- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed Parker #49115 üzenetére
Köszi a tippet, azt hiszem, körbe értünk!
Az első kinézett a D610 volt, pont azért, mert semmi extra szolgáltatásra nincs szükségem a képminőségen és magas dinamika tartományon felül a profi gépekből, de aztán jött szóba a D750, majd végül már a MILC-ek! Használtaln nem veszek semmit rossz tapasztalatok miatt, pont ezért kezdtem a D610-et nézni, mert újonnan is 3K körül van, ami egy jó (vagy csak egész jó) zoom objektívvel is belefér 450-be, hobbiból ennél többet alapból nem szánnék rá. Csak aztán elkezdtem gondolkodni hogy a 610 annyival régebbi ternék a 3500-nál, hogy hiába FF kontra DX, lehet, hogy a fejlettebb szenzor miatt a fizkai méret ellenére sem marad le nagyon a kis belépő gépem.
pergabb: jól mondják, a szilikon inkább a táskán kívülre rakd, egy idő után amúgy sem ér semmit, pedig látszólag nincs vele gond, de a hatása már zéró. Objektíved lehet veszélyben inkább.
-
válasz
Ed Parker #49110 üzenetére
Persze, ez igaz, de én az aktuális árakat kell, hogy nézzem, az már a Nikon sara, hogy házon belül képez konkurenciát a két osztály között. A Z50 nekem nem opció, FF a cél, objektív cserével együtt. Ha maradok DX-en, akkor kvázi nincs értelme váltanom, mert nem számít sem a súly, sem a videós képességek. AF téren lenne előrelépés, de az önmagában kevés ok a váltásra.
-
válasz
Ed Parker #49107 üzenetére
Igen, vélhetően igazad lesz. De megnéztem most az ajánlott Z6-ot. A váz árából egy D750 és valami basic FF objektív simán kijön, lehet, hogy komolyabb is. Technikailag persze fejlettebb mindenben kábé a Z6, de én továbbra sem keresek pénzt a géppel, így megfontolandó egy ekkora tétel elfüstölése, pláne, mert épp drón téren is cserét keresek. Ha egyárban lennének, akkor egyértelmű lenne a MILC, így azért saját részre vásárolva nekem nem egyértelmű az előnye. Saját céljaimra és képességeimhez mérten még a D750 is túllövés, bőven optimális a D3500. A baj az, hogy pont olyan képeket szeretnék, ami HSS hiánya és a szenzor mérete miatt nem fekszik a gépnek.
@Throme: a D3100-at én is így vettem anno, de azt a szopókázást, ami az ügyintézésből volt... Inkább nem, kicsengetem egyben, és el van felejtve.
-
-
VivienR
tag
válasz
Ed Parker #49053 üzenetére
Annyiból lenne jó ha végre megérkezne a D850-re is a CF támogatás hogy a CF-ek azonos kapacitás mellett kezdenek olcsóbbak lenni. Főleg ha az ember kifog még egy kisebb akciót is mellé.
Persze még így is SD vonalon töredék áron lehet nagyobb kapacitást szerezni. Azért előfordult hogy megtelt a 120-as XQD amikor backup módban voltak a kártyák. Az Extreme Pro-k eléggé jók. Ha az ember nem gépágyúzik akkor a tömörítettlen RAW-okat is simán bírja. -
-
válasz
Ed Parker #49051 üzenetére
Bugfixek mindig jól jönnek. Arra lennék kíváncsi, hogy az "olcsó" Delock cfexpress karikat normális sebességven támogatja-e már a z6/7? Egyelőre elbohóckodom 1db karival, de jó lenne mellé egy tartalék.
A 200-600 birizgálja a csőröm, de igencsak ütnie kell ahhoz, hogy a sigma 150-600s-t cseréljem kb a használt árának triplájáért... (főleg, h a nikon TC se lesz 2 fillér, sigma tc1401-et meg nemrég lőttem 150€-ért)
-
bayarena
aktív tag
válasz
Ed Parker #48847 üzenetére
Jó, azért ne keverjük, egy fritőz, porszívó vagy óvszert nem hasonlítanám egy fényképezőhöz. Az előbbiek esetében tényleg 0 kilóméteres az új, mert egy használat után is használati nyomok keletkeznek, por, gci, stb...
De egy fényképező esetén, ha teljesen karcmentes akkor 100 expo után még új.
Értelek titeket, a pénz miatt nem tetszik nektek, mert kevesebbet akartok fizetni...
Embere válogatja ill pénztárcája.
Nem azt mondtam, hogy örülnék neki, ha a leendő gépemben megvételkor már lenne 100 kattintás, de emiatt tuti nem balhéznék, mert nem érdekel. -
kovsol
titán
válasz
Ed Parker #48847 üzenetére
Normális helyen ezeket nem is full áron adják tovább.
Én vettem tápegységet ami visszaküldött termék volt, és 35e Ft helyett 25e Ft -ba került, de a vicces benne, hogy moduláris táp, és én szakítottam le a zacsikat a kábelekről, szóval még nem is volt használva soha. Fene tudja lehet nem fért bele a gépházába az előző vevőnek vagy ilyesmi.
Volt olyan aki vett egy gépet kitbe amivel elmentek nyaralni, aztán nyaralás után visszavitte a 14 napra hivatkozva, és vissza is vették! Gondolom ezt szépen teli árban tovább adják sok helyen, mert nem nagyon látok bontott termékeket érték csökkentve a webshopokon. -
bayarena
aktív tag
válasz
Ed Parker #48836 üzenetére
Persze, jogilag nem uj. De a kerdes az, hogy szamodra ez miert problema. Gyakorlatilag, mechanikailag ugyan ugy tokeles allapotu. Hasznald es elvezd az eletet.
Nem hiszem, hogy 300 expo miatt elkezdenek szarakodni, ha amugy teljesen karcmentes es mindene jol mukodik. -
bayarena
aktív tag
válasz
Ed Parker #48830 üzenetére
Mondjuk, ha nincs semmi baja, se karc semmi, akkor nem mindegy hogy van benne 300 expo, mert vki kiprobalta? Igazából ugyan úgy új termék, az is lehet, hogy pár darabonként a gyárban is kipróbálnak egyet-egyet. Bár más, de Mercedes gyárban voltam, és MINDEN egyes autót kipróbálnak a helyi tesztpályán, megnyúzzák őket stb. Attól még egy új Mercit kapsz.
Persze, ha csak 1 látható karc is van rajta, vagy bármi hasonló, akkor vissza kell küldeni, hogy nem új, de szerintem, ha semmi baja, akkor használd egészséggel. -
80hun
addikt
válasz
Ed Parker #48781 üzenetére
És akkor iso5400-en ugyanazon a képkivágáson azonos zajt kapsz ff és crop módban is?
Probáld ki , lőj két egyfirma képet ff és crop módban Iso6400-en és a ff-et méretezd le 20mp-re.
Na egyformán zajosak?
De befejeztem mert szerinted egy 20mp-es apsc szenzornál ugyanannyi a zaj iso6400-on mint egy 46mp-es ff-nél..
-
-
sandokanaa
csendes tag
válasz
Ed Parker #48414 üzenetére
Szerintem vegyétek kézbe mind a kettőt lehetőleg obival együtt, méretre nagyon nem egy kategória! Nekem a Sony nem esett kézre.
Az akku-k: Nikon kb 900 kép, Sony kb 400 kép.
Tudom, mind a kettőhöz jól jön a tartlék akku, de mennyi?
Nekem a D5600 kibírta az egy napot (nem kevés képpel, néhányat visszanézve, belenagyítva).
Ha később obi bővítés jön, akkor is előnyösebb lehet a Nikon. -
válasz
Ed Parker #48404 üzenetére
Az enyém nem 600, hanem 350€ volt novemberben postával. És senki se mondhatja, h ő nem tudta, hónapokon keresztül ennyibe került+a csapból is az folyt, h nikon akció van jan. közepéig. Sigma art 50esre gondoltam először, de a cameralabs teszt után maradtam az akkor olcsóbb z-nél.
-
válasz
Ed Parker #48401 üzenetére
Amikor sony-n gondolkodtam, az az obi volt az etalon - sokkal drágább a tükrösre tervezett tucat egynyócper50-eseknél és sokkal jobb is azoknál. Így ha az új nikkor eléri ezt a minőséget, ráadásul alig több mint feleannyiért (tavaly november-decemberi ár), az szuper. Új rendszerváltóknak sajnos valszleg rossz hír, hogy nem hiszem, h lesz még1x 350€ alatt az üveg.
-
-
-
-
válasz
Ed Parker #48340 üzenetére
.
A kolléga úgy gondolta sztem, hogy kábelen PC-ről áttolni a firmware-fájlt a gépre. Ez tartok tőle nem fog menni, mert már jó ideje nem működnek pendrive-módban a nikon gépek
.
A PCs wifi kapcsolatot csak airnef-fel sikerült belőnöm - azon nincs kamerára fájlmásolás, illetve a droidos snapbridge-en sem, kelleni fog mindenképp egy kártyaolvasó. A 20$-os kínai is jó (csakhát koronavírusos időkben ki rendel kínából
?).
-
válasz
Ed Parker #48335 üzenetére
Szuper, végre:
" Improved the functionality of subject-tracking AF (available when Auto-area AF is selected for AF-area mode) as follows:
- Subject-tracking AF can now be initiated via the Fn1 or Fn2 button on the camera or the Fn1 or Fn2 button on the lens. Subject-tracking AF must first be assigned to the control using Custom Setting f2 (Custom control assignment) in Group f (Controls) of the CUSTOM SETTING MENU or Custom Setting g2 (Custom control assignment).
- The behavior of the camera when tracking is end by pressing the AF-ON button or by pressing the shutter-release button halfway with AF-C (continuous-servo autofocus) and subject-tracking AF enabled in photo mode has been changed to more closely resemble that of the 3D-tracking option for digital SLR cameras."A követő AF hiányosságai miatt akartak röpke 4 hónappal ezelőtt a nekem több mint 1000€-val drágább a7III-ra rábeszélni. Azóta öszvissz egy héja repült ki túl gyorsan a képből fotós aktivitásom során, de mivel errefelé lakik, vissza fog jönni
Vajon a köztes verziókat is fel kell rakni, vagy mehet egyenesen a 2.0-ra?
-
robi1979
aktív tag
válasz
Ed Parker #48335 üzenetére
"now offers an Animal detection option that adds dogs and cats to the subjects supported by face- and eye-detection autofocus." - pff, megkapta mint az A7III...
Firmware frissítéshez feltétlenül szükség van még egy 100 dolláros XQD olvasóra vagy rá lehet valahogy madzagosan vagy wifin is varázsolni a .zip-et a kártyára?
-
-
-
.mf
veterán
válasz
Ed Parker #47841 üzenetére
A neten azt mondják, hogy a D850 3D-trackingjéhez képest visszalépés a Z6-Z7 követő AFje. Nem tudom, hogy ezen reszelnek-e még tovább, a megjelenéshez képest a 2.0 fw már sokat javított az AF-en, és a fő panasz a kezelésre van. Mivel a 2020-2021 roadmapen van egy 100-400 S és egy 200-600 nem-S is (várhatóan ez lesz a 200-500 f5.6 Z-s megfelelője), nameg nyáron Tokióban lesz Olimpia, biztos fókuszba fog kerülni a jobb követés. A kérdés csak az, hogy ebből az első gen is kap-e még valamit, vagy addig kihoznak egy következő gent...
Rekid: szerintem látta - de madár- és vadfotóra sokkal hosszabb obi kell, mint -20: inkább -400, -500, -600, esetleg +TC.
-
rekid
addikt
-
.mf
veterán
válasz
Ed Parker #47827 üzenetére
Z6-hoz érdemes venni
a.) egy nagy levegőt
b.) FTZ-t...Leginkább attól függ, mire kell. Állítólag nagyon jó a 24-70 f2.8 és az összes fix is borotvaéles; de egyik se olcsó, a fixek pedig kifejezetten nagyok és nehezek is f1.8 létükre (még az 50-es is 400+g - az FX-es 1.8G 177 volt) - ezért nálam kapásból kiesnek, hegyi túrákra súlyt kell faragni; de én ezzel kicsit extrém eset vagyok. Fixekből van 24, 35, 50, 85 és nemsokára jön 20 f1.8 is, ezek eddig mind nyitva is sarkig karcolnak, ha nem zavar a tömeg, méret és ár (és kicsit steril rajz), akkor bármelyik ajánlott.
A 24-70 f4 nagyon jó lett, élességben a teljes F alapzoom kínálatot veri (még az f2.8E-t is), csak azt kívánom, bárcsak lenne kicsit hosszabb, pl. 24-85. Lehet, hogy már idén megjelenik a 24-105, ami szintén S lesz, ha hosszabb kell és nem most tervezel a Z-rendszerre váltani, akkor lehet, hogy érdemes lesz a vázak következő generációját megvárni (hátha javítanak pár gyerekbetegséget), már lehet, hogy a 24-105-tel is választható lesz kitben.
-
robi1979
aktív tag
válasz
Ed Parker #47835 üzenetére
Ha 50/1.8G-t teszel rá, az már nem tud natívként viselkedni. Vagy de? Az adapterezést hogyan oldotta meg a Nikon az FTZ+G+E-s obikkal? Hasonlóan mint a Sony az MC-11-el vagy annál jobban működik a Z6+FTZ+G kombó? Azt tudom hogy van eye-AF AF-S meg AF-C módban is, de a valóságban is jól működik vele - majdnem natívként?
-
-
válasz
Ed Parker #47804 üzenetére
Hááát... az egyszámjegyes cuccok árazása mindig is ex has ment - ha addig jól ment a piac, meg jól fogytak a csúcsprofi sokszáz/2.8as lencsék, akkor ott egy-két ezresért senki nem fog rendszert váltani.
Új beszállókat tekintve igazad van - de abban a ligában azokra utaznak, akik már néhány tizes (esetleg ambassadori szerződés) erejéig úgyis elkötelezték magukat.
-
RpPRO
őstag
-
DonTuros
tag
válasz
Ed Parker #40415 üzenetére
Fotózásra szeretném használni, nagyon ritkán videózásra is.
Legyen új, mert az a legbiztosabb + garancia - (bár a használtaktól sem félek annyira).
Erős hobbi szintű használatra, mármint nem munkához, vagy bármi hasonlóhoz
Illetve mondjuk olyan objektívre gondoltam ami mindegyik témában (táj, állat, épület, rendezvény és személy/portré - fotózáson is) megállja a helyét -
pergabb
senior tag
válasz
Ed Parker #40399 üzenetére
Ezt is láttam már
Viszont ahány oldal kb annyi eltérő írás és teszt
Dxo-n kiválasztod a vázat akkor pl az 1.4-es a jobb. Néztem az élességet és ott ezt dobta, 1.8-as kb F8 fele jut ide el:Ezért is kérdeztem, mert ezek a tesztek már semmit sem érnek, inkább hagyatkozom mások tapasztalatára. A lassúságot pl többen említették.
Vkinek van full frame nikon vázzal és samyang 14mm 2.8-al készült képe, amit nyers formában is meg tudna mutatni, azt nagyon megköszönném.
-
pergabb
senior tag
válasz
Ed Parker #40395 üzenetére
Azóta olvasgattam, elvileg DX-n 1.8, FX-en 1.4 a jobb, de lehet megint hülyeségeket láttam. Ott pont azt emelték ki, hogy képközépen nincs számottevő különbség ff lapka mellett, képszéleken már igen és amit az 1.4 hoz 2.8-on, azt az 1.8 csak f5.6-8 fele. Dx-en meg fordítva
-
mikrofon
veterán
válasz
Ed Parker #40348 üzenetére
Nem a hasamra ütve lehúztam a felére, hanem a valódi használati körülményeket írtam le. Ráadásul, ha rákeresel használati tapasztalatokra meg fogják erősíteni...
cipa teszt pont annyit ér, mint az autók fogyasztási tesztjei....
De mindegy is....Hiszen pont arra reagáltam, hogy a te megjegyzésed valóságtól elrugaszkodott....
Nem baj, ha valaki szeret egy márkát az sem ha fanatikusan, de azért próbáljon meg tisztán látni vagy legalábbis másnak megengedni....
és igen még egy nagy objektívvel is meg lehet tartani, és igen van hozzá elég objektív. Nem annyi mint Nikonra de a minimális igényeket kiszolgálja.... Budget nincs valóban, de a váz sem budget, így obit is jót érdemel... és a Nikon vázamra sem a Budget kategóriából volt obim... Ráadásul az eladott szettem árából jött ki az új, amit ugyan úgy tudok használni.... Tehát árban az én szintemen nem volt drágább. Legalább is nem annyira mint gondolod.... Ha márkán belül váltottam volna mondjuk FF-re (Mondjuk d850-re), ami d500 szintű, nah az sokba került volna.Tehát maradjunk a realitásnál....
De mindegy is, mert kb. ez az utolsó bejegyzésem itt a Nikon csoportban.... -
mikrofon
veterán
válasz
Ed Parker #40330 üzenetére
Most, hogy lecseréltem a Nikon D500-amat Sony A7R II-re leírnék pár tényt, különbséget. Csak tényt vélemény nélkül, nehogy vita legyen:
Aksi:
- Nikon D500 aksijával ezer körüli kép készíthető, ami észrevehetően, tehát jelentősen csökken valódi felhasználási körülmények között. Merthogy szerintem valódi használati körülmény ha stabilizátoros obival folyamatosan bekapcsolt stabilizátorral fényképez az a váztulajdonos, akinek van stabis objektíve. Tovább csökken bekapcsolt LCD mellet az elkészíthető képek száma, de még így is bőven több mint 500. Természetesen jól átgondolt beállítások használatával. Tehát nem úgy hogy minden legyen kikapcsolva csak, hogy elmondhassam, hogy milyen sokáig bírja az aksi. De minden olyan, amire nincs szükség legyen kikapcsolva, optimálisan beállítva.
- Sony A7R II párszáz kép készíthető, nagyságrendileg 300db, a fentieknek megfelelően. Tehát ebből kétszer annyi aksi kell, ugyan annyi képhez. Ez egyébként teljesül már a vásárláskor, mert gyárilag két eredeti aksi jár a géphez.Áramellátás, töltés
- Nikon D500-hoz egy aksi és egy töltő jár, amivel hálózatról tölthetjük az aksit
- a Sony A7R II-hez kap az ember két gyári aksit, egy töltőt, amivel hálózatról tölthetjük az aksit. Ezen kívül jár még hozzá egy hálózati adapter, amiről üzemeltethetjük a vázat és tölthetjük az aksit, ami benne van. A vázat USB 2.0-as porton keresztül is üzemeltethetjük, tölthetjük az aksit ami benne van. Így egy Powerbank (vésztöltő) vásárlásával, vagy USB-s töltővel (pl.: autós töltővel) is használhatjukMéret, kinézet, külalak, gombok
- Nikon D500 mérete nagy, markolata nagyon jó, fogása kényelmes még nagy kézzel is. Kinézetre semmi extra, amolyan műanyag, gumi kombináció. Jól átgondolt gombelrendezés, rengeteg dedikált gomb. A hátsó panelen a gombok kétoldalt helyezkednek el, így kényelmes kétkezes vázhasználatra tervezett. A képnézegetést, menühasználatot nagyban segíti az érintőképernyő.
- Sony A7R II mérete közepes, a kisújj lelóg a vázról. Markolata kényelmes nagyon jól fogható, tartható, négyújjal az öt helyett. Kinézete elegáns, szép minőségi hatást kelti. Kevés dedikált gomb a különböző funkciókhoz. Azonban jól átgondolt gombprogramozhatósági lehetőségek. Emiatt időt kell a gombok beállítására szánni, viszont ez a lépés után nagyon jól használható mert saját ízléshez, használati szokáshoz igazítható. A hátsó panelen a gombok egy oldalt a jobboldalon helyezkednek el, így elsőre zsúfolt hatást keltenek, azonban megszokható és a méret éppen elégséges a használathoz, még nagyobb újjakkal is. Ennek és a méretnek azonban megvan az előnye, hogy ha a szükség úgyhozza, akkor egykézzel is teljesértékűen használható a váz. Nincs érintőképernyős segítség, mindent a fizikai gombokkal kell elvégezniAF, keresős, kijelzős használat
- Alapvetően mindkét váznak jó az AF-je, mindegyikben több mint száz AF pont van. Semelyik vázban nem lehet panasz rá.
- Nikon d500 vázban külön fókuszrendszer van keresős és kijelzős (Liveview) fényképezés esetén. Az AF szenzoron 153 fókuszpont van, amiből 55 választható. Az alsó és felső sáv kivételével (elhanyagolható rész), jól lefedi a teljes felületet. A joystick-nak köszönhetően nagyon egyszerűen lehet váltani közöttük. Azonban nagyon jelentős különbség van a keresős és kijelzős (Liveview) fotózás között. Az utóbbi AF minősége jelentősen elmarad, mind sebességben, mind gyengébb fényben, mind mozgó tárgyak esetén. Így javasolt a keresőn keresztüli fotózás. Emiatt a dönthető kijelző nem jelent nagy előnyt, ha ki akarjuk használni az AF-ben rejlő lehetőségeket. A szenzoros AF és a fénymérés is rendelkezik arcfelismerő funkcióval., ha folyamatos AF-et 3D módban használunk. Azonban az nem szabályozható, hogy vékony AF sík esetén az arc melyik területe legyen éles. Ez a gyakorlatban is látható mert az aktív AF mező az arc teljes területén, folyamatosan "véletlenszerűen" ugrál. De az arcot jól megtalálja és nagyon jól követi a teljes területen. Speciális üvegek, lencsék esetén az AF kalibrálásra szorul. Az elkészült képeket csak visszajátszáskor látjuk az optikai kereső miatt. Rendkívül gyors sorozata van 10fps/sec.
- Sony A7R II 399 AF pontal rendelkezik, ami szinte az egész kijelző területét lefedi. Nincs különbség a keresős és kijelzős fotózás között. Pontosan ugyan az az AF rendszer, valamint az elkészítendő képet látjuk folyamatosan a keresőn és/vagy a kijelzőn. Így kompromisszummentesen kihasználható a dönthető kijelző a fénykép készítése közben. A szem fókusz nagyon jól használható. Ez azt jelenti, hogy nem csak az arcot ismeri fel a rendszer, hanem a szemet is az arcon. Igen jó a találati arány és jól is tudja követni. Tehát vékony élességi sík esetén is biztosított, hogy az arcnak a megfelelő része legyen éles, bármikor is sütjük el a vázat. A váz nem túl gyors sorozat lövő, mert 5 FPS-t tud. Az AF-et nem kell, még speciális lencsék esetén sem kalibrálni. Az AF elég gyors, követés pontos, rengeteg AF mód közül lehet választani, ami a speciális fényképezési helyzeteket segíti.Váz sebessége:
- Nikon d500 bekapcsolása, felébredése annyira gyors, hogy szinte azonnali. Váz használat közben, kép visszanézés, belenagyítás közben gyors.
- Sony A7R II bekapcsolása, felébredése észrevehető időbe telik, tehát lassú. Váz használat közben, kép visszanézés közben is észlelhető időközöket kell várni. Kép visszanézés közben a belenagyítás kifejezetten időigényes, nagyítása után észrevehető ideig "semmi" nem történik. Itt azért megjegyzendő, hogy Nikon d500 ~20MPx-es képeket készít, míg a Sony A7R II ~42MPx-eset -
válasz
Ed Parker #40330 üzenetére
Aki dolgozik, annak nincs bukó felszerelésben, az max amortizáció... amit bőven ki kell tudni termelni, ha nem akkor be kell csukni a boltot.
NP-FZ100 battery 480 still frames - nekem elég
Markolattal majdnem 1000 kép.Vázstabit meg ki lehet kapcsolni. Bár igazából az 5D4-eim is kifagynak, úgyhogy szerintem ebből a szempontból mindegy is.
-
*Ropi*
félisten
-
Roachy
senior tag
válasz
Ed Parker #40022 üzenetére
Igen, igazad van.
Én nem fogalmaztam elég pontosan. Van benne rádiós kioldó vezérlő.
Sajnos a Nikon mindig kispórol valamit, amit aztán jó drágán lehet megvenni a géphez, ha az ember márkán belül akar maradni. Így volt eddig ez a wifivel is, most meg a vakus szívatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest