Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Mondjuk 18 dolcsiért már akár nekem is kéne, de sajna erre esély nincs. Olyan boltot még nem láttam, ami emberi áron hajlandó lenne EUba küldeni. Egy volt az ebayen, ami 18$ plusz valami 30$ postaköltségért küldene
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.