Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sztok,
mennyiért lehet mostanság egy 4 hónapos, kifogástalan állapotban lévő minit eladni? 4gb, nyeremény! 2006 júliusig garis! -
tr00p3r
addikt
hát igen... ez magyarország. ahelyett, hogy belátnák, hogy szar széria, lebasznak, hogy hogy használom az a cuccot amit nem kevés pénzért megvettem! ez sosem fog változni itthon. tőlünk nyugatra ez úgy megy, hogy ''ezer bocs a kellemetlenségért, itt egy másik''! nem 4-5 napot várni és aztán még le is tolni,h nem vigyázok a saját cuccomra!?! ha gáz lett volna tuti szólok az ügyvezetőnek, hogy milyen rendszer ez, ahol megmondják mit csináljak a tulajdonommal. mellesleg nem csapkodom oda sehova és nagyon vigyázok a cuccaimra!
-
tr00p3r
addikt
most hívtak az A4-ből, hogy megvan a fülhallgatóm cseredarabja! remélem ez nem azt jelenti, hogy elkezdték forrasztgatni a fülhallgatóm rossz oldalát!?!?!?! meghülyülök, hogy ha sufnitunungolva kapom vissza az eredeti fülest!
-
tr00p3r
addikt
itt esetleg találsz olyat aki szívesen segít neked. nekem pl GaboRF segített tavaly nyáron, pedig sosem találkoztunk elötte! 50 dollárnyi cuccot hozott úgy, hogy azt sem tudta ki vagyok és nem fizettem előre! szóval lehet, hogy itt még a posta költséget sem kell állnod, mert elhozza neked valaki!
-
tr00p3r
addikt
ma bevette az A4 a fülesem. bár nem sok reményt fűzök a dologhoz, mert amikor kivettem a mellényem zsebéből odakoppant a pultra és a csaj egyből azzal jött, hogy ''ezt nem szeretik a fülesek''! mondtam, hogy OK, de ez már elött is szar volt. 3 hónapos a mini és beszart a fülhallgató! aztán mondtam, hogy a jobb oldali szar, erre beírta, hogy bal ''füles recseg''! holnap felhívom őket, hogy abban ne keresenek hibát mert nem fognak találni! kiváncsi leszek a ''bevizsgálás'' eredményére!!!???
-
tr00p3r
addikt
az a4 ügyvezetője ill tulaja az ismerősöm, szóval remélem nem lesz gond. bár ma meg holnap leltár miatt zárva! nem mindegy hogy hova szól a gar?? tehát a gránátalmában ma szóba sem állnak velem?
most hívtam a gránátalmát! ha a gari az a4-hez szól oda kell menni!!akkor ezek szerintn nem globális gari van rá, hanem a kisker ami csak oda szól!! bakker! nem minden aranyalma ami fénylik!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
visszaolvastam és sokan szidjátok a gyári fülhallgatót... szerintem jól szól, de sajna tényleg gyorsan beszart. holnap beviszem gariba az enyém és lehet,h intézek egy jobbat helyette!
-
tr00p3r
addikt
hát gyerekek, mert asszem mondhatom, hogy ebben a topikban hozzám képest sokan gyerekek, ma beszart magától a fülhallgatóm jobb oldala. recseg mint állat
a minim még garis, de nemtom, hogy a fülhallgatóra is vonatkozik a gar??
-
tr00p3r
addikt
ez az iSkin milyen qrva drága!!! 9000 forint! hihetetlen!! nemtom ér-e nekem ennyit
-
tr00p3r
addikt
az hogy szép az szerintem túlzás. csicsás igen, de szerintem nem szép. nekem az anapod jobban bejönne, mert egyszerű, átlátható és beépül az Intéző alá. így nem kell még plusz egy progi, hanem intézőn belül elintézhetnék mindent!!!
aki nég nem tudja, van 6-os iTunes! -
tr00p3r
addikt
válasz
szijartg #775 üzenetére
szia,
lehet kapni, csak elég drága. az ebay-en is kb ennyi. az egyik ismerősömnek van boltja az Andrássy úton. Bővebben: link
8 375 Ftbár lehet, hogy az ismeretségre való tekintettel kapok kedvezményt....
-
tr00p3r
addikt
azt tudja a mini, hogy egy playlisten belül véletlenszerűen játsza le a számokat? vagy csak az összes számra vontakozóan tudja ezt?
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz
szijartg #719 üzenetére
elfelejtettem a linket
na itt van:Bővebben: link -
tr00p3r
addikt
sztok,
arra van lehetőség, hogy úgy rakjak fel albumot, hogy nem legyen a számok közt szünet? értem ezt úgy, hogy pl egy mix- vagy egy koncertalbumnál ugye a számok közt nincs szünet csak indexek! tehát ne szakítsa meg az ipod a lejátszást 1mp-re se!
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
válasz
zlaboncz #709 üzenetére
szia,
sajna az RTFM nem mond semmit... bár biztos kéne
a tanácsaid megfogadom és majd így fogom beállítani. bár azt hiszem mintha így lennének beállítva! mind1. ez a anapod nagyon bejön, egyszerűbb sokkal!
sajnos több vinyón van a tömérdek zeném és ezért aztán valószínűleg ezt nem kezeli rendesen! mit jelent az a kis felkiáltójel a számok mellett? olyat ír a get info, hogy nem találja az eredetit fájlt.... -
tr00p3r
addikt
ja, itunes sux! próbáld ki ezt: Bővebben: link szerintem nagyon jó és használható lenne, de fizetős és sok hasznos funkció nem működik! beépül az intézőbe és sokkal jobb és könnyebb vele kezelni mindent!
-
-
tr00p3r
addikt
na találtam valami anapod nevű kis progit ami teljesen jól helyettesítti az iTunes-t, de ezt meg kell venni, hogy az összes funkciót lehessen használni! -
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem a mai naptól van ipod mini-m. 4GB-os, szürke, szintén kólás! a garin van pecsét!
régóta vágyta egy jó, nagytárhelyű empémárom játékosra és végre megvan! de! csak nekem tűnik komplikáltnak a számok felvitele? vagy csak béna vagyok az itunes-hoz? nem olvastam vissza, de nem írná le valamelyik kollega, hogy hogy is csinálják a (már) profik??pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest