- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Azzal nincs is gond, hogy ki kell tölteni, mert magamnak úgy csinálom. De a nagyon régi mp3-maim, amik már kinn vannak cd-n, azok bizony nincsenek kitöltve. A fájlnév viszont korrekt. Sorszám_előadó_album_számcím... Ezt a winamp pl simán figyelembe veszi. Ez a b*zi iTunes meg behozza abc-rendbe. Nekem meg már hullik a hajam. Azok a zenék, amiket én hallgatok, nem véletlenül kerültek abban a sorrendben a cd-re, hanem azért, mert a művész úgy építette fel az anyagot. Szerintem ezt Te is tudod, ahogy elnézem, hogy miket hallgatsz. Előfordul, hogy csinálok magamnak válogatást, de ott is a hangulat dönti el a sorrendet és nem az abc. A Mac-dolgoknál nagyon sokszor érzem azt, hogy abszolút hülyének nézik a usert, aki jobb, ha nem nyúl semmihez...
-
Dexter68
addikt
behánítam=behánytam
bocs -
Dexter68
addikt
válasz
taday0000000 #313 üzenetére
Adnak is hozzá, de ingyé letölthető innen: Bővebben: link
mellesleg sokat javult a progi azóta, mióte először behánítam tőle, de még mindig nem szeretem.
Az anapod fizetős. az pehpod-ról nem tudok semmit. -
Dexter68
addikt
válasz
taday0000000 #310 üzenetére
Ha a kólával nyeri az ember, akkor jó. Nagyon szép, nagyon jó hangja van, nagyon könnyű használni.
DE pl. nem könyvtáranként, hanem előadónként VAGY albumonként lehet navigálni. Ha nincs rendesen kitöltve az mp3 tag, akkor meg vagy lőve. Pl, ha a Track number-t üresen hagyod, abc-sorrendben lesznek a számok
Ha van egy filmzenei cd-d, ami küönböző előadók számait tartalmazza, azt csak album-módban tudod rendesen meghallgatni. Én többek közt ezért is utálom az iTunest.
ja, és CSAK ezzel az idétlen iTunessel lehet zenét tölteni rá, vagy a kis fizetős explorer-szerű progival. Ha megnézed a feltöltött zenéket, szanaszét dobálja őket, különböző XYZ folderekbe és átnevezi őket SKDIF3.mp3-ra meg ilyenekre.
Ez persze az én szubjektív véleményem.
Objektív dolgok viszont, hogy az akksija nem cserélhető, csak naggggyon drágán, nincs hozzá hálózati töltő, csak, ha veszel hozzá 9900,- ért. És persze, mint minden, amire ráteszik a félig megrágott almát, sokba kerül. És bármi, amit vehetsz hozzá, szintén drága.
Ezektől persze nem rossz, csak nekem nem tetszik.
Én pénzt nem adnék érte... De ajánlom annak, akinek erre van igénye. -
Dexter68
addikt
Oké... Tehát az akksinak nem lesz baja. Attól parázok csak, mert nem sok jót olvastam róla. Egyelőre nekem megfelel a cd-s mp3-lejátszóm, úgyis cd-n van az mp3-maim nagy része – 60 giga... a maradék 30-ból meg szoktam csinálni újraírhatóra valami válogatást, ha éppen ahhoz van kedvem.
-
Dexter68
addikt
Milyen kilépési procedúrát? Nem lép ki sehonnan? Vagy valahol win alatt kell disconnectálni? Nem akarom elqrni, mert nem az enyém. Asszem pézért nem is vennék ilyet... Kezd elegem lenni belőle. Pedig naon szép, és gyönyörűen szól. De ezektől az ami/mac hülyeségektől behalok.
-
Dexter68
addikt
...és az is érdekelne, hogy Win98 alatt lehet-e kezdeni valamit a cuccal? Legalább tölteni. (USB 1.1)
-
Dexter68
addikt
Na, feltoltam az iTunessal. Azért fáztam tőle, mert utáltam, ahogy a fájlokat kezelte. Amiben mp3 tag-ban nem volt beállítva, hogy hanyadik szám, azt szépen abc-rendben játszotta. Aztán először nem voltam elég körültekintő és átnevezte az mp3-maimat... azt hittem megüt a guta. Kicsit javult, de még mindig utálom.
Viszont az mitől van, hogy ahányszor rádugom a cuccot a pc-re, állandóan „Do not disconnect”-et jelez. Eddig egyszer volt, hogy abbahagyta... Mi a rák ez? -
Dexter68
addikt
Segítséget kérnék: Sógorlány nyert egy ilyet és persze az én dolgom a cucc feltöltése... Nézegettem, de nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet iTunes-mentesen használni. iTunessal töltöttem rá cuccot, megnéztem és szanaszét nyomja a fájlokat, rémes nevekkel... Ha csak simán rátöltök egy könyvtárnyi mp3-at, azt nem látja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest