- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Endrusz83 #1230 üzenetére
Az mindegy, nekem is 4Gs 2. generációs volt, de 6GB volt a hátulján (bár ez lehet, hogy csak valami elcseszés volt és amúgy 4GB van a 4Gsekre gravírozva, mindenesetre az tuti, hogy az 1. generáción nincs egyik se). Nincs ''baja'', csak a 2. generációsokban sokkal jobb akku van. A clickwheel meg az, amire gondolsz. Mondjuk ha nem garanciális, akkor valszeg 1. generációs, mert a 2. csak 11 hónapja létezik.
Nézd meg ezt [link]
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
válasz
Endrusz83 #1228 üzenetére
Honnan tudhatom hogy az akksija milyen állapotban van?
Sehonnan
Amúgy gondolom ennyiért nem rossz, de nem figyelem a használt árakat, mióta eladtam. Arra mindenesetre figyelj, hogy ne 1. generációst vegyél. Vizuális megkülönböztetés: a 2. generációson a ház hátulján van egy 6GB felirat és a clickwheelen a jelek azonos színűek a házzal. -
GP-Sz
senior tag
válasz
ShadowLord #1220 üzenetére
[link]
Alig hiszem, hogy ennél van olcsóbb.
A cseréről annyit, hogy a neten van pár ipod boncolás (mini is), ott leírják, hogy kell szétszedni. Mindenesetre rá kell szánni az időt, baromi óvatosan kell csinálni, akkor nem lehet baj. Emlékeim szerint annyi, hogy finoman le kell feszíteni az aljára ragasztott borítást, utána már könnyű szétszedni. Kibontás után az akkucsere fél perc lehet.
Gondolom a szervízekben is lehet akkut cseréltetni, de persze gondolom hozottra nem, az alkatrész ára meg biztos csillagászati. Nem tudom mennyi, de akku+csere szerintem 15-20ezer lehet minimum
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Azt megkérdezhetem, hogy mióta van meg az EXed? Csak mert én kb 5 hónap alatt elhasználtam az enyémet (fehér EX51) és azóta már mástól is hallottam, hogy ugyanúgy szétrohadt a nyakrészen a műanyag. Én vettem helyette egy fekete EX71et, és tartok tőle, hogy megszívattam magam és ez is szétrohad fél év alatt. Szóval kíváncsi lennék a te tapasztalataidra.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
Én lecseréltem a minit nanora, kb 20ezrembe került a dolog és elégedett vagyok.
-a nano eddig (3 hét) nem karcolódott, de tény, hogy a mini fél év alatt sem, ebből a szempontból elég jól meg volt csinálva
-sokkal kisebb a nano, eszméletlen vékonyka és könnyű lett, ami nekem fontos, főleg ezért lett a csere (én a minit nem éreztem azért annyira kicsinek)
-az nem hat meg különösebben, hogy színes, de a kijelző egyszerűen király a minihez képest: sokkal olvashatóbb és a címek görgetése is sokkal jobb lett (a miniét épphogy csak el lehetett olvasni görgetés közben)
-az akkuidő tényleg kevesebb, de hát valamivel fizetni kell a méretért és a tömegért -
GP-Sz
senior tag
válasz
Tangerine #1053 üzenetére
Nyilván a fülbe akasztós Seniket próbálta. Azokban meg nincs basszus, mint ahogy a többi gyártóéban sincs. Hiába jó a PX200, én pl nem használnám, mert nekem egyik pántos fejhallgató sem elég diszkrét utcára, buszra. És sokan vannak még így ezzel. Így meg maradnak a fülhallgatók. Ha az ember basszust is szeretne (nem olyat, ami szétüti a fejét, csak egyszerűen a tompa puffogáson kívül hallani is szeretne belőle valamit), akkor ezeken belül a The Plughoz hasonló füldugók. Nekem egy Sony EX51 van, a head-fi.org tagok szerint az EX51/EX71 páros a legjobb olcsó füldugó (illetve a Sharp MD33, de azzal is van gond) és én is meg vagyok vele elégedve. Egy PX200nak biztos szebb hangja van, de kompromisszumokat kell kötni. A The Plugot én is néztem, de valahogy élőben egész más, mint a képeken és megállapítottam, hogy én ezt be nem dugom a fülembe
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1045 üzenetére
-
GP-Sz
senior tag
válasz
tr00p3r #1038 üzenetére
Nekem is egy EX51 van és annyit mondhatok, hogy a hangjával meg vagyok elégedve. Ez a zárt füldugó konstrukció azért jobb a fülbe akaszthatóknál, hogy itt van basszus is. Persze vannak korlátai, de ha valaki nem akar fejhallgatót, akkor ez marad. A head-fi.orgon olcsó fülhallgatók közül (magyarul ha vki nem akar 100ezerért Ety-t venni, vagy esetleg be nem dugná a fülébe, mert nem akar úgy kinézni, mint egy űrlény
) ezt szokják ajánlani. Ennél a Sharp MD33 jobb elvileg, csak azt sehol nem lehet kapni, meg van vele egy apró bibi. Na jó, az audiocubes.comról megrendelhető kb 10000ért, ami nem is különösebben drágább a Sony EX-eknél. Viszont az a bizonyos bibi: 4pólusú csatija van (2 föld), ami bizonyos lejátszókban simán megy, bizonyos lejátszókban meg csak az egyik oldal szól (a jack aljzat kialakításától függ). Persze meg lehet buherálni, mint mindent (ugyesen össze kell kötni a két földet a jacken), csak kérdés, hogy az embernek van-e hozzá kedve. Ha nincs, akkor marad az EX51/71 attól függően, hogy az ember hosszú, vagy rövid kábelt akar. Mert ezen kívül tök ugyanaz a kettő.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Gondolod? Mondjuk tényleg lehetne akár postázni is. Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az 1.2m-es usb kábel nélkül meglennénk, meg a csomagolás nélkül is, úgyhogy ha egy amerikai kollega lenne olyan jó és rendelne nekünk kettőt, kicsomagolná és bevágná egy borítékba, akkor mindössze plusz 5 dolcsiért (Global Priority Mail - Flat-rate Envelope (Small)) elpostázhatná nekünk.
Csak hát a dolognak több buktatója is van. Először is ismeretlen emberektől ilyen szíveséget kérni, hogy másszon el a postára és adja fel, mindezt persze tök ingyen, mert ha már pár ezressel megdobjuk érte, máris nem éri meg annyira a dolog, nos hát, eléggé esélytelenMásodszor a fizetés: az illető kell, hogy adjon egy magyar bankszámlaszámot, mert én szívesen utalok előre, de ésszerű költséggel ezt csak itthon lehet megoldani. Szóval az illetőnek, vagy rokonának kell, hogy legyen itthon egy bankszámlája.
Hát szóval nem egyszerű. Nem tudom hol találunk ennyire segítőkész embert -
GP-Sz
senior tag
Mondjuk 18 dolcsiért már akár nekem is kéne, de sajna erre esély nincs. Olyan boltot még nem láttam, ami emberi áron hajlandó lenne EUba küldeni. Egy volt az ebayen, ami 18$ plusz valami 30$ postaköltségért küldene
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.
-
-
GP-Sz
senior tag
[link]
Ha ez a cucc 1, de max 2 ezresbe kerülne, akkor vennék egyet, de még az usából rendelve is 5ezer lenne, itthon meg 9 körül van, ami egyszerűen nevetséges. Egy ilyen vackot Kínában 50Ftért legyártanak nagy sorozatban -
GP-Sz
senior tag
2. reakció:
-a kijelzője látványosan sokkal jobban olvasható a minijénél
-a szöveggörgetés is sokkal jobban van megcsinálva (a minin sokszor összefolyt a szöveg)
-a fülescsatlakozás sokkal jobb helyen van lenn
-a brick és a solitaire is jobb lett (nem mintha játszanék)
-a hold kapcsoló lehetne kicsit puhább
Hirtelen ennyi jut eszembe. -
GP-Sz
senior tag
Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy az aproneten egy óra alatt el lehet passzolni egy minit
Holnap jön a nanom, aztán az utolsó pillanatra hagytam a minim eladását és bejött, 38ért elvitték 2 óra alatt
Amúgy 7 hónap használatnak semmi nyoma nem volt a minin, úgyhogy én nem tudom, de szerintem nem b..hatták el annyira a nanot, hogy én összekarcoljam... Na majd kiderül.
Amúgy nem kell valakinek egy lila ipod zokni? -
GP-Sz
senior tag
Most erre mit lehet mondani? Ha nem olyan cuccot veszel, amilyenre szükséged van, akkor nem leszel elégedett és ez talán nem a gyártó hibája. Jóval kevesebbért vehettél volna valamilyen sokkal kisebb méretű 512 megás flashes lejátszót, ami tovább is bírja szuflával. De nem vettél. Így jártál
-
GP-Sz
senior tag
Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
Ha ez rohadt nagy szerencse, akkor azért úgy érzem, mégse lehetett olyan drága az enyém 59750értNa, várom már én is, már csak egy hét.
Amúgy iTunes-szal nem fogsz tudni számokat leszedni róla (jogi okok miatt lett így), de vannak ezek a mindenféle 3rd party progik, azokkal lehet, keressél guglival. -
GP-Sz
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy tudom magamról, hogy vigyázni szoktam az ilyen kütyükre, úgyhogy vállalom a kockázatot
Ráadásul még mindig gyanús nekem ez a karcolódás ügy, hogy nem csak valami hype-e az egész. Elvégre megkarcolni igencsak egyszerű bármit. Sok hülye user odab..ssza a kulcsait a zsebébe a nano mellé, aztán meg néz, hogy összekarcolódott
Na mindegy, majd meglátom, jövő héten jön az enyém.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
modestmouse #897 üzenetére
Mert lecserélem egy nanora
-
GP-Sz
senior tag
Üdv, szerintetek mennyiért lehetne most eladni egy teljesen hibátlan állapotú fél éves 2. generációs kék 4Gs minit (dobozzal, bontatlan fülhallgatóval, számlával)?
-
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
Üdv!
A közeljövőben készülök venni egy Ipod minit és az lenne a kérdésem, hogy nagy impedanciájú fejhallgatókat próbált-e már meghajtani vele valaki? Nem mintha különösebben számítana, nem nagyon akarom a HD600zal használni, csak kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest