- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja a neten kutakodtam, hátha létezik módosított firmware támogatás ipod-hoz, h lejáttsza a FLAC fájlaimat. (nekem minim van).
Végül egy elhagyatott fórum félreeső részén találtam meg a linket:[link]
Ez egy bizonyos szabad forrású fw, amellyel az ipodMINI-m ismeri a szokásos ipod kiterjesztéseken kívül a FLAC,ogg... fájlokat. Továbbá kiterjesztett hangbeállítási lehetőségek sem utolsók.
A készítők szerint az ipodPHOTO és nano modelleket videolejátszásra is rá tudják bírni ezek a alternatív fw-ek.
A fw felrakását csak jó számítógépes ismeretekkel rendelkező ipod tulajoknak érdemes fontolóra venni.Angol nyelvtudás is elengedhetetlen.
Mindenki csak saját felelősségére rakja fel!Nekem működött, de ez nem 100% garancia!Az itt leírtak nem tekintendők konkrét felhívásnak a fw felrakására, inkább egy lehetőség ismertetésére, amit kötelességemnek éreztem megosztani a tisztelt fórumozókkal!
Magam nem vagyok jó cikkíró, de remélem valaki a logouton felkarolja a témát...
Üdv.
Matt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
moe3ius #1359 üzenetére
hogy zenehallgatás közben fogja magát és lepausolja a lejátszást.A 2. generációs minik sajátossága(hülyesége), hogy, ha kihúzzák a jack dugót, akkor lepausol.Jelen esetben valami kontakthiba lehet, vagy a lejátszó vagy a fülhallgató esetében.A probléma nálam is előfordult már.Egyébként érdemes pár hetenként újraindítani a miniket(menu+select).
Üdv -
Jared
aktív tag
Hi!
Az 1.4-est letöltheted innen:Bővebben: link
Felrakás előtt próbáld meg a menu+középső gomb kombinációt!
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #818 üzenetére
Hi!
Nekem speciel a rádió és a diktafon hiányzik.Ráadásul a minihez nem lehet venni italk diktafon modult.Szerintem, ha ipodot akarsz venni érdemes a legújabb generációsat venni. -
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #816 üzenetére
Szia!
Sajnos sulinetben már nincsen.(If I correct).Which ipod?Szakik majd megmondják.Én nem vennék(annak ellenére, hogy minim van, ami egy jó alkalmi vétel volt).
Üdv -
Jared
aktív tag
OFF
ON:Na valaki zoknit?
[Szerkesztve] -
-
Jared
aktív tag
Az oldalon részletesen le van írva a csere mikéntje: Bővebben: link
Üdv
U.I.
Sztem tényleg jól fogsz járni azzal a cserével. -
Jared
aktív tag
Hello!
Ez talán segíthet: Bővebben: link
Az oldalon van erre info.(Folder ikon)
Üdv -
Jared
aktív tag
Én tartom az ájánlatomat.
Chandler:Link?
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
Rastafari86 #727 üzenetére
Szvsz a fülest biztosan fogják cserélni.Az akksival csináltam tesztet:Bővebben: linkCirka 8 óra, de háttérvilágítás nélkül ez kitolható 14-15 órára is.
A generációk tisztázására:Bővebben: link -
Jared
aktív tag
válasz
modestmouse #724 üzenetére
Erre már én is rákérdeztem ebben a topicban!
Kérdésedre ím itt a felelet: Bővebben: link
Szerk:Nem hiszem, hogy lejjebb menne, mert befejezték a gyártását.+Szerintema nano nem éri meg.(Nem savanyú a szőlő)
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
modestmouse #722 üzenetére
Biztosíthatla, hogy nem igaz amiket hallotál kivéve, ha első generációs ipodról van szó!Arra nagyon ügyelj, hogy második generációs legyen!
-
Jared
aktív tag
Ez nem igaz.Csak év vok ilyen balf'sz, hogy nincs lepecsételve?!
ON:Lila zokni továbbra is foglalt. -
Jared
aktív tag
Hello!
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet jó áron (15000HUF) szerezni ''Belkin iPod akkumulátor csomag''-ot? -
Jared
aktív tag
Felhívtam a srácot és azt mondta ''neki így küldték''.Nem lehet utólag lepecsételtetni?Lehet valamit tenni?
Eküszöm, ha szívóznak akkor bemegyek és
-
Jared
aktív tag
Bassza+ az enyémen semmilyen pecsét sincs!
Hogy néz ki?Kaptam a cumóhoz két lapot oszt annyi..
-
Jared
aktív tag
Figyelem!Az alábbi hsz nem biztosíték a GoPod veszélytelenségére!
Naszóval.Kipróbáltam a programot és nem léptek fel komplikációk.A hang nem lett torz stb.-egyéb tévhitek-.Ami furcsa, hogy hirtelen emeli magasabbra a hangot(tehát a sáv vége felé, de érezhető az emelkedés)..Maga a FAQ is leírja, hogy ez nem egy veszélytelen eljárás.Ja igen.A moddolt mini 2-dik generációs és a legújjab apple sw van rajta(1.4).Az iTunes továbbra is rendesen érzékeli.
Mégegyszer:Ezek szigorúan személyes tapasztalatok! -
Jared
aktív tag
Kritikán aluli..Az a probléma, hogy nem tudnék konstruktív kritikát mondani.
Legyen még 1 utolsó szó postod aztán fejezzük be.
szijartg:Bővebben: linkNagyon eldugva, de ottvan a töltő. -
Jared
aktív tag
Esetleg fordulj ehhez:Bővebben: link
szijartg:Mint már fentebb irtam az új akksi ára átszámítva úgy kb 6000HUF(200Ft-tal számolava)+postakoltseg sacc 4-5kHUF.Ez azért nem 2dik gen ár.
És az oldalon leírják a behelyezés módját is.
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Persze emlékszem.
Az ''oktatás'' szó egy picit hmmmm na mind 1.Azért én nem basz''am le senkit ,mert kérdezett.Le is írtam a választ tisztességel.Na de tényleg azért olyan dolgokat télleg nem kérdeztem.
Sikerült elpasszolni ''jó áron'' a töltőt?
U.I.
ÉN is elitélem a pánikkeltést még akkor is ,ha ilyen jellegű kérdéseket én is feltettem.
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Bővebben: linkEz a téma már sokszor felmerült és mindannyiszor kitárgyaltuk. Én is sokat aggódtam.
-
Jared
aktív tag
Közhírré tétetik:
ipod mini akksiteszt:
Folyamatos lejátszás állandó háttérvilágítás és bekapcsolt EQ mellett max hangerőn.
Bekapcs:2:53
Lemerülés:11:01
Nem rossz. -
Jared
aktív tag
Ne vedd személyeskedésnek...Szerintem zárjuk le a dolgót és az utolsó szó előnyt is megadom neked!
Mellesleg tényleg ki kellett törölnöm pár sort ,mert igencsak megsértettem volna a fórum alapelveit.Kiborító nap volt!
Általában visszaszoktam olvasni csak sürgetett az idő!Szvsz ne offoljunk többet!
Taybor:Az akksi miatt tényleg nem kell aggódnod ,de remélem ez is megnyugtat:Bővebben: link
Szerk:2001 -es ipodokban NiMh volt.De 2 évet simán kibírnak sztem a mostani LiIon-osok is jelentősebb kapacitáscsökkenés nélkül.(Javítsatok ki ,ha tévedek).
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Magyarán úgy gondolod ,hogy egy összeomlás esetén elég egy reset/format/restore?
Időközben körülnéztem a baszeljumac-en és valakinek már be sem tudott jelentkezni.
Na majd szólok ,ha érdemben történik valami az ügyben.Nem vagyok tisztában a technikai részletekkel,hogy most akkor hol van az fw a szerkezetben, mit ír át stb.
Visszaolvasva a topicot már felmerült ez a kérdés, de valahogy feledésbe merült...
Mikor lessz meg a nano-d?
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Valaki próbálta már ezt?Nem veszélyes?''Use at your own risk!''
Nekem nagy a csábítás ,mert k'rva halk a mostani minim.Vagy lehet kérni az apple szervízt is?
Mindenkit nyomatékosan megkérek ,hogy ne töltse le ,főleg ,mert én sem vagyok tisztában a kockázattal! -
Jared
aktív tag
Na ez már mindjárt más!
A 7000HUF szerintem méltányos.Mindenképpen keresel.Az edigitalon pedig 9000HUF egy vadiúj apple töltő:Bővebben: link -
Jared
aktív tag
Bocsánat ,hogy oktalan kérdésekkel zavarom a témát ,de elég áramot ad ez a töltő?Használt valaki már ilyet?Nem kockázatos?
Előre is köszönet a válaszokért. -
Jared
aktív tag
Jó cikk:Bővebben: link
tadayka:Te nem a ''chandler'' öccse vagy?Olvasd el a használati útmutatót. -
Jared
aktív tag
Hello!
Technikai kérdés következik:
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot (minit) az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni?Az updater sem ismeri fel.
Javaslat? -
Jared
aktív tag
Ha az üzemidő legalább a mostani mini idejét elérné talán megvenném.De így?
-
Jared
aktív tag
Hello!
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot (minit) az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni?Az updater sem ismeri fel.
Help! -
Jared
aktív tag
Hello!
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni? -
Jared
aktív tag
válasz
duracell89 #499 üzenetére
Thanx a válaszokért.Na ennyit az apple felhasználóorientáltságáról.Ez nem szimpatikus tőlük
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Hello mindenkinek!
Újbóli két kérdésem lenne:
Az apple italkot lehet a minihez használni?
Mennyire jó ez az italk?pl halálcsöndes szobában 10 méterről érthető az ipse beszéde?
A cucc továbbra is tökéletes egyszerűen csodálatos! -
Jared
aktív tag
válasz
Chandler #494 üzenetére
Bővebben: link
A KUR..SÍÍÍP ANYJÁT ENNEK A SÍÍÍP SÍÍÍP ARTISJUST VAGY MI A SÍÍÍP NAK!
Vajon mennyi lehet a mini árában az adó?
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Hello mindenkinek!
Újbóli két kérdésem lenne:
Az apple italkot lehet a minihez használni?
Mennyire jó ez az italk?pl halálcsöndes szobában 10 méterről érthető az ipse beszéde?
A cucc továbbra is tökéletes egyszerűen csodálatos! -
-
Jared
aktív tag
Kellemes készülék.
-
-
Jared
aktív tag
válasz
duracell89 #450 üzenetére
És tegyük fel bontatlanúl 40k-ért veszek egyet.És gyári hibás.Akkor mi van?
-
Jared
aktív tag
Ezzel a vlr-computerrel minden okés?Vajon miért adja,olyan gyanúsan olcsón?
Továbbá szeretném még megkérdezni:Hogyan lehet megállapítani kívülről azt,hogy:
második generációs?
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Hol érdemes Magyarországon megvenni a minit?
-
Jared
aktív tag
up!
-
Jared
aktív tag
Hello!
Az volna akérdésem ,hogy az szokványos az ilyen merevlemezes vinyóknál a szkreccselés behallódása?
Üdv
Jared -
Jared
aktív tag
HI
Van ez a cucc még sulinetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest