Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
legalább te telefonon tudtad meg..
képzeld amikor becaklattam a corner-ba s monsták, hogy ők ilyet nem tudnak..mejek az A4-hez..
az első kérdésm és a világgarancia? nem hatotta meg őket..így átevickéltem az A4-be..akikkel beszéltem telefonon s egy hölgy tájékoztatott arról, hogy nem érvényes a gar. a fülesre..
onnan a kedves hölgy már nagyon ingerülten elhajtott zsebemben avval, hogy tudtam, hogy igazam van..gyorsan felhívtam a központot..persze pont akkor nem volt bent az illetékes..
rá két órára hívtam beszéltünk..igazat adott..mondta, hogy menjek vissza s megoldjuk..
vagy
s itt jön kis hon hazánk:
a HDSYS kft. a Magyar apple importör s mint olyan ők azok akik intézik a világgaranciát..menjek be hozzájuk (istenháta mögé 2. kerület) s ő ott azonnal kicseréli..ekkor döbbentem rá arra, hogy ez itt sajnos a balkán
..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..
herc-ide-hurca oda eltelt egy év s az a hölgyike adta a kezembe az új fülest aki 6-7 nappal azelött elküldött..azt hittem nyertem s ekkor jött az igazi ráadás..miközben a kezembe nyomta elárulta, hogy csak 1 hónap garancia van rá..sajnos nem vagyok az a háborgós típus de úgy elküldtem volna valamerre, hogy..s akkor megnyugtattam, hogy megyek ezentúl a HDSYS-hez ha bármi gondom van..kicsit több idő de legalább nyugodt maradok..
ha már ilyen kisregényt faragtam még egy adalék:
ez a garanciális és ügyfélkezeléses dolog sajnos HUNGARIKUM..nemrég olvastam mac-as forumon, hogy valakinek gondja volt egy iBook-al..valami hasonló elhajtásos dolog történt..s ekkor kiment az illető ausztriába..ahol nem hajtották a város tulsó felébe mert csak ott foglalkoznak világgaraciával hanem abban a botban megoldották s még talán elnézést is kértek, hogy kb. 1-2 óráig elhúzódott a dolog(de lehet, hogy ez már csak az én agyszüleményem)..
konklúZSÖn..nem EU kell ide hanem normális emberek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..