-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
f.lorand #22330 üzenetére
Igen, ő alapvetően asztrotájképes, de ő is szokott követő rendszert használni. A slide-jában legalábbis mutatott róla képeket, és az otthoni kis csillagvizsgálójáról is, ahol volt olyan távcső, amire lehetett fényképezőgépet applikálni. Mesélt arról is, hogy webkamerát is használt már erre a célra.
Igaz ezeket csak a Holdra, Napra, amik valóban nem a mélyűrben vannak. -
f.lorand
senior tag
válasz
f.lorand #22327 üzenetére
Jaj, ne haragudjatok. Csak azt láttam, hogy van egy bejövő link a pleiades.hu-ra és arra klikkelve találtam az asztrofotós kérdést ebből a topicból. Mikor már megválaszoltam, akkor láttam, hogy ez nem friss, hanem ősöreg. Csak valaki most kattintott rá. Elnézést!
De ha már ide kerültem: két napja újra van DSLR gépem (az elmúlt években az asztrofotózás miatt nem nagyon fotóztam földi képeket). Ráadásul Nikon. Elsősorban csak családi-utazás fotókra fogom használni, ahogy eddig is. De annyira kevés a jó idő mostanában (a tiszta ég), hogy most jól fog esni lenn is képeket készíteni, ha már fenn csak felhő van.
Szóval bocs az előbbi felesleges hozzászólásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest