- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanou
csendes tag
Menniyért akarsz megszabadulni ettől a ''sz*r''-tól? Engem is érdekelne....
(Mi lesz itt??? Fájt in dö fórum for dö szoni??) -
Yanou
csendes tag
iTrip témához kapcsolódva:
Picit utánajártam a témának...
Hát nemtom....egy Fm tuner frekvenciatartománya ha jól tudom 30Hz-15kHz-ig terjed. Egy átlag cd-s fejegység pedig 10Hz-20kHz-ig szól. Na itt ugye nem az alsó határfreki a bibi, mert ugye a 10-20Hz-es hangokat már nem igazán hallja egy ember (max. érzi), hanem a felső. Egy jó bitrátájú mp3 44kHz-es mintavételezéssel képes felső határon 22kHz körül szólni....namost ugye ha vesszük ezt, meg az Fm sáv max frekijét, akkor az 7kHz-es kiesés a felső tartományból, amit azért szerintem észre lehet venni egy normálisan megépített autóhifi összeállítás esetén, még akkor is, ha a fejegység ténylegesen csak 20kHz-ig szól (így is 5kHz a kiesés). Meg autóhifinél nem hiába mondják, hogy vonal szintű bemeneten lehet a legjobb hangot továbbítani, ha külső egységet (példának okáért iPod/DVD lejátszó/stb.) szeretne az ember hozzálőni a rendszerhez.
Ezért nézegetem én az IceLinket. Számos honlap végigböngészése után, valamint az IceLink Plus használati utasításának áttanulmányozását követően ott tartok, hogy igen, a Dension eme ketyeréjével össze lehet lőni az iPod Minit jópár 3rd party fejegységgel a CD váltó bemenetén keresztül. Viszont hogy biztos legyen a dolog, még egy telefont majd megeresztek a forgalmazó felé: [link]
(De ez a 36000-es összeg nem kicsit cseszi a szemem....)
[Szerkesztve] -
Yanou
csendes tag
Az fm transmitterrel csak az a bajom, hogy sz*rabb minőségben (kisebb frekisávval) adja ki a hangot, mint ha a CD tár vezérlővel kötném össze...de ha nincs más megoldás, akkor így jártam....ha majd egyszer rámszakad valamelyik bank, akkor valszeg fejegységet cserélek olyanra, ami alapból kezeli a Minit....
!!Off!!
Nincs még esetleg elfekvőben EX51/71 Sony fülesed? Nagy valószínűséggel beneveznék egyre....
!!On!! -
Yanou
csendes tag
Sziasztok!
Én is büszke Mini tulaj lettem és lenne egy kérdésem:
Autóban is szeretném használni a cuccost, de nem FM transmitteren keresztül, hanem a CD váltó bemenetén. Nézegettem ezt az IceLink nevű dolgot, de én csak autóspecifikus kompatibilitási táblázatot találtam. Létezik olyan ketyere, amivel (esetemben) Kenwood fejegység CD váltó bemenetéhez is be lehet lőni a Minit? Mintha rémlene egy 3rd party fejegység kompatibilitási táblázat valamilyen eszközhöz, de már halvány lila gőzöm nincs, hogy hol láttam, meg a cucc nevére sem emlékszem....
Ha tudtok segítsetek légyszi!!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest