- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigaADSL
tag
Hi all,
van a fórumtársak között olyan aki cserélt már akksit iPod miniben? -
csigaADSL
tag
Ezek szerint senki?
-
csigaADSL
tag
Sziasztok,
van köztetek olyan ember aki cserélt már házilag akksit az iPod mini-jében? -
csigaADSL
tag
pl Conrad (az Oktogon téren), esetleg Lomex (Lehel úton)...vagy veszel három csatlakozót (dugót+2aljzat)+1m kábel és egy forrasztópákával össze bütykölöd kb 10 perc alatt megvan az egész.
-
csigaADSL
tag
válasz
killerdog #1282 üzenetére
Neked az ún. iTripre van szüséged az olyasmi mint egy kis rádió adó, egy másik topikban vki árul ilyet 5k-ért.
nézz be ide:
[link]
Vagy van még az a megoldás , ha kazettás magnód van akkor lehet olyat kapni műszaki áruházakban hogy egy kazetta amit beraksz a magnóba és ebből kilóg egy kábel aminek a végén van egy jack és erre tudod dugni a cd-lejátszót, iPodot stb..
[Szerkesztve] -
csigaADSL
tag
válasz
Caesarion #1263 üzenetére
1) nem tom mi lehet, egyszer volt hasonlóval dolgom de akkor egy almát kirajzolt akkor vmi szoftver frissítéssel megoldódott nem tom mi lehet vele.., de ha garis ne késlekedj..
2) Igen szoftver updatenél minden törlődik róla
3) copypod nevű progival én is nem rég szedtem le és nagyon jó (ötlet by Leewi) -
csigaADSL
tag
Köszi Deep ezt a képsort már én is láttam de ha jobban megnézed akkor ez egy iPod!! ami meg nekem van iPod mini a kettő között akad némi különbség pl kialakításra..
De a szándék a lényeg és díjazom hogy próbálsz segíteni..
Kíváncsi vagyok viszont az iAudio-ra amit vettél vmelyik nap megnézem.....gondolom jó kis ketyere, éppen kávét nem tud főzni -
csigaADSL
tag
Egy kérdés:
Van-e itt a fórumozók között olyan ember aki már cserélt házilag Ipod miniben akkumulátort,
mert én egy ilyenre készükök és jó lenne ha néhány tapasztalatot megosztana velem vki.
Hogy hol kell elkezdeni a szétszedést, mire kell ügyelni, mit milyen sorrendben kell kiszedni és visszarakni, mennyire bonyolult a művelet és hogy, csere után milyen volt az új akksi, illetve hogy az utólag berakott akksi eredeti vagy utángyártott volt-e....stb..
Remélem akad vki akinek volt már dolga ilyennel és tud segíteni...
Előre is köszi.. -
csigaADSL
tag
Találtam egy megoldást az iPod mini akku csere helyett, plusz pót akkut lehet venni.
[link]
-
csigaADSL
tag
Sziasztok!
Most volt dolgom egy iPod mini 4gB-os ketyerével és én szétmentem ezen a technikán, szinte hibátlan annyira jó hogy mindent lehet vele az ébresztő órától kezdve a játékig ami csak létezik mindent tud ez a szerkezet.
A legjobban az tetszettt hogy mondjuk egy két órás mixet tudok akár a közepétől is hallgatni és nem kell félnapig nyomni a gombott hogy oda tekerje ahhoz a részhez. Hát meg mindent tud amit akarok én is beújítok egy ilyet azt hiszem.
Külön jó az hogy volt vmi baja ilyen szervizjel meg az Apple logo villogott, és leültem és az aplle oldaláról egyból le lehetet szedni hozzá a progit amivel kijavítható volt a hiba és utánna ugyanúgy működött nem kellet szervízbe vinni, vagy hasonló dolgok.
Egyetlen NEGATÍVUM: hogy ez a fülhallgató amit adnak hozzá gyárilag ez pont annit ér hogy a csatlakozóját megfogva megpörgessem és eldobjam és közben gyönyörködjek benne hogy milyen szépen repül. Nagyon gagyi meg leis volt eléggé harcolva de szánalmas akkor is. Mindezt azért modom mert kipróbáltam az enyémmel Philips HDD-65 zenecsoda fülesével és kb 10* szebben szólt nem torzított vagy ilyesmi.
Összegezve: a lejátszó egy csoda abszolút megéri az árát de a füles egy sörös kupakot nem ér. (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest