- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
A tapasztalataim:
a külső zajok kizárása annyira működik, hogy egyszer majdnem továbbmentem a metrón..ha kb. 3/4-en hallgatod és nem valami lágyabbat akkor minimális az amit meghallasz kivülről..
Én lecserélném..most is gondolkodom eme apple eladásán és vissza a sonyhoz..hiányzik az asszimetrikusság..
hogy én honnan szereztem az titok
elviekben lett volna kb. 20 db-om csak a srác időközben valahogy eltünt..de a bolti ár feléért adta..
a multkor kutakodtam egy ilyen sony után s valahol volt 8e-ért..de már nem tudom hol -
leewi
aktív tag
szabvány USB..vagyis 5V..a gyári is ugyanezt tudja..kivéve, hogy az szép fehér ill. annak kivehető a csatlakozója így ha nem szabvány EU-s csatlakozós országban jár-kel az ember (UK, USA, JAPÁN..) akkor a megfelelőt lehet csatlakoztatni s nem kell venni újjat..(world kit a neve akit érdekel)
''...ugyananyi idő alatt tölti fel...''-így már gondolom világos a válasz.. -
GP-Sz
senior tag
Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
Ha ez rohadt nagy szerencse, akkor azért úgy érzem, mégse lehetett olyan drága az enyém 59750értNa, várom már én is, már csak egy hét.
Amúgy iTunes-szal nem fogsz tudni számokat leszedni róla (jogi okok miatt lett így), de vannak ezek a mindenféle 3rd party progik, azokkal lehet, keressél guglival. -
GP-Sz
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy tudom magamról, hogy vigyázni szoktam az ilyen kütyükre, úgyhogy vállalom a kockázatot
Ráadásul még mindig gyanús nekem ez a karcolódás ügy, hogy nem csak valami hype-e az egész. Elvégre megkarcolni igencsak egyszerű bármit. Sok hülye user odab..ssza a kulcsait a zsebébe a nano mellé, aztán meg néz, hogy összekarcolódott
Na mindegy, majd meglátom, jövő héten jön az enyém.
-
leewi
aktív tag
hát most kérek egy NAGY ELNÉZÉST[/L]
én amit kapok is kedvezményesebb áron arra is van ÁFA..gondolom az ugymond főnököm is csippent egyet..így gondoltam, hogy lehetetlen 50e beszerezni..
igazság szerint hálával tartozom mert majdnem vettem egyet 60ért de így akkor felveszem velük a kapcsolatot..
jövök neked eggyel..
s elnézést az elöző h.sz. hangneméért.. -
Taybor
tag
Fogalmam sincs menyi az alap magyarországi ára az tom hogy usában 250$ a 4 GB gondoltam itthon is enyi föleg annak aki apple-nál dolgozik (áfa nélkül) . De tévettem egyébként lehet kapni Magyarországon 50 rugoért a my e sellernél csak ők most kifogytak a készletböl
szoval nem tudom milyen badarságot akarsz te itt nekem elnézni. Vagy te nem vagy elég tájékozott a témában mert ha az lennél tudnád hol lehet olcson beszrezni
Na mind1 egyébként én valoszinüleg 51e ft ért veszem meg használtan de kitünő állapotbanMár rohattul várom. Azt aki meg 76 ért akarja meg venni javaslom hogy nézzem szét egy kicsit a neten
-
leewi
aktív tag
elnézem neked eme badarságot amit írtál mert még ujonc vagy..de ez nem ment fel a gondolkodás alol..
először is ha valahol megszerzed 50-55 körül akkor rendelj kettőt megveszem az egyiket..
1- az USA-i árat hiába nézed arra is jön ÁFA csak éppen 3-8% közötti..tehát egy kicsit fejszámolj s rájössz, hogy nem reális amit kérsz..
2- 80%...emberek 10-ei-20-ai-30-ai vannak aki 74e-ért is vinné csak már legyen az országban..(tudom, hogy már van..de a legtöbben még nem tudják)
-
leewi
aktív tag
aki ennyire minit-t akar az legalább nézze meg az apple.hu v. com-ot..
láthatod, hogy 4 színben kapható..
de válaszolok is NEM CSERÉLHETŐ..
a NANÓ pedíg 2 színben kapható (lesz nálunk) FEKET FEHÉR..
aksi cseréről annyit, hogy a 2001 1.gen.-es iPodnak most csökkent kb. felére az ideje ami mégiscsak 4 év..azalatt pedíg ilyen fejlődés mellett már nem nagyon fogsz te akku csrével törődni..
hálózati töltő akkor kell ha nagyon sokat vagy géptől távol..azt meg nem hiszem, hogy kb. 12 óránként mai fővárosi lakó aki iPod-ot akar ne lenne gépközelben..
fülhallgatót meg bármilyet lehet hozzá használni..ill. ott az egy év garancia..
na remélem midenre válaszoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest