- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
egyetértek azokkal amiket leírtál, okosan reagáltál a kicsit provokatív hozzászólásomra.
mindenki azt vegye ami tetszik neki, aztán legközelebb ha vesz vmit, még okosabb lesz.
ez érdekes, hogy több samsung fogy itthon, de talán azért van, mert Mo-n a flashmemóriás, 30e ft alatti lejátszókból adnak el a legtöbbet, amiben az iPod elég szerényen képviseli magát, és azt hiszem a Shuffle képernyőtlensége sokakat elriaszt.
egyszer szívesen ''nyúznék'' kicsit egy akármilyen iPod-ot hogy elsőkézből tudjak nyilatkozni, főleg a hangminőségről. a nano valóban egy csinos darab.
ez is szubjektív, de nem kell sztem félni a vinyós megoldásoktól, a Sony-ban még vmi hangzatos ''zuhansávédelmet'' is beépítettek. méretben viszont verhetetlen a flashmemóriás kiépítés. bár figyelmedbe ajánlom a nemsokára megjelenő, iszonyúapró iAudio6-ot.
még vmi: nekem az is fontos, hogy zseben keresztül is tudjam nyomkodni a gombokat, nano-nál tudsz mondjuk hangerőt állítani, pause-olni, számokat léptetni, stb?
ja és a cnet-ről írtakakt fenntartom, bár Mo-n biztos kevesen olvassák, de világviszonylatban az egyik legnagyobb lap a témában. -
rumos14
nagyúr
igen, ezt az iPod élmény meg életérzés dumát sokan felhozzák... hát én erre nem vagyok vevő, de ez szubjektív.
nem tudom ismered-e konkrétan a Sony NW-HD5 lejátszót, engem meggyőzőtt. nem színes a kijelzője, nem tapigombos (bár én inkább nyomkodok normális gombokat, minthogy huzogassam az újjamat körbekörbe), nincs benne rádió (ez ugye ismerős), viszont 30+ órát megy egy töltéssel, cserélhető az aksi és jobban szól mint az iPod, érdemes megnézni, az amúgy iPod-buzi cnet-ről [link] . idézek: ''...But it was the brand-new Sony NW-HD5 that consistently ranked number one, delivering MP3s ''with a crispy warm seal.'' Which consistently ranked last? Apple's iPod Photo.''
egyediség? az eladott mp3 lejátszók 3/4-e iPod.
élmény? azt hiszem ha veszel egy iRivert, iAudio-t, stb. ott is meglesz az élmény, az újdonság varázsa, az elégedettség.
na nem akarok én az iPod ellen fellázadni, mert volt a kezemben egy 5G-s darab, és meggyőző volt a gyors kezelés, a vékonyság, a nagy kijelző ... nagyjából ennyi. az egész inkább egy divat, de könyörgöm, ha zenelejátszót akarunk venni, vegyünk figyelembe objektív dolgokat is. ez az én véleményem. -
Monya78
veterán
Mindent uninstalláltam, majd beraktam az eredeti lemezt...kéri a csatlakoztatást, majd felismeri az iPodot, és formázni akarja...hagyom hogy formázza, jó sok idő után komoly hibaüzenetekkel leáll...
Ha össze van kötve a géppel akkor látja az új meghajtót, de nem lehet megnyitni...
Bejön ez a Disk mod, sőt ha rá van kötve a gépre mindíg ez a Disk mód van aktiválva...
de semmi... -
Tas
tag
Legfrissebb soft (1.4) rajta, termeszetesen ujraformazva. Gari az viszont erdekes, mert a Fukarban lett veve 2005 jun kozepen, de a pecseten kivul mas nincs a garlapon. 1 matricat talaltam az Intercas nevu cegtol azt kesz. Sztem ez karcsu a gariztatashoz
Aksicserevel megoldodna a bajom? -
divot
veterán
-
Yanou
csendes tag
Az fm transmitterrel csak az a bajom, hogy sz*rabb minőségben (kisebb frekisávval) adja ki a hangot, mint ha a CD tár vezérlővel kötném össze...de ha nincs más megoldás, akkor így jártam....ha majd egyszer rámszakad valamelyik bank, akkor valszeg fejegységet cserélek olyanra, ami alapból kezeli a Minit....
!!Off!!
Nincs még esetleg elfekvőben EX51/71 Sony fülesed? Nagy valószínűséggel beneveznék egyre....
!!On!! -
Taybor
tag
Szia!
Én is leakarom cserélni a nanomhoz adott fülesemet.
Eddig az volt hogy sennheiser mx500-as lesz a befutó de egy re inkább hajlok a sony ex71 es felé, mert mélyen bemegy a fülbe és állitolag az jobb baszust + az utcán majdnem 100% osan kizárja a hangokat.
Az ex51-nél állitolag jobb a ex71 külföldi tesztek alapján. Te szerinted megéri erre cserélni a gyári füesemet?
És egyébként te honnan szereznéd olcsobban ami nem használt és nem külföldröl kell rendelni? -
GP-Sz
senior tag
Azt megkérdezhetem, hogy mióta van meg az EXed? Csak mert én kb 5 hónap alatt elhasználtam az enyémet (fehér EX51) és azóta már mástól is hallottam, hogy ugyanúgy szétrohadt a nyakrészen a műanyag. Én vettem helyette egy fekete EX71et, és tartok tőle, hogy megszívattam magam és ez is szétrohad fél év alatt. Szóval kíváncsi lennék a te tapasztalataidra.
-
szijartg
őstag
az sajna nemtom most pontosan hogy hova szól mert az az albimban van! de nem kólás nyeremény volt azt tudom, hanem a srác akitől vettem valami rokonától kapta!
de azért köszi az infót a bolttal kapcsolatban!
de amúgy azt kellene csinálniuk, hogy adnak helyette egyből egy másikat, nem azt hogy bennt tartják... hát hülyék ezek? az ilyenen tökre ki tudok akadni. -
tr00p3r
addikt
hát igen... ez magyarország. ahelyett, hogy belátnák, hogy szar széria, lebasznak, hogy hogy használom az a cuccot amit nem kevés pénzért megvettem! ez sosem fog változni itthon. tőlünk nyugatra ez úgy megy, hogy ''ezer bocs a kellemetlenségért, itt egy másik''! nem 4-5 napot várni és aztán még le is tolni,h nem vigyázok a saját cuccomra!?! ha gáz lett volna tuti szólok az ügyvezetőnek, hogy milyen rendszer ez, ahol megmondják mit csináljak a tulajdonommal. mellesleg nem csapkodom oda sehova és nagyon vigyázok a cuccaimra!
-
GP-Sz
senior tag
Gondolod? Mondjuk tényleg lehetne akár postázni is. Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az 1.2m-es usb kábel nélkül meglennénk, meg a csomagolás nélkül is, úgyhogy ha egy amerikai kollega lenne olyan jó és rendelne nekünk kettőt, kicsomagolná és bevágná egy borítékba, akkor mindössze plusz 5 dolcsiért (Global Priority Mail - Flat-rate Envelope (Small)) elpostázhatná nekünk.
Csak hát a dolognak több buktatója is van. Először is ismeretlen emberektől ilyen szíveséget kérni, hogy másszon el a postára és adja fel, mindezt persze tök ingyen, mert ha már pár ezressel megdobjuk érte, máris nem éri meg annyira a dolog, nos hát, eléggé esélytelenMásodszor a fizetés: az illető kell, hogy adjon egy magyar bankszámlaszámot, mert én szívesen utalok előre, de ésszerű költséggel ezt csak itthon lehet megoldani. Szóval az illetőnek, vagy rokonának kell, hogy legyen itthon egy bankszámlája.
Hát szóval nem egyszerű. Nem tudom hol találunk ennyire segítőkész embert -
GP-Sz
senior tag
Mondjuk 18 dolcsiért már akár nekem is kéne, de sajna erre esély nincs. Olyan boltot még nem láttam, ami emberi áron hajlandó lenne EUba küldeni. Egy volt az ebayen, ami 18$ plusz valami 30$ postaköltségért küldene
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.
-
AloeVera
tag
Nem kötözködni akarok, de ezt a magyarországi Apple és a hivatalos szervizek is így tudják? Esetleg volt már valakinek tapasztalata külföldön vásárolt iPod itthoni garanciális ügyintézésében? Csak azért kérdezem, mert pl. az apple.com iPod Service Request oldalán Magyarországot ki sem lehet választani, Németországot vagy Ausztriát viszont igen. És volt már más műszaki cikk (nem Apple), aminél a ''világgarancia'' itthon semmit sem ért.
-
tr00p3r
addikt
az a4 ügyvezetője ill tulaja az ismerősöm, szóval remélem nem lesz gond. bár ma meg holnap leltár miatt zárva! nem mindegy hogy hova szól a gar?? tehát a gránátalmában ma szóba sem állnak velem?
most hívtam a gránátalmát! ha a gari az a4-hez szól oda kell menni!!akkor ezek szerintn nem globális gari van rá, hanem a kisker ami csak oda szól!! bakker! nem minden aranyalma ami fénylik!
[Szerkesztve] -
Taybor
tag
Semmi baj
azé én is irtam hülyeségeket
Egyébként tényleg rohat olcson szállitja az e-seller csak az a baj hogy most épp nincs készletük. Én meg azon gondolkozom hogy megvegyem e 51 ért használtan ( de biztosan) vagy várjak pár hetet ami még elég bizonytalan idő és ár szempontjábol -
Jared
aktív tag
Kritikán aluli..Az a probléma, hogy nem tudnék konstruktív kritikát mondani.
Legyen még 1 utolsó szó postod aztán fejezzük be.
szijartg:Bővebben: linkNagyon eldugva, de ottvan a töltő. -
pschio
őstag
ebben igazad van. de nekem nem a kedvenc idotoltesem uj aksikra vadaszni ha eljon az ideje. en azt szeretem ha barmelyik olyan uzletben megkapom a 2000-3000miliamperoras aksikat 30 dollar toredekeert
es sztem itt fejezzuk is be ne flemeljunk.mind2onkenk igaza van a sajat szemszogebol
-
Jared
aktív tag
Persze emlékszem.
Az ''oktatás'' szó egy picit hmmmm na mind 1.Azért én nem basz''am le senkit ,mert kérdezett.Le is írtam a választ tisztességel.Na de tényleg azért olyan dolgokat télleg nem kérdeztem.
Sikerült elpasszolni ''jó áron'' a töltőt?
U.I.
ÉN is elitélem a pánikkeltést még akkor is ,ha ilyen jellegű kérdéseket én is feltettem.
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Ne vedd személyeskedésnek...Szerintem zárjuk le a dolgót és az utolsó szó előnyt is megadom neked!
Mellesleg tényleg ki kellett törölnöm pár sort ,mert igencsak megsértettem volna a fórum alapelveit.Kiborító nap volt!
Általában visszaszoktam olvasni csak sürgetett az idő!Szvsz ne offoljunk többet!
Taybor:Az akksi miatt tényleg nem kell aggódnod ,de remélem ez is megnyugtat:Bővebben: link
Szerk:2001 -es ipodokban NiMh volt.De 2 évet simán kibírnak sztem a mostani LiIon-osok is jelentősebb kapacitáscsökkenés nélkül.(Javítsatok ki ,ha tévedek).
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Magyarán úgy gondolod ,hogy egy összeomlás esetén elég egy reset/format/restore?
Időközben körülnéztem a baszeljumac-en és valakinek már be sem tudott jelentkezni.
Na majd szólok ,ha érdemben történik valami az ügyben.Nem vagyok tisztában a technikai részletekkel,hogy most akkor hol van az fw a szerkezetben, mit ír át stb.
Visszaolvasva a topicot már felmerült ez a kérdés, de valahogy feledésbe merült...
Mikor lessz meg a nano-d?
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Na ez már mindjárt más!
A 7000HUF szerintem méltányos.Mindenképpen keresel.Az edigitalon pedig 9000HUF egy vadiúj apple töltő:Bővebben: link -
-
golddog
csendes tag
hi
még arra akartam rákérdezni hogy kell e valami program a gép ipod kapcsolathoz vagy elég a mappából mappába áthúzgálós rendszer?
am minden fórumban ugyanazok az arcok vannak?
nemaz hogy nem vagytok jó arcok. csak az fura hogy mindenhol pár ember tartja a frontot.
applehoz visszatérve a dizájn sztem tökéletes és ezt az is bizonyítja hogy a magas árakhoz képest mégis van rá vevő.sztetek mini6gigás ipod. vagy sima 20gigás ipod? amúgy megéri az a mini ipod a shufle vagy vmi ilyesmi a neve.tudjátok a 512megás ha?
na hello
ipodra fel -
duracell89
senior tag
Ne találgassunk! Nekem bizonyíték kell, nem ígéret! (olcpájsz) Meg is van!
''The new mini's other features are mostly unchanged, except for one cute addition: The player automatically pauses when you pull out the earphone plug. It's a nice counterpoint to the feature that automatically starts the player when you insert the earphone plug. The alarm is louder too, but you'd still need the aural acuity of a nervous jackrabbit to hear it in anything other than a quiet room. Apple rates the battery life of the new mini at 18 hours, but ours went a rather astonishing 21.5 hours.''
Idézet a http://www.extremeipod.com -ról (Bővebben: link -
AloeVera
tag
a nagyobbakról (20-40gb) meg ha jól tudom valami egyedi vinyó van..de itt ki is fujtam..de gondolom valami hasonló az eljárás..
A ''nem mini'' iPodokban 1,8''-os PCMCIA winchester van (mintha Toshiba rémlene), és ugyanúgy 32MB SDRAM-ot használnak pufferelésre (legalábbis a mai modellek). -
AloeVera
tag
az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
Illetve az új PortalPlayer chipset energiatakarékosabb.
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..
Hogy melyik volt az ok, és melyik az okozat, nem biztos, hogy egyértelmű, mindenesetre a FireWire kábel is kimaradt a csomagból. -
Dexter68
addikt
Na, feltoltam az iTunessal. Azért fáztam tőle, mert utáltam, ahogy a fájlokat kezelte. Amiben mp3 tag-ban nem volt beállítva, hogy hanyadik szám, azt szépen abc-rendben játszotta. Aztán először nem voltam elég körültekintő és átnevezte az mp3-maimat... azt hittem megüt a guta. Kicsit javult, de még mindig utálom.
Viszont az mitől van, hogy ahányszor rádugom a cuccot a pc-re, állandóan „Do not disconnect”-et jelez. Eddig egyszer volt, hogy abbahagyta... Mi a rák ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest