- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
tr00p3r #1038 üzenetére
Nekem is egy EX51 van és annyit mondhatok, hogy a hangjával meg vagyok elégedve. Ez a zárt füldugó konstrukció azért jobb a fülbe akaszthatóknál, hogy itt van basszus is. Persze vannak korlátai, de ha valaki nem akar fejhallgatót, akkor ez marad. A head-fi.orgon olcsó fülhallgatók közül (magyarul ha vki nem akar 100ezerért Ety-t venni, vagy esetleg be nem dugná a fülébe, mert nem akar úgy kinézni, mint egy űrlény
) ezt szokják ajánlani. Ennél a Sharp MD33 jobb elvileg, csak azt sehol nem lehet kapni, meg van vele egy apró bibi. Na jó, az audiocubes.comról megrendelhető kb 10000ért, ami nem is különösebben drágább a Sony EX-eknél. Viszont az a bizonyos bibi: 4pólusú csatija van (2 föld), ami bizonyos lejátszókban simán megy, bizonyos lejátszókban meg csak az egyik oldal szól (a jack aljzat kialakításától függ). Persze meg lehet buherálni, mint mindent (ugyesen össze kell kötni a két földet a jacken), csak kérdés, hogy az embernek van-e hozzá kedve. Ha nincs, akkor marad az EX51/71 attól függően, hogy az ember hosszú, vagy rövid kábelt akar. Mert ezen kívül tök ugyanaz a kettő.
[Szerkesztve] -
modestmouse
csendes tag
válasz
tr00p3r #1032 üzenetére
Sztem vegyetek philips fejhallgatot...an rá eg yév gari,és ha bármi baja van,visszaviszed a szervizbe,megse nézik mibaja,de kapsz eg yujat egy héten belül...olyan 4000Ft körül van,de nagyon megvagyok vele elégedve....
http://www.monsieurprix.com/photosProduits/976/ME0000413976_1.jpg -
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1016 üzenetére
elmondom engem mi zavar igazán..
van az almlap amiben megjelent egy cikk az A4-ről..be is szkennelem és fölteszem, hogy elolvashassa akit érdekel..
tehát ott agyon dícsérte az A4 vezető a boltot, hogy ők ilyen-olyan magas szinvonalon ezt-meg-azt..és akkor ilyen emberek dolgoznak ott.. -
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1014 üzenetére
ha lenne egy akkora lábam, hogy azt a 3 db ilyen okos-kedves embert aki ott mint hivatalos apple dolgozó munkálkodik ISTENSEN JÓL (bocsánat)SEGGBE RUGJAM..megtenném többször is
tudják, hogy volt egy hibás széria
tudják, hogy eladták majdnem mindet
s még mindíg nekik áll feljebb..ahelyett, hogy elnézést kért volna.. -
leewi
aktív tag
legalább te telefonon tudtad meg..
képzeld amikor becaklattam a corner-ba s monsták, hogy ők ilyet nem tudnak..mejek az A4-hez..
az első kérdésm és a világgarancia? nem hatotta meg őket..így átevickéltem az A4-be..akikkel beszéltem telefonon s egy hölgy tájékoztatott arról, hogy nem érvényes a gar. a fülesre..
onnan a kedves hölgy már nagyon ingerülten elhajtott zsebemben avval, hogy tudtam, hogy igazam van..gyorsan felhívtam a központot..persze pont akkor nem volt bent az illetékes..
rá két órára hívtam beszéltünk..igazat adott..mondta, hogy menjek vissza s megoldjuk..
vagy
s itt jön kis hon hazánk:
a HDSYS kft. a Magyar apple importör s mint olyan ők azok akik intézik a világgaranciát..menjek be hozzájuk (istenháta mögé 2. kerület) s ő ott azonnal kicseréli..ekkor döbbentem rá arra, hogy ez itt sajnos a balkán..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..
herc-ide-hurca oda eltelt egy év s az a hölgyike adta a kezembe az új fülest aki 6-7 nappal azelött elküldött..azt hittem nyertem s ekkor jött az igazi ráadás..miközben a kezembe nyomta elárulta, hogy csak 1 hónap garancia van rá..sajnos nem vagyok az a háborgós típus de úgy elküldtem volna valamerre, hogy..s akkor megnyugtattam, hogy megyek ezentúl a HDSYS-hez ha bármi gondom van..kicsit több idő de legalább nyugodt maradok..
ha már ilyen kisregényt faragtam még egy adalék:
ez a garanciális és ügyfélkezeléses dolog sajnos HUNGARIKUM..nemrég olvastam mac-as forumon, hogy valakinek gondja volt egy iBook-al..valami hasonló elhajtásos dolog történt..s ekkor kiment az illető ausztriába..ahol nem hajtották a város tulsó felébe mert csak ott foglalkoznak világgaraciával hanem abban a botban megoldották s még talán elnézést is kértek, hogy kb. 1-2 óráig elhúzódott a dolog(de lehet, hogy ez már csak az én agyszüleményem)..
konklúZSÖn..nem EU kell ide hanem normális emberek.. -
leewi
aktív tag
volt egy igazán szarul sikerült széria..
sajnos azok sorra adják meg magukat..
csak ne az A4-hez keljen menned..engem majdnem elhajtottak, hogy mit képzelek mert nem tudják megállapítani, hogy magától ment-e tönkre vagy én tettem-e
de ne hagyd magad KI KELL, HOGY CSERÉLJÉK!!!
máhol szerencsére nincs gond..apple corner-ban azonnal cserélték volna csak nem oda szólt a garanciám..
de végül megoldódott.. -
leewi
aktív tag
pl.
csinálasz egy olyan playlist-et amiben megjelölöd, hogy csak a 3 *-nál magasabbra értékelt számok szerepeljenek..így ha értékeled a számokat az iPod-on akkor azok a számok fognak csak szerepelni a listában amik 3*-nál többet kaptak..
azt pontosan nem tudom, hogy szükség van-e iTunesra, hogy frissüljön a lista vagy már az iPod is elvégzi..de midnenképp egy okos dolog.. -
AloeVera
tag
Elvileg itt is van iSkin, bár a zokninál tényleg jóval drágább: Bővebben: link
-
zlaboncz
tag
Nem suxx az, csak RTFM (ha ez mond valamit...
)
Edit -> Preferences -> Advanced fül -> Importing fül és ott ''Create filenames with track numbers. Így megmarad a számok eredeti sorrendje.
A másik szükséges beállítás, az a Library-ben jobb gomb egy számon -> Get Info -> Info fül. Itt a ''Track number'' xx of yy nak kell korrektül kitöltve lennie, ez alapján rendezi be. Ha CD-ről importálod a zenét, akkor ezt korrektül ki is tölti. Ha több helyről szedett mp3 fájlokat raksz be, akkor nem tudja kitölteni, ezért lesz összevissza.
Tud ez mindent, csak RTFM!!!
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest