Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz imyourfriend #9022 üzenetére

    Én egyetlen olyan tesztképnek sem hiszek, amiben nincs Exif - bár ezt is lehet hamisítani, főleg egy jpeg-en, azért azt nem nézném ki egy ilyen nagy gyártóból (holmi jöttment user-ből igen).

    Ahogy Kleroo mondta korábban: Sigma AF, Tamron IQ, Nikkor AF+IQ - ez a helyzet nagyjából (Tokina és Zeiss-ok passz, Zeiss sem a legjobb mindig). Tehát esetünkben a Tamron IQ azt jelenti, hogy képminőség top, az AF része viszont a 3-ból neki a leggyengébb. Képre baba lehet a kicsike, főleg LiveView-ban, ahol pontosak, csak ha AF-ben csúszkálgat és inkonzisztens az obi, földhözb***om, szóval a tesztkép nekem nem minden.

    A Sigma új iránya tetszik nagyon az AF finomhangolható USB dokkolókkal és az új optikai formulás Art szériával, alig várom, hogy valaki egy ilyet beújítson innen és csináljon nekünk egy nagy tesztet :K , meséljen az USB finomhangoló szoftverről, eredményekről, stb. :K Persze Nikkor is jöhetne elő hasonló újításokkal, vagy egy gyors ráncfelvarrás és USB dokkoló a meglévő obijaihoz (ha lehetséges.. ha nem, nem).

    Gyanítom, hogy ezt a Tamit először csak dpreview-n, majd később photozone-on fogjuk csak látni - és szó sem lesz arról, driftelget-e vagy sem az AF.

Új hozzászólás Aktív témák