- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Szia!
Én is leakarom cserélni a nanomhoz adott fülesemet.
Eddig az volt hogy sennheiser mx500-as lesz a befutó de egy re inkább hajlok a sony ex71 es felé, mert mélyen bemegy a fülbe és állitolag az jobb baszust + az utcán majdnem 100% osan kizárja a hangokat.
Az ex51-nél állitolag jobb a ex71 külföldi tesztek alapján. Te szerinted megéri erre cserélni a gyári füesemet?
És egyébként te honnan szereznéd olcsobban ami nem használt és nem külföldröl kell rendelni? -
Taybor
tag
helo!
Az lenne a kérdésem hogy az aksi töltésénél én honnan látom hogy max ig feltöltött. Eddig mindig ugy csatlakozatattam le hogy az volt kiirva hogy ''Ne csatlakoztassa le'' pedig már töltötöd vagy 5 órája és a nanonak 3 óra alatt fel kéne töltödnie. Tuttok segiteni? -
Taybor
tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
A nano műanyag boritása egyáltalán nem gáz szerintem tök normális. A kijelzője nálam egyáltalán nem karcolodik szerencsére, de a hátlapjáról ez mondjuk nem mondható el. A színes kijelzője meg gyönyörű szerintem sokkal szebb egy ilyet nézni
A dizájnjban meg azért veri a minit, a flash memo kártya meg fejlettebb technika. Sokkal kisebb és könnyebb, persze a fénykép nézegetés nem dob sokat a latba de azért egy 130X172 felbontású kijelzőn szépek a képek is.
-
Taybor
tag
Tud már valaki Magyarországon ipod nanohoz tokot?
Mert már elégé karcolodik a hátulja a nanomnak és még az elejéröl le sem vettem a védő foliát -
Taybor
tag
-
Taybor
tag
Azt meg tudnátok mondani hogy hol lehet a legolcsobban hálozati töltöt venni nanohoz. Néztem a speedshopban ott 3 ezer a legolcsobb. Ti tutok valami jobbat? (persze ne apple termék legyen)
-
Taybor
tag
Na meg van az ipod nanom! Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
nagyon örülök!
A készülék maga lenyüzöző hogy milyen szép és kicsi, én ugyan még csak a sima ipodot fogtam kézbe de ahhoz képest fantasztikus.
Elöször tul kicsinek tünt de hamar meg lehet szokni, a kijelzöje gyönyörű nagyon szép felbontásu. Hangminőség szintén jó a kezelhetösége normális a kisebb ckick-wheel nem zavaró. A magyar szoftver is elég jó ( mondjuk a be helyett on-t jelez ki de mindegy) a fülese nem rossz asima ipodénál sokkal jobb nem recseg keményebb baszusnál sem. Nekem fekete van ami tök jól néz ki.
Az itunessel pakoltam is rá pár számot ami eddig tökéletesen müködik csak azt nem tudom hogy amit rajtahagyott az akitöl vettem azokata számokat hogy lehet lementeni hogy ne veszen el ha letörlöm??? Ebben kérlek segitsetek mert áthuzgálni uj mappába nem engedi és nem ismerem az itunest semenyire és hogy a atörlés hogy müködik pontosan az ipodrol abban kérlek segitsetek. -
Taybor
tag
-
Taybor
tag
Semmi baj
azé én is irtam hülyeségeket
Egyébként tényleg rohat olcson szállitja az e-seller csak az a baj hogy most épp nincs készletük. Én meg azon gondolkozom hogy megvegyem e 51 ért használtan ( de biztosan) vagy várjak pár hetet ami még elég bizonytalan idő és ár szempontjábol -
Taybor
tag
Fogalmam sincs menyi az alap magyarországi ára az tom hogy usában 250$ a 4 GB gondoltam itthon is enyi föleg annak aki apple-nál dolgozik (áfa nélkül) . De tévettem egyébként lehet kapni Magyarországon 50 rugoért a my e sellernél csak ők most kifogytak a készletböl
szoval nem tudom milyen badarságot akarsz te itt nekem elnézni. Vagy te nem vagy elég tájékozott a témában mert ha az lennél tudnád hol lehet olcson beszrezni
Na mind1 egyébként én valoszinüleg 51e ft ért veszem meg használtan de kitünő állapotbanMár rohattul várom. Azt aki meg 76 ért akarja meg venni javaslom hogy nézzem szét egy kicsit a neten
-
Taybor
tag
helo!
Leewi már tudnál nanot is szerezni? Mert engem érdekelne mondjuk max. 50-55 rugot tudnék rászánni de ha ennyiért van akkor 80% hogy meg is venném -
Taybor
tag
Köszönöm a segitséget Leewinek és Jarednek is!
Csak azért akartam tudni hogy cserélhető-e a szine mert a legtöbb használt ipod ezüst szinű. Most már nem agodom az aksi miatt sem, megnyugattatok.
Valszeg az lesz hogy aproneten kinézek valami jó ajánlatot és azt megveszem.
Ha esetleg nano kapható lesz 55rugó környékén egy kis ügyeskedéssel akkor meg azt veszem meg
Csak lenne már meg -
Taybor
tag
HELO!
Na végigolvastam ugy a 3/4 topikot ami nem kis idö.
De egy valamire nem kaptam választ a szine cserélhető???
Egyébként már 100% hogy ipod minit veszek de ha szerencsém lesz még nano is lehet.
Csak egy két hibája igy is van: nincs hálozati töltő,és állitolag az aksi nem birja 2 év után, meg a fülhalgatot is le lehet cserélni. És ez persze rengeteg pénz!
Almáék kitalálták hogy kell a pénzt előcsalogatni az ember zsebéből!
Ha valaki tudja hogy cserélhető-e a szine akkor irjon -
Taybor
tag
Heloztok!
Most akarok ipod ot venni ami valoszinüleg mini vagy nano lesz.
Azt kérdezném hogy nektek mennyire vált be az ipod mini. Megbizható? Hangminösége milyen?? Az akkurol olvastam hogy ez hátrány hogy nem valami nagy a kappacitása ti hogy tapasztaltátok? A fülhalgató jol szol vagy érdemes lecserélni? És igaz hogy nincs hozzá hálozati töltö és csak usbn keresztül tölthető? Ez azé jo nagy kicseszés mert gondolom a töltő sem két fillér. És mi az a artisjus matrica ami állitolag nagyon megdrágitja a Mao.-i forgalmazást? Mert ha én tesgyük fel usábol hozatnék ismerössel akkor itt lesz rá garancia vagy az elveszik? Egyébként olyan 50rugo környékén áldoznék rá és már kapok használtam garisat 45ért ez megéri szerintetek, vagy inkább boltban vegyek 54rugóért? A szine a mininek cserélhető?Összeségében mit tuttok mondani?
Bocsi a sok kérdésért de fontos lenne!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest