Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
hát nem is tudom..ez egy olyan eszmecsere aminek sok lényegbeli értelme nincs..vagyis úgyse jutunk dűlőre neked az tetszik nekem meg ez..és ez így szép (számomra)..
nekem egy dolog volt fontos..ne wincseszteres legyen és viszonylag értelmesen kezelhető..én megtaláltam ezt egy 4gb-s nano-ban..
a hd-5-ös egy jó dolog főleg, hogy pár hónapja a westendben munkálkodtam és 54-ért adták a 20gb-osat(gondolom ebből nincs is kisebb méret)..szóval méret/ár arányban abszolút győztes volt..de nekem nem szempont a 20gb..
iAudiom is van avval sincs semmi gond..de valahogy eme db(nano) többet ad nekem..
neked divat nekem valamiféle érzés ami kielégítésre talált mp3 lejátszó terén..különben tapasztalatból nyilatkozom, hogy itthon a samsung sokkal nagyobb számban kel el mint iPod..legalábbis media/saturn viszonylatban..
én találok elég sok objektívumot is ám..
összefoglalva..szerintem mindenki találja meg ami tetszik neki..legyen oly kivételezett, hogy meg is tudja engedni magának s onnantól élvezze, hogy vágyát kielégítette..
sztem fölösleges ilyen gondolatokra ''''energiát pazarolnod'''' - ''..iPod-buzi cnet..'' -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
saját tapasztalatom, hogy sony szép meg jó meg miegymás de valahogy mégse az igazi..
nem a minőség az jó..de valahol félúton elakadtak a négy betűt ráírjuk s az majd elég lesz dolognál..be is jött..valamennyire..
illetve ár/érték vagy inkább ÉLMÉNYnek fogalmaznám terén verhetetlen a Jipod
van benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..
meg ha nem hazánakt szemléljük akkor mindenfelé normális helyeken a zenebolt se egy utolsó kutya..szóval a körítés messzemenően jobb s nem utolsó sorban egy darabka egyediség birtokosa is lehetsz..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Proxmox VE
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- TCL LCD és LED TV-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

van benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..