- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
Real_Necro #11223 üzenetére
Engem irritál az ilyen fajta pénzlopás, és elég ha egy embert bepaliznak innen a fórumról.. tovább nem folytatom.
-
Motaba78
addikt
válasz
Real_Necro #11219 üzenetére
elég drága itt is.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #11041 üzenetére
Ezek szerint Te is a gépem miatt választottál, nem a képeim miatt?
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #11016 üzenetére
Nem próbáltam még..
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #10950 üzenetére
-
Kirtam
tag
válasz
Real_Necro #10908 üzenetére
Úgy bizony.
Ismerted az eladót?
-
Kirtam
tag
válasz
Real_Necro #10901 üzenetére
Én 230ért fogtam ki egyet 2K expoval makulátlan állapotban. Még 2,5 év gari van rá. Nem bántam meg.
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #10896 üzenetére
várható volt, csak nem karácsony előtt...egyfelől jó mert még tán időben szálltam ki a d7k ból, másfelől ez most már 20al olcsóbb mint amiért vettem...
mindegy nem idegesítem magam vele, ha jó szolgálatot tesz nem fogom bánni egyetlen forintját sem -
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #10891 üzenetére
nagyszerű b@mmeg kár volt linkelned
-
Qbász
aktív tag
válasz
Real_Necro #10676 üzenetére
Kösz!
Mellék lemaradt, eltartott egy ideig mire rájöttem hogy kell androidon beütni -
törölt tag
válasz
Real_Necro #10225 üzenetére
Nem feltűnő, csak kiszúrtam, de amúgy oké a képe teljesen.
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #10209 üzenetére
ezért kérdem pont mielőtt megvennék vmit
az, hogy gyenge üveg e ezt nem tudom, de azért kételkedek bent, hogy annyira gyenge lenne
dx el amúgy is csak a közepét használnám, ergo már van egy érv a váz mellett+isoban meg lehet tekerni, így nem biztos, hogy hiányozna a vr
pont az érdeklne, hogy ha jól emlékszek amit te is használsz és még többen itt a forumon pl: a sigma 70-200 2,8 mennyivel jobb alternativa ennél.
amúgy a D verzióról beszéltem -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #10178 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #10055 üzenetére
Fuck yeah
Na, itt délután takarítás lesz, úgy érzem -
Gulyopapa
addikt
válasz
Real_Necro #10055 üzenetére
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #9988 üzenetére
Én kövér vagyok, és fehér, szóval nem igaz.
Szerintem ezzel a vita zárható.
-
Sequoyah
tag
válasz
Real_Necro #9988 üzenetére
"Magyarra lefordítva a kövérebb emberek előbb barnulnak a napon mint a véznák?"
Ha leméretezed őket, megtartva a pigmenteket, akkor igen -
Gulyopapa
addikt
válasz
Real_Necro #9949 üzenetére
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #9565 üzenetére
Éppen csak az időeltolódást felejtitek ki
3-9 óra eltérés szokott lenni amerre járunk, Péterváron épp csak 3. A pulkovói nemzetközi reptérre készítünk két kompresszort (a fokozat akkora mint egy kispolák, kompletten meg mint egy rövid elővárosi busz) a turbina megtáplálására. Mivel az oroszok legalább olyan hülyék mint az amcsik, hiába van hihetetlen mennyiségű olajuk és gázuk, nem tudnak gépet készíteni a kitermeléséhez és felhasználásához. Meg ettől kisebb dolgokat sem, egy-egy orosz motoros szelep, vagy a fokozathoz főmotor mindig hatalmas szívás és rekord gyorsan tönkremennek, és addig is szarul működnek. Akinek csipetnyi esze van, dobbant az országból, nem tud ennyi barom között soha érvényesülni.
Tehát mégegyszer: egy pici magyar cég segítéségével termelik ki/hasznosítják a gázt/olajat a rátarti gőgös gyökér oroszok, akik lenéznek mindenki mást - nekik meg nincs meg a technikájuk ehhez. Ehhez, személyautót se tudnak gyártani. [link]
m3ss, fegyver? Minek? Hadonászhatnak vele (mint közösségi oldalakon, társkeresőn és egyéb helyeken teszik, mert menő szerintük) de nélküle is rommá vernek pillanatok alatt. Ott terem 3-5 ember, 30 másodperc után tovább állnak, te meg egy darabig nem állsz fel. Youetubeon nem néztek utcai, fotóscucc lenyúlós, vagy autóvezetős orosz videókat?
Néha élőben is látom.
Jól mondod, műanyag óra, szakad ruha, külön pénztárca van nálam, nem is hozok szinte ki pénzt, mert a szállások sem épp biztonságosak - a boltnál, kajáldánál átvernek, és mikor szólsz, fel vannak háborodva és tagadnak, szerinted egy szobából pénztárca eltűnést hogy kezelnének le? Azt vágjátok honnan lehet tudni hogy egy orosz hazudik? ... Mozog a szája.
Mindegy, nem savazom őket, nem érti meg aki nem ismeri a fajtájukat; turistaként is nagyon szeretik őket egyébként.
Azt nem értettem korábban miért gyűlölik a beüzemelő kollégák az oroszokat. Aztán 1-2 év után arra jöttem rá hogy kevés olyan dolog van a világon amit ennyire rühellnék és mély utálatot érzek irányukba, pedig alapból egy pozitív ember vagyok, és hamar felejtem a sérelmeket.Van X10, nejemé, így is azzal piszkál hogy az a gép az enyém, nem is az övé
.
Hehe, azért megnézném hogy jutsz el ... eleve nem is tudod hova! De ha rájössz is, sose tudod elmondani a taxisnak, aki egyébként 95% hogy mocskosul át fog k*rni (van amikor ugyanaz az út 2400 rubel, van amikor 6000)..110%os ellenállás tanusítanak ha nem tökéletes orosz nyelven mondod el mit akarsz, úgy csinálnak mint aki nem érti. Tömegközlekedéssel meg annyi hieroglifán sose igazodsz ki, be**tad
. Kezdőként ide kijutottam,(zoomolj ki egy darabig a mapnál) kb 46 óra folyamatos utazással, el se tudom hinni hogy sikerült - persze volt benne egy pár vakvágány, amikor azt hiszed értik mit mondasz mert válaszolnak, de mindig kiderül hogy hülyeség.
Haza felé többen jöttünk, oroszul tudókkal; kellett is, olyan simán sikerült minden hogy laza 7 napa alatt haza is értünk.Néha elsétáltam pár (olykor több órás gyaloglással) olyan helyekre, amik nevezetességek a wikipédia/egyéb oldalak szerint. Általában az alábbiakat találod itt: Tank. Tank, harckocsi. Tengeralattjáró. Tank. Rakéta. Bányászok vagy katonák durva szobra. Lenin. Tank. Rakéta. Néha egy-egy csupasz torony is van, vagy több harcosból álló szobor, a linken látsz egy kis ízelítőt. Persze, legalább normális képet lehetne csinálni telefonosok helyett, de jellemzően olyan későig dolgozunk amíg csak lehet, hogy minél hamarább meglegyünk a melóval és hazamehessünk.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Real_Necro #9166 üzenetére
Az árak rendben vannak, csak érkezzen is meg a termék amelyet rendelnek.
-
bandigno
senior tag
válasz
Real_Necro #8996 üzenetére
Arra ügyelj, hogy egy idő után a "case" automatikusan lezárul, aztán vagy lehet nyitni másikat, vagy nem és utána győzködheted privátban h utalja vissza a pénzt
Mercutio: köszi a linket, nem is tudtam h van ilyen!
-
hp1950
tag
válasz
Real_Necro #8910 üzenetére
Ha kéritek lesz. Még meleg.
-
dabgergo
őstag
válasz
Real_Necro #8879 üzenetére
Hát lehet h megbízható, de miért "ohne Einzelhandelsverpackung"? Ez is csak a kártyát küld de nem az eredeti csomagolásban... én ilyet biztos h soha nem vennék. Egyáltalán miért veszi ki vki az eredeti csomagolásából a terméket ha eredeti?
-
imyourfriend
őstag
válasz
Real_Necro #8738 üzenetére
Fél éve ahol vettem a 70-200 OS-t ott volt 295-ért+ fél év gariért a 70-200/4
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #8625 üzenetére
Ja, csak a fix árakat nézem csak (amazont néztem egyébként) mert a küzdéssel sokszor becoptam...
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #8622 üzenetére
Sztem dobogón az mft, X és a NEX. A többiek hátulról nézik a meccset, akár haza is mehetnek, max azon verekednek össze hogy a p...x Q vagy az E*S M vezesse őket
Én szállítással bőven 900 fölött látok csak 7K1et... vannak amik meg drágábbak mint itthon...
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #8622 üzenetére
Nem hasonlítottam típusokat, csak Kutyusnak lőttem be nagyjából a kategóriákat. Nagyjából.
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #8437 üzenetére
Az engem is felhúz mindig, ebben egyetértünk.
Amikor Pite a Fujiért megkapja a magáét (nem egy irányból), kész állatvilág a többi: jön a többi cápa, vérszag van, arra megyünk, hátha mi is kapunk még egy kicsit a jó falatból, beleharapunk. Szóval ez így kb. rohadtul nem hiányzik senkinek (vagy igen?). Ugyanúgy, ahogy az ebből fakadó kiakadásom az emberi butaságon és ovis gyerekességen sem.
Szóval most ezt láttam jónak, hogy leírjam. És bocs az offért mindenkitől, senkim-semmim McPite, de leírta véleményét, urambocsá, hát ha neki az bejön, tegye.. *vállvonás* .. az off pedig azért van, mert off. Mértékkel lehessen már alkalmazni, ha pedig sok, van egy modink.. Mindenki azt csinál itt, amit jónak lát, csak a paci túloldalára átesni szerintem nem szabad, totál nemtémáhozillő faxságba belekötni a végén.
Spongyát rá, nincs Veled bajom, csak .. áh, mindegy.
Fos az idő, megyek fotózni egy 40-es bnőmet
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #8434 üzenetére
Jogodban áll hallgatni..
A privát kör arra jó, hogy hasonszőrűek összegyűljenek mindenféléről (persze azért fotózáshoz közel vagyunk), ez pedig itt pont a reciproka ennek: mindenféle eltérő gondolkodásúak gyűlnek össze egyetlen központi téma körül)..- de értékelem, hogy ilyen mély nyomot hagyott Benned a zárt kör és ilyen mély kíváncsiság övezi, hogy azóta sem tudod felejteni a puszta meglétét..
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #8422 üzenetére
Hát akkor, hajrá Canikon !
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #8424 üzenetére
Olympus már nem gyárt dslr-t. Meg az amúgy is más formátum volt, kisebb (a mostani m4/3-dal megegyező méretű) szenzorral.
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #8418 üzenetére
Bocs, de ezt a kifejezést még én is használom és semmi köze Pite fujilimpiájához.. kicsit túlliheged sztem. Remélem nincs harag, de így gondolom.. kb most Pite a véres rongy itt, nem védeni szeretném, de őszintén, ne nézz ide akkor ... ilyenekre itt van Crey. Bocs.
-
Digger
senior tag
válasz
Real_Necro #8403 üzenetére
Igen ez volt az! Köszi!
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #8328 üzenetére
DXO ahhoz méri (D90), annak az állításait tudjuk így nézni. Árban D7000/D5200höz kéne mérni(korábban is ezt mondtam), szólj a DXOnak,ne nekem
Értelmetlen a jpg összehasonlítás? Szerintem nem, de ki-ki döntse maga el. De általában a teszteknél letölteni is azt tudjuk. Ha nem nyúlunk egy rawhoz, alapból azt adja a mit egy jpg.
Egyébként a raw progikat teszteljük?
A nikonos rawokat és a canonosokat is is más progikkal máshogy tudtam feldolgozni, pl az esküvői képeket csak az egyik progi tudta használható szintre hozni, a többi csúcsfény kezelésen nem tudok annyit kiszedni. Más márkáknál is ez van, és ami az egyik típust jobban kezeli a másikat esetleg nem.
Én a magam részéről SOOC jpegeket hasonlítanék, esetleg mellette pluszként a rawot.forceberg, hogy én mit állítok, az egy dolog. De a képek meg a másik dolog. Vagy pl ezt én hamisíttattam a dprevievval?
Ha szerintetek valami máshogy van, megmondjátok, kész, szerintem nem nagyon kötekedtem, nem flameltem. Illetve ha konkrétan szerinted valamit rosszul látok, mond konkrétan, akár mehet az offolósba is.Miből indultunk ki? Más oldalak és userek tapasztalataitól eltér a DXO mark - hogy nem a legjobb mérési metódus vagy más oka, tököm se tudja.
Erre írtam példát (kettőt). Nyilván nem tudok általam sosem használt dolgokból kiindulni, sőt, gondolom nem is szeretnétek hogy egy pentax-canon dolgot hozzak fel itt dxo ellen, amit sose használtam érdemben. Most ezt a példát cincálgatjuk. Jó. Mit savazok?Ha zavartam, szóljatok, töröltetem.
-
Sequoyah
tag
válasz
Van Fuji topic:
[link] -
lyunior
tag
válasz
Egy veréb (MILC) megnőhet akkorára, mint egy sas (DSLR). Lehet akkora csőre, lehetnek akkorák a karmai, még talán a röpképessége is hasonlatos lehet.
De attól még veréb marad!
Bocsi a kissé trollkodós offolásért, lehet, hogy rosszul látom a dolgot!
-
lyunior
tag
válasz
Real_Necro #8138 üzenetére
Köszönöm Necro!
Kereshetlek privátban, ha hasonló gondom van?
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #8117 üzenetére
Kifejezetten drága filmek voltak. És most is azok, 3e körül van egy tekercs...
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #8115 üzenetére
A fujinak anno legendás filmjei voltak az astia, velvia, és a provia. Az astia lágyabb, portréra, velvia élénk, tájképre, épületre, a provia általános. A fuji újabb gépei ezt a három filmszimulációt "tartalmazzák", tehát ha erre állítod, akkor a színvilág, dinamika, lágyság stb. ezeket a filmeket idézi.
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #8110 üzenetére
A Velvia bezavarhat, jónak tűnt kijelzőn a felhős időben, de kár volt ezt választani (Astia lett volna a nyertes).
-
Andrew31
senior tag
válasz
Real_Necro #8112 üzenetére
(2x írtam az automatikust.
)
Az színez egy kicsit és HDR-szerűséget is rak rá. Nekem rajta van, nem vagyok én komoly fotós (arra majd ott lesz egyszer a flickr pl.) és a színes tetszik a plebsnek.
-
Andrew31
senior tag
válasz
Real_Necro #8110 üzenetére
Ott van automatikus javítás, teljes méretes feltöltés, automatikus javítás, és Auto Awesome (mozgó gifet csinál a sorozatlövésekből), valószínűleg állítania kell rajta. Az auto javítás lehet talán rajta neki.
-
válasz
Real_Necro #8081 üzenetére
De azok a túragatyák műszálasak, nem? Régebben nézegettem őket szerintem.
A farmerban bízok anyagilag, mert az jó erős, nehezen szakad ki. -
f.lorand
senior tag
válasz
Real_Necro #8050 üzenetére
Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #8066 üzenetére
En most tajekozodom.
Az AA filter elhagyasa erdekel, illetve a fokusz javitasa.
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #8062 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
Real_Necro #8058 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nem sokat toltott itt kozottunk, van kemeny 21 hozzaszolasa...
-
m3ss
veterán
válasz
hmm f@szak a kepei. mondjuk utazasi kepeket neztem csak. igy kell "turistafotozni"
el is kellene utazni valahova igy a kepeket nezegetve...szerk: lehet o nem hobbifotos? mert ahhoz tul jok a kepei
-
L4mie
veterán
válasz
ez se csóró srác
vezérlőszoba etc. huh az anyja
amúgy nagyon jó kis képei vannak
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #8030 üzenetére
Zeiss Cinemizer kellene.
HDMI input - jónapot.
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #8030 üzenetére
De össze lehet. Én próbáltam tablettel. Nekem nem jött be.
-
dabgergo
őstag
válasz
Real_Necro #7977 üzenetére
Tényleg eléggé lement a D800 ára! Már nettó 500körül is lehet kapni... csak még mindig rohadt sok az a 36MP nekem.
Kéne egy profi FX váz 24MP-el (vagy méginkább 16-al), olcsóbban valamivel mint a D800.
Ez nagyon hiányzik a Nikon lineup-ból nekem. -
atok666
őstag
válasz
Real_Necro #7980 üzenetére
Nikon D7100+18-140 G ED VR, 0expos, 2ev garival, hazhoz szallitassal 1100euro. Csak a test 870.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
Real_Necro #7977 üzenetére
Nalunk olcsobban hazhoz hozzak zsir ujan
Atok
-
lyunior
tag
válasz
Real_Necro #7966 üzenetére
Köszönöm! Tudomásul vettem. Igyekezni fogok!
Elég link ember vagyok, hogy még nem tudok rendesen linket linkelni...Remélem még ebben a hónapban megtalálom, jobbra lent a LINK gombot. Egyelőre keresem.
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #7761 üzenetére
Én elég sokat használtam a 17-50-et FX-en. Nem vettem észre rajta, hogy rosszabb lenne a képminőség. Szerintem ez nem igaz.
Az viszont igen, hogy pazarlás. Az érzékelő egy komoly részét nem használod ki. Egyedül szükségből érdemes szvsz DX obit használni FX-en. -
Graphy
aktív tag
válasz
Real_Necro #7736 üzenetére
Én az ideális objektíveket soroltam fel, és nekem sem a Tamron 28-75 lenne, ha ennyire nem számítana a pénz.
A Tamronnak sajnos vannak "betegségei" ezért jobb lenne a Nikon, de hát nehezen megfizethető.
Jelenleg Tamron 28-75/2.8, Nikon 50/1.8 és az alapobjektív van Nikon 18-105 (ez a vésztartalék), és nagyon ritkán Tokina 11-16/2.8, de egy 70-200/2.8 van még tervben ez nagyon hiányzik. Most is lenne lehetőségem sport fotózásra, és nincs objektívem hozzá. -
dwelablack
tag
válasz
Real_Necro #7736 üzenetére
Egyenlőre várom vissza az objektívet, ami összesen eddig 1 napot volt nálam
Utána nem tudom mi legyen, igazából én meg vagyok győződve róla, hogy hibás ez a példány, de a nikon 1 hónap után kiböfögte, hogy a működést ez nem befolyásolja. (csak alvó babát ne kelljen vele fényképezni, mert a fókuszálásra tuti felébredne...
)
-
L4mie
veterán
válasz
Real_Necro #7698 üzenetére
akkor februárig fogsz minket boldogítani, hogy D7100 vagy D700 vagy D610 esetleg D800?
hírdetés meg lehet...lopott cucctól kezdve mindenféle rejtett hibás, gyorsan kell a zsé
-
atok666
őstag
válasz
Ez meg nagy dilemma lesz
7100/610/800
Atok
-
Graphy
aktív tag
válasz
Ha az üvegeid megvannak FF-re, akkor már elgondolkodtató a feljebb váltás, de ha csak DX-es üvegeid vannak túlnyomórészt, akkor sokkal nagyobb érvágás.
-
Freddy76
addikt
válasz
Jézusom, mire ezt kigondolod... Perpill a d7000 nagyon jó árban van, persze kérdés, nem akarsz-e valami újabbra... Mondjuk a d600-610-700 már egy másik árkategória...
-
Graphy
aktív tag
válasz
D90 után a D5xx-et elfelejteném, nekem nagyon hiányoznának a dedikált gombok.
...az AF motor hiánya is zavarna. -
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro #7696 üzenetére
Vegyel D610et, azt csak nem kurjak el
-
bandigno
senior tag
válasz
Real_Necro #7632 üzenetére
ha nem ment volna át, akkor az "olcsó" kártyákra értettem, illetve szintén a sokkal olcsóbb hamisítványokra...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #7585 üzenetére
Pont van egy cikk indexen, benne van Prezi is: [link]
-
Graphy
aktív tag
válasz
Real_Necro #7564 üzenetére
Ezt próbáltam én is megnézni, mert nem az enyém volt a vaku most jutottam hozzá, de nem találtam semmi ilyet.
-
válasz
Real_Necro #7558 üzenetére
HW-esen nem támogatja. Nézz be a topikba
-
válasz
Real_Necro #7555 üzenetére
D+ nem tud USB host módot + 4-es droid is kell hozzá! -
lyunior
tag
válasz
Real_Necro #7555 üzenetére
Praktikus lehet, feltéve, hogy árban nem drágább és a használata nem komplikáltabb, mint egy távkioldónak.
A telefon általában kéznél van. -
lyunior
tag
válasz
Real_Necro #7553 üzenetére
Köszönöm!
Néztem már magyar nyelvű infót is róla (a bunkó kolléga véleményére reagálva: megnéztem a google-t mielőtt kérdeztem) de abból nem derült ki, hogy az valami külön kábel-e, mivel külsőre pont olyan volt, mint a telóhoz kapott USB.
De neked köszönöm a segítő hozzászólást. -
fireproof
őstag
válasz
Real_Necro #7512 üzenetére
Semmi gond.
Hát most itthon próbálgatom és néha jó néha nem. Próbáltam polár nélkül is de néha úgy is rossz helyre fókuszált. Meg tegnap is fotóztam autót és a rendszámtáblára próbáltam fókuszálni (nappal, délután volt) és 50mm fix-el nem sikerült és ~0,5m-el hátrébb fókuszált azonban a 18-105 tökéletesen fókuszált akárhova is fókuszáltam... Számomra ez eléggé a WTF kategória ugyanis nem emlékszem hogy régebben is lett volna ilyen problémám....
SZERK: Álló autók. Arra AF-S való? nem AF-A? Akkor kicsit úgy tűnik fel kéne frissítenem a memóriám.
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #7508 üzenetére
Autót fotóz, nem pedig auto-n.
-
imyourfriend
őstag
válasz
Nem kötekedek de ennyire nem kell az embereket amatőrnek nézni.
-
fireproof
őstag
válasz
M módban használom AF-A-t kiválasztva és 1 fókuszpontra állítva. Vagy mire gondolsz?
-
menin
tag
válasz
Real_Necro #7364 üzenetére
-
Bazsee71
őstag
válasz
Real_Necro #7343 üzenetére
Szerintem sem a google indokolatlanul ajánlgatásáról volt most szó.
Egyébként még csak olyan sokat visszaolvasni sem kell. Rá lehet keresni itt is kulcsszavakra, nagyon szépen kigyűjthető az információ.
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #7324 üzenetére
Ha az ilyen topicokban mindig csak a google-re mutogattok, akkor a google csak önmagát fogja kidobni találatnak.
-
lyunior
tag
válasz
Real_Necro #7307 üzenetére
Jól van! Nem lesz itt gond!
Ilyenekre gondoltam, köszi.
Úgy nézem általános használatban szépen dolgozik.
Aztán, ha kiismerem a technikát, majd megnézzük forszírozott körülmények között is. -
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #7215 üzenetére
necro +1. tajkephez nagylato kellene. foleg egy falon maszva kellene a nagylatoszog amugy...eleg jo kepeket lehetne ott loni. termeszet(vad) fotozoashoz vehetsz sokszazezerert uveget. de legalabb egy 70-300 vc tamron vagy 55-300 nikon. es meg az is keves, lesek, jo helyek kellenek...
de ha dolomitokban sziklamaszol meg ilyenek akkor nem celszerubb lenne vmi kisebb gepet venni dslr helyett?
kitobi+dslr szintet azok is hozzak kbes neked a meret/suly ott eleg sokat szamitana gondolom...
-
aleister
veterán
válasz
Sajnos néha még a 300 is. Teljesen szituációfüggő.
Tán a Sigma 150-500-zal már jobb esélyekkel lehet indulni, csak nem tudom, hogy az 500-as vége mennyire vállalható. Szeva-nak 50-500-a. Ennél valamivel szebb állítólag a rajzolata a 150-500-nak. No meg ezekkel háttérmosás nemigen lesz a nagytele végén már.Jó lenne megfizethető áron egy fix 500-600-as üveg.
-
lyunior
tag
válasz
Ha nem elég jók a képeim, majd közelebb megyek.
Tökéletesen igazad van, ezért is írtam, hogy ez a távlati cél.
De addig is használni kell a gépet. Beltérben úgy gondolom indokolt a 18mm általános használatra meg nagyjából jó a 105. Ez a realitás, Az álmodozás meg a vadfotózás. Természetesen kinn. A macskámat le is tudom rajzolni -
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #7156 üzenetére
AZ egyik ismerősnek rendeltünk Dembet és majd egy hónapra jött meg
-
psycroptic
őstag
válasz
Real_Necro #7153 üzenetére
Sejtettem. Köszi a megerősítést!
-
aleister
veterán
válasz
Real_Necro #7147 üzenetére
Van valami vonzó abban, hogy párnacsatázó férfiakat fotózzak, de inkább lenyírom a füvet.
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #6989 üzenetére
azert a valtogombra is rakott vmit, kar hogy nem latni. bar ha igazan igenyes lenne egy dildo shiftert szerelt volna fel -
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #6901 üzenetére
Jaja nem a szomszédban van
Szerintem nem megyünk bár a programokat a lányok szervezik
Freddy: igen?
na majd szétnézek
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #6895 üzenetére
Dehogy küldöm
Még a végén rábeszélik egy Pentaxra vagy Canonra vagy esetleg milcre!
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #6761 üzenetére
add el a fenebe es inkabb valaszolj a kezdoben hogy a majmokat mivel lotted
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Real_Necro #6692 üzenetére
Köszi a választ, de azt nem igazán értem, hogy a napellenző hogyan védi az obit a karcolásokkal szemben.
Tisztításhoz milyen törlőkendőt ajánlotok?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Real_Necro #6679 üzenetére
Köszi szépen, de ez nem tetszik.
EZT és EZT néztem amúgy, de nem tudom mennyire férne el benne egy felszerelt 18-105-ös gép + esetleg egy fix (vagy vaku)
Amúgy az eBayen kapható párszáz forintos UV szűrőkkel mi az álláspont? A képminőségen rontanak-e? Igazából a lencse védelme volna csak a cél. Valamint utángyrátott akksik mennyire megbízhatóak?
Köszi!
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #6682 üzenetére
A klóntól azért jobban eltér, de nem is izgat. Jó áron (ebben nagy a szórás) jó minőséget kaptam, egy éve nyúzom, és mindig teli van, vagy váz+obi+obi+vaku, vagy 3 obival, megs minden apró kacattal; a gorillapod/monodpod meg a derítő is ráaggatható, sztem praktikus.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Real_Necro #6621 üzenetére
Csak hasonlót.
NIKON D300 fényképezőgép (152ezer expo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest