- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
-
divot
veterán
válasz
Dexter68 #325 üzenetére
Ha csinálsz magadnak egy válogatást, akkor abban a sorrendben teszed föl a Playlistára, ahogy a hangulatod diktálja, és máris megvan a tuti sorrend.
Ha pedig a fájlnév jó, akkor a már említett Tag&Rename programmal egyetlen kattintással kitöltöd az idtagot a fájl nevéből. Én is majdnem minden régi mp3-nál ezt csinláltam, kifejezetten kényelmes. -
divot
veterán
válasz
Dexter68 #312 üzenetére
Első blikkre én is utáltam, hogy ki kell töltögetni az idtagokat, különben káoszkapitány veszi át az irányítást. Aztán letöltöttem a Tag&Rename remek kis progit, és néhány óra alatt megcsináltam 40GB-nyi mp3-at. Manapság pedig kifejezetten zavar, ha nincs megírva rendesen egy mp3 ''jegyzőkönyve''.
-
-
divot
veterán
Ja igen: eleinte engem is zavart, hogy mindent az idtagból akar kiolvasni, hiszen egyáltalán nem voltak ilyen téren rendbetéve az mp3-aim. Aztán a Tag&Rename nevű egyszerű, de nagyszerű progival megcsinálgattam őket, és most, hogy gondozott az egész kóceráj, a lejátszón is sokkal jobban mutat a szám eredeti előadója és címe, mint hogy állandóan csak a Track 01 fusson a képernyőn...
-
divot
veterán
A Do not disconnect azért van kiírva, hogy ne rángasd csak úgy le az usb-kábelről, hanem szép rendben csináld végig a kilépési procedúrát.
A szinkronizálásnál pedig egyszerűen a beállításoknál kikapcsolod az automatikus szinkronizálást, és akkor nem fog minden rácsatlakozásnál szarakodni.
Illen eccerű az egész. -
divot
veterán
Egy ilyenre lehet, hogy beruházom.
-
divot
veterán
Elkértem a feleségemtől a minit egy körre, és nekem hangos maxon, ugyanúgy, mint a 20GB-os. Még a saját fülesével is olyan 60-70%-ig élvezhető a hangerő, fölötte már inkább zavaró, a végén meg fájdalmas.
-
divot
veterán
Ormándlaki kollégától megvettem az iPod minit (ezüst színű) a feleségemnek Mikulásra. Nagyon aranyos kis cucc, most valahogy olyan otrombának tűnik mellette a 20gigás.
-
divot
veterán
válasz
neumanki #130 üzenetére
Jól döntöttél. Nagyon fogod szeretni.
Egyébként ha extra kütyükre vágysz, akkor érdemes a www.macbolt.hu-n megrendelni. Egri cég ugyan, de pld. Budapestre egy nap alatt lehozzák a cuccot. Nekem dokkolót szereztek szinte azonnal, pedig előtte már az összes fővárosi szaküzletet bejártam, és mindenütt azt mondták, hogy idén már nem is lesz. -
divot
veterán
válasz
neumanki #120 üzenetére
Corner.
Egyébként kifejezetten szép az ezüst hátsó, előbb-utóbb leszokik róla az ember, hogy állandóan törölgesse, akkor beáll egy picit matt színre, mint egy cigarettatárca a harmincas évekből.
Azóta vettem hozzá iTalkot, hogy tudjam diktafonként is használni, de azt nem ajánlom, nem igazán vagyok elégedett vele. Viszont a dokk nagyon jó ötlet (az is vettem), ott áll az erősítő mellett, hazamegyek, csak beleteszem, és már megy is a Hi-Fi-n a muzsika. És tök jól néz ki a nagy hangfal mellett egy ilyen kis csecsebecse.
-
divot
veterán
válasz
neumanki #116 üzenetére
Nem tom neked milyen az agyad, de nekem a Sony fülessel 70%-nál már lötyög a fejemben rendesen.
Egyébként én is úgy mentem be a boltba, hogy minit veszek, de amikor láttam, hogy a 20GB-os se sokkal nagyobb, viszont elegánsabb, akkor hamar megváltoztattam a véleményemet. -
divot
veterán
Ez milyen állat koppintás már...
-
divot
veterán
Az www.applecenter.hu oldalon található négy bolt mindegyikében vásárolhatsz sulinetre, de tényleg három hét az átfutási idő.
És hogy melyiket vedd? Nézde meg őket élőben, aztán döntsd el. A 20GB-os jó köztes megoldásnak, mert a 40-es már egy kicsit vastagocska, a mini meg ugyan kisebb, de hidd el, hamar kinövi az ember a 4GB-ot. -
divot
veterán
Tudtommal az iPodban 8MB-os memória van, tehát előbb ide írja be a dalokat, és ez jelenti a rázkódásvédelmet is egyben, hiszen amíg innen nem fogy ki az adat, addig nem kell hozzányúlnia a vinyóhoz. Amikor zsebbredugott kézzel mászkálok az utcán, én is azt érzem, hogy két-három dalonként pörgeti csak föl magát.
Egyébként vettem hozzá egy dokkot. Nagyon pofás a kicsike, ahogy ott áll az erősítő mellett, és közben fantasztikusa minőségben szól a zene. -
divot
veterán
Döntsd el, hogy mire van szükséged. Ha kell a rádió, akkor olyat. Ha diktafonként is akarod használni, akkor semmiképpen ne az iPod minit, mert tudtommal az iTalk ahhoz nem csatlakoztatható.
Ha viszont a legszebb, legkisebb, legjobban kezelhető kütyüre vágysz, akkor egyértelműen az iPod.
Azt viszont ajánlom, hogy ne vedd kézbe a Mini-t, mert ha megteszed, akkor el is dől, hogy mit vásárolj. Gyönyörűszép a kicsike.
Ja, és természetesen mindegyikben van rázkódásvédelem. -
divot
veterán
Ma voltam az AppleCornerban, és erősen ingadoztam, hogy mini, vagy nem mini. De mivel a 20GB-os is olyan kis aprókára sikeredett, végül azt vettem.
Na most már csak az a kérdés, hogy elméletileg nem kötelező az iTunes progival feltölteni mp3-al. De akkor hogyan másként? Mert ha csak úgy áttolom intézőben, az szart se ér... -
divot
veterán
1Gigiásra
Nem csak 1.5 és 4Gigás van?
Szóval én nagyon szerettem, mert szépen szól, és elfért az ingzsebemben is. Negatívum, hogy kicsit halkan szól, mert valami európai hallásvédelmi akármicsoda miatt leszabályozták, ez azt jelentette, hogy a 25 fokozatból 22-23-an hallgattam, bár a feleségem szerint én ordíttatom a zenét, szóval lehet, hogy ez másnak már sok lenne.
Viszont a gyári fülest érdemes azonnal lecserélni, mert nem egy nagy szám. Mondjuk én ebben is elkapattam magam a KOS-al, szóval lehet, hogy az sem olyan rossz.
Ha nem piszkálod a lejátszás sorrendjét, akkor 10 óra körül tart ki az akksi. Ha állandóan piszkálod akkor olyan 6 óra.
Kezelése egyszerű.
De kérdezz nyugodtan. -
-
divot
veterán
-
divot
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest