- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
-
Jared
aktív tag
válasz
Chandler #494 üzenetére
Bővebben: link
A KUR..SÍÍÍP ANYJÁT ENNEK A SÍÍÍP SÍÍÍP ARTISJUST VAGY MI A SÍÍÍP NAK!
Vajon mennyi lehet a mini árában az adó?
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #453 üzenetére
majdnem ilyen egyszerű a dolog..
csakhogy ha gyárilag hibás (ill. más szét kell szedni hibás)..ami igen ritka..akkor mi nálunk nem javítható vagyis a bevizsgálás is odáig trejed, hogy ők is nyomogathatják a gombokat meg szoftver frissítés..ha ez se oldja meg a dolgot akkor irány külhonba..legrosszabb esetbe USÁ-ba..s onnan küldenek újjat..(nincs logika a multikban)..
de Chandler és Jared kolega:
én igazán nem értelek titeket..én kb. 1,5 éve láttam először iPod-ot..s akkortájt röppent fel a hír, hogy jön a mini..na akkor már tudtam, hogy nekem az kell..itt nincs mit kételkedni..amíg nem éreztek rá arra, hogy mi az, hogy almáék rakták össze szerintem fölösleges mindíg azon aggódni, hogy vajon mi megy rajta tönkre..stb.
leszámítva, hogy ők is nagyban gyártanak mert megnőtt a piacuk..s mint olyan tömeggyártásban vannak hibák..APPLE-ék gyártják..
menjetek be egy apple boltba (applecorner..stb.) és fogdossátok meg s ha még akkor is kételkedtek és nem érzitek meg azt a bizonyos valamit amit eme készülékek sugallnak akkor szerintem rossz helyen jártok..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #438 üzenetére
én türelmes ember vagyok de ez már nekem sok:
''és egy szóval nem bírálta, hogy a photo tud-e videót lejátszani..''
nekem aztán végképp mindegy, hogy lejátsza-e vagy nem..de ha vársz még egy kb. (szerintem) fél évet akkor almáék is tuti kiadják hivatalosan a video-s lejátszós modellt..de hogy minek? nincs tv-d? vagy géped? -
leewi
aktív tag
válasz
Chandler #435 üzenetére
öregem te aztán figyelsz..
ő erről a videórol beszél..Bővebben: link
amit az 1. GENERÁCIÓS iPod-ról csináltak azóta eltelt jo sok év..
és egy szóval nem bírálta, hogy a photo tud-e videót lejátszani..
[Szerkesztve] -
AloeVera
tag
válasz
Chandler #407 üzenetére
Továbbra sem értelek. Mi a jó abban, hogy könyvtárakba vannak rendezve a file-ok (egyébként úgy vannak)? Persze ha az egyetlen tájékozódási pont, ami alapján megtalálsz egy számot vagy albumot, a könyvtárnév, akkor szükséges, de az iPod a metaadatok (MP3 ID tagek) alapján rendszerezi az mp3 file-okat, így érdektelen, milyen könyvtárban van az illető állomány, és mi a neve. Szerintem erről volt itt már szó korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest