- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Nem kötözködni akarok, de ezt a magyarországi Apple és a hivatalos szervizek is így tudják? Esetleg volt már valakinek tapasztalata külföldön vásárolt iPod itthoni garanciális ügyintézésében? Csak azért kérdezem, mert pl. az apple.com iPod Service Request oldalán Magyarországot ki sem lehet választani, Németországot vagy Ausztriát viszont igen. És volt már más műszaki cikk (nem Apple), aminél a ''világgarancia'' itthon semmit sem ért.
-
AloeVera
tag
válasz
archer18 #926 üzenetére
...nem tudom hogy hogy kell beállítani azt hogy egy bizonyos albumot állítson be ébresztésnek és ne PL: a ''most 25played''-et.
Az alarm beállításánál a Beep-en kívül az iPodon található playlistekből lehet választani. Tehát csinálj egy playlistet a kívánt szám(ok)ból.
Mondjuk nálam érdekesen működik az alarm; bekapcsol az iPod, és pause állapotban van. (1.4-es firmware.) -
AloeVera
tag
Elvileg itt is van iSkin, bár a zokninál tényleg jóval drágább: Bővebben: link
-
AloeVera
tag
válasz
zlaboncz #518 üzenetére
Szép meg jó, csak várjuk ki, amíg ideér... Ezek az ámerikai árak, a 48-ból lesz 60 is, mire itt boltba kerül...
Elvileg a 2GB-os 59900Ft, a 4GB-os 72900Ft (lesz?). Bővebben: link -
AloeVera
tag
Az iPod mini vincseszter helyett négygigás flashmemóriát és színes kijelzőt kap.
Bővebben: link -
AloeVera
tag
válasz
Papa-Georgo #408 üzenetére
Vmi olyasmit hallotam, h linuxot pakoltam fel ipodra, erről tud vki vmit?
Tudathasadás vagy szimpla emlékezetkiesés, és kíváncsi vagy, mit kotyogtál ki? ;)
Egyébként www.ipodlinux.org, de szerintem minivel még várnunk kell. -
AloeVera
tag
válasz
Chandler #407 üzenetére
Továbbra sem értelek. Mi a jó abban, hogy könyvtárakba vannak rendezve a file-ok (egyébként úgy vannak)? Persze ha az egyetlen tájékozódási pont, ami alapján megtalálsz egy számot vagy albumot, a könyvtárnév, akkor szükséges, de az iPod a metaadatok (MP3 ID tagek) alapján rendszerezi az mp3 file-okat, így érdektelen, milyen könyvtárban van az illető állomány, és mi a neve. Szerintem erről volt itt már szó korábban.
-
AloeVera
tag
válasz
zlaboncz #387 üzenetére
Ööö... a ''high power USB'' nem magas feszültségű, hanem olyan USB, ami akár 500mA-rel is terhelhető.
Egyébként ez az átalakító - meg a többi USB-s úti töltő - egy szokványos hálózati adapter, csak az 5V egyenfeszültség egy USB anyacsatlakozóra van kivezetve (tehát a csatlakozónak csak a két szélső érintkezője van bekötve). Szerintem.
-
AloeVera
tag
a nagyobbakról (20-40gb) meg ha jól tudom valami egyedi vinyó van..de itt ki is fujtam..de gondolom valami hasonló az eljárás..
A ''nem mini'' iPodokban 1,8''-os PCMCIA winchester van (mintha Toshiba rémlene), és ugyanúgy 32MB SDRAM-ot használnak pufferelésre (legalábbis a mai modellek). -
AloeVera
tag
az aksi nagyobb kapacitásu vagy jobb hatásfoku..
Illetve az új PortalPlayer chipset energiatakarékosabb.
azért nincs hozzá hálózati töltő mert leengedték az árát..
Hogy melyik volt az ok, és melyik az okozat, nem biztos, hogy egyértelmű, mindenesetre a FireWire kábel is kimaradt a csomagból. -
AloeVera
tag
válasz
archer18 #316 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest