Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
egyetértek azokkal amiket leírtál, okosan reagáltál a kicsit provokatív hozzászólásomra.
mindenki azt vegye ami tetszik neki, aztán legközelebb ha vesz vmit, még okosabb lesz.
ez érdekes, hogy több samsung fogy itthon, de talán azért van, mert Mo-n a flashmemóriás, 30e ft alatti lejátszókból adnak el a legtöbbet, amiben az iPod elég szerényen képviseli magát, és azt hiszem a Shuffle képernyőtlensége sokakat elriaszt.
egyszer szívesen ''nyúznék'' kicsit egy akármilyen iPod-ot hogy elsőkézből tudjak nyilatkozni, főleg a hangminőségről. a nano valóban egy csinos darab.
ez is szubjektív, de nem kell sztem félni a vinyós megoldásoktól, a Sony-ban még vmi hangzatos ''zuhansávédelmet'' is beépítettek. méretben viszont verhetetlen a flashmemóriás kiépítés. bár figyelmedbe ajánlom a nemsokára megjelenő, iszonyúapró iAudio6-ot.
még vmi: nekem az is fontos, hogy zseben keresztül is tudjam nyomkodni a gombokat, nano-nál tudsz mondjuk hangerőt állítani, pause-olni, számokat léptetni, stb?
ja és a cnet-ről írtakakt fenntartom, bár Mo-n biztos kevesen olvassák, de világviszonylatban az egyik legnagyobb lap a témában. -
rumos14
nagyúr
igen, ezt az iPod élmény meg életérzés dumát sokan felhozzák... hát én erre nem vagyok vevő, de ez szubjektív.
nem tudom ismered-e konkrétan a Sony NW-HD5 lejátszót, engem meggyőzőtt. nem színes a kijelzője, nem tapigombos (bár én inkább nyomkodok normális gombokat, minthogy huzogassam az újjamat körbekörbe), nincs benne rádió (ez ugye ismerős), viszont 30+ órát megy egy töltéssel, cserélhető az aksi és jobban szól mint az iPod, érdemes megnézni, az amúgy iPod-buzi cnet-ről [link] . idézek: ''...But it was the brand-new Sony NW-HD5 that consistently ranked number one, delivering MP3s ''with a crispy warm seal.'' Which consistently ranked last? Apple's iPod Photo.''
egyediség? az eladott mp3 lejátszók 3/4-e iPod.
élmény? azt hiszem ha veszel egy iRivert, iAudio-t, stb. ott is meglesz az élmény, az újdonság varázsa, az elégedettség.
na nem akarok én az iPod ellen fellázadni, mert volt a kezemben egy 5G-s darab, és meggyőző volt a gyors kezelés, a vékonyság, a nagy kijelző ... nagyjából ennyi. az egész inkább egy divat, de könyörgöm, ha zenelejátszót akarunk venni, vegyünk figyelembe objektív dolgokat is. ez az én véleményem. -
rumos14
nagyúr
bár nem nagyon pörög a topik, felteszek pár kérdést, úgy általában az iPod-okról.
1. pc-hez csatlakoztatásnál az iPod külön meghajtóként megjelenik, pl G:, és bármilyen programmal (pl. TCommander) lehet rámásolni adatot?
2. zenét viszont csak iTunes-szal lehet másolni? vannak nem Apple által írt kis programocskák ennek megkerülésére?
3. felmásolok rá zenét teszem azt iTunes-szal, akkor ha megnézem bmi fájlkezelővel hogy konkrétan mi van a vinyón, összevissza fileokat látok, a nevüknek köze nincs a felmásolt zenékhez?
4. milyen eq állítási lehetőségek vannak? semmi custom EQ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Háztartási gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest