-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
#40935168 #9302 üzenetére
Ugyanezt vezettem le én is.
Ha ilyen ISO előny ellenére ugyanazt a pontszámot hozzák ki a 2 szenzornak, akkor nagy eséllyel az érzékenység nem akkora súllyal számít bele a végső pontszámba.
Valamint azt tartom még valószínűnek, hogy vannak olyan mért értékek, amik fotós körökben nem annyira ismertek, nem tudunk velük mit kezdeni, de mégis minősítik valahogy a szenzort.Itt ugyan írnak a végső pontszámról, de a konkrét súlyozás nem derül ki belőle.
-
-
Freddy76
addikt
válasz
#40935168 #9282 üzenetére
A Canon valamit benézett a szenzorral. Tudom, a gép nem csak a szenzor, de azért lássuk be, valahol ez a gép közepe (mármint nem fizikailag, hanem átvitt értelemben). A Canonnál lényegében a 550d óta nem volt érdemi előre lépés, tolják ki az új vázakat (550d, 600d, 650f, 750d), olyan újításokkal, mint pl. a kihajtható kijelző, vagy egy bénácska érintőképernyő, miközben az aps-c vonalon évek óta ugyanaz a szenzor van minden gépben. Nikon itt már régen lelépte a Canont, képminőségben előtte van. Ami azért nem teljesen kerek, mert fullframe vonalon nincs lemaradva a Canon a szenzorokat tekintve sem.
-
Graphy
aktív tag
válasz
#40935168 #9267 üzenetére
+1
Mindenkinek mások az igényei, kár is tovább folytatni.
Mondjuk croppos vázon én a 85/1.8G-n el vagyok ájulva.Volt szerencsém a Tripont Nikon napon kézbe venni az új Df-et, hááááát....
...ha már ott voltam élesben ki is próbáltam egy Tamron 90-es makrót, nem rossz, nem rossz!
-
válasz
#40935168 #9264 üzenetére
"Halvány lila fogalmunk nincs (nem volt, bár szerintem most sincs) az igényeiről - mindenki belőtt más és más kategóriát a SAJÁT igényei alapján, amit aztán ajánlott neki. Eddig még rendben is van."
Szerintem a 145k rá szánt összeg behatárolt mindent. Ha valaki ennyit tud/akar rászánni, akkor ennyit. Mert igenis lehet(nem mindig) jó képet lőni olcsóbb cuccokkal is.
-
-
imyourfriend
őstag
válasz
#40935168 #9186 üzenetére
Már régebben linkeltél egy (gondolom 36mpx-es) képet, azon láttam hogy mennyivel több ez annál amit a D90 tud. Csak ahhoz komolyabban rá kell feküdjek a dologra, mert egy 50/1.8G nem elég önmagában, ha meg 24-70 ott meg közel sem olcsó egyik üveg sem.
De nem rohanok elébe a problémának míg nincs pénzem rá.
(#9190) Freddy76: Épp ezért fogja meghozni a legjobb döntést.
/ már meghozta.
-
válasz
#40935168 #9179 üzenetére
Jótékony lehet a sok MP, de csak ha pixelszinten ugyanazt tudja, mint a kevesebb pixeles szenzor.
Szóval nem MP vs. MP-nek van értelme, hanem szenzor vs. szenzornak.
Pl. a D7k1-ről azt olvastam, hogy nem olyan kezes a sötét részletek felhúzásakor, mint a D7k.
De lehet, hogy ez is csak kamu. -
-
imyourfriend
őstag
válasz
#40935168 #9023 üzenetére
Belehúzott a Sigma nagyon ami azt illeti, de ez a 150-600 meglepetésként ért (ha tényleg ilyen lesz a képe). Nekem nem jelent gondot ha picit gyengébb a Sigma 70-200 2.8-on, de olcsóbb is és kifejezetten jó a stabi a Sigma objektívekben. Nikont meg győzze megfizetni aki akarja, és itt nem a prémium kategóriás üvegekre gondoltam első sorban, azokról nem is beszélve drága a helyzet. Ettől független Nikonon látni hogy nem fejleszt és vannak területek ahol jelentősen el van maradva. Ezen szerintem nem változtat hogy csúcskategóriájú fix telét dobnak ki vagy épp egy 58mm-eres bűndrága objektívet. Míg Tamronnak és Sigmának kezdenek összeállni a dolgai addig szerintem Nikonnál valami lemaradás van.
-
lyunior
tag
válasz
#40935168 #9023 üzenetére
"a Tamron IQ azt jelenti, hogy képminőség top, az AF része viszont a 3-ból neki a leggyengébb"
Ne keseríts el Kutyus!
Végre azt hittem, hogy találtam egy obit (70-300 VC USD Tami) ami jó lesz telének, árban is OK. erre kiderül, hogy csak az élességgel lesz bajom???Vagy ennek nincs IQ-ja? Vagy nekem nincs?
És amúgy ezt is érinti az AF probléma? -
imyourfriend
őstag
válasz
#40935168 #8992 üzenetére
Más kérdés amúgy, 200-300 forintos különbségért én biztos nem várnék 2-3 hetet hanem megvenném itthon a terméket. Bár hogy megrendeltük az obi sapkáját lehet jobban jártam volna ha megveszem itthon 700ért mint várok 3 hetet és 250. Mai világban rengeteg idő ez a 2-3 esetleg 4 hét.
-
bandigno
senior tag
válasz
#40935168 #8992 üzenetére
másodjára trackinget kértem, de hát az 3 hete csak azt mutatja, hogy a feladó országot elhagyta, ráadásul svájci posta...wtf? 2 év után utolért a kínai veszedelem postailag
én most azért a postát gyanúsítom, mert eléggé top rated seller-ektől rendeltem, mégsem ért ide! ..de az ördög nem alszik, csalók ettől függetlenül lehetnek, 20000x 1 dolcsi már szép summa, pláne ilyen tételnél rendelés után repülnek sok esetben a pozitív feedbackek, SAJNOS! persze nem magunkból indulok ki
-
bandigno
senior tag
válasz
#40935168 #8979 üzenetére
mármint 3 hét pluszba az eredeti tervezett megérkezésen felül?
mert már mind3 eladóval újraküldettem a cuccokat, de még azok sem értek ide! az egyik okt 9-én lett újra postázva, az már lassan 5 hét! Sry h nem off, de mostanság sokakat érint ez a dolog, sok topicban - mielőtt még sokan az ebay-re vennének rá sokakat a vásárláshoz!...és igaz, drágább egy cseppet az angol és német ebay, de egy héten belül itt vannak a dolgok!
(kínai, hongkongi vagy más rizskörnyéki helyről most csalódtam először, egyből triplán, de vmi oka csak van, kérdeztem pont ma az eladókat h tudnak-e vmi nemzetközi blokádról a peremvidék felé v vmi, de még nincs válasz! aki tud/hallott vmit, megoszthatná! THX!) -
m3ss
veterán
válasz
#40935168 #8755 üzenetére
ja ez az 1/4000 baromsag. igaz en iso 200-on vagyok altalaban, de neha beleszaladok, meg 50mm uveggel dx-en is...pedig nagyobb latoszoggel meg problemasabb lenne.
van is par tulexpozott kepem igy...d6xx-en nem lehet beallitani neki auto iso-t vagy vmit? hogy csokkentse magatol ha szukseges? bar gondolom nativ iso100 miatt kevesbe gond mint nekem, de egy 50 1.4-el siman beleszaladnek parszor sztem fx-en... -
jjeahh
nagyúr
válasz
#40935168 #8742 üzenetére
azok a gépek nem multifunkciós szupersorozatlövő évente frissülő/elavuló műanyag vackok voltak iAutó móddal, épp ez a lényeg, amire való, abban szuper volt...
én meg kíváncsi vagyok hányan használnak, vagy egyáltalán emlékeznek 50 év múlva egy Df-re mondjuk...
nna, de ismét egy értelmetlen vita van itt kirobbanófélben, ezúttal film vs digit? na jó mulatást, gyerekek -
lyunior
tag
-
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8714 üzenetére
Amennyire láttam más mil
fcek sem bírnak nagyon többet... Csak a hibrid keresősök. Talán az .-.2 az új evf/lcd logikával 100-200 képet is hozhat pluszba, meglátjuk.Egyébként úgy látom, netszerte eleinte fúdejó a Df, aztán specifikációk, kezelés, ár... és már egyből nem olyan sokan akarják birtokolni, megkockáztatom még akár 610-el azonos árban sem tudom mennyire vinnék (jobban mint a 610et)... Kicsit kiegyensúlyozottabb, praktikusabb gépet vártam, erre most a fénymásolósoknak se kell nagyot lépniük, és a mileket sem nagyon ösztözik; kéremszépen, hát hova tűnt a versenyszellem? Vannak akik úgy játszanak hogy menet közben változtatnak a játékszabályokon inkább?
-
Freddy76
addikt
válasz
#40935168 #8614 üzenetére
Pedig logikus az, csak te nem érted... Mondjuk vannak benne érdekességek, nincs pl. négyes, merthogy szerencsétlen szám: az ep3 után az ep5 jött... Régen (filmes korszakban) az olympus slr sorozata volt az om (nekem egy om-10-em van), míg az olcsóbb sorozat volt a pen. A mostani "p" betű mindig erre a régi, 1959-től gyártott "pen" sorozatra utal, ami az olympus legendás filmes gépeinek a típusneve volt. Eléraktak egy "E" betűt (gondolom, electronic), így lett "electronic pen", amelyből háromféle van:
E-P: ez a penek csúcsa, a "nagy". E-P1,2,3,5.
E-PL: "L", mint lite, ezek kisebb, egyszerűbb gépek. E-PL1,2,3,5 volt eddig (nyílván az 5 jön a 3 után).
E-PM: "M", mint mini. E-PM1,2 volt.Érdekesség, hogy ezek a gépek - különösen a "P" és a "PL" külsőre is a régi penekre hajaz, például...
A komolyabb gépek külsőre is a régi filmes tükörreflexesekre emlékeztetnek, az OM sorosaz lett OM-D, azaz OM Digital. Na, itt már fingom sincs, miért EM a másik név, és miért lett az első OM-D OM-D EM-5, majd a második - a csúcsgép - OM-D EM-1. Gondolom, az 1-2-3 lesz a csúcs, az 5-6-7 a felső-közép.
Érted???
-
arn
félisten
válasz
#40935168 #8599 üzenetére
siman csinalhatnanak egy d4et evfel... nem lenne akadalya. a meretet inkabb csak magambol indulva irtam, nekem fontos, hogy ne legyen benga nagy, inkabb a kezelhetoseg teren kotok kompromisszumot. a d600 is a merete miatt fogott meg, hogy kb akkora mint egy kozepes apsc.
azt kellene elfelejteni, hogy milc = olcso kicsi gepek. semmi koze hozza, csak eppen innen indult a dolog. valahol kellett fogast talalni a piacon. ha a canonon/nikonon mulna, meg jo ideig slr lenne remlassan csepegetett tudassal, noha mar most is csinalhatnanak overkill milcet, ami otvozi a mostani ff slrek, es a topmilcek tudasat hibrid afal, 240 fpses keresovel, amiben van egy csomo olyan segedlet, amirol egy tukoraknas masina csak almodhat stb.
szvsz funkcionalitasban, rendszermeretben, kimeneti minosegben sokkal jobb lepcso az mft-ff, mint az apsc-ff.
-
arn
félisten
válasz
#40935168 #8558 üzenetére
az hogy tukor van, vagy nincs benne - mit arul el a gep kepessegeirol? en nagyon szeretem a jo ovfet, es minden tovabbi nelkul odaadnam az em5 evfet cserebe. de azert lassuk be, a jovo a tukor, mechanikus shutter nelkuli masinak fele megy. ez kisebb merettel is jar, a tukorakna es a szenzor meret eleg jol behatarolja a meretet. az, hogy jelenleg a kis meret felol tamadnak, nem jelenti azt, hogy meg fog itt rekedni a dolog - elindul a lavina lassan, van par olyan ficsor, ami ugyancsak hasznos lesz. az slr resz az analog technika maradvanya, ido kerdese, hogy mikor valtja le a digitalis.
-
Mercutio_
félisten
válasz
#40935168 #8558 üzenetére
EM5-re feldobsz 1 markolatot+nagyobb vakut és máris nem látszik olyan kicsinek
Obik terén pedig a tele tartomány felé csökken a mozgástér a méretcsökkentésre, tehát az "ágyúk" itt is meg fognak idővel jelenni, bár egy ekv 200-600 stabis obi még mindig elfogadható méretben és súlyban is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
#40935168 #8420 üzenetére
Bocs, de ez meg public fórum, így szabadon véleményt nyilváníthatok, valamint kifejezhetem a kérésem, mint ahogy te is reagáltál válaszul arra a kérésre, ami tulajdonképpen nem is neked szólt, de meg volt a jogod válaszolni. Ezt eljátszhatjuk a végtelenségig, de továbbra is mindenki egyenlő jogokkal fog itt fórumon rendelkezni.
Crey moderátor, én nem. Moderátornak meg jelezhet bárki, ha valami szabálytalanságot tapasztalt. Ennyi erővel meg én is véres rongy vagyok, mert nem először hasonlítgattok moderátori szerephez...Kértem valamit, nem fontos sem elolvasni, sem tenni érte. Ennyi.
-
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8417 üzenetére
Tükrösre váltóként ami jobbnak tűnt(a fénymásolós alternatíváknál): 35 1.8G, 50 1.8G, 18-105VR(eleinte reméltem hogy egyetlennek elég lesz
), 18-200VR. És legtöbben ezen a vonalon indulunk el, a fényerős zoomok meg úgyis a 3rd gyártóktól azok amik ár/teljesítményben korrektek.
Vagy ki miért a nikonra tette az ikszet?Szerk: nem pejoratívan használtam itt az egybevont kifejezést, ha úgy tetszik a nagyok; mert legtöbben ezt a két márkát hagyjuk a dobogón, harmadik a p...x
-
Mercutio_
félisten
válasz
#40935168 #8392 üzenetére
Kompakt amit annyiért kap nem bírja a nagy dinamikát az lesz a gond, persze polar vagy atmenetes nd segíthet, kérdés van-e otthon vagy még az is plusz kiadás, és a szuromenet se mindennapos kompaktoknal.
Esetleg vehet valami olympus pen-t kit obival használtan, vagy némi szerencsével nikon D40, pentax k100D a jóféle CCD szenzorral.
-
*Ropi*
félisten
válasz
#40935168 #8305 üzenetére
A 6D-t az alulról felfelé váltók szeretik (már aki meg tudja fizetni). Aki komoly váz mellé keres másodvázat az hanyagolja: annyira le van butítva a kezelése másokhoz képest, hogy csak nagyon nyögvenyelősen használható.
Nemsokára várható az ördögien jó 666D.
Persze infra szűrő nélkül, hogy a pokol tüzét is teljes spektrumában örökíthesse meg az ember.
-
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8300 üzenetére
Mert a Nikon nem Fuji, az kevésbé zavaró jelenség miatt is szenzort és obit cserélt
Megjegyzem más gépeknél is látható volt a blooming néha, másutt fel sem merült a csere gondolata.Szvsz gépet cserélnie nem is kéne a nikonnak, biztos hogy apró módosítással és visszahívással (legalábbis ingyen szervizzel) megoldhatná, és így jó fej is lenne - de a D610 olyan gyorsan jött ki mint a D5300, és ez q..a nem véletlen. Persze könnyen lehet hogy amennyivel nagyobb a fluktuáció, annyi vevőt vesztenek is akinek teli lesz a hócipője.
Megjegyzem gyanús hogy az 5200ben is találtak valami bugot, kizárt hogy ilyen hamar önszorgalomból kidobják az utódot, amúgy kb 0 fejlesztéssel. Ha meg a konkurenciára akartak licitálni, mindez rég kész volt az 5200 bemutatásakor, belerakhatták volna. De a tetves canikon csepegtet mindent, a milcek és nem cserlhető nagyszenzoros gépeik is direkt el vannak q..a, de sajnos nem kicsit, hanem annyira hogy az ember keserű szájízzal csukja be a harmadik tesztek is hogy 'baccátok meg'. G1X és az A is 1-1 dologban rálicitált(szenzor méret, kész, ennyi selling point)... khm, más gyártó termékeire, és 12 dologban alulmúlják, ebből 5 dologgal mélyen az átlagot is alulmúlják.
1-2 évvel a többiek után ilyet kidobni annyit jelent magasról tojnak a többiekreBár, ha az egyik igen fontos, húzógépük (D7000) elfér évekig ismert fókuszhibával a leginkább rávaló nikon obikkal; sőt, tagadják/'nem tudnak róla', akkor mit várunk
-
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8240 üzenetére
Köszi, még csak durva válogatás, korrekció van rajtuk, meg a fuji S-el kezdődő fájlnévvel menti el a sorozatos képeket, abból még hátravan vagy 200. A végére egy 60-80at a végére össze próbálok rántani, meg tizet előhívhatóra. De hunyorítva azt is mondhatnánk rá hogy ff géppel készültek sztem.
De így most weben visszanézve de quuuu....a rossz a Picassa tömörítése (idáig nem tűnt fel mert általában én méretezem át). Majd a kész galériát esetleg belinkelem hogy lehessen látni a különbséget.
Az eredeti jpegek karcolják a monitor plexijét belülről... (1,4en!)Egy lukas calypso zokniért akit érdekel kitalálhatja melyik 3 kép a kakukktojás
-
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8227 üzenetére
Teszem hozzá a fényerő/dof buzulást már-már túlzásba visszük (hű, ezt én írom?) - most is épp egy tegnapi sorozatot nézek át, basszus, nyitva valaki/valami mindig kilógott az éles tartományból, pedig portréztam vele (apa+fia, már az apa ölében ülő srácnál is akkora a különbség hogy valaki nem lesz éles, rekeszelni kell).
Persze, imádom a gyors üvegeket, de mondjuk ff+1,2/1,4es fényerő kombót már-már megkérdőjelezem mennyiszer hasznos. -
MC Pite
veterán
válasz
#40935168 #8202 üzenetére
Azért tájképhez jellemzően elég sztem az 5100 rawja... Ahhoz min egy naplemente kell hogy kevés legyen, vagy még akkor is elég sokszor.
ETTR-t én nem csípem, a nikon (is) pont hogy nagyon hamar beég (mégha jó is az 5100 dinamika tartománya). Fujinál még esetleg
Mostanában eléggé túlrágjuk a tájképezést...
Próbálni kell, és az eredmények függvényében kérdezni, nem vakon. -
m3ss
veterán
válasz
#40935168 #8204 üzenetére
"de példának ez is jó, modern szenzorral mit tudsz menteni egyetlen képből."
feltehetned vmikor az eredeti rawot, meg ezt nagyfelbontasban. kivancsi vagyok mennyi huzhato ki abbol ott lent, meg mennyire volt sotet. kivancsi lennek, en pont az ilyenek miatt tulexpozok
d700 sotet eloteres rawja nincs vkinek hasonlo kepen? es 5d mk1? -
m3ss
veterán
válasz
nem fontos amugy allvany, nem mozogsz be annyit, automatikusan alignoljak a softwarek. sosem lottem meg hdr-t allvanyrol.
d800-nal lehet tobb kihuzhato az arnyekokbol. nalam jobbra erdemes loni. inkabb visszafele kell huzigalni, nem zajosodik el ugy. egy alulexponalt es felhuzott kep, meg egy felulexponalt es visszahuzott.
jol el kell talalni tajkepnel az egboltot, hogy epp ne egesd ki...ha dinamikazabalo a tema mondjuk eloter miatt.amugy 9, 19 lajk
6, 26 meg majdnem naagyon jo
eleg szep helyguglizok is ra azonnal..
-
Larry303
addikt
válasz
nagyjából áll amit mondasz, de tudtommal a világos részekből sokkal több info nyerhető, mint a sötétekből...
ahogy mess is említette az ettr technikát
ettől függetlenül tényleg végig kell gondolni a hdr kérdést még mielőtt nekiállunk, az esetek többségében inkább ront, mint segít...viszont ahol érdemes használni, ott alapos munka után viszont nagy meghálálja a dolgot
szvsz a legjobb hdr képek amin szinte nem is látni, hogy az -
lyunior
tag
válasz
#40935168 #8202 üzenetére
A másik lehetőség a szűrő, vagy félszűrő. Az is érdekel, mert láttam vele izgalmas megoldásokat, de elsőként szeretném kibogarászni, hogy mi hozható ki a HDR-ből.
Te amúgy milyen megoldást használsz, ha túl nagy a kép dinamikája az expo lehetőségedhez képest? 1kép és PS?
-
válasz
#40935168 #8028 üzenetére
Az e heti kiruccanás végén elnézést kértünk a szállodától a szobában maradt kosz miatt...
+ azóta a farmer is kettőt került már a mosógépben
De majd kárpótol jó néhány kép a 150-essel!(#8030) Real_Necro: még az LV-t sem érzem elég gyorsnak, nemhogy még egy plusz géppel összekötve. Laptoppal próbáltam, nem jött be.
Nadrág: én farmer párti vagyok túrákra is, de jó lenne valami olyan farmernadrág, ami csak a térdelő környékén + a szár alsó 15-20 centijén vízálló! A full műszálas gatyák nem érdekelnek.(#8034) Freddy76: sok múlik a képek feldolgozásán + a fotóson. Madgie meg jól tolja ám!
Ez ha jól emlékszem d7k ISO3k2: [link](#8064) Peethy: én is az SB-600 mellett döntöttem. Remek cucc, jó áron! A fehér kihúzható lapka hiányozhat egyeseknek belőle, de én rögtön csináltam rá egyet(amit úgyse veszek elő sose), de úgyis softboxot teszek rá.
-
A Zéé
addikt
válasz
#40935168 #8042 üzenetére
amúgy én csak k@&$a okos vagyok ám, és nulla tapasztalatból beszélek.
Csak olvastam róla unalmas óráimban. Asztrós topicban lakik egy kolléga, aki ha minden igaz 600D-vel lődöz NASA nap képeitBár ezekben a setupokban a váz a legolcsóbb elem
-
A Zéé
addikt
válasz
#40935168 #8038 üzenetére
attól függ milyen az a spéci asztrofotó. Cserélhető obis topicban volt róla szó nemrég, hogy APS-C-hez mindenféle kóma javító előtétek sokkal egyszerűbbek, és nagyságrendekkel olcsóbbak, mint az ff-re valóak, és nem véletlenül lődöznek croppos vázakkal nagy csillagképeket. Oda úgyis teleszkóp kell, meg motoros léptető, meg hűtött érzékelő, szóval a nagy iso nem lényeg.
-
L4mie
veterán
válasz
eteljesen jó olcsó asztrofotó vázak lesznek ezek
D3300 at nem akarnak kidboni? mondjuk ugyanúgy a D7100 szenzorával??Tényleg...mivel érdemes elkezdeni asztrofotózni?
Távolibb jövőben lehet lesz rá igényem, tudom átalakított váz etc. de elég rá egy D40 vagy azért jó egy pöpec szenzor ami alapból zajmentesebb, és azt megmókolni.
Gondolom D800 lenne a legideálisabbde ugye még mindig nem nyertem meg az ötöst.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Háát, szűk farmer helyett
cicanacimackónadrág, az nem vág, valamint egy kérdés. D800-at nem lehet kábellel összehangolni tapicskolós telóval, amin nagyobban látod a LV képet? Persze úgy meg kell egy harmadik kéz, esetleg valami fabrikált tartó, de úgy talán megoldható. Vagy nem? -
lyunior
tag
válasz
#40935168 #8011 üzenetére
Igazad van.
A Marketing lassítja a fejlődést...
Itt van Pl. a D5300. Túl sok értelme nincs. Ami kéne belőle az az új CMOS lapka, meg a 39 pontos fókusz.
Van benne GPS, meg Wifi? Na puff. Lemezjátszó nincs?
Lassan úgy leszünk ezekkel a gépekkel is mint a telefonokkal: Nagy szó lesz ha lehet velük fényképezni is.IYF: Sajnos ez még nem olyan mint a Fiat 500, hogy te válogatod össze, hogy neked mi kell a vázba.
Pedig nem rossz ötlet. Modul jellegű DSLR. Innen egy szenzor, onnan egy AF.
Add be újításnak. Lehet, hogy valaki ráharap...D800 hadművelet: Szerintem meglepődnénk, ha látnánk, hogy a 2nd VH-ban mekkora nagyításokon sasolták az ellent. A filmről is lehetett nagyítani, nem zavartak a pixelek
Akkoriban valszeg más volt a bibi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest