- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
leewi
aktív tag
először is ne személyeskedjünk helyett te NE tedd mert nem valótlant állítok..tényleg kiborító egy idő után, hogy van akik nem képesek gondolkodni és visszaolvasni..lehet, hogy ott mindenre VAN VÁLASZ
nem tudom milyen rossz üzlet miatt kéne fájnia a ketyegőmnek..de pénzért soha nem fog..s nem értem a milyen bolt, hogy megy dolgot se..de ez is mind1
de azt látom, hogy egy jó nagy lélegzetvételnyit töröltél ki..nem vagyok ám sértődős típus.. -
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
na jó nem az én kenyerem a félrevezetés..
akkor másképp fogalmazok..most najon átment minuszba a kassza mert jön jöv. héten a nanó-m..így eme töltőt pénzé' szeretném tenni de majd újjat veszek később ha helyre rázódom..s akkor már apple-éktól kell vennem..
így ha megér neked 8 Mátyás királyot egy ilyen szép töltő-cske akkor hurrá viheted ha nem akkor meg más forrásból próbálom pótolni a hiányt mert később minél kevesett szeretnék majd kiadni a töltőért..vagyis veszteni rajta.. -
leewi
aktív tag
ilyen szép és vaCSI új..
Bővebben: link
Bővebben: link
mivel így is spórolhatsz egy ezrest és 390 FT én meg így is vesztek 1.390 Ft asszem megéri neked.. -
leewi
aktív tag
-
-
-
leewi
aktív tag
most már ne haragudj de meg kell kérdeznem, hogy hány éves vagy?
vagy én nem látom át a dolgokat? de ha csak egy kicsit de tényleg ez még a szörszál vastagságot sem éri el LOGIKUSAN belegondolsz..
hallottál már olyanról, hogy kisPistaJózsef vett pl. egy videót és a garancia csak úgy volt érvényes ha kisPistaJózsef személyi igazolványa felmutatásával vitte szervizbe..(
)
-
leewi
aktív tag
sztem a jövőben elöször probáld végigolvasni a topicot s lehet, hogy csomo kérdést megspórolsz magadnak..
''hát..
csak logikusan..sztem kevés lenne eme két dolog egy új változat kiadásához..
külső-belső egyaránt változott..(amiket én tudok)
-elviekben a színek 'szebbek' lettek..
-a hátuljára felírták, hogy milyen változat..(4 v. 6 gb)
-a click wheel gombjainak a színe olyan mint a lejátszó színe
belső:
-az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
-ha kihúzos a jack dugót akkor megáll a lejátszás..
-meg még gondolom JÓpár dolog amit javítani kellett az 1ső kiadáshoz képest..
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..így a 10 amit elengedtek = a hálózati töltővel..
nagyjából ennyi amit én megtudtam..ha valami nem pontos ill. hiányos az információ akkor el-a-nézést..''
''az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
Illetve az új PortalPlayer chipset energiatakarékosabb.
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..
Hogy melyik volt az ok, és melyik az okozat, nem biztos, hogy egyértelmű, mindenesetre a FireWire kábel is kimaradt a csomagból.'' -
duracell89
senior tag
Az apróneten érdemes, boltban nem. Apróneten 35-40 ezer szép madzsar forintból kijön egy bontatlan 1év világgaris cute iPod Mini. Nyilván mert coke-os nyereményjáték miatt annyi van mint a szemét itthon. Amúgy ha nagyon boltban akarsz, qrvara mind1 hol veszed, _elvileg_ mindenhol ua. az ára. Tán valahol kicsit olcsóbb (pár ezer). Nah üdv.
Szerk.: Bővebben: link . Itt van egy csomó. Rögtön az első oldalon 2-3 bontatlan 35k-ért.
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mivel egy éve jelent meg a mini még várnod kell egy fél évet..
ha arra a videóra gondolsz az nem a miniről szólt..
1 év a garancia így almáék a garancián túl azt mondják, hogy 50 $ s kicserélik vagy rendelsz egy akut akkor már úgyis mind1 a garnak és te magad cseréled ki..az aku kb. 4 ezer pénz..
a megoldás az appleCare lenne ha lenne nálunk..erről nincs infóm (bár figyelembe véve hazánkat még csak ARTISJUS izénk van mer' az jó)..
ha valaki tud valamit szoljon..
-
leewi
aktív tag
a kisebb típusokban (mini-k) egyszerű microdrive-ok vannak..hitachi-k ill. nemrég olvastam, hogy váltanak seagte-re..de ez nem már borús infó..
a lényeg, hogy van benne 32mb memória amibe mindíg beolvas 4-5 számot (mérettől függően) így keveset használja a m.drive-ot s kisebb a hiba lehetősége..ÍRÁS közben NE HUZD ki mert akkor nagyobb eséllye dobja fel a talpát..
a nagyobbakról (20-40gb) meg ha jól tudom valami egyedi vinyó van..de itt ki is fujtam..de gondolom valami hasonló az eljárás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest