- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Tenyleg.. Az uj pana gm1. Noi kacsokba valo
-
arn
félisten
Nem nem tudja hasznalni, hanem az egyik siman elmegy zsebgepnek auto modban, a masik meg mindig egy plusz batyu. Meg arban is majd 2x a d5200+18-105 kombo.
En inkabb valasztanek egy lx7, x20, xz2 stb masinat, de ez az illeto jovobeli tervein is mulik.
-
arn
félisten
inkabb egy csucskompakt, mint egy kitobis tukros masina... foleg hogy lehet, csak egy fellangolas, utana meg az egyik egy jol hasznalhato masina a marad, a masik meg inkabb nehezek.
-
arn
félisten
válasz
#40935168 #10191 üzenetére
csak a szenzor szempontjabol szelsoseges helyzetek erdekelnenek - nagy kontrasztu fotok, esetleg magasabb iso (3200+). vagy ilyesmi. marmint gyor fele neznel?
(#10194) torzo: koszi, le is szedtem oket.
(#10195) Freddy76: egyelore biztos hogy nem, csak sok szabadidom idom van. szerencsere tul draga, hogy csak igy ugraljak egyik rendszerrol a masikra, ha eppen kutyuzhetnekem tamad. ha meg elmulik, utana ugyis kevesbe lesz vonzo, illetve ha vegre szerzodest kotok, akkor meg ugysem ilyeneken fog jarni az agyam.
-
arn
félisten
hat ha ilyen regota csinalja, es eddig nem kristalyosodott ki a dolog, ez utan sem fog.
-
arn
félisten
mar a tesztkepeken is tiszta retek a szenzor
-
arn
félisten
hol talalok d600/610 rawokat? nem tesztkepek kellenenek, hanem rendes fotok. csak itt talaltam [link]
-
arn
félisten
válasz
#40935168 #8599 üzenetére
siman csinalhatnanak egy d4et evfel... nem lenne akadalya. a meretet inkabb csak magambol indulva irtam, nekem fontos, hogy ne legyen benga nagy, inkabb a kezelhetoseg teren kotok kompromisszumot. a d600 is a merete miatt fogott meg, hogy kb akkora mint egy kozepes apsc.
azt kellene elfelejteni, hogy milc = olcso kicsi gepek. semmi koze hozza, csak eppen innen indult a dolog. valahol kellett fogast talalni a piacon. ha a canonon/nikonon mulna, meg jo ideig slr lenne remlassan csepegetett tudassal, noha mar most is csinalhatnanak overkill milcet, ami otvozi a mostani ff slrek, es a topmilcek tudasat hibrid afal, 240 fpses keresovel, amiben van egy csomo olyan segedlet, amirol egy tukoraknas masina csak almodhat stb.
szvsz funkcionalitasban, rendszermeretben, kimeneti minosegben sokkal jobb lepcso az mft-ff, mint az apsc-ff.
-
arn
félisten
válasz
#40935168 #8558 üzenetére
az hogy tukor van, vagy nincs benne - mit arul el a gep kepessegeirol? en nagyon szeretem a jo ovfet, es minden tovabbi nelkul odaadnam az em5 evfet cserebe. de azert lassuk be, a jovo a tukor, mechanikus shutter nelkuli masinak fele megy. ez kisebb merettel is jar, a tukorakna es a szenzor meret eleg jol behatarolja a meretet. az, hogy jelenleg a kis meret felol tamadnak, nem jelenti azt, hogy meg fog itt rekedni a dolog - elindul a lavina lassan, van par olyan ficsor, ami ugyancsak hasznos lesz. az slr resz az analog technika maradvanya, ido kerdese, hogy mikor valtja le a digitalis.
-
arn
félisten
mivel mostanaban legtobbet az 1.4es 25oset hasznalom, megneztem ugyanezt d600+50es viszonylatban. siman vallalhato
persze ha egy turazoomrol lenne szo, akkor mar mas a leanyzo fekvese, amit kirandulasokon cipelek. illetve egy d600nyi taskaban most egy fixsor elfer.
majd lehet kiprobalok egy kisebb ff vazat kesobb - d4 meretu sose kene, akarmennyit is tud.
-
arn
félisten
d600nal mindegyiket erinti a por/olajcseppek problemaja, vagy csak a korai peldanyokat? most hogy kiadtak a d610et - elkezdtem figyelni, hatha vmi olcson valik meg tole
illetve honnan lehet megtudni, hogy problemas peldanyrol van szo? verzio, gyartasi datum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Formula-1
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest