- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
válasz
Papa-Georgo #1280 üzenetére
Elvileg el a gari
A gyakorlat mar mas teszta. Jopar nap es uvoltozes a boltossal
Probalkozz a nagyon hivatalos Apple MO kepviseletnel. -
Tas
tag
hasznalja vki a speedshopban kaphato utangyartott ipod mini halozati toltot? [link] erdemes megvenni?
-
Tas
tag
Nos a balkani kalandom vegere ertem. Az akksi volt a ludas, amit nagy kegyesen ki is csereltek. A csere egyebkent 38e huf (!!!
) lett volna nem gari eseten. Ezt jol megaszondtam. Ennyiert veszek egy uj ipodlit (igaz nem boltban). Ismet az orrom ala dorgoltek a papirokkal kapcsolatos dolgokat, de kerdem en ha nem hajlando kitolteni a garlapot a bolt, akkor en mit tudok tenni?? Sztem az o erdekuk is (marmint a forgalmazoe), hogy a Fukar kitoltse a lapot, de sztem ok leszarjak es ha nem csapkodod az asztalt es nem viseledsz allat modjara, akkor elhajtanak. (Igaz a szamla hianyaval en voltam a hunyo).
Tanulsagokat levontam
Most orulok magamnak. -
Tas
tag
Eheh meg mindig Balkan vagyunk
Visszavittem gariztatni az ipodot, elotte beszeltem fickoval telon, hogy nincs kitoltve a garlap es szamla sincs mar meg (fene sem gondolta, h kell kesobb, mivel az eddigi tapasztalataim szerint a garlap eleg). Valasza nem 1ertelmu hebeg habog, majd kiboki vigyem be. Boltban belekotott, h nincs kitoltve a garlap es nincs szamlam sem, igy nem tudom igazolni, h meg garis a cucc. Igaz o utana tudna nezni az ipodon levo sorszam alapjan a gepeben, de azok az adatok nem eleg megbizhatok (
). Nyomas Fukarhoz kaptam igazolast arrol, h mikor es mit vettem (garlapot tovabbra sem toltik ki es soha nem is tettek), vissza boltba ahol most az a problema, hogy addig nem veszik szervizbe amig nincs kitoltve a garlap (amit senki nem akar kitolteni) es kifogasoljak, h van az egyik sarkan egy utodes (leesett a konyhakore), biztos az a baja es en tettem tonkre. Scandisk hibat nem jelzett a mikrodrive-on, leeses ota nem volt semmi problemam vele csak most ez az lemerulok vagy megsem szindroma, mint amikor kifingik egy mobiltelo akksija. Vegul szervizbe nem, csak bevizsgalasra vettek at. Most varhatok arra, hogy megallapitsak, h en vok a hibas (meg akkor is ezt fogjak mondani ha valoban szar a cucc!)
Jupiii!!
[Szerkesztve] -
Tas
tag
Legfrissebb soft (1.4) rajta, termeszetesen ujraformazva. Gari az viszont erdekes, mert a Fukarban lett veve 2005 jun kozepen, de a pecseten kivul mas nincs a garlapon. 1 matricat talaltam az Intercas nevu cegtol azt kesz. Sztem ez karcsu a gariztatashoz
Aksicserevel megoldodna a bajom? -
Tas
tag
A Sony fulest jarasd 1 kicsit es hidd el jobb lesz. En is vettem egy MDR ED21LP tipusut, mert a Senn 350-ben alig van mely ezt a Sonyt meg bass boost parasztvakitassal adtak. Kibontottam a Sonyt es majdnem sirva fakadtam annyira szar volt. Neten olvastam, hogy be kell torni a dragat. Kapott kb 6 ora intenziv kezelest (Manowar, Rammstein, Rhapsody stb
) es most igen szepen szol.
Ipod minivel van egy kis gondom. Lehet, hogy volt mar rola szo, de en megkerdeznem meg1x. Mitol van az, hogy csontra van toltve es egyszercsak kiirja, hogy nincs kraft es tegyem toltore, majd le is kapcsol. Bekapcsolom es az aksit toltottnek jelzi es szo nelkul zenel. kb 15 perc mulva ismet eljatsza ue. Kifingott az aksi?
[Szerkesztve] -
Tas
tag
válasz
zlaboncz #199 üzenetére
Akkor gaz van, mert haver nem kapott hozza. Vett egy 4GB iPod minit es nem adtak neki halozati toltot. A boltos 4-5e penzert emlitette, hogy van, de az alapcsomagban nem volt benne. Atvertek szegenyt? Hol lehet emberi aron tokot venni hozza (utangyartott is jo)?
[Szerkesztve] -
Tas
tag
Udv!
Az iPod minihez alapbol adnak halozati toltot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest