- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagylo
tag
hi!
van egy 4gb os mini ipodom (talán a 2. generációs,de nem biztos)
a menüjében láttam olyat, notes, meg contacts,meg calendar
iolyan kérdésem van,h mivel lehet ezeket (feltölteni),az itunesban én nem találtam -
Kagylo
tag
segítsetek pliz.
szivok evvel az itunes-sal: letöröltem a librarybol (direrk) a számokat,majd feltölzöttem ujra.
nyomok egy update-et, kb fél perc mulva jelzni,hogy kész, na és persze nem tölt rá semmit (fél perc alatt durva lenne a kb 3,8 gb) -
Kagylo
tag
Ha jól emléxem, XI. kerületben is van egy apple bolt, a Budai Skála oldalában, 4 végállomása talán.
De ebben nem vagyok biztos, megtudja valaki ezt erősíteni? -
Kagylo
tag
4 Gb-s van nekem, szürke színű, ez is kólás nyeremény volt, csak a srácnak,aki nyerte,nem kellett, és zsír újként (asszem 10 számot töltött rá kipróbálás képpen, még a fóliát is én szedtem le róla) , vettem 35 K-ba, asszem jó biznisz volt.
Már kezdem kiismerni a kicsikét, csak most szívok az mp3-akkal,mert ugye normálisan ki kell tölteni az ''adatlapját'', hogy jól lássa a kicsike.
De amugy tök szuper -
Kagylo
tag
Sziasztok!
A napokban hozzájutottam egy minihez.
Valaki tud abban segíteni, hogy tudok rá zenát, vagy akármit tölteni?
iTunes-t felraktam, de nem találom a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest