Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TayRol
nagyúr
A nem sorszámozott xmetal xx-ek mennyivel érnek kevesebbet mint a sorszámozott társai?
-
kpeter555
csendes tag
Oakley x Squared valakinél eladó? Köszönöm
-
napey
tag
Ha vkinek van felesleges 18 gurigája egy faxa kis Frogskins kollekcióra

.
Hullamos A Romeo-ban milyen lencse van? Linegear saxe blue?
.
harryls nem jönnek ki a színek így vakuval, inkább természetes fénynél kéne csinálni róluk képet -
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Tudom kicsit késve reagálok, de az mit jelent hogy festés alatt?
-
harryls
aktív tag
Szabadna kérni olyat hogy az x-metal fan-ok, ill. tulajok mutassanak képet, képeket a szemcsijeikről?
-
kpeter555
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nem. Ez Pápán van. Azt nem tudom, hogy a tesóm hol vette?
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Értettem
nyilvános elnézés az úrtól is! 
-
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
van egy profi 3d-és nyomtatom és az mindent megold

nincs idöm vele foglalkozni,és igy hamarosan felszámolásra kerül a gyüjtemény
-
-
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
még hétföig van
akkor postázom annak a srácnak aki megvette az aranyat is
na akkor ezek hogy lehetnek nálam,mert ugye ilyet nem kaptak a magyar sprotolok

-
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
nézd
nem csak én adtam el
http://www.ebay.com/itm/oakley-FROGSKIN-Very-RARE-COLLECTORS-RIO-2016-OLYMPIANS-GOLD-/272537027100?hash=item3f7479021c%3Ag%3AZ3gAAOSw9GhYi8hy&nma=true&si=YIkZUXsWClER5Rx8vSvYpCiW1xc%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 -
sfspirit
csendes tag
Ezeket a legújabb oakley-kat hol gyártják? Úgy tudom nem az USA-ban.
-
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
ide is kirom
A jövö héten eladó lesz egy S/es és egy L/es medusa
mindekettö brand new!!!
Komplett dobozos,a googléval együtt!!
az ára 3500 dollár,azért ennyi mert ennyit ér -
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szerintem neked tévesek az infó-id!!
Azt hogy mi volt az ebayre irva egy dolog,hidd el senkitöl nem lett behuzva,soha nem ért hozzá egyetlen magyar sportoló sem! -
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
sfspirit
csendes tag
Én próbáltam személyesen venni tőle display stand-et, de mondta, hogy a személyes átvétel nem lehetséges csak a posta, azaz ha kifizetem a plusz 4-5E-et. :/ ebay-en ...
-
xxx777
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Tévedsz 2500ért
-
ki ebayen az oakley-xxx bp-i elado? harryls, x-metal?
-
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Gondolom nem adod el a kéket. Vagy?
Ill. Monster pup-aid vannak?? -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Te kis humor harold

sfspirit Fúú, nem tudom, már vagy egy éve nincs nálam, ha nem kettő
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
kpeter555
csendes tag
X Squared szemüveget keresnék. Hátha beszalad egy két jó ajánlat. 40. Születésnapra lenne a bátyámnak. Köszönöm
-
sfspirit
csendes tag
Van valakinek eladó Fatcat Blue Camo szemcsije?
-
kszonet gaborcsunak a mai segitsegert es a holbrookert

ugyanitt ha valaki belebotlik esetleg ebayen vagy barhol egy matte white/24k shaun whiteba akkor dobna egy linket?

-
-
cherockee
aktív tag
Üdv fanok,
Újoncként, első vásárlása előtti kérdések:
- polarizálás: városban élőként, sose sportolóként kell az nekem?
- KERESEK: új fuel cell, matt fekete keret, ruby lencse, poláros vagy nem poláros, de NEM ferrari...merre keressem? (google-ön túl vagyok)
- plázák vs webshopok: tényleg reális az, több webshopban is fele annyiért találom meg a szemüvegeket, mint a plázákban?
- lencse cserélés fuel cell-ben lehetséges? (jelenleg csak garanciát nem sértő megoldás érdekel)
- valakinek van fuel cell-hez csere iconja? ebay ésatöbbi egy értelmes találatot adott csak
Köszönet a válaszokért, segítséget szívesen fogadok, megköszönök!
-
SpeciCanyon
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Fülöp szigetek
de mindegy.Jó lett a vitrin!

-
sfspirit
csendes tag
https://www.flickr.com/photos/95048621@N03/page2
-
sfspirit
csendes tag
Nagyon király lett! Grat!
-
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
azigeeeen en nem mertem volna mexicobol cserelgetni de megerte bevallalni mindketto atom!

ha valakit erdekel sikerult megcsinalni a vitrint hatlapot nyomtattam bele,vilagitas csere meg polcokat vagattam bele szerintem kiraly lett
https://ibb.co/djM8WQ -
SpeciCanyon
tag
Nagyon durva a FC
érdes, rendes rozsda van rajta, a belső fele matt fekete a szemüvegnek, eszméletlen jó! 26-27-28 fent leszek bp-n meg utána 1-2 napot, viszek pár db-ot valami központi helyet megtudok találni ha valakit érdekel esetleg 
Nekem is ugyanez volt mikor sz_proli-val elcseréltem a shaun white offshoot-ot a kozikra, életem cseréje volt, képeken előtte nem nagyon volt érdekes a kozik, de kézbevéve kibaszott jó. Ilyen a pimple és a mambo is

Ja és grat a kozikhoz

-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szegény FC-t kint hagyhatták a savas esőben, de van egy kis hammerite-om, tudok adni, ha kell

Amúgy milyen a felülete? Sima vagy kicsit olyan érdes, amilyennek látszik?
A Mambo milyen "élőben" ? Azért kérdem, mert megint szembesültem a jelenséggel, hogy kézben tartva egy Oakley-t sokkal mellbevágóbb a kinézete, mint csak így képeken nézegetve. TayRol kolléga Kozikjával is elszaladtam és ez volt az újabb döbbenet, az a "térhatású" 3D minta a szárakon, amit képen egyáltalán nem lehetett érzékelni. -
kpeter555
csendes tag
Sziasztok! Keresek Oakley magnesium switch-et. Lenne cserébe más Oakley szemüveg, Oakley D3 óra, esetleg kp.
Üdv Péter -
-
sfspirit
csendes tag
Sziasztok!
Mivel téma lett a hamis oakley a fórumon, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.
Lehet, hogy már tudjátok, hogy az oakley őrületem jelenleg a monster pup-okra terjedt ki. (Később nem tudom mi lesz
!) Nincs egy éve, hogy gyűjtöm őket, de már úgy érzem, elég szép gyűjteményt sikerült összeszednem, de majd megmondjátok ti, hogy az e
. (Nem sokára bemutatom a teljes kollekciót, csak még nincsenek lefényképezve.)
Nem rég úgy alakult, hogy belefutottam egy hamisba. Annyira szarul érintett a dolog, hogy kicsit ki is elemeztem a különbségeket. Bár tudom, hogy ez nem az egyik legnépszerűbb darab, azért azt remélem, hasznotokra válnak a hamisról megosztott infóim, képeim.

Mivel Monster Pup-okkal foglalkoztam a legtöbbet, jobban ismerem mint a többit fajtát. Legjobb tudásomhoz hűen nagyon szívesen segítek bárkinek ha ilyet szeretne, vagy valahol lát valamit.
-
Nálam most a Maui Ohia a favorit. De én mindit annyira jó érzékkel találom meg a vitrinben a 80k+ -os darabokat

-
jozsi252
veterán
Azért van a vaterától cifrább is
-
SpeciCanyon
tag
sajnos nem állok a megfelelő technika és tudás birtokában, de ha kisüt a napocska megpróbálom újra

anno örültem az első Ice lencsés szemüvegemnek, hogy milyen frankó.. de a sapphire rátett majd a blue még a sapphire-re is rátett 100x jobb mint az ice! hasonló a violet is, de a blue annál is szebb

fentről: Sapphire-Ice-Blue
ezek meg grátisz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sfspirit
csendes tag
Sziasztok!
Most ahogy olvasom, a téma a hamis szemüveg. Nemsokára egy kifejtősebb bejegyzést teszek. Ugyanis belefutottam az első hamis szemüvegembe én is. Remélem izgatottak vagytok

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Vatera, jófogás 90%-a fake.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
nem akarok megbántani senkit, pont jó, hogy a napokban beszéltünk erről, de lehetett volna ez is "csoda".
Rengeteg embert behülyítenek, facebookon is ha ráakadok ilyesmire, ahol hamis oakley/spy szemüvegeket árulnak, biztos, hogy minden színkombó alatt ott van 5-6-7 komment, hogy érdekli és kell neki az adott szemüveg.. 10db gagyi frog/holbrook/jupiternél az már 70 ember..
anno fültanúja voltam még a westendes o-shopban, hogy az eladó mondta meg egy csávónak, hogy ami a fején van szemüveg az nem eredeti.. nem kicsit volt gáz a szitu, mert percekig próbálta az eladót győzködni, hogy biztos, hogy eredeti... aztán tavozáskor azt mondta, hogy ami otthon van másik az biztos az..
elég érdekesígy, vannak csodák, de nem minden az.
-
fenyőke
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Vateráról van. 7 ezer volt.
-
fenyőke
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Nem lettem boldog

-
-
SteveAd
tag
válasz
fenyőke
üzenetére
Nem lehet, hanem biztos.
1. Ilyen tokot csak a garantaltan kinai 100%-os hamisitvanyok kapnak
2. A lencse jobb felso sarkaban az O logo sem az eredeti Oakley jele
Ez csak a ket legszembetunobb arulkodo jel (a szaron a logo sem az igazi pl.)Ja, most latom, hogy a tokon legalabb becsuletesen "Oakey" van, nem "Oakley". Lehet, hogy az orresz felett is (el van egy kicsit kenve)?
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Kérlek nézzetek rá a mellékelt fotókra. A szemüveget nemrég vettem használtan, és eredetiként lett árulva. Az a gyanús benne, hogy a lencséje nem polarizált. Az anyaga gumi szerű bevonatú matt fekete. A képeken azért szöszös kicsit mert a bevonat anyaga miatt tapad rá minden. A minősége jónak tűnik. Lehet, hogy hamisítvány?

-
SpeciCanyon
tag
válasz
tom956ster
üzenetére
hiénának nem is jó lenni
, én annak is örülök,ha más beszerez egy olyan szemüveget amit régóta szeretne és ha tudok segíteni akkor miért ne 
ez a top 3 relatív, mert mindenkinek a sajátja a legszebb elv él itt is, pl nekem nem jönnek be az xmetalok, van akiknek pedig csak azok
de ugyanúgy szeretem a legutolsó polished/black monster dogomat is mint a fekete OTT-t vagy akármelyik ritkaságot 
most lesz 12 éves a Plate
2005 szeptemberben vettem, azóta ~160db lett 12-13db/év, amióta kint melózom lett nagy a készlet, de még kordában tartom, bár nem egyszerű tisztán tartani se és hordani ennyit, igyekszem 2-3 db-ot magamnál tartani.
2009ben így nézett ki a "gyűjtemény"koxx köszi, de az xx nem az esetem, a kozik az csecse, de már van kettő
meg most spórolok mert 2 dobozos OTT van a célkeresztben 
-
-
TayRol
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nyilvános elnézés az úrtól is! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

belőlük is 4 van már 

meg most spórolok mert 2 dobozos OTT van a célkeresztben