Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leewi

aktív tag

válasz Chandler #453 üzenetére

majdnem ilyen egyszerű a dolog..:C
    csakhogy ha gyárilag hibás (ill. más szét kell szedni hibás)..ami igen ritka..akkor mi nálunk nem javítható vagyis a bevizsgálás is odáig trejed, hogy ők is nyomogathatják a gombokat meg szoftver frissítés..:B ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..:P

de Chandler és Jared kolega:
    én igazán nem értelek titeket..én kb. 1,5 éve láttam először iPod-ot..s akkortájt röppent fel a hír, hogy jön a mini..na akkor már tudtam, hogy nekem az kell..itt nincs mit kételkedni..amíg nem éreztek rá arra, hogy mi az, hogy almáék rakták össze szerintem fölösleges mindíg azon aggódni, hogy vajon mi megy rajta tönkre..stb.
    leszámítva, hogy ők is nagyban gyártanak mert megnőtt a piacuk..s mint olyan tömeggyártásban vannak hibák..APPLE-ék gyártják..:R
    menjetek be egy apple boltba (applecorner..stb.) és fogdossátok meg s ha még akkor is kételkedtek és nem érzitek meg azt a bizonyos valamit amit eme készülékek sugallnak akkor szerintem rossz helyen jártok..:B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák