- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcitp #43554 üzenetére
Jóval később jött ki a MILC-el a Nikon,mint a többi gyár:
Jobb lett,nem
Olcsóbb lett,nem
Többet tud,nemVagy időben kellett volna lépni és ha még az első széria nem is olyan jó,de a fejlesztéssekkel lehetett volna csiszolni rajta. Közben piacra is betörtek volna már.
De hogy ilyen későn adták,cserébe röhejes 1 slot-os kártya hely egy 1 149 995 Ft-os készüléken,amit nem hobbi halandók vesznek megAdapterrel ha lenne lehetőség mindenféle obit rárakni,akkor extrém jó gép lehetne. Lenne rá lehetőség,mert közel van a szenzor és nagy a kivágás.
De a Nikon ezt is elrontotta. Ha a drágábbik vázba beleraktak volna mindent,akkor a profik vennék. Ha a profik vennék és kijönnek egy újabbal ami jobb,azt is megvennék mert a profiknak a legjobb kell és többnyire meg is tehetik. Az olcsóbb vázon meg spórolhattak volna.
Nikon politikáját nagyon nem szeretem. DSLR-nél is rohadtak volna meg,hogy nem raktak bele,hogy nem raktak néhány vázba fókusz finomhangolást,mert üzleti politika. De ha szarul fókuszál,akkor szar a termék,legalább meg lehessen oldani. De nem vegyél drágább vázat.
De röviden későn jött ki,drága is és nem is tökéletes,sz.r
-
Sleek
senior tag
válasz
marcitp #43102 üzenetére
Beszéltem közben a csehekkel.
Mondtam ha megküldik a gépet és hibás,akkor bevizsgáltatom.
Valamint kértem egy hivatalos dokumentumot ,amiben le van írva ,hogy nem hibás a gép.
Pecséttel aláírással.
Más lett a hozzá állás egyből... Oh uram 3év garancia van a gépre ,bármi lenne küldjem nekik vissza, és megnézik vagy ha nem javítható cserélik. -
Fehi85
tag
válasz
marcitp #43061 üzenetére
Eddig flickr meg pixelpeeper-t nézegettem, de elmentem ezt az oldalt is.
Elég érdekes, az tény..nekem is tetszik mindkét verzió.
A 90mm-s Tami képei nagyon szépek, bár ugye a fotós sem mindegy, hogy kicsoda a gép mögött..de elég meggyőző az obi.Az meg, hogy még a Nikon is azt hozta ki győztesnek, nagyon komoly!
Jah, és a te képeid is brutál jók, gratulálok! -
B1T3
addikt
válasz
marcitp #42953 üzenetére
A D5600-at is próbáltam, viszont az érintőkijelző kevésbé hasznos, mint gondoltam, a két vezérlőtárcsa viszont hasznosabb lenne, mint vártam. Sőt az érintőkijelzőt általában épp azért kellett piszkálni, hogy egy olyan dolgot beállítsak, amire van dedikált gomb a D7200-on.
Persze a képek visszanézése kényelmesebb érintőkijelzőn, főleg, ha másnak is mutogatja ember a fotókat.Egyébként attól, hogy a MILC-eknél a tükör hiányát javarészt a gép miniatürizálására használják, még nem törvényszerű, hogy csak így oldható meg, sőt örülnék neki, ha terjedne a Samsung NX1-féle dizájn minél nagyobb aksival.
Na meg az sem ártana, ha a Nikon is kiadna egy legalább APS-C szenzoros MILC-et (a Canon M100-hoz hasonlóan a „bárki által megfizethető” kategóriában is), hogy akinek a fantáziája arra kalandozik, ne kelljen a márka mellett teljes objektívgyűjteményt is váltania.
Úgy sejtem, nemsokára a Nikon is beszáll ebbe a vonalba. Nem is nagyon van más választása, ha tartani akarja a lépést a konkurens gyártókkal. -
Fehi85
tag
válasz
marcitp #42933 üzenetére
Felületesen már olvasgattam a témában, és láttam, hogy vannak érsekes megoldások, de eddig konkrétan így készült fotót még nem kerestem..mellesleg szép kép lett, nekem ez a minőség már teljesen megfelelne, hisz csak magamnak csinálom a képeket.
Asszem ezt a közgyűrű dolgot jobban át kell olvassam.. -
Dare2Live
félisten
válasz
marcitp #42610 üzenetére
Mert FF obitól indulunk és FFen az nembaj, hogy ISO800 helyett 1600 de ha fokusszal bajok vannak akkor kuka a kép.
és a kitobit te keverted ide. A téma továbbra is az f4 elvérzik beltérbentől indul.
Nekem nem probléma ha ISOt 1600ra fel kell tekerni D600 lazán bírja.
Ellenben hiába próbáltam ki a legleg NIKKOR 70–200 mm f/2,8E FL ED VRt D850el az se volt képes kültérben 100%ban hintázó gyereket követni. Oda vissza szemből 5-7mről 150-200re kitekerve 4ből kb kettő éles. És a D850 kb dimenzio ugrás fokuszban D600hoz képest és már a D600 fokusza is extra jól működik, csak ilyesmiket nem tud lekövetni.Fokusz meg nagyon soktényezős dolog. Kezdve ott, hogy kb minden második tamront rá kell(kéne) rakni tap padra mert fokusz hibás. és hát nem akartam feszegetni de tuti nem gyorsabbak mint egy Nikor 70-200 F4 VR hiába 2.8.
-
Dare2Live
félisten
válasz
marcitp #42607 üzenetére
Nem ő hozta fel a sportcsarnok sportot....
De az ovi mozogtak részt sem. Ami detto fokusz miatt szokott elvérezni és nem mert nem elég fényerős a kitobi. FFen ez ráadásul hatványozottan igaz. ISOt ugye lehet szépen feljebb csavarni COC viszont nagyon szűk, főleg 2.8al. -
-
rekid
addikt
válasz
marcitp #42576 üzenetére
És akkor még a Vintage lencsék szerelmeseiről nem is beszéltünk..
(#42575) thomasrc: Sony mirrorless szóba sem jött? Mondjuk a6300 meg ezek? 18-105 f4 meg is oldaná a kérdésed. No meg feltolhatnád rá a canon obikat is. Bár nem tudom mit akarsz fotózni, vagyis milyen kompromisszum fér bele.
-
válasz
marcitp #42528 üzenetére
OK - és bocs mindenkitől, a kelleténél lényegesen erősebben fogalmaztam.
Magyarázom a (szegénységi
) bizonyítványomat :
Szerintem abban mindenki egyetért, hogy szenzorméret tekintetében elég hamar fellép a "diminishing returns" jelenség. Tehát pl. egy m43 mindenképpen leveri az 1" szenzorokat, mint vak a poharat (gondolom, erről vita nincs). Ha m43-ról ugrasz APS-Cre, akkor is azért van elég jelentős difi... de már kevesebb. APS-Cről full framere még kevesebb. (Medium formatba bele se menjünk...ott már annyira kevés a ROI, hogy nevetséges.)
Ha csak nem bokeh-fanatikus valaki, vagy szénbányában denevérezik, akkor szerintem egy bizonyos ponton túl kifejezetten káros / hátrányos szenzorméreten rugózni. De hogy btomi9 eredeti kérdésére visszatérjek - ha mindenképpen kell a full frame, 240 körül vannak már használt, de kisexpós D600-ak...
-
pergabb
senior tag
válasz
marcitp #42449 üzenetére
egymezős, dinamikust kb nem is szoktam használni. Ráadás mivel teszt volt, így középső pont
Néztem azóta az obin is, hogy lenyomom 10-szer a fókuszálást és 1-2 alkalommal nem hajszál pontosan ugyan oda áll vissza a skála. Valószínűleg ez már tükrös betegség és mindegyik obi ilyen. Tapasztalataim szerint amúgy 1.8 kuka, néha belefér, 2.2 mellett már szépen muzsikál.
-
randras_83
addikt
válasz
marcitp #42423 üzenetére
Nem a D a távolság visszajelzést jelöl, az hogy nincs benne motor az AF jelölésből jön. Ami meg AF-S na abban van motor. DX vázak esetében pedig a D7x00 és a D500 ban van motor így az AF üvegekkel is van autofokusz- jó nem tudok olvasni... Másnap van@itouchfan: elírtam, nekem jól működött anno a D5300 on
-
törölt tag
válasz
marcitp #42423 üzenetére
Egy dolog a kompatibilitás, a másik meg a funkciók használhatósága.
Belső motor nélküli vázak esetén csak AF-P, AF-S és AF-I obikkal lesz AF. Viszont ezeknél a D igazából egy redundáns jelölés, el is hagyta egy idő után a Nikon.
Egyébként a linkelt lista messze nem teljes, még a Nikkor-ok közül is elég sok kimaradt. (Pl AF-S 80-200 f/2.8)
Abban igazad van, hogy nem fogalmaztam pontosan. De az 50 1.8D-vel ettől még nem lesz AF azon a vázon.
-
Roachy
senior tag
válasz
marcitp #42002 üzenetére
Ez pont arra jó, hogy alap felszerelés (Váz, állvány és 2 obi) mellett is marad egy csomó hely, bármi másnak. Amikor a túra a fő cél és nem a fotózás, akkor is velem lehet a gép. Meg úgy amúgy is mindig velem lehet, mert a hétköznapokon is ezzel a tasival mászkálok általában.
-
Roachy
senior tag
válasz
marcitp #41974 üzenetére
Csak sajna már elég kopottas, ideje lenne cserélni. De a legújabb változatának már nincs hálózsák tartója sajna.
Még azért lehet kapni itt-ott előző szériákat, most erősen gondolkodom is rajta. Nem terveztem még a cserét, de nekem nagyon bevált a táska. Nem kéne megvárni amíg végleg elfogy. Lehet van ennél is jobb, de nincs kedvem kutatni egy másik után. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
marcitp #41838 üzenetére
Nekem az SB400 km ugyanaz a kategória mint a popup, csak erősebben villant arcon. Soha nem venném meg. Azért is döntöttem anno az SB600 mellett, de az meg szegénykém nem bizonyult örökéletűnek. Visszafogott használat mellett 10 év nem tűnik túl jó eredménynek. Vakuból használtat sosem vennék, főleg jelen esetben, amikor 27K a használt SB400 kontra 35K az új, garis Godox. DSLR léptékben nézve annyival nem nagyobb a Godox mint amennyivel többet az a fej forgathatóság.
-
rekid
addikt
válasz
marcitp #41623 üzenetére
Előfordul, jóval többször mint az ember azt gondolná csak a user nem veszi észre. (Mert hát mikor is venné észre az auto modban fotózó telibe - pop uppal - vakuzó tulaj.
)
A dühítő, hogy kiadsz egy halom pénzt és vagy jó vagy nem majd még járkáljál utána küldözgesd szervizbe etc.. és ez egy 20 éve "folyamatosan" fejlesztett rendszer.. -
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #41499 üzenetére
még erre egy reakció...
"Ha meg nem lenne, akkor azon menne a háborgás, hülye nikon, bezzeg a kenonban meg van"
Ne ebben versenyezzenek, hogy pötty, nem pötty, hanem pl melyik gyártó tesz előbb AF korrekciót belépőbe, vagy oldja meg valahogy a fókuszhibát.
Mármint dslr persze, nem milc.Melyik ad normális szervizhálózatot (több helyen, hozzáértő, gyors...).
-
válasz
marcitp #41497 üzenetére
Én sokat támaszkodtam D40-en AF-D obikkal a pöttyre - nyilván ha frontol/backel a cucc akkor a pötty is tévedni fog, de pl. kis keresőn még mindig többet ér, mint ha csak úgy szemre lövöd be a fókuszt. (Persze ha valakinek über sasszeme van, akkor nyugodtan kihagyható - de nekem segített.)
-
kutga
félisten
válasz
marcitp #41269 üzenetére
Persze, valahol az arany középutat kell megtalálni. Én sem a legalapabb gépeket nézegetem hanem valami erős közepest, amiben van tartalék ha felnövök mellé tudásban, de az hosszú idő, sokat kell (és lehet) könyvekből is tanulni, de a legjobb szerintem ha terepre megy az ember, tök mindegy hogy milyen egyszerű a téma, kattintgati kell.
A másik meg az ár. Most is épp olvasok egy könyvet, jó pár dslr és milc gépet ajánlanak benne, de a legtöbb bőven felette van annak a lélektani határnak amit erre szánok (pedig vehettem volna kétszer, háromszor ennyiért vázat). Valahol el kell kezdeni na.
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #40833 üzenetére
Hát akkor goto "beviszed a szervizbe" opcióhoz
Ha úgy se, akkor eladják a 35-ös obit...
Még így is olcsóbb a nikonnak, szemben egy olyan minőségbiztosítási rendszer felépítésének, amin keresztül tökéletesen passzoló termékek készülnek el.
Nekem is van 35-ös fix. Előfordul vacak fényben, hogy félre megy a fókusz, vagy nem sikerül a kép. Lövök mégegyet
-
pergabb
senior tag
válasz
marcitp #40651 üzenetére
Sanyinak közben küldtem fb-n privátban képet. igazából ha nem alexpózom és tesztelgetem, ha nem csak a sötét szobában a monitorra mérek fényt, körülötte pedig ugye sötét van, majd emelek 2 max 3 expót akkor is előjön a sötét részen. Jobban meg van világítva a dolog, akkor pedig nem. Azt hittem D750 nem sávozódik 2-3 expo emelésnél ilyen extra szitukban
Netről tesztképek amiket lerángattam nem csinálták ezt.
-
válasz
marcitp #40544 üzenetére
Bizonyára én vagyok furcsán összerakva... de nekem nem igazán jön le, hogy miért kellene dokumentálni a terhesség bizonyos szakaszait.
Az egy maximálisan privát téma. Ha magadtól nem emlékezel rá... nemtom. Elfogadom, hogy valakinek igénye van erre... de szerintem furi. És nyilván az ő dolguk (plural - mit szólt hozzá a feleség?), de... furi, és kész.
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #40529 üzenetére
Igaz, hogy a kérdező nem specifikálta a belteret (szoba, templom, színház...stb), de ahova a 35 kellhet, az már beszűkíti a lehetőségeket.
Mondjuk templom esetén igazad van, de szerintem szobában inkább vaku. Ha csak nem festették a plafont brutál színre.
Persze van lustasági faktor, és egyszerűbb felcsavarni egy 35-ös lencsét, mint vakunál figyelni az akksi töltöttségére...
-
*Ropi*
félisten
válasz
marcitp #40464 üzenetére
Ha valakinek van dokkolója, akkor nem vészes a Sigmák beállítása: némi rutinnal egy fix obi 4 referenciapontját 1 óra alatt végig lehet kalibrálni, zoomoknál meg a referenciapontok számának növekedésével arányosan több idő (legalábbis a sajátjaimnál így volt). Érdemes a végtelen felől kezdeni és a végén újra ellenőrizni, mert a többi elhúzhatja. A váz ---> dokkoló szorzó pedig 2 (ha a vázon +4 értéken pontos, akkor a dokkolón +8 lesz jó Canon és Nikon váz esetén is).
-
Viperator
őstag
válasz
marcitp #40457 üzenetére
Egyszer írtam erről, a szakszerviznek biztosan van valami "gyári" berendezése és ezért hamar meg tudják csinálni...
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #40120 üzenetére
Akkor már neked is ajánlom azt a Kai féle szösszenetet megtekinteni.
Alapból gyengébb minőséget kapsz, és ha mindkettőhöz hozzáteszed az utómunkát, akkor is megmarad a különbség... szerintem.Mi ebből azért nem érzünk sokat, mert gyengébb vázzal és részben budget obikkal fotózunk, és még így is tetszik az eredmény egy kompakthoz vagy telóhoz képest.
-
mikrofon
veterán
válasz
marcitp #40102 üzenetére
Felbontás az akkor lehet érdekes amikor pixel szinten nézed, néznéd. Tehát ez inkább elméleti téma. Esetleg pont a kivágásnál lehet hatása, ha túl kis részletet vágna ki az ember.
Egyébként szerintem is jó a nagy Px-szel szám, de az is igaz hogy nem ez a legfontosabb jellemző egy jó képhez. -
updog
őstag
válasz
marcitp #39973 üzenetére
Egyetértek, bár ez csak saját vélemény, mert nekem kimaradt az 5xxx széria, de ha D3300-ról ha komolyan feljebb akar lépni, akkor minimum a D7100.
Én a D3200-at használtam 3 évig, szinte semmi olyan szituációval nem találkoztam, amit ne tudtam volna megoldani vele, inkább a kényelmi szolgáltatások miatt (meg a Nikon visszatérítés+MM akció miatt
) váltottam D7200-ra (talán az egyetlen tényleg hiányzó feature a HSS volt).
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #39938 üzenetére
Ha így nézzük, akkor van aki belépővel vállal munkát, mert dslr.
Nekik is járna a 2 foglalat...Ez szerintem gazdaságilag nem túl erős országokban élők problémája, hogy alapból hobbira szánt gépeket kénytelenek munkára is fogni.
Ettől még lehet jó egy váz, max nem nekünk...(#39938) marcitp: anno mikor kerestem videókat youtube-on a d7100-ról, akkor láttam nikon hivatalos reklámot is (kíváncsiságból, nem ezért vettem, mielőtt kiragadná valaki ezt a mondatot!!). Abban szó nem volt haladó amatőrökről
. Nagyfater fotózgatta az unokát, meg mutatták mennyire jól lehet vele mozgó témát lekapni penge módon
Kétségtelen, hogy próbálnak terelni is a felsőbb kategóriákba, hogy egy kis státusz lcd, több gomb, időjárás állóság, nagyobb váz....stb vegyél lassan FF-et
Ettől ezek még nem munkagépek. Arra ott volt a d300, most meg a d500, és FF d750 és felfelé.szvsz
-
Throme
veterán
válasz
marcitp #39934 üzenetére
Szerintem mindenhol ez megy, hogy el is vesznek és hozzá is adnak, legyen az autó, telefon, laptop.
Gondolom felmérik a piacon mi dobogtatta meg az emberek szívét jobban, mit kerestek egy termékben a vásárlók, és hol lehet az újdonságok érdekében költséget csökkenteni.
Azt nem gondoljátok, hogy csak adnak és adnak, de semmit nem vesznek el, az induló ár meg nem lesz több az előd debütáló áránál?!
(bár igazatok lehet, mert megapixeleket elvettek, foglalat maradhatott volna)
Azért a mérleg eléggé a plusz felé billen szvsz.
Legjobb aps-c szenzor, vagy a már felsorolt + dolgok nem hiszem, hogy ugyanannyit nyomnak azon a mérlegen...Az AI gyűrű elhagyása nem tudom milyen piackutatás eredménye. Ezeket a vázakat hobbira szánják. Itthon nem csak a művészieskedés miatt használnak manual obikat, hanem gazdasági okokból. De nem mi vagyunk a piac.
Valószínűleg ebben a kategóriában próbálják a vásárlókat új (AF) obik felé terelni, vagy ez a tapasztalat, hogy ilyen váz vásárlók elenyésző része lesz csak bosszús.Ok, máshogy látom, más dolgok fontosak, manual obit az életben nem fogok használni, végül is meg tudnám venni (de nem adnék ennyit, pláne most már, egy vázért), akkor én vagyok a célcsoport
Piac eldönti mennyire volt sikeres, és várom a következő modellt, hogy mit variálnak át megint. Ha visszapakolják a +foglalatot és az AI gyűrűt, akkor igazatok van, és ezek nélkül bukta az egész váz -
Throme
veterán
válasz
marcitp #39930 üzenetére
Lehet, de az is, hogy az első hírek megjelenésekor ez a kártyafoglalat szám csökkenés beleégett az agyakba.
Mindig ezt olvasom, ha valaki 7500-at ír egy hsz-be.Meg kéne várni a megjelenést, majd a teszteket, teljes ismertetőket.
Inkább megy a szarozás (nem szó szerint, csak a negatívum világba kiáltása).
Nem értem meg, hogy egy fotózást szerető ember, aki nikon váza(ka)t vesz, elsuhan említésre méltó előrelépések mellett, és a kártyafoglalatnál leragad ... vagy el se olvas semmit, csak az első fórumbejegyzésekből kiragad egy negatívumot (illetve bocs 2-t), mert arra legalább felfigyelnek, ha hsz-t ír.Biztos az én értékrendem a rossz, és a kevesebb zaj, jobb fénymérés, auto af tuning (hogy nem kell 500 expót beletolni obinként, mire jobb lesz) stb... az értékesebb számomra (ill. lenne, mert nincs nekem a szóban forgó váz sajnos).
Az árával tényleg nem lehet mit kezdeni, majd lemegy valameddig. Azért többet kapunk összességében, mint az elődök (kategórián belül) esetében.... ja nem, az a fránya kártyafoglalat csökkentés....
-
mikrofon
veterán
-
válasz
marcitp #39699 üzenetére
" The following cameras have no way to set VR and may change focus position if the camera’s meter goes inactive (requiring you to re-obtain focus): Df, D5200, D7100, D7200, D750, and D810."
A D7200-hoz még el tudom képzelni, hogy adnak ki firmware-t (talán...), de a D7100-zal már szerintem nem fognak törődni.
-
mikrofon
veterán
válasz
marcitp #39606 üzenetére
Nah én is Kata-t rendeltem most, bar használtat az e-bay-ról. Rájöttem, hogy most olyan kell, amibe belefér pár gyerek cucc is
pelenka, csereruha... Különben cuccaim maradnak ki
Ha megérkezik és a gép is belefér az obikkal, akkor a harmadik vai új táskámat is felrakom hirdetni, mert egyelőre kettő már biztos csak a helyet foglalja polcomon, mert kétszer mellényúltam táska választásban....Persze nyomhatnám így is, mert így biztos mindennek lenne hely
-
mikrofon
veterán
válasz
marcitp #39599 üzenetére
napi edzés is meglesz, így fotózás közben erősítem is a kezem és hátam is
Méretről jut eszembe ez. Nah ez kemény....Sigma 200-500mm F2.8 több mint 15kg és 237 x 726mm a mérete.....
-
mikrofon
veterán
válasz
marcitp #39535 üzenetére
Portéra használnám, változó távolságból ezért lenne jó a Sigma 50-150, csak az még az e_bay-en sincs.... Beltérrbe emberekre , kis helyekre kellene a 18-35. Szintén változó távolság miatt lenne jó, csak az AF miatt nem merem bevállalni... Az 50-100-ra meg a hiányzó stabi miatt nem csaptam még le....
Ezek miatt gondolkodtam az fx-es 2.8-asokon. Az alapzoom még tetszene is. De a tele részen lehet szűk lenne a 70es induló, így sokkal többet kellene cserélnem.... -
tvamos
nagyúr
válasz
marcitp #39477 üzenetére
Lehet, hogy jobban hangzik, de én meg úgy hallottam, hogy az a láb is inog.
Lehet, hogy végül a Fuji beszáll a Nikonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest