- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
mini nincs de van egy fehér nano
4gb-ás..kicsit karcoska, apple in-ear..tartozékok megvannak..garancia most szeptemberben járt le..
ha valakit érdekel szoljon..az ár jutányos..bár nem 30e.. -
leewi
aktív tag
ha masodik gen.-es akkor a hatan ra van irva h hany gb.-os..
a notes-ot - siman bemasolsz a notes konyvtarba (ipod-on) egy .txt filet es kesz
a contacts-ot iTunes-on belul tudod szinkronizalni felteve h outlookban tarolod a contactjaid..
a calendarra meg van egy progi..arra meg a TE baratod a guuugli.. -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1271 üzenetére
hát nem is tudom..ez egy olyan eszmecsere aminek sok lényegbeli értelme nincs..vagyis úgyse jutunk dűlőre neked az tetszik nekem meg ez..és ez így szép (számomra)..
nekem egy dolog volt fontos..ne wincseszteres legyen és viszonylag értelmesen kezelhető..én megtaláltam ezt egy 4gb-s nano-ban..
a hd-5-ös egy jó dolog főleg, hogy pár hónapja a westendben munkálkodtam és 54-ért adták a 20gb-osat(gondolom ebből nincs is kisebb méret)..szóval méret/ár arányban abszolút győztes volt..de nekem nem szempont a 20gb..
iAudiom is van avval sincs semmi gond..de valahogy eme db(nano) többet ad nekem..
neked divat nekem valamiféle érzés ami kielégítésre talált mp3 lejátszó terén..különben tapasztalatból nyilatkozom, hogy itthon a samsung sokkal nagyobb számban kel el mint iPod..legalábbis media/saturn viszonylatban..
én találok elég sok objektívumot is ám..
összefoglalva..szerintem mindenki találja meg ami tetszik neki..legyen oly kivételezett, hogy meg is tudja engedni magának s onnantól élvezze, hogy vágyát kielégítette..
sztem fölösleges ilyen gondolatokra ''''energiát pazarolnod'''' - ''..iPod-buzi cnet..'' -
leewi
aktív tag
válasz
csigaADSL #1266 üzenetére
én a tájt azt olvastam, hogy az aksi mellé adnak valami spéci szétszerelő eszközt is..ill a srác mintha hajszárítóval kicsit megfujkálta volna (ugye valamennyire lazula a dolog) s akkor az alján keresztül lehet az egészet kihúzni belőle..
de próbálj meg írni valamelyik szervíznek..illetve ha ők nem túl segítőkészek írj valamelyik külhoninak.. -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1265 üzenetére
saját tapasztalatom, hogy sony szép meg jó meg miegymás de valahogy mégse az igazi..
nem a minőség az jó..de valahol félúton elakadtak a négy betűt ráírjuk s az majd elég lesz dolognál..be is jött..valamennyire..
illetve ár/érték vagy inkább ÉLMÉNYnek fogalmaznám terén verhetetlen a Jipodvan benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..
meg ha nem hazánakt szemléljük akkor mindenfelé normális helyeken a zenebolt se egy utolsó kutya..szóval a körítés messzemenően jobb s nem utolsó sorban egy darabka egyediség birtokosa is lehetsz.. -
-
leewi
aktív tag
ha esetleg még mindíg nem ismerné meg..
akkor..reseteld MENU + a KÖZEPSŐ gomb kb. 6 ms-ig..
megjelenik az ALMA logo..
ekkor viszonylag gyorsanengedd el és nyomd meg a KÖZÉPSŐ + a LEJÁTSZÁS gombot..ugyanúgy pár ms és bejön az, hogy DISK MODE-ba került..ekkor már fel kell ismernie a windowsnak és tudod RESTORE-olni..így minden adat elvész róla..de megjavul..
-
leewi
aktív tag
válasz
Monya78 #1236 üzenetére
a hiba elvileg abból adódik, hogy a szoftver feltelepítése nélkül lett az iPod csatlakoztatva és aztat valamiért nem szereti windowsos környezetben..
a lényeg, hogy otthon is kijavítható s nem kell szervizbe vinni és várni..
a hivatalos hozzáállás(a mappa és felkiáltójel) az, hogy Nem jó a szoftver..
a megoldási ajánlat: (ez is hivatalos)
törölj mindent ami ipodoz kapcsolódik a gépen..vagy uninstallálj..
ezek után tedd be az eredeti cd-t (bár sztem megteszi a sima updater is) és installáld..
az majd megmondja, hogy most csatlakoztasd az ipod-ot és minden valószínűséggel működnie kell.. -
leewi
aktív tag
a kollega igazat mond..
kivéve, hogy itthon egy akucsere 38e Huf...
megnekérdezze senki, hogy miképp lesz ennyi a hivatalos 56 $-ból...
az iLounge-en [link] kiscit szétnézel ott szétszedtek egy mini-t lépésről lépésre..és le is írták..ha jól emlékszem az ottani valaki hajszárítóval kicsit megmelegítette és úgy könnyebben széthúzható lett..
megjegyzendő, hogy a gyári csomagolású aksihoz jár egy műanyag kis szerszám (valamelyik külhöni lapon láttam ilyet) amivel könnyebb szétszedni..ennek hián...jó sok odafigyelés, türelem meg egy kis ''finomság'' és volá... -
leewi
aktív tag
azzz igggenn..mármint a 38..a hivataos apple ár 50$..aksival együtt..
bocs ez a hivatlaos verzió:
''iPod Owners
Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your coverage to two years with AppleCare Protection Plan. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner.''
de hogy ebből hogy lesz 38e?
de a lényeg, hogy sikerült..
Az én problémám, hogy ameddig hagyják, hogy ilyan emberek KERESKEDŐK legyenek addíg minden egyes ilyen példa kurít egyet az APPLE hírnevén..de hát ez van.. -
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj.. -
leewi
aktív tag
IGEN érdemes megvenni
DE én a helyedben még várnék..most lesz valamikor jan. eleje környékén a Mac expo s nagy valószíűséggel megjelenik egy új shuffle..(bár ez csak erős találgatás -nem a részemről-)
az ára odaát napnyugta országban 99$..ill. ha egy kicsit ügyes az ismerősöd akkor olcsóbban is hozzájuthat..
hangminőségileg sztem jó, problémákról eddíg nem hallottam..mivel jelen állapotban kijelző nélküli így vagy az iTunsba rendezed úgy a számokat ahogy neked tetszik s akkor valamellyest tudod, hogy mi fog következni vagy maga a lejátszó egymás után ill. shuffle módban is letudja játszani..
nagyjából ennyi.. -
leewi
aktív tag
normálisabb orságokban (ahol van hivatalosan apple) még papír sem kell elég csak a készülék mert rajta a sorszám..
nálunk csak hivatalos forgalamzó van így kell a papír..de amid neked van bőven elég..én is úgy gariztattam a minim még annó, hogy a papír teljesen üress volt csak az A4 pecsét volt rajta..
így nyugodtan vidd el.. -
leewi
aktív tag
válasz
.:GoliBali:. #1196 üzenetére
pont 2. h.sz.-el elötted..
-
leewi
aktív tag
ORIDZSINÁL iPod TÖLTŐ ELADÓ..7.000 huF
-
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
hallottál már működés közben olyat?
mert én még nem és kíváncsi lennék..rosszat eddíg még nem olvastam róla..s azt tanácsolták, hogy a Pod-ot max. 75%-ig hangosítsa az ember s a többit már a rádiórol s akkor jó minősége lesz..
esetleg ha megtudsz valamit vagy veszel egy transmittert..kérlek írj valami összegzést..
szerintem itt kérhetsz segítséget ilyen ügyben..[link]
füles ügyben semmit nem tudok..de remélem jövőre lesz belőle valami..majd jan. elején beszélek a sráccal.. -
leewi
aktív tag
A tapasztalataim:
a külső zajok kizárása annyira működik, hogy egyszer majdnem továbbmentem a metrón..ha kb. 3/4-en hallgatod és nem valami lágyabbat akkor minimális az amit meghallasz kivülről..
Én lecserélném..most is gondolkodom eme apple eladásán és vissza a sonyhoz..hiányzik az asszimetrikusság..
hogy én honnan szereztem az titok
elviekben lett volna kb. 20 db-om csak a srác időközben valahogy eltünt..de a bolti ár feléért adta..
a multkor kutakodtam egy ilyen sony után s valahol volt 8e-ért..de már nem tudom hol -
leewi
aktív tag
nagyjából fél éve van meg..kb. nyár közepe óta..
azt, hogy a nyaki részen szétrohadt..nem értem
én annyit tapasztaltam egyszer, hogy a bal oldala sercegett ha forgattama fejemaztán megnyomkodtam s akkor is sercegett..aztán elfelejtettem s már nem csinálta..de egy jó idelye itt pihen az asztalon..
-
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
válasz
ellington #1147 üzenetére
küld el privátban a mini széria számát..(hát oldalon alul) s megmondom hogy van-e még rá gar..
a fülhallgatós dologhoz pedíg..hát fura ez a magyar apple:
elviekben ''''3 féle'''' fülhallgató van
- a sima
- a sima ami távirányítós
- és az inear
legalábbis eddíg ez volt a magyar kínálat..akkor most levették a ''sima'' fülest..
de ha engem kérdezel:
SONY MDR EX 51 (kb. 7e) v. 71 (kb. 9e)..én a 71-est használtam a minivel..sokkal jobban szól..sőt mivel ezek is inear-ok kisebb hangerő is elég..
most kaptam a nanohoz egy apple ineart..hát barátim..így elB@SZni valamit..ritkán lehet..van hozzá ugye 3 féle méretű gumi..olyan pocsék anyagból, hogy mindenképp kiesik a füledből..de ha egy kis hideg szellő megfújja még jobban ''megdermed'' s annyi neki..így hát fogtam a 71-ről a gumi izét ráraktam és VOLÁ...van egy működő fülhallgatóm ami NAGYON jól szól.. -
leewi
aktív tag
válasz
archer18 #1131 üzenetére
olyan nincs hogy 1 hónapig érvényes garancia műszaki dolgokra..
jogszabály van ami 1 éves min. időt mond ki így nyugodtan vidd..elég sok gond volt a fülhallgatókkal így sztem cserélniük kell de a megtört alatt mit értesz?
ha esetleg az A4 kft.-hez szol a garanciád akkor sztem inkább menj a HDSYS-hez (persze beszél velük mindenképp elöbb tel.-en).. -
leewi
aktív tag
én is azt hittem, hogy ettől valami nagy változás lesz a Manó-ban
(névadásért felelős: barátnő)
de ugye az egész csak egy szoftver amit formázáskor ráír..
0-236-ig vannak képek és ezek tárolják a ''skin''-t..pl. 115-ős az kép ami a ''don't disconnect''-kor jelenik meg..s az IW csak lehetővé teszi, hogy lásd ezt a képet és kicseréld..ennyi..így ha meguntad akkor letöltöd mégegyszer az eredeti iPod updater-t (vagy mielött modosítja elmented valahova) s csak lefuttatod s visszaál az egész.. -
leewi
aktív tag
válasz
archer18 #1119 üzenetére
hi!
ha elolvasnád a kérdésed..már rá is jönnél, hogy válaszoltál magadnak..vagyis mivel az iPod-ot szinkronizálja a a music library-vel (ha autmatikusra van állítva) így mivel abba nincs semmi ezért letörli, hogy ugyan az legyen a Pod-on is..
kivédés:
jobb gomb az ipod-on..iPod Options -> Music -> Manually manage songs and playlists ezt PIPA innentől te döntöd el, hogy mi legyen rajta s mi nem..
s innentől egyszerű drag-and-drop az egész (persze az iPodrol leszedni nem lehet..legalábbis iTunes-al nem..)
a másik kérdésre nem tudom a választ..de esetleg iTunes? -
leewi
aktív tag
válasz
szijartg #1019 üzenetére
nézd meg hogy hova szól pontosan a gar. pecséted (ha colás nyeremény akkor val.színű, hogy A4-be s akkor vedd tárgytalannak amit írok
)
ill. számolj avval, hogy nem cserlik azonnal - pedíg kötelességük lenne..ha nem akarsz kétszer utazni akkor menj inkább a hdsys-hez ott intézik a világgart s ha egyeztetsz velük elött sztem egyből kapsz egy újjat..
A4 különben Andrássy u. 4. - kisföldalatti Bajcsy Zsilinszky u.-nál le s onnan egy pár lépés.. -
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1016 üzenetére
elmondom engem mi zavar igazán..
van az almlap amiben megjelent egy cikk az A4-ről..be is szkennelem és fölteszem, hogy elolvashassa akit érdekel..
tehát ott agyon dícsérte az A4 vezető a boltot, hogy ők ilyen-olyan magas szinvonalon ezt-meg-azt..és akkor ilyen emberek dolgoznak ott.. -
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1014 üzenetére
ha lenne egy akkora lábam, hogy azt a 3 db ilyen okos-kedves embert aki ott mint hivatalos apple dolgozó munkálkodik ISTENSEN JÓL (bocsánat)SEGGBE RUGJAM..megtenném többször is
tudják, hogy volt egy hibás széria
tudják, hogy eladták majdnem mindet
s még mindíg nekik áll feljebb..ahelyett, hogy elnézést kért volna.. -
leewi
aktív tag
válasz
Dravenstorm #998 üzenetére
garancia? kicserélik újra
''vagy ugyanilyen apple fulhalgatot merre lehet kapni és mennyibe fáj?''..apple.hu -
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
válasz
modestmouse #952 üzenetére
kicsit olvasgass itt vissza..s sok kérdésedre lelsz választ..
de akinek lehetősége és esze van nem a magyar forgalmazótól vásáról az irreális ár miatt..
APPLE termékekre 1 ÉV VILÁGGARANCIA VAN ÍGY SEMMI BONYODALOM NINCS HA NEM M.O.-on ÉS NEM BOLTBAN VETTED(pl COLÁS nyereményt veszel meg) -
leewi
aktív tag
szabvány USB..vagyis 5V..a gyári is ugyanezt tudja..kivéve, hogy az szép fehér ill. annak kivehető a csatlakozója így ha nem szabvány EU-s csatlakozós országban jár-kel az ember (UK, USA, JAPÁN..) akkor a megfelelőt lehet csatlakoztatni s nem kell venni újjat..(world kit a neve akit érdekel)
''...ugyananyi idő alatt tölti fel...''-így már gondolom világos a válasz.. -
leewi
aktív tag
válasz
modestmouse #943 üzenetére
parancsolj: [link]
a lényeg ennyi de el lehet olvasni az egészet:
''De nem helyes, hogy a merevlemezgyártók - bár helyesen értelmezik a prefixumokat - gigabájtban adják meg a winchesterek tárolókapacitását, mert ez az információ felesleges és használhatatlan a felhasználók számára. Csupán azért alkalmazzák ezt a winchestergyártók, mert ez által kisebb kapacitást tudnak eladni nagyobbként. Gondoljunk bele, egy 40 GB-nak nevezett merevelemez 40,000,000,000 bájt adatot képes hozzávetőlegesen tárolni, ami valójában csupán 37.25 GiB adatnak felel meg. Elmondhatjuk tehát, hogy a gyártók már felfedezték, hogyan fordíthatják javukra az új rendszer adta lehetőségeket, mert 2,949,672,960 bájttal kisebb kapacitású merevlemezt adtak el 40 GiB kapacitású áráért. Mindezt csak azért, mert a fejekben az rögzült, hogy a 40 GB egyenlő 42,949,672,960 bájttal.'' -
leewi
aktív tag
legalább te telefonon tudtad meg..
képzeld amikor becaklattam a corner-ba s monsták, hogy ők ilyet nem tudnak..mejek az A4-hez..
az első kérdésm és a világgarancia? nem hatotta meg őket..így átevickéltem az A4-be..akikkel beszéltem telefonon s egy hölgy tájékoztatott arról, hogy nem érvényes a gar. a fülesre..
