- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
azzz igggenn..mármint a 38..a hivataos apple ár 50$..aksival együtt..
bocs ez a hivatlaos verzió:
''iPod Owners
Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your coverage to two years with AppleCare Protection Plan. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner.''
de hogy ebből hogy lesz 38e?
de a lényeg, hogy sikerült..
Az én problémám, hogy ameddig hagyják, hogy ilyan emberek KERESKEDŐK legyenek addíg minden egyes ilyen példa kurít egyet az APPLE hírnevén..de hát ez van.. -
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj.. -
leewi
aktív tag
normálisabb orságokban (ahol van hivatalosan apple) még papír sem kell elég csak a készülék mert rajta a sorszám..
nálunk csak hivatalos forgalamzó van így kell a papír..de amid neked van bőven elég..én is úgy gariztattam a minim még annó, hogy a papír teljesen üress volt csak az A4 pecsét volt rajta..
így nyugodtan vidd el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest