre mi áll jól, nagyon megköszönném. Sajnos nálunk nem túl nagy a felhozatal.
Próbálgatni nem nagyon tudok. -
-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
koszi, hogy szoltal illetve szoltatok, nem neztem meg jobban. Nem vettem szerencsere.
en innet szoktam venni: [link] Remelem ezek nem azok?:SNa , meg jo hogy vagytok, egy laikust siman meg lehet vezetni, en meg az vagyok.

Nem gondoltam volna, hogy valaki itt is hamisitvanyt arul, eleg kemenyen fogjak oket. -
-
tildy
nagyúr
massziv learazas itt: http://www.oakleystore-uk.com/
egy honap mulva utazom haza, tudom vinni. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
venge
aktív tag
Ezúton szeretnék én is minden kedves fórumtársnak áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni!
-
Jojo5
őstag
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Oakley Használónak!

-
Gaborics
csendes tag
Merry XMAS!!!
Nálam már járt a oakley jézuskaaa

-
hori13
tag
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
-
Hullamos
tag
Boldog Karácsonyt!
-
napey
tag
Kaptam emailbe ezt a kis vicces képet, de ez így nagyon offtopic, ezért kicsit módosítottam rajta

Boldog karácsonyt!
-
Reignman
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
-
-
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jo lessz majd a fekete melle...