- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
kovsol #48848 üzenetére
Az irányjelzősön (is, meg másol is belefutottam) van egy olyan nepper, aki sok különböző nickkel van fent, de a hirdetéseinek a szövege mindig egyforma: csak egy nyaralás erejéig kipróbált cuccokat árul (pár ezer expós gépek). Persze...Volt olyan váz, aminek látszott a fotóján, hogy valószínűleg a betonnal is találkozott a "nyaralás" alatt.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kovsol #48848 üzenetére
Na most az azért látszik hogy egy váz doboza bontott vagy a gyári Sony/Nikon stb hologrammos szalaggal van leragasztva, én tutira nem venném meg.
más, amikor a 200-600 még nagyon hiánycikk volt, volt az üzletbe, de már el volt adva.
mondom megnézhetem?
az eladó udvariasan, sajnos nem, mivel már eladva, nem hogy nem foghattam meg, még csak meg sem nézhettem, azt mondta, ha a mienk lenne minden további nélkül. Szóval vannak akik erre érzékenyek. -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
kovsol #48370 üzenetére
Van olyan videója is amikor az összes Nikon cuccát beadja egy használt kereskedésbe.
de még ha így is van, (ami szerintem nem igaz, mert D850-el rögzíti a műsort) mostanság Sony az Isten, és a Nikont állandóan ekézi.
Annyira nem hitelesek, amikor meg sok review oldalon meg ott vannak a top kamerák között értékelésben. -
NandorHUN
addikt
válasz
kovsol #48118 üzenetére
Na jól van, de itt monitor kalibrálásról volt szó.
Azaz feltételezzük,hogy aki fotod editál és nyomtat nem egy szar 50 ezres TN paneles monitoron editál - amit amúgy is felesleges lenne kalibrálgatni, hanem egy drágább és jóminőségű IPS-en, ami alapból gyárilag is elég jól be van lőve.Nehezen hiszem,hogy bárki megmondaná hogy ezek után 2 ugyanezen monitor kalibralt és nem kalobrált válotozatán szerkesztett képek kinyomtatása esetén melyik a jobb színhelyességben. - az meg a másik hogy nem is feltétlenül a színhelyesség legtöbb esetben a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest