- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Azzal nincs is gond, hogy ki kell tölteni, mert magamnak úgy csinálom. De a nagyon régi mp3-maim, amik már kinn vannak cd-n, azok bizony nincsenek kitöltve. A fájlnév viszont korrekt. Sorszám_előadó_album_számcím... Ezt a winamp pl simán figyelembe veszi. Ez a b*zi iTunes meg behozza abc-rendbe. Nekem meg már hullik a hajam. Azok a zenék, amiket én hallgatok, nem véletlenül kerültek abban a sorrendben a cd-re, hanem azért, mert a művész úgy építette fel az anyagot. Szerintem ezt Te is tudod, ahogy elnézem, hogy miket hallgatsz. Előfordul, hogy csinálok magamnak válogatást, de ott is a hangulat dönti el a sorrendet és nem az abc. A Mac-dolgoknál nagyon sokszor érzem azt, hogy abszolút hülyének nézik a usert, aki jobb, ha nem nyúl semmihez...
-
Dexter68
addikt
Oké... Tehát az akksinak nem lesz baja. Attól parázok csak, mert nem sok jót olvastam róla. Egyelőre nekem megfelel a cd-s mp3-lejátszóm, úgyis cd-n van az mp3-maim nagy része – 60 giga... a maradék 30-ból meg szoktam csinálni újraírhatóra valami válogatást, ha éppen ahhoz van kedvem.
-
Dexter68
addikt
Milyen kilépési procedúrát? Nem lép ki sehonnan? Vagy valahol win alatt kell disconnectálni? Nem akarom elqrni, mert nem az enyém. Asszem pézért nem is vennék ilyet... Kezd elegem lenni belőle. Pedig naon szép, és gyönyörűen szól. De ezektől az ami/mac hülyeségektől behalok.
-
leewi
aktív tag
ennél ügyesebb vagyok..
csak azt akartam ha már lúd akkor...vagyis szerettem volna, hogy amint értékelem az ipod-on a zenét azt mindíg amikor rákapcsikolom frissítse a gépen is...de ő mint írtam ilyenkor mindent törölt s kezde elölről...
szóval azóta iTunes & Anapod Exp. együttes használat...
van egy iPod Agent nevü prog...
na ez egy aranyos db...lehet vele RSS híreket iPodra tölteni...meg időjárás jelentést...ja és még horoszkópot is...mindezeket persze napi frissítésben...
ha valakit érdekel miképp néz ki az iPod belülről...
Bővebben: link vagyis ez egy első gen. db de az aksin kívül nem hiszem, hogy sok minden válztozott...
ja és az ANAPOD EXP.-ben az a jó, hogy tudja le/fel/szét kapcsolni az iPod-ot vagyis anélkül is visszacsatlakoztathaó, hogy szétkeljen húzni valamelyik csatlakozót ha már elötte lecsatlakoztattad...
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
ha maxilamlista apple-mérnök lennék, akkor az alját, illetve a gombokat is terpszínűre csináltam volna, illetve a képernyőre alapértelmezés szerint terepszínű hátteret töltenék. milyen dolog hogy lelövik az embert a dzsungelben csak mert egy-két folt kimaradt a szórásból az ipodján
-
neumanki
tag
hát gyerekek, legyen igazatok, én most rendeltem meg amazonon, 24én este remélhetőleg kezembe is fogom majd egy sennheiser px 200, vagy egy koss plug (vagy mind2
) társaságában, remélem tényleg igazatok van, és csak az amit probáltam volt halk, és a fülesem is szar volt amivel próbáltam
-
tropheus
csendes tag
Köszi, hát majd kiderül, elvileg jövőhéten megkapom.
amúgy szoftveresen hiába hangosítom fel az mp3-akat, ha maga a lejátszó limitálja a hangerőt, de majd meglátom tényleg.
csak azért érdekel mert sokat bkv-zek és ott én a walkman-t is plafon hangerőn hallgattam már eddig is...
üdv
G -
_cirmos_
őstag
a fóliából nem vehettem ki (hát igen, tessék csak megvenni nyolcvan ezer jó magyar forintért, de a fóliát leszedni elötte, esetleg KIPRÓBÁLNI
, áh nonszensz...), de egészen aranyos, tényleg nagyon pici, és érződik rajta hogy nagyon korrekt módon van összerakva, pöpec kis ketyere
.
nem mondom melyik bolt volt ez, de majd elnézek egy másikba is, ha jól tudom a raktár utcában is van egy.
de ezen a sulinetes b@sz@kodáson nagyon ki voltam akadva, legalább 20-30 ipod mini volt a polcon, de ha sulinetest akarok akkor az apple magyarországtól kell rendelni, és hiánycikk, és sok-sok hét mire megjön, és miért nem veszem meg simán, puszira az csak 72k bruttó (aszondja olcsóbb, mikor sulienttel kijövök 40k alatt) hát valami nagyon nem stimmel ebben az országban. azt már kezdem megszokni hogy a büdös életbe sose nem lesznek rendes utak, de hogy minden eladó hülyének néz és le akar húzni, ráadásul nem is ért ahhoz amit árul, hát ilyen csak nálunk van az fix...
jó nagyon az aláírásod
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Akkor lepj feljebb ide:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
én meg régóta szeretnék egy mp3-lejátszót, de eddig sose nem jött össze szegény cirmosnak...
. cd-párti voltam, de mivel egy rendes iriver cd-lejátszó 30k felett van sokkal jobban megérné egy ilyen alma, még ha ki is van harapva belőle egy pici
a maradék kérdésekre tudna valaki válaszolni? -
_cirmos_
őstag
úgy rétem hogy 70-75k a rendes ára, ebből lehet leírogatni a felét.
77.100 Ft a listaára:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DUNE médialejátszók topicja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest