Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tomtrial
tag
Ez a lencse mibe való? [link]
-
tomtrial
tag
Egy kis olimpiai szemüvegcikk: [link]
-
sz_proli
csendes tag
Egy kis info, ha valakinek van még valami cucca a király utcában, akkor lassan mehet szerintem érte, nemsoká' vége a kiállításnak. Bár van még bent a vitrinben pár szép mars.
Egy kis off..

Ha érdekel valakit L-es (slim fit) oakley póló akkor olcsón eladnék párat. Párszor felvettem (max 2-3szor) de rájöttem hogy kicsik és jó áron megválnék tőlük

Ja és egy Jupiter Squared (polished black/warm grey) új, dobozos szintén baráti áron gazdára vár.
-
-
-
harryls
aktív tag
Koxx: Van egy eladó Who Is This Kid? hijinx

-
X-metal
tag
Az úriembert Raák Benedeknek hívják. Kb 3 éve próbáltak a boltjában egy lencsét csiszolni egy R1-be. Meg tudom mutatni... A szemüvegbe nem lehet beletenni a pontatlan méret miatt. Azért nem készült el teljessen, mert a vágás közben úgy összekarcolták, hogy a haverom aki csináltatta, azt mondta, hogy felesleges folytatni... Mindenesetre ezútán kemény 15.000 Ft-ért árulta az R1-et Keszthelyen egy hónapig. Aztán megvettem tőle. Az volt az első Romeom, akkor még csak a Julikat hordtam, nem is tudtam mekkora kincs... Még mindig megvan.

Mondjuk akkor legjobb tudomásom szerint még nem solgozott az Oakley-nak, csak árulta. -
venge
aktív tag
Keszthelyen nyaraltunk a családdal.
Bementünk egy helyi optikába, ahol forgalmaznak Oakley szemüvegeket is. Az optika vezetője, az Oakley optikai részlegének magyarországi igazgatója! Beszélgettem vele egy keveset, ajánlottam neki a fórumot és megdöbbenve hallottam, hogy nagyon sok műanyag keretes szemüvegbe is tud optikai lencsét tenni!
Voltak Split Jacket lencséi, amiből negyed óra alatt, 9ezer forintért vág lencsét "bármelyik" Oakleyba!Megnéztük a Tihanyi-apátságot, ahol meg engem néztek meg!

Úgy gondolom egészen jól sikerült a Monster Dog.
-
Viry
tag
válasz
harryls
üzenetére
1: műtermi
2: utólag átszinezett MŰ! vagyis csinálnak 1 szemüveg típusról 1db image képet és utólag színezik festik át számítógépesen olyanra mint a komplett készlet! Érvényes ez a lencsékre és a keretek színére + az árnyékok stb mind külön külön vannak rápakolva arra az 1 eredeti képre!
PL a "volt" hijinxem ikonja sem úgy néz ki mint a gyári image képen! mert ott az ikon egy alap hijinxé ami teli öntött (nem bordás), a brown sugar-é meg rácsos volt és át lehetett látni közte a valóságban! Én is belefutottam ilyen emberbe...kezébe vette csóválta a fejét és "hátt igen...gondoltam...AZ IKON" mondom mivan vele....ez nem eredeti mert azon teli ikon van a gyári képen....Mondom LOL ...mindezt úgy hogy gyári dobozban számlával garival minden hóbelebancal adtam a kezébe...mondtam neki jól van akkor vegyél olyat ami teli ikonos lehet kapni jó ócón a vaterán is szevasz... -
harryls
aktív tag
radi8tor1 Bocsi, előző hsz-t Selev úrnak akartam címezni.
Valaki meg tudná fogalmazni hogy az o-review-en miért is másak a szemüvegről készült képek mint egy valós fotó? Mert valaki, valószínű kételkedik benne hogy eredeti mert az általam kínált szemüveg túl olcsó és nem is úgy néz ki a fotóimon mint ahogy az o-review-en.
-
harryls
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Messze nem minden szemüvegben van benne az #SKU szám. Az itthon lévő 42db szemüvegből a 2db splitben az Art chantry-ban és az asszony behave-jében van #SKU.
Ezek szerint a trenchcoat a topcoat-ok tribal monster a 24K plate, és még sorolhatnám a gyűjteményem darabjait, mind hamisítvány mert nincs benne #SKU? -
Selev
csendes tag
Oakley Five tipsú kereteknél szerintetek mindig csak Oakley felirat szerepel középen elöl a lencsék között vagy esetleg "Five" is? Köszi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, oda van beírva az az SKU szám, amit ebben a táblázatban is láthatsz jobb oldalt.
-
Selev
csendes tag
Sziasztok! Biztosan jobban járatosak vagytok a témában, de egy olyan kérdés is felmerült bennem egy levelezést követően, hogy a jobb szárban valóban lenni kell egy azonositónak ami a tipust jelöli? Ez minden esetben szüksgées, hogy meglegyen? Köszönöm.
-
Selev
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Köszi. Igazából nekem is eredetinek tünik, bár nem vagyok túl nagy szakértő. A felirat az elején az eredetin is rajta van? Mert neten a képek sokaságából nem derült ki teljesen számomra....
-
Selev
csendes tag
Mivel személyesen veszem át a terméket, igy az is segit, ha a képekből nem derül ki, hogy mit kell nézni... Köszönöm.
-
Selev
csendes tag
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/eredeti_oakley_fekete_napszemuveg_1ft_rol_1620085976.html
köszi. -
Selev
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy most vásároltam egy oakley szemüveget, használtan és úgy gondolom, hogy eredeti de nem vagyok 100%-osan biztos. Esetleg vki tud ebben segiteni? Előre is nagyon köszönöm. Üdv, Styv
-
X-metal
tag
Bocs, egy angol t9-es ipad-al irtam az elözö hszt...
-
-
krain
tag
Ákos . Sziget. Oakley.[link]

-
-
krain
tag
tegnap kint voltam a szigeten, az Ákos koncerten(zseniális volt), a dobos végig oakley sapi/szemü/póló trióban nyomta végig....
-
válasz
omatterfan
üzenetére
Keménytok és egy másik orrgumi is jár hozzá. Ha nem kaptál hozzá az elég gáz, főleg egy normális boltban.
-
omatterfan
újonc
hali! minden radarhoz jár gyárilag keménytok? esetleg tartalék orrgumi?
nekem ez rémlik, hogy a jawbone/radar szemüvegekhez alapból jár, de javítsatok ki ha tévedek.
konkrétan egy ilyenről van szó:
[link]holnap megyek vissza a boltba, mert egy bruce irons dispatch-es törlőtokot kaptam hozzá, mást nem.... szóval nagyon értenek hozzá... még mielőtt azt írnátok, hogy akkor én is ennyit értek, barátnőm vette, aki szintén nem ért hozzá

köszi a választ!
-
PowerBuldog
veterán
Ha valakit érdekel a Stephen Murray Hijinx akkor dobjon egy PÜ-t, sürge megválnék tőle a hirdetetnél jóval olcsóbban.
-
tomtrial
tag
Szép Hijinx jó áron valakinek: Propaganda
-
gaborcsu
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Ha gondolod megnézem otthon az asian gumit és Neked adom ha még megvan. Ha kell ki is cserélem.
-
Brownie0306
csendes tag
az nsj2 orrgumiját, hogyan, milyen mozdulattal lehet kicserélni?
múltkor asszem gaborcsu mondta, hogy az asian fit meg a sima között keretben sincs különbség, csak az orrgumi... ha ez így van akkor ha szerzek asian fit orrgumit, az betehető a sima keretembe? -
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát, én sem hordani vettem, hanem mert új, és mert ilyen még nem volt az 1st gen Straight gyűjteményemben.

-
X-metal
tag
Srácok, nincs valakinek egy USA címe, ahová lehetne postázni? Este vásárolnék, és az ember hajthatatlan...
Venge: F@sz@ lett nagyon. Most rájöttem, hogy kell egy MD... Esetleg eladó?
-
trafóóó
tag
Sziasztok.
Világtalan vagyok a kérdéshez ezért érdeklődnék itt a profiktól erről mi a vélemény ??
Frankó a cucc nem gagyi??
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_ten_iridium_vadonatuj_amerikabol_hozott_1625004077.html
Köszönöm előre is. -
venge
aktív tag
-
-
-
Babarnew
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Simán elmehetnél a dublőrének.

mások - de nehogy megbántódjon valaki is - pedig néhány hónapos ebay és egyéb témák aktív kitárgyalását követően komoly "rangokat" kapnak...namind1