- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
a kollega igazat mond..
kivéve, hogy itthon egy akucsere 38e Huf...
megnekérdezze senki, hogy miképp lesz ennyi a hivatalos 56 $-ból...
az iLounge-en [link] kiscit szétnézel ott szétszedtek egy mini-t lépésről lépésre..és le is írták..ha jól emlékszem az ottani valaki hajszárítóval kicsit megmelegítette és úgy könnyebben széthúzható lett..
megjegyzendő, hogy a gyári csomagolású aksihoz jár egy műanyag kis szerszám (valamelyik külhöni lapon láttam ilyet) amivel könnyebb szétszedni..ennek hián...jó sok odafigyelés, türelem meg egy kis ''finomság'' és volá... -
leewi
aktív tag
nagyjából fél éve van meg..kb. nyár közepe óta..
azt, hogy a nyaki részen szétrohadt..nem értem
én annyit tapasztaltam egyszer, hogy a bal oldala sercegett ha forgattama fejemaztán megnyomkodtam s akkor is sercegett..aztán elfelejtettem s már nem csinálta..de egy jó idelye itt pihen az asztalon..
-
leewi
aktív tag
én is azt hittem, hogy ettől valami nagy változás lesz a Manó-ban
(névadásért felelős: barátnő)
de ugye az egész csak egy szoftver amit formázáskor ráír..
0-236-ig vannak képek és ezek tárolják a ''skin''-t..pl. 115-ős az kép ami a ''don't disconnect''-kor jelenik meg..s az IW csak lehetővé teszi, hogy lásd ezt a képet és kicseréld..ennyi..így ha meguntad akkor letöltöd mégegyszer az eredeti iPod updater-t (vagy mielött modosítja elmented valahova) s csak lefuttatod s visszaál az egész.. -
tr00p3r
addikt
itt esetleg találsz olyat aki szívesen segít neked. nekem pl GaboRF segített tavaly nyáron, pedig sosem találkoztunk elötte! 50 dollárnyi cuccot hozott úgy, hogy azt sem tudta ki vagyok és nem fizettem előre! szóval lehet, hogy itt még a posta költséget sem kell állnod, mert elhozza neked valaki!
-
GP-Sz
senior tag
2. reakció:
-a kijelzője látványosan sokkal jobban olvasható a minijénél
-a szöveggörgetés is sokkal jobban van megcsinálva (a minin sokszor összefolyt a szöveg)
-a fülescsatlakozás sokkal jobb helyen van lenn
-a brick és a solitaire is jobb lett (nem mintha játszanék)
-a hold kapcsoló lehetne kicsit puhább
Hirtelen ennyi jut eszembe. -
zlaboncz
tag
Nah meghallgattam. Furcsa volt a saját kis füldugója után
Ami ugye magában egész jól szól, de ehhez viszonyítva bizony eléggé vérszegény.
Szóval szépen meg tudja hajtani, mindössze annyi, hogy a leghangosabb állásban sem fültépően hangos, de ez nem (vagy nem csak) a nagyobb impedancia miatt van, hanem az EU-s iPod-ok hangerőkorlátozása miatt.
Hallgattam mp3-at, 128 és 192kbit-es AAC-t. Az mp3-akat nem én csináltam, így nem tudom, hog milyennek kellene lennie, vagy milyen lehetne, de már a 128kbit-es AAC is pariban volt a 256-os mp3-al. (a192-es mp3-nál egyértelműen jobb volt) A 192k-s AAC meg állatul szólt (persze a saját korlátai közt
Khirály :L
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest