- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1271 üzenetére
hát nem is tudom..ez egy olyan eszmecsere aminek sok lényegbeli értelme nincs..vagyis úgyse jutunk dűlőre neked az tetszik nekem meg ez..és ez így szép (számomra)..
nekem egy dolog volt fontos..ne wincseszteres legyen és viszonylag értelmesen kezelhető..én megtaláltam ezt egy 4gb-s nano-ban..
a hd-5-ös egy jó dolog főleg, hogy pár hónapja a westendben munkálkodtam és 54-ért adták a 20gb-osat(gondolom ebből nincs is kisebb méret)..szóval méret/ár arányban abszolút győztes volt..de nekem nem szempont a 20gb..
iAudiom is van avval sincs semmi gond..de valahogy eme db(nano) többet ad nekem..
neked divat nekem valamiféle érzés ami kielégítésre talált mp3 lejátszó terén..különben tapasztalatból nyilatkozom, hogy itthon a samsung sokkal nagyobb számban kel el mint iPod..legalábbis media/saturn viszonylatban..
én találok elég sok objektívumot is ám..
összefoglalva..szerintem mindenki találja meg ami tetszik neki..legyen oly kivételezett, hogy meg is tudja engedni magának s onnantól élvezze, hogy vágyát kielégítette..
sztem fölösleges ilyen gondolatokra ''''energiát pazarolnod'''' - ''..iPod-buzi cnet..'' -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1265 üzenetére
saját tapasztalatom, hogy sony szép meg jó meg miegymás de valahogy mégse az igazi..
nem a minőség az jó..de valahol félúton elakadtak a négy betűt ráírjuk s az majd elég lesz dolognál..be is jött..valamennyire..
illetve ár/érték vagy inkább ÉLMÉNYnek fogalmaznám terén verhetetlen a Jipodvan benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..
meg ha nem hazánakt szemléljük akkor mindenfelé normális helyeken a zenebolt se egy utolsó kutya..szóval a körítés messzemenően jobb s nem utolsó sorban egy darabka egyediség birtokosa is lehetsz.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest