Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
azzz igggenn..mármint a 38..a hivataos apple ár 50$..aksival együtt..

bocs ez a hivatlaos verzió:
''iPod Owners
Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your coverage to two years with AppleCare Protection Plan. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner.''
de hogy ebből hogy lesz 38e?
de a lényeg, hogy sikerült..
Az én problémám, hogy ameddig hagyják, hogy ilyan emberek KERESKEDŐK legyenek addíg minden egyes ilyen példa kurít egyet az APPLE hírnevén..de hát ez van..
-
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj..
-
leewi
aktív tag
normálisabb orságokban (ahol van hivatalosan apple) még papír sem kell elég csak a készülék mert rajta a sorszám..
nálunk csak hivatalos forgalamzó van így kell a papír..de amid neked van bőven elég..én is úgy gariztattam a minim még annó, hogy a papír teljesen üress volt csak az A4 pecsét volt rajta..
így nyugodtan vidd el..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)