- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maffia8
csendes tag
Valaki segítene nekem:
Van egy ipod mini szoftvert szerettem volna frissíteni és a közben valahogy lehúztam véletlenül.Azóta csak ezt írja ki: alma logó www.apple.com/support/ipod
Nem tudom mit tudok kezdeni vele
Előre is köszi -
Béló
aktív tag
nekem is volt ilyen a ketyere új és még soha sem volt bekapcsolva? ha igen akkor meg kell formázni (nálam ez volt)
ha nem akkor próbáld meg printscreennel lefényképezni azt a képet amit látni szoktál( azt a felkiáltójeles mappát ) és linkeld be ide,
ha itunes sem látja akkor restore-olni sem tudod sajnos (megprobálhatod a windows aloli formázást DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE)
a képet linkeld be vagy küldd el nekem mailben hátha ki tudok okoskodni valamit -
stofi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ipod mini-m ami nem működik.Mielőtt tönkrement azelőtt kapott új aksit és szerintem a vinyója is jó.Szerintetek mi lehet a baja?Lehet még valamire használni?Az apple centerben azt mondták hogy szép temetése legyen.Köszi szépen!Üdv. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis gond az egyik ismerősöm Ipod minijével. amikor rárakjuk gépre nem is látja és egy mappa van kinn felkiáltó jellel. Megpróbáltuk két géppel is de egyiken se látja. még az Itunsban se jelenik meg. Nem tudjátok véletlenül, hogy mit kéne csinálni, hogy jó legyen? -
Jared
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja a neten kutakodtam, hátha létezik módosított firmware támogatás ipod-hoz, h lejáttsza a FLAC fájlaimat. (nekem minim van).
Végül egy elhagyatott fórum félreeső részén találtam meg a linket:[link]
Ez egy bizonyos szabad forrású fw, amellyel az ipodMINI-m ismeri a szokásos ipod kiterjesztéseken kívül a FLAC,ogg... fájlokat. Továbbá kiterjesztett hangbeállítási lehetőségek sem utolsók.
A készítők szerint az ipodPHOTO és nano modelleket videolejátszásra is rá tudják bírni ezek a alternatív fw-ek.
A fw felrakását csak jó számítógépes ismeretekkel rendelkező ipod tulajoknak érdemes fontolóra venni.Angol nyelvtudás is elengedhetetlen.
Mindenki csak saját felelősségére rakja fel!Nekem működött, de ez nem 100% garancia!Az itt leírtak nem tekintendők konkrét felhívásnak a fw felrakására, inkább egy lehetőség ismertetésére, amit kötelességemnek éreztem megosztani a tisztelt fórumozókkal!
Magam nem vagyok jó cikkíró, de remélem valaki a logouton felkarolja a témát...
Üdv.
Matt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
moe3ius #1359 üzenetére
hogy zenehallgatás közben fogja magát és lepausolja a lejátszást.A 2. generációs minik sajátossága(hülyesége), hogy, ha kihúzzák a jack dugót, akkor lepausol.Jelen esetben valami kontakthiba lehet, vagy a lejátszó vagy a fülhallgató esetében.A probléma nálam is előfordult már.Egyébként érdemes pár hetenként újraindítani a miniket(menu+select).
Üdv -
cse978
csendes tag
2 NANO kérdés segítsetek PLS:
1. 2GB-os silver model szám: A1199
- ez még a karcos vagy ez már az új modell?
2. keresek vmi sima hasított bőr tokot ami picivel nagyobb mint a nano csak bele kell csúsztatni.
- elérhető ez nálunk?
köszi a segítséget. -
molyember
csendes tag
válasz
csigaADSL #1360 üzenetére
Szia Csiga,
én épp a napokban. Szeretném feltenni a kis útmutatómat és a tapasztalataimat magyarul a netre, épp ezért néztem be ide, hogy vajon van-e rá igény. Most indul a vizsgaidőszak, szóval holnap még nem fogod megtalálni. Remélem 1-2 héten belül végre neki tudok ülni.
[Szerkesztve] -
csigaADSL
tag
Hi all,
van a fórumtársak között olyan aki cserélt már akksit iPod miniben? -
moe3ius
csendes tag
Szevasztok!
Van egy minim 4GB-s, még anno egy ismerősöm nyerte vmelyik kólával. Minden okés vele, azt kivéve, hogy ha nem használom akkor is meríti az akksit, de úgylátom ez mindegyiknél gond, valamint, hogy zenehallgatás közben fogja magát és lepausolja a lejátszást. Ez mitől lehet? Van valakinek vmi ötlete? Csak legvégső esetben szeretném szervízbe vinni a drágát.
Előre is kösz!
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mini nincs de van egy fehér nano
4gb-ás..kicsit karcoska, apple in-ear..tartozékok megvannak..garancia most szeptemberben járt le..
ha valakit érdekel szoljon..az ár jutányos..bár nem 30e.. -
Sabre
őstag
ha van vkinek 2. generációs ( a jó aksis) ipod mini PINK szinüje ami itthoni garis, dobjon nekem pü-t mert megvenném
-
leewi
aktív tag
ha masodik gen.-es akkor a hatan ra van irva h hany gb.-os..
a notes-ot - siman bemasolsz a notes konyvtarba (ipod-on) egy .txt filet es kesz
a contacts-ot iTunes-on belul tudod szinkronizalni felteve h outlookban tarolod a contactjaid..
a calendarra meg van egy progi..arra meg a TE baratod a guuugli.. -
Kagylo
tag
hi!
van egy 4gb os mini ipodom (talán a 2. generációs,de nem biztos)
a menüjében láttam olyat, notes, meg contacts,meg calendar
iolyan kérdésem van,h mivel lehet ezeket (feltölteni),az itunesban én nem találtam -
CandyRock
csendes tag
rádugtam az usb-re, de a gép nem ismeri fel... viszont, tölti az aksit.
amúgy ezeket csináltam: bedugtam az usb-t, feltelepítettem az itunes-t (6-ost) meg feltelepítettem az updatert, amit mutattál -
CandyRock
csendes tag
Szia!
Köszi a segítséget. Sajna, még mindig nem működik a dolog... -
CandyRock
csendes tag
Sziasztok!
Én ma lettem boldog tulajdonosa egy pink mini iPodnak... Nagyon aranyos, tényleg imádom, de van egy kis problémám vele.
Az XP-m egyszerűen nem ismeri fel, és ezáltal nem tudok az itunes-ba semmit sem csinálni.Mit csináljak?
-
eandor
csendes tag
üdv!
beszart az aksim ha valaki tud egy olyan szervízt ahol nem dolgoznak horrror árakon és nem csak eredeti cuccuk van akkor kérem jelezze!
és akinek volt már akksi cseréje az is jelezze!
várom segítségetek -
sonaj1970
csendes tag
Haliho
Most let nekem egy iPod mini. 1.4-es sw van benne.
Erdekelne hogy lehet-e magyarossitani az iPod-ot, illetve milyen egyeszruen (lehetoleg magyar nyelvu) program van windowsra iTunes helyet.
Koszonom -
zlaboncz
tag
7e Ft, Utángyártott, otthon cserélheted magadnak, szerszámok mellékelve. Tapasztalat nincs.
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/main.php?page=termek&iid=10820&mitkeres=&kategoria=60d&sort=&orient=&kovetkezo=0&holkeres=&elotag=Ipod%20akkumul%E1tor
(Kicsit hosszu a link, ha nem megy, akkor speedshop.hu -> iPod -> Mini -> iPod akkumulator.)
ZooLee -
scang
senior tag
fel?
-
scang
senior tag
sziasztok
mennyibe kerül egy akksi a minihez, illetve hol lehet venni?
vannak nagyobb különbségek árak és minőség között?
köszi -
LilProphet
csendes tag
válasz
.:GoliBali:. #1336 üzenetére
A régi (3G) iPodom volt hogy hasonlót csinált, nagyjából 2 hétig, aztán jó lett. És nem csak nálam, több embernél olvastam. Sztem várj még picit, és ha nem lesz semmi, mindenképp vidd be!
-
piqla
őstag
válasz
.:GoliBali:. #1334 üzenetére
Azert mennj be vele hozzajuk es kerdezd meg; nem vagy koteles megjavittatni...
Az ilyenek miatt nem veszek ipodot... Ezeknek mindegyik szeriaval gond van. Sandisk Sansa nem ilyen szep, de jobb. -
.:GoliBali:.
aktív tag
Hy!
Lenne egy nagy kérdésem!
Bár nem ipod minim van, talán tudtok válaszolni!
Ipod Click Wheelem van és az lenne a nagy bajom, hogy mostmár napok óta nem műxik rendesen! Egy csomószor nem kapcsol be, ill csak egy ''szomoru smile-s ipodot rajzol ki a kijelzőjére! És amikor be is kapcsol hallani lehet, hogy kattog.
Mit lehet ilyenkor megpróbálni?
A szervizet egyenlőre kihagynám, mert nincs pénzem rá! Gari meg asszem már nincs!
HELP HELP HELP -
macy___
csendes tag
szijasztok!
tudna nekem valaki abban segiteni hogy van egy használt ipodom de nem tom a géphez csatlakoztatni mert nincs semmilyen cdém hozzá!
Kérdés : mit és hol kéne leszednem hozzá hogy müködjön?
elöre is köszönöm
ha esetleg valaki tudja akkor továbbiakban is szivessen veszem segitsését!!! -
Tomika10
csendes tag
Vennék használt iPod minit jó áron jó akksival!!!!!
Winchester-hibásat is de azt még jobb áron. -
killerdog
csendes tag
a legjobb itunes helyettes: EPHPOD
-
gyongyosim
csendes tag
sziasztok!
egy 2004 ipod (első gen.) minivel mit lehet kezdeni? elég jó állapotban van, de szerintetek lehetne belőle ''csinálni'' egy nano-t? úgy értem... el tudnám-e még adni valahol? mennyit érhet most? -
macy___
csendes tag
nah még egy kérdésem is lenne!
mijaz hogy apple ID ? -
macy___
csendes tag
Szijasztok!
Azt szeretném megtudni , akinek nincs cdje a minijéhez annak hol lehet letölteni drivert vagy valamit amivel felismerné a PC! Az ipod nem lopott csak használtam vettem és akkor még nem tudtam ,hogy kell hozzá cd is.
Köszönöm a helpet előre is! -
Bambusznád
tag
válasz
Bambusznád #1307 üzenetére
Ok, már tudom, hogy nincs.
-
Bambusznád
tag
Lenne egy láma kérdésem hozzátok.
Az iPod nanoban van rádió? -
zoa
tag
En tegnap vettem egy ipod minit. Nem tudtok valami oldalt adni ahol az itunes kivalto program van? Sot ha el tudnatok mondani, hogy mivel lehet a calendarba es a contactsba bejegyzeseket csinalni annak is nagyon orulnek. Amogy edes naon a kicsike...
-
killerdog
csendes tag
nem tapasztaltatok furcsságokat az itunes-zal kapcsolatbanb?
-
piqla
őstag
Mennyi igaz abbol, hogy egy-masfel ev utan megmurdal az akksi es/vagy a merevlemez? Mert en minit szeretnek venni, nem ezeket az uj csiliviliket... Egyaltalan meg itthon lehet kapni ujonnan?
-
gyongyosim
csendes tag
sziasztok!
az egyik barátom el akarja adni az ipod minijét (ELSO generációs, 4 gigabyte), viszont én nem akarok zenét hallgatni, mert van már mp3 lejátszóm, én csak adatrögzítésre akarom használni az ipod mini-t. Lehetséges ez? ki tudom használni mind a 4 gb-ot?
tegyük fel, hogy csatlakoztatom a windowshoz, az felismeri ''USB device'' vagy ''USB háttártár''-ként??? meg tudom azt csinálni, hogy teljesen leformázom? akkor ugye nem lesz rajta semmi szoftver, stb? ugy tudom majd használni, mint egy 4 gigabájtos pendrive-ot??
köszi -
szijartg
őstag
ipod minit már nem lehet kapni mi?
mert nano-t nagyon nem akarunk venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest