- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molyember
csendes tag
válasz
csigaADSL #1360 üzenetére
Szia Csiga,
én épp a napokban. Szeretném feltenni a kis útmutatómat és a tapasztalataimat magyarul a netre, épp ezért néztem be ide, hogy vajon van-e rá igény. Most indul a vizsgaidőszak, szóval holnap még nem fogod megtalálni. Remélem 1-2 héten belül végre neki tudok ülni.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
csigaADSL #1267 üzenetére
Update: If you choose Update, the software on your iPod is updated with the new version of software. Songs and other data on iPod are not affected.
s aláirom az itt elhangzott szöveget, tényleg nem törölt róla semmit. ( sikerült egy pillanatra életre keltenem, mert addig dugtam bele ki-be az usb kábelt mig áramot nem kapott vmelyik porton annyit hogy alma legyen...s utána már copyPOD meg program update...)
szóval szoftver update nem bántja a zenéket. -
leewi
aktív tag
válasz
csigaADSL #1266 üzenetére
én a tájt azt olvastam, hogy az aksi mellé adnak valami spéci szétszerelő eszközt is..ill a srác mintha hajszárítóval kicsit megfujkálta volna (ugye valamennyire lazula a dolog) s akkor az alján keresztül lehet az egészet kihúzni belőle..
de próbálj meg írni valamelyik szervíznek..illetve ha ők nem túl segítőkészek írj valamelyik külhoninak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest