Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leewi

aktív tag

válasz tr00p3r #924 üzenetére

legalább te telefonon tudtad meg..
    képzeld amikor becaklattam a corner-ba s monsták, hogy ők ilyet nem tudnak..mejek az A4-hez..
    az első kérdésm és a világgarancia? nem hatotta meg őket..így átevickéltem az A4-be..akikkel beszéltem telefonon s egy hölgy tájékoztatott arról, hogy nem érvényes a gar. a fülesre..
    onnan a kedves hölgy már nagyon ingerülten elhajtott zsebemben avval, hogy tudtam, hogy igazam van..gyorsan felhívtam a központot..persze pont akkor nem volt bent az illetékes..
    rá két órára hívtam beszéltünk..igazat adott..mondta, hogy menjek vissza s megoldjuk..
    vagy
    s itt jön kis hon hazánk:
    a HDSYS kft. a Magyar apple importör s mint olyan ők azok akik intézik a világgaranciát..menjek be hozzájuk (istenháta mögé 2. kerület) s ő ott azonnal kicseréli..ekkor döbbentem rá arra, hogy ez itt sajnos a balkán:O..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..
    herc-ide-hurca oda eltelt egy év s az a hölgyike adta a kezembe az új fülest aki 6-7 nappal azelött elküldött..azt hittem nyertem s ekkor jött az igazi ráadás..miközben a kezembe nyomta elárulta, hogy csak 1 hónap garancia van rá..sajnos nem vagyok az a háborgós típus de úgy elküldtem volna valamerre, hogy..s akkor megnyugtattam, hogy megyek ezentúl a HDSYS-hez ha bármi gondom van..kicsit több idő de legalább nyugodt maradok..

ha már ilyen kisregényt faragtam még egy adalék:
    ez a garanciális és ügyfélkezeléses dolog sajnos HUNGARIKUM..nemrég olvastam mac-as forumon, hogy valakinek gondja volt egy iBook-al..valami hasonló elhajtásos dolog történt..s ekkor kiment az illető ausztriába..ahol nem hajtották a város tulsó felébe mert csak ott foglalkoznak világgaraciával hanem abban a botban megoldották s még talán elnézést is kértek, hogy kb. 1-2 óráig elhúzódott a dolog(de lehet, hogy ez már csak az én agyszüleményem)..

konklúZSÖn..nem EU kell ide hanem normális emberek..:))

Új hozzászólás Aktív témák