onnan a kedves hölgy már nagyon ingerülten elhajtott zsebemben avval, hogy tudtam, hogy igazam van..gyorsan felhívtam a központot..persze pont akkor nem volt bent az illetékes..
rá két órára hívtam beszéltünk..igazat adott..mondta, hogy menjek vissza s megoldjuk..
vagy
s itt jön kis hon hazánk:
a HDSYS kft. a Magyar apple importör s mint olyan ők azok akik intézik a világgaranciát..menjek be hozzájuk (istenháta mögé 2. kerület) s ő ott azonnal kicseréli..ekkor döbbentem rá arra, hogy ez itt sajnos a balkán..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..
herc-ide-hurca oda eltelt egy év s az a hölgyike adta a kezembe az új fülest aki 6-7 nappal azelött elküldött..azt hittem nyertem s ekkor jött az igazi ráadás..miközben a kezembe nyomta elárulta, hogy csak 1 hónap garancia van rá..sajnos nem vagyok az a háborgós típus de úgy elküldtem volna valamerre, hogy..s akkor megnyugtattam, hogy megyek ezentúl a HDSYS-hez ha bármi gondom van..kicsit több idő de legalább nyugodt maradok..
ha már ilyen kisregényt faragtam még egy adalék:
ez a garanciális és ügyfélkezeléses dolog sajnos HUNGARIKUM..nemrég olvastam mac-as forumon, hogy valakinek gondja volt egy iBook-al..valami hasonló elhajtásos dolog történt..s ekkor kiment az illető ausztriába..ahol nem hajtották a város tulsó felébe mert csak ott foglalkoznak világgaraciával hanem abban a botban megoldották s még talán elnézést is kértek, hogy kb. 1-2 óráig elhúzódott a dolog(de lehet, hogy ez már csak az én agyszüleményem)..
konklúZSÖn..nem EU kell ide hanem normális emberek.. -
leewi
aktív tag
volt egy igazán szarul sikerült széria..
sajnos azok sorra adják meg magukat..
csak ne az A4-hez keljen menned..engem majdnem elhajtottak, hogy mit képzelek mert nem tudják megállapítani, hogy magától ment-e tönkre vagy én tettem-e
de ne hagyd magad KI KELL, HOGY CSERÉLJÉK!!!
máhol szerencsére nincs gond..apple corner-ban azonnal cserélték volna csak nem oda szólt a garanciám..
de végül megoldódott.. -
leewi
aktív tag
hát most kérek egy NAGY ELNÉZÉST[/L]
én amit kapok is kedvezményesebb áron arra is van ÁFA..gondolom az ugymond főnököm is csippent egyet..így gondoltam, hogy lehetetlen 50e beszerezni..
igazság szerint hálával tartozom mert majdnem vettem egyet 60ért de így akkor felveszem velük a kapcsolatot..
jövök neked eggyel..
s elnézést az elöző h.sz. hangneméért.. -
leewi
aktív tag
elnézem neked eme badarságot amit írtál mert még ujonc vagy..de ez nem ment fel a gondolkodás alol..
először is ha valahol megszerzed 50-55 körül akkor rendelj kettőt megveszem az egyiket..
1- az USA-i árat hiába nézed arra is jön ÁFA csak éppen 3-8% közötti..tehát egy kicsit fejszámolj s rájössz, hogy nem reális amit kérsz..
2- 80%...emberek 10-ei-20-ai-30-ai vannak aki 74e-ért is vinné csak már legyen az országban..(tudom, hogy már van..de a legtöbben még nem tudják)
-
leewi
aktív tag
1- olcsóbbat s jobbat szerintem nem kapsz..aki nálam verte az apple fülest az egy SONY EX71-es..de az 10 körüli kategória..
2- a zokni szerintem igen jó ötlet s a röpke használat alatt nekem be is vált..a mindenféle ''sufni tuning-ot''meg felejtsd el..jól ki van az találva nem kell bele madzag meg kisAtomerőműSe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest