- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
dwelablack #7735 üzenetére
Nem akarom elindítani a lavinát, csak még egy megjegyzés, hogy valami pozitív is legyen: mikor a hölgy helyett egy úriember vette fel a telefont (más ügyben, mint amit korábban kifejtettem itt), nagyon készségesen válaszolt minden kérdésemre, teljesen korrekt volt. Nagy kár, hogy az esetek többségében nem őt kapcsolják.
-
Larry303
addikt
válasz
dwelablack #7549 üzenetére
pc ről tudod amúgy usb kábellel, de droidról otg kell
-
Larry303
addikt
válasz
dwelablack #7547 üzenetére
igen, arra gondolt nagy valószínűséggel.
-
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #7546 üzenetére
mármint a sima usb kábel, gondolom otg-ről van szó.
-
MC Pite
veterán
válasz
dwelablack #7232 üzenetére
Én 17-50be forgatnám inkább minden fillérjét, de jah, feleannyiért mint egy 18-105 még akár jó lehet... 18-70em nem volt, de 18-55 meg a 18-105 között árban nincs akkora szakadék (aki már tükrösre adja a fejét) utóbbi sztem hasznosabb. Attól eltekintve hogy hamar rájön az ember hogy ez fényerőtlen, és beszáll a mókuskerékbe
Sok időmbe és lóvéba (egy éve kezdtem a cserélhető obis karriert, tiszavirágéletű milccel majd mellette/utána D5000+18-105 kombóval) került hogy rájöjjek: Nem, akkor sem tudok mindent (normálisan) meglőni.
Vagy nincs időm üveget cserélni(vagy nálam sincs), vagy amit szeretnék hogy hogy nézzen ki ahhoz egy lottó négyes kellene még a meglévő cuccok mellé. Így most 18-55 f/2,8-4 és egy 50 1,7 van az X-hez, mert amióta van mindenféle üvegem nikonra, 98%ban a 28-50(-75) tartományban lőttem. Sőt, az X10el azt éreztem már hogy hú mekkora átfogásom van.
Szóval mivel vagy a 2,8as zoom, vagy a fix volt fent, nem nagyon fog erről sem hiányozni más (azért 35mm 1.4 kötelező, kívánságlistán van, próbaképp a fényerősebbik telét is kipróbálom, de kicsi az esélye hogy az marad is). Voltak nekem is telés kívánságaim régebben, de rá kellett jönnöm hogy a madáretető+állványról 200mm-en távkióldóval készített képek is még messze vannak attól amivel elégedett lennék; egyéb helyzetekben meg közelebb megyek - ha meg olyan távoli, így jártam, vagy nyomok gyorsan egy Fn gombot, a következő 1 kép rawban készül, és majd croppolom, aztán meglátjuk mi lesz belőle.(#7221) aleister: +1
-
m3ss
veterán
válasz
dwelablack #7232 üzenetére
hat ha 20-ert lehet kapni akkor tenyleg megerheti.
amugy azert sokszor jol jon a stabi. pl streetfotokhoz, vagy barmilyen kephez ahol mozgast akarsz megjeleniteni pl mozgo autok, emberek kezbol...
ha remegos a kezed szinten jol johet. nekem naplemente idejen kezbol lott "bracketingelt" tajfotoknal is jol jott... -
Peethy
őstag
válasz
dwelablack #7222 üzenetére
30-35 azért nem sokkal olcsóbb, mint amennyibe a 18-105 kerül, ráadásul a fényereje sem ugyanaz, mivel ez már 70mm körül 5.6, míg a 18-105 csak 105mm környékén. És még VR sincs benne, én semmiképpen nem vennék ilyet.
-
imyourfriend
őstag
válasz
dwelablack #6915 üzenetére
Én 10,5ös nikkorral jártam így, igaz abban nincsen motor és kardánnal van meghajtva, bevittem gariba picit megolajozták állítólag de a hangja 10 percen belül visszatért. Vidd vissza aztán kiderül mi a helyzet, remélhetőleg megjavítják.
-
L4mie
veterán
válasz
dwelablack #6915 üzenetére
december környékén vettem újonnan.
de csak néha nyekereg. -
L4mie
veterán
válasz
dwelablack #6905 üzenetére
nekem is nyekereg
-
subidu
tag
válasz
dwelablack #6905 üzenetére
Én visszavinném. Az enyém nem nyikorgott.
-
Sera26
aktív tag
válasz
dwelablack #6639 üzenetére
18-105 van hozzá, amit levettem már vagy ötször, de semmi. Egész délután nem tudtam használni, erre most bekapcsolom és megy minden mintha mi sem történt volna.
De úgy látom nem csak nekem van ilyen gondom.
Bár itt piszkálódtak valamit a tükörrel, én azért nem szívesen nyúlnék hozzá. Ja, és nem ejtettem el.
Ha megint előjön küldjem inkább szervizbe vagy megesik az ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